- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Francia AI-t használ a világ egyik legnagyobb autógyártója
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
-
Mobilarena
Xiaomi Mi4c
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
-
SirRasor
addikt
MIUIHU felment az EPIC után, ami szintén china dev. alapú.
DE KIÍRT EGY HIBÁT:
Valami magisk nem települt, pedig nagyon hiányolja. Semmi extrát se írnak a honlapon, hogy valamit máshogy kellett volna flashelni
Ja az nem gond, hogy első romindítás előtt rácsaptam még a supersu-t és az xposedet is?Melack köszi!
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Na kipróbálom ezt a MIUIHU-t. Xposed (MIUI gányolt béta nugátos) vajon megy rajta? Majd kiderül
EDIT: közben elolvastam, hogy a MIUIHU miben más a gyári kínai dev-től. Aztán elolvastam, hogy a xiaomi.eu-s miben más. A leírások alapján a xiaomi.eu-s jobb
Persze ez csak leírás. Valaki próbálta már mindkettőt? Tapasztalatok?
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
Melack
veterán
Emlitettem ugye, hogy vmi rejtélyes dolog miatt nincs egy idő után hang a telefonon, csak BT/füles páros esetén.Tesztelgettem, hogy mi lehetett a fond. Fizikális hiba nincs, mert a szoftver újrarkása után elmúlt minden esetben. Előző héten MIUIHU ment fel, Magisk mellé, és a modulok. A hiba ismét előjött. Kipróbáltam, hogy az egyik modult eltávolítom, és láss csodát, elmúlt a gond. Nálam ez a szóbanforgó modul az Increase Headset Module. Eltávolítottam, restart, és minden ment szépen ismét. Viper4Android lett helyette, és gond sehol eddig.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
SirRasor
addikt
Van itt olyan, aki EU fejlesztőit használ és van xposed framewordke és megnézné, hogy az (akár a play-ről telepíthető változat) xmiui működik-e?
Nagyon érdekes hibákat ír ki és kívámncsi vagyok, hogy ez csak az EPIC miatt van-e, vagy amúgy is gázos.Make Love not war!
-
g_g_g
őstag
válasz
Orionhilles #8686 üzenetére
Jó, hogy ez a MI fiók dolog kiderült. Én is onnan szinkronizálok mindent. Egyelőre így kihagyom, teljesen megfelelő most az eu fejlesztői.
-
Orionhilles
senior tag
Tegyek fel egy sima Miui romot, utána szinkronizáljam az mi fiókkal, majd teljes wipe nélkül tegyem fel az Epic-et?
Nem egészen.
1. Sima MIUI ROM
2. Mi fiók szinkronizálás
3. Beépített mentéskezelővel mentés létrehozása
4. data wipe TWRP-ben (Internal Storage-ot NE!)
5. Epic ROMA hívásrögzítéseket hogy tudom felhőbe menteni Mi fiók nélkül?
Fogós kérdés, szerintem sehogy.
– Yet, thou serves with thine eyes clouded in chaos. Thou, bound in the cage of madness. I am he who commands those chains – Fate/Zero Berserker Mad Enchantment
-
Osynho
addikt
válasz
Orionhilles #8688 üzenetére
A fiókban van a mentés. Appok, hangfelvételek, minden. Tegyek fel egy sima Miui romot, utána szinkronizáljam az mi fiókkal, majd teljes wipe nélkül tegyem fel az Epic-et? Élvezem amúgy, hogy elméletben 3 perc egy telepítés, de valahogy mindig szopnom kell.
A hívásrögzítéseket hogy tudom felhőbe menteni Mi fiók nélkül?
[ Szerkesztve ]
-
Orionhilles
senior tag
Nincs backup?
Ha van, akkor töltsd vissza, és kézzel csinálj mentést a beépített MIUI-s mentéskezelővel, majd tedd fel újból az Epic ROM-ot, és ott ki tudod választani, hogy töltse vissza a mentésfájlt.
– Yet, thou serves with thine eyes clouded in chaos. Thou, bound in the cage of madness. I am he who commands those chains – Fate/Zero Berserker Mad Enchantment
-
Osynho
addikt
válasz
Orionhilles #8686 üzenetére
Az király...
Mindent az mi fiókba mentettem, onnan szeretném szinkronizálni a dolgaimat. Megoldható ez valahogy ezzel a rommal, vagy beszoptam?
-
Orionhilles
senior tag
Ez ilyen ROM, a Mi fiók gyomlálásra került, több más MIUI/Google-s appal együtt.
Adaway integrated on system (you can see also on Settings)
-All Chinese app's and Google app's (bloatware) removed
[link]– Yet, thou serves with thine eyes clouded in chaos. Thou, bound in the cage of madness. I am he who commands those chains – Fate/Zero Berserker Mad Enchantment
-
Osynho
addikt
-
-
SirRasor
addikt
válasz
Orionhilles #8680 üzenetére
Ebből felindulva tegnap este felraktam és eddig a legjobban megy a sok-sok MIUI féle rom közül. 9 dev nekem is volt fent, de ez jobb memóriakezelésben. 2 GB-os verzióm van.
xposed framework is felment, de eddig van 2 hiba:
1. akkukezelésnél lehet automatizált feladatokat indítani. Nem futnak le, úgyhogy tovább kell használnom a Timed Toggles-t, pedig jó lett volna kiváltani +1 programot.
A másik meg hogy hiába van fent és működik az xposed, az xmiui indításkor kifagy. A többi modul (DoubleTapToSleep, Tumblr adaway) tökéletesen megy.Make Love not war!
-
ZCoyote
őstag
válasz
Orionhilles #8680 üzenetére
A MIUIHU-t még nem próbáltam. Csak a MIUI 8-as stabil és a 9-es dev romot, a TS és Lineage romot.
A telefon 3 GB-os.Romani ite domum.
-
Orionhilles
senior tag
válasz
ZCoyote #8675 üzenetére
Hűha! Csábítóan hangzik! MIUIHU 9-hez képest is jobb? Mik vannak telepítve nálad? Egy képet bedobnál akkuról? 2 v. 3 GB-os a telefon?
-
g_g_g
őstag
válasz
sketchifun #8678 üzenetére
Ha ennyire nem vagy tisztába a dolgokkal, akkor lehet érdemes lenne egy kis időt, energiát rászánni és legalább az összefoglalót elolvasni, szerintem utána már tisztább lenne a kép.
Elvileg lehet úgy frissíteni ahogy írtad, de itt verzió váltásról lenne szó (MIUI8-9, android 5.1.1-7), ezért nagyon ajánlott az ún. "Tiszta telepítés", amit csak TWRP segítségével tudsz megcsinálni (összefoglalóban részletesen le van írva).
MIUI9-es ROM-ok (ezt kell majd letöltened):
[ Szerkesztve ]
-
sketchifun
senior tag
Ja. Értelek. TWRP-vel felrakom, aha. Úgy gondolod, én tudom hogy ezt hogyan kell?
Miui 8 van, legfrissebb.
Se root, se semmi hasonló huncutság nem kell nekem, zárja be a bootloadert, nem bánom.
Olvastam, hogy elvileg elég letöltenem a telefonra a ROM-ot, majd a Frissítés alkalmazásban kiválasztva telepíteni.
Ez oké, de mit is kell pontosan letöltenem?
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
g_g_g
őstag
válasz
sketchifun #8676 üzenetére
Szia!
Jelenleg milyen rendszered van? Azt jó lenne tudni.
Általánosságban:
- TWRP segítségével felrakod a MIUI9-es ROM-ot. (multi fejlesztői vagy MIUIHU lehet, ízlés szerint)
(Így már tudod használni a rendszert, de a további frissítések miatt ajánlott a lenti dolgokat is megcsinálni)
- a telepítés zárni fogja a bootloader-t és törli a TWRP-t.
- igényelsz engedélyt a hivatalos bootloader nyitáshoz és kinyitod a BL-t.
- telepíted az új TWRP-t (pl. multitool segítségével)Ezek után már nagyon könnyen tudsz a későbbiekben frissíteni.
Mindenről találsz linkeket és leírásokat itt a fórumban vagy az összefoglalóban.Jó munkát
-
sketchifun
senior tag
Hali.
Miui 9-re frissítenék.
Ezt hogy kell csinálni?
Valami manual esetleg?Sosem hebrákoltam még telefont.
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
ZCoyote
őstag
Én az Epic romot (Miui 9 dev.) használom egy ideje nagy megelégedéssel.
Nekem az összes közül ez jött be legjobban.
Villámgyors, jó akksiidő, jó camera. Nem volt még összeomlásom, nem töltögeti újra a háttérből előrehozott alkalmazásokat.Romani ite domum.
-
mcfly82
tag
válasz
bibliator #8672 üzenetére
Jól teszed. Én nyár óta használom az AICP-t, és eddig ez a rom jött be a legjobban. Korábban a TS CM 13.1-et használtam, az se rossz, de ez még jobb. Bár néha egy-egy heti frissítéssel elkefélnek ezt-azt (pl. nyár végén hetekig sokkal rosszabb volt az akksiidő, meg melegedett is), de lassacskán kiforrja magát.
[ Szerkesztve ]
-
bibliator
aktív tag
válasz
SirRasor #8668 üzenetére
"Illetve van jobb rom erre a csodára, mint a MIUI?"
Az RR-t és az AICP-ot eléggé testre lehet szabni. Nézd meg azokat. Az RR-t most nem tudom mennyire stabil, de 7-es alaapú. Az AICP szerintem csak úgy megy mint a LineageOS "ts_libra_miui_v8510_fw_patch.zip"-et kell feltenni először.
Persze mindegyiknél kell a kötelező wipe-olás.Jobb kétszer pofára esni, mint egyszer mellé!
-
SirRasor
addikt
Helló!
Kéne egy kis segítség, mert nagy a baj.
1 évig ment a telón az 5.1.1-es alapú miui8. Semmi baj se volt vele, xposeddel együtt +pár modul, root, semmi extra. Ja és xmiui.Na nézem van már stabil nugát alapú csoda 8.5.2.1-es asszem; stabil félhivatalos xiaomi.eu-s rom.
Feltettem, megcsináltam persze mindent, amit írtak, mert 5.1.1-ről 7.0-ra nem egyszerű az átállás (először 16.12.22 dev rommal stb), találtam nugát alá xposedet meg mindent, xmiui és root is ment, bár a root nem mindig.
Eltelt 4 nap, és véletlenszerűen omlanak össze az alkalmazások. Mindegyik. Még a kezdőképernyő isData wipe nem volt upgrade alatt és minden szépen ment. Mondjuk ezt se értem. Oké, akkor újrarakom, datát is ledúrom a cache+davlikkal együtt és felteszem megint. Áááá akkor már felrakom inkább a legújabb bétát. Felment; minden gyári, megint találtam hozzá xposedet, beállítgattam és megint kezdenek összeomlani az alkalmazások. WTF?
Szívem szerint rollbackelnék 5.1.1-re
Persze picit sejtem, hogy talán az xposed lehet a ludas, de nem 100%, mert ez így másnak működik. Esetleg van más ötletetek?
Illetve van jobb rom erre a csodára, mint a MIUI?
Kevéske elvárások új rommal kapcsolatban: dupla koppos altatás, xposed támogatás (tumbl reklámokat máshogy nem lehet leszedni), állítható fülesgombok (pl a hangerő váltson számot, ha hosszan nyomom).Make Love not war!
-
Melack
veterán
válasz
bibliator #8666 üzenetére
Csak Magisk ment fel most rá. Direkt nem kevertem. BT-n van hang, hangszórókon semmi., Mást nem mókoltam rajta. Nincs jobb ötletem, mint a telepítéshez szükséges firmware.
Most mehet fel rá az előző miuiEU stabil. Jobbat nem tudok.
Te feltetted a kért kernelt, amit írnak XDA-n pl?
[ Szerkesztve ]
-
bibliator
aktív tag
-
Debreceni vagyok , kapcsolattal gond eddig csk a hortobagyon volt edge /hsdpa terero ingadozas miatt, illettve a szabo kalman utcaban volt gyenge a jel , mas telefonon is . Lehet hogy megerne egy rom cseret , tiszta telepitessel , pl 8.2.1.0 miui eu stabil , egyedul a wifi megosztas nem megy azon a romon .. Ha ott se javul meg akkor megeshet hogy hw gondod van .
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Kikoma
csendes tag
Jelentkezett egy nagy problémám!
Az utóbbi egy hónapban vettem észre. Ha bekapcsolom az adatforgalmat nem csatlakozik egyből. Ilyenkor egy újraindítás segít. De akkor is csak az alap edge (2G) jelentkezik.
Elsőkörben vidéken Balmazújváros vettem észre, gondoltam ott olyan frekvencián megy amit nem tud a teló. De utána Debrecen több pontján is próbáltam ahol máskor máskor működött a 4G . De még 3G sem jött elő. Így pedig elég lassú és élvezhetetlen.Valakinek jelentkezett már ez a probléma? Típushiba?
Hogy lehetne orvosolni?
[ Szerkesztve ]
-
bibliator
aktív tag
A miuinál ugye alapból benne van a google csomag a telepítésben, ott csak utólag tudod változtatni.
A nem miuinál AICP, RR, Lineage, TS-nél meg te töltöd le hozzá a google csomagot. Azt amelyiket te szeretnéd. És azok közt van olyan, amiben az alap a Google Pixel Launcher. Az ARM 64- Micro csomagban az van. Link
Jobb kétszer pofára esni, mint egyszer mellé!
-
Melack
veterán
Melyik ROM tartalmazza alapból a Google Pixel Launchert? Most, hogy rájöttem, mi a hiba oka a hang eltűnésének (a megoldásra még nem jöttem rá) visszatérnék ahhoz. Csak már nem tudom, melyik volt az.
-
bibliator
aktív tag
válasz
trialboj #8652 üzenetére
Frissíteni TWRP-ből szoktam. Hogy a telefonon lévő miui mit ajánl fel azt én nem tudom. Egyáltalán ajánl fel?
Itt a fórumon írogattak már páran, hogy melyiket érdemes felrakni. Ha az alap 5.1-es droid és nem akarsz a nyitással zárással szórakozni, akkor maradj azon rajta.Ha miuin akarsz lenni, akkor Xiaomi.EU-s romot ajánlok, ha nem akkor pl. AICP.
Jobb kétszer pofára esni, mint egyszer mellé!
-
válasz
mate1396 #8653 üzenetére
Nalam ez a fw upate kivegezte a radio/sim sw-t , de legalabb lazan ment utana a downgrade 7->5.1.1-re , igaz bl nyitas majd twrp csere kellett , mert a 3.1.1 twrp nem ment lollipop alatt.
trialboj
Nekem is a miuihu 7.x.x fejlesztoi volt fent , azt gond nelkul frissitettem twrp alol 8.2.1.0 miui eu stabilra .[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
-
yusukee
aktív tag
válasz
mate1396 #8647 üzenetére
Szia!
Én is pont így jártam. (cm-ről mentem weekly miui-ra) Nem bootolt, régi sem ment vissza. Leszedtem a legújabb kínai fastboot developert romot, felflasheltem miflash-el, nyitottam bootloadert az unlock toollal, mert visszazárta, felraktam twrp-t és felment a weekly eu rom.Más:
Egy kérdésem lenne, bár szerintem nem foglalkozik itt senki ilyennel.
Nem tudtok olyan appot, amivel gameplay videót tudok felvenni BELSŐ hangal? android 5-ön volt ilyen, 7-re még nem találtam működőt.[ Szerkesztve ]
-
válasz
mate1396 #8647 üzenetére
Nekem twrp 3.1.1.-el és libra aqua fw felflashelese után sikerült feltennem a 8.2.1.0 miui-t ,a 8.2.1 után BL nyitás majd 3.0.2 twrp-t toltam rá ,5.1.1 alatt a twrp 3.1.1 nem működik,nem bootol be ...
-
mate1396
tag
Sziasztok!
Már egy kb fél éve vagyok CM rom-on. Most úgy döntöttem visszamegyek legújabb miui-ra azokból is a heti Multit akartam felrakni, de egyszerűen felrakja és nem bootol be a telefon, próbáltam ezt az EPIC rom-ot is azon se bootol be a rendszerVégül visszaraktam egy cm származékot azzal most megy. Esetleg valami ötlet miért nem jó? (Egyszer nyitottam már bootloadert)
-
trialboj
őstag
Ok, lehet ez lesz a gond.
Ez hugom telefonja amúgy, szóval kicsit bonyolult a helyzet, ez van rajta jelenleg:
android version 5.1.1 LMY47V
miui version MIUI 7.4 by xiami.eu 6.5. Beta
A miui frissítés megoldhatja a problémát? Frissítés közben ha bejövő hívás van az gondot jelenthet?
androidot ha magától nem frissít a telefon, biztos nem fog megpróbálni, azt még én sem tudom hogy kell, és sanszos hogy rosszul sülne el.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
válasz
Ringman #8642 üzenetére
A 8.2.1.0 miui eu , egesz jol sikerult rom , a wifi hotspot kivetelevel minden mukodik rajta 5.1.1 alapu rom, a magasabb verzioszamuak mar 7.0-ra epulnek, valamiert nekem nem jon be ...
trialboj
A fix ip cimmel probalkoztal mar , kapcsold ki a dhcp-t a routeren es minden eszkoz fix ip cimet kapjon ...[ Szerkesztve ]
-
trialboj
őstag
Üdv,
Van egy 4c-m és az a fura helyzet állt elő, hogy az új lakásban nem csatlakozik az otthoni wifihez (UPC)?! Mindenki másnak sikerült telefonról és laptopról is, de az enyém csak akkor megy ha újraindítom a routert, és akkor is csak 1 alkalom, másnapra megint elfelejti, és annyit ír csak hogy "obtaining ip Address".
A telefon más helyeken gond nélkül kapcsolódik a wifihez.
Bármi ötlet? Köszi.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Ringman
nagyúr
hello!
továbbpasszolom családon belül a mi4c-met (még tavaly eustocktól rendeltem), gyári visszaállítás után a 7.5.4.0 verziószámú miui by xiaomi.eu van rajta. van ezt valamelyik már verzióra cserélni? (eddig nagyrészt másodtelefonnak használtam, de sok bajom nem volt vele)
köszi a választ.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Melack
veterán
Névjegyeknél hol lehet beállítani a megjelenítés sorrendjét? Sehol sem találom, és keresztnévvel kezdi :/ MIUI9 Dev weekly
-
Tyrel
őstag
Ha sír a teló hogy kevés a tárhely és közel 7 GB-ot az 'Other / Egyéb' foglal, azt hogy a francba tudom kideríteni hogy az micsoda? Abban a pajzsos security alkalmazásban van iylen tárhely takarító, de az se tud vele semmit kezdeni, se nem árulja el hogy mi a fenét ért az 'Other' alá...
Hogy deríthetem ki hogy hová lett a sok hely?
(MIUI8)
Turenkarn
-
Tyrel
őstag
Köszi a válaszokat
Turenkarn
-
g_g_g
őstag
Jól érted.
MIUI9 telepítés aztán BL nyitás majd TWRP telepítése.
Szerintem érdemes ezt egyszer megcsinálni, utána már nem törli a frissítés a TWRP-t és nem zárja vissza a BL-t sem. És kézzel bármikor tudsz frissíteni TWRP-n keresztül.Megmondom őszintén nem tudom, hogy működik-e az OTA TWRP nélkül, de biztos lesz valaki aki ezzel kapcsolatban tud biztosat mondani.
-
Tyrel
őstag
Köszi!
Ha jól értem akkor először felteszem a MIUI9-et ami törli a TWRP-t és utána kezdek el BL-t nyitogatni, hogy visszarakhassam a TWRP-t?
Kelleni fog nekem egyáltalán a TWRP utána? Mintha azt olvastam volna itt régebben, hogy a MIUI EU 9-ben már rendesen megy az OTA update?...
Kicsit még elgondolkodtam LineageOS-en is - ha az üzemidő és a jó kamera lenne a lényeg (8.1.3.0 elég homályos képeket lő) akkor melyik lehet jobb nekem?
Turenkarn
-
g_g_g
őstag
a 3.0.2.0-s TWRP-vel fel tudod rakni a multi MIUI9-et.
Viszont ez zárni fogja a Bootloader-t, ezáltal törlődik a TWRP is.
Én javaslatom a következő.
Ez alapján hivatalosan nyitott a Bootloadert.
BL nyitás
Majd a Multitool segítségével pikk-pakk felrakod a TWRP-t.
Multitool letöltése
Itt találsz róla leírást:
Multitool leírásIgen, verzióváltásnál (android és MIUI is van ebben az esetben) az ún. tiszta telepítés az ajánlott. Ez gyakorlatilag mindent töröl a telefonról.
Ennek leírását megtalálod az összefoglalóban "Új ROM telepítése, Tiszta telepítés" címszó alatt. -
Tyrel
őstag
Üdv!
Még 3.0.2-0 TWRP van az enyémen, ez elég / megfelelő a MIUI 9 (EU) telepítéséhez, vagy újabb kéne? Esetleg valaki tudna dobni egy linket vagy valamit egy abszolút hülyéknek való leírásról TWRP frissítéshez?
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy MIUI 8-ról csak úgy tudok 9-re frissíteni ha mindent wipe-olok a fenébe, ill. gyakorlatilag resetelni kell az egész telefont?
Hogy képeket le kell menteni meg appokat visszatelepíteni meg ilyesmik az mondjuk kevéssé érdekel, de van rajta vagy 8-10 Authenticator Token (ráadásul ezek 4 külön app-ban, me miért is lenne egységes) - ezeket nem lehet átmenteni valahogy? Ha egyesével be kell lépkednem minden accountba, kikapcsolni rajtuk az authentikátort majd frissítés után vissza, akkor inkább szálanként tépkedem ki a hajam...Turenkarn
-
Melack
veterán
válasz
this is life #8623 üzenetére
Ha cserélik az akkut, akkor megkérem, hogy azt is nézze meg. De nem tudom, hogy ha szoftvert cserélek, akkor miért szűnik meg a probléma egy időre. Javasoltak miui fórumon egy hw tesztet, azt megcsináltam, és minden passed. Ez vmi szoftveres bug lehet, de hogy mi?
-
-
Melack
veterán
MOst épp a MIUIHU-val jött elő ez a nyamvadt nincs hang hiba. Lassan megőszülök.
-
g_g_g
őstag
Összefoglalóból:
Frissítés menete TWRP segítségével
- Lépj be a TWRP recovery-be
- Válaszd ki a Wipe majd az Advanced Wipe menüt
- Pipáld be a dalvik cache-t és a cache-t
- Lépj vissza a TWRP fő menüjébe
- Válaszd ki az Install menüt
- Tallózd be a korábban letöltött telepítő zip fájlt
- Húzd el alul a Swipe to confirm Flash csúszkát
- Kész is van a telepítés, TWRP Reboot menüjében System opciót választva a telefon újraindulFrissítés menete telefon menüjéből
- Telefon Frissítés alkalmazását elindítod.
- Nyomd meg a jobb felső sarokban levő "..." ikont, utána pedig válaszd az "ROM telepítés kiválasztása" pontot
- Tallózd be a korábban letöltött telepítő zip fájlt és a képernyő alján lévő OK, gombbal hagyd jóvá
- A telepítés automatikusan elindul
- Ha végzett a telepítéssel a telefon újraindul és a friss ROM-ot már használhatod is -
Melack
veterán
A friss MiuiHU-val hogy kell twrpbol telepíteni, hogy ne vesszenek el az adatok?
-
Melack
veterán
Supersu zipje Miuihu alá van valakinek működő?
-
Melack
veterán
AudioFX alkalmazás az store-bol letölthető vagy flashelhető alkalmazás?
Miuihu 9 7.9.14-ben nem volt benne a Magisk?
[ Szerkesztve ]
-
válasz
DG790401 #8602 üzenetére
Nagyon egyszeru a csere a hatlap korommel lefejtheto ovatosan , utana kb 8-10 csavar , majd egy kis melegites es mar el is enged a ragasztott akksi , a stekker szethuzasa szinten csak egy laza mozdulat .. , elsore is kb 15 perc max .
Miui eu rom eseten a 8.2.xx 8.5xx szinten hotspot bugos , a 8.5 kb 4ora SOT tud folyamatos szink,mobiladat mellett , a 8.2 talan jobban birja egy kicsit uzemidovel ... innentol kezdve nem sok rom marad ...
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
Visszatettem a LineageOS-t, volt hang. Nem tudom, mit tettem fel vagy sem, de most megint nincs :/
-
Orionhilles
senior tag
Sziasztok!
Ki melyik MIUI-ra esküszik, ha RAM kezelés-kamera-akku trióból mindegyik egyformán fontos?
Hotspot szintén!
Múltkor kellett volna és nem ment. A poén, hogy ismerős Redmi Note 4-én se
Most legújabb MIUIHU 9 van rajta, de merül is, mindent újratölt, nem az igazi ez még.
4 jelöltem van:
MIUI 7.5.4 Eustock ezzel adta alapból
8.0/1.X stable Erre emlékszem, egész jól duruzsolt
utolsó 8-as, 5.1 alapú stable
Utolsó 8-as stableMelyiket válasszam?
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Melack
veterán
RR Remix Nougat final: BT/Jack van hang, egyébként semmi hang se hangszórón, se sehol. Megy vissza a LineageOS azt hiszem.
-
DG790401
tag
Sziasztok!
Egy esetleges aksi csere könnyen megoldhatō házilag?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Visszafogott méretben erőteljes okostelefon: erre vágynak nagyon sokan, a piac mégis szűkös. A Xiaomi most korrekt eszközt tudott használható méretű házba préselni.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- Francia AI-t használ a világ egyik legnagyobb autógyártója
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gyúrósok ide!
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget