- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Android szakmai topik
- Vannak már képek a Pixel 9a hivatalos védőtokjairól is
-
Mobilarena
Xiaomi Mi4c
Új hozzászólás Aktív témák
-
atv72
tag
Sziasztok,
új tulajdonosként (2/16 ROM: 8.1.3.0 stabil, TWRP) tesztelgettem romokat. wipe-ok az összefoglaló szerint mindig megvoltak, de valahogy a kiinduló 10gb körüli szabad helyből kb. 7 maradt mire visszaértem a kiinduló, fentebb jelzett konfigurációhoz. mit csinálok rosszul?
köszi
-
darvinya
titán
Azért Sony jobban csinálta fw felrakást.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
trebrona
nagyúr
válasz
Martine #6581 üzenetére
Azt írtad van fastboot mód.
Próbáld meg a
fastboot oem edl
parancsot!
Ha szerencséd van, akkor EDL módban indul (fekete kijelző, semmi más), ezután MiFlash-sel fastboot rom feltehető.[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
darvinya
titán
válasz
Occon adom #6578 üzenetére
Pont úgy, ahogyan nincs B20 sem.
-
darvinya
titán
válasz
Occon adom #6576 üzenetére
1 nincs FM rádió modul, emiatt nem képes venni a jelet.
-
Occon adom
aktív tag
Üdv!
FM rádió vételre alkalmas jó progit tud valaki?
Amit találtam a netes rádiókat találja, kivéve a sláger Fm-t nem,
amit hallgatnák. -
jety91
őstag
válasz
Martine #6571 üzenetére
Ha még nincs fent a gépeden az MI PCSuite, akkor rakd fel. Van benne Fastboot-os recovery, amivel helyre tudod állítani a sérült oprendszert is. Google Play és társait is tudsz rá telepíteni, csak tele lesz felesleges kínai appokkal a MIUI amik folyamatosan fognak futni a háttérben. Ideiglenes használatra jó a kínai, de amint kapsz kódot rakd fel a Multit.
[ Szerkesztve ]
-
Martine
tag
Igen értem, hogy nem tudok telepíteni rá, csak a kínai rom sem akar felállni egyáltalán.. talán reggelre valamit csinál, feltelepül ha mázlim van. De ha nem akkor nemhivatalos az teljesen kiesik a körből az USB debug miatt, nem tudom, hogy a hivataloshoz kell-e olyan rom ami felállt
[ Szerkesztve ]
-
jety91
őstag
válasz
Martine #6569 üzenetére
Mivel zártad a BL-t a telepítéssel mást nem is fogsz tudni míg újra fel nem nyitod. Ezért is ajánlott 2x megnézni mindent mielőtt rányomsz bármire is. Nem tudom mennyire mennek a nem hivatalos metodikák még, de a hivatalos nyitási procedúra 1-2 hét szokott lenni. Bár ez lehet azóta felgyorsult.
Átírtam az összefoglalót. Tekintsünk úgy ezentúl a Multi-ra mint hivatalos ROM-ra az ilyenfajta problémák elkerülésére.
[ Szerkesztve ]
-
Martine
tag
Nem az összefoglalón keresztül szedtem le, de nem is azt akartam mert már letöltött és akkor láttam, hogy rosszat szedtem le. Véletlen utána összekeverhettem a számunkra jó stable-lal... de egyet értek ki kellene szedni az összefoglalóból,
csak a telpítés se jó, szóval be se tudok lépni a mobilba a fastboot módon kívűl[ Szerkesztve ]
-
Martine
tag
azt hiszem nagyobb a baj... visszanéztem és china stablet tettem fel véletlen... XO
-
jety91
őstag
válasz
Martine #6560 üzenetére
Alul mennie kell egy csíknak is, ha az nincs akkor kezd elölről a telepítést. Ja és van md5 checksum elvileg, azt azért nézd meg, hogy nem hibás e a letöltött zip fájl.
TWRP-be be tudsz így is lépni egyébként. Ha sokáig hosszan nyomod a bekapcsoló gombot egy idő utána ki fog kapcsolni a telefon. Ott hangerő fel + bekapcs ~5s-ig aztán benn is vagy.
[ Szerkesztve ]
-
Martine
tag
valamiért nem akarja.. csak a Mi logó van és ez már azóta.. :/
-
Martine
tag
Üdv! szeretnék segítséget kérni, gondoltam miuihu fejlesztőiről megyek át stable 8.1.3-ra.
tiszta telepítést csináltam, de az első bebootolásnál teljesen megáll a dolog és nem tudok visszamenni a TVRP-be. Valami öttlet? -
shun
csendes tag
válasz
darvinya #6553 üzenetére
Nem vagy te egy kicsit beképzelt, ilyen beszólással? Nagyon rosszul esett olvasni.
Azt kérted *#*#4636#*#* parancsra mit ír ki az akkura. Én vettem a fáradtságot és beírtam, hogy lássam mit mutat. Akku adatokat nem találtam benne, de a képernyőképet bemásoltam ide, okulás képpen. Jeleztem, hogy másik androidon más adatok jönnek elő. Csak segítő szándék vezérelt, erre bunknón beszólsz. Legközelebb lesheted mikor segítek neked bármiben. -
darvinya
titán
Bocs, de ezt nem kérdeztem.
Valószínűséggel ez miatt van akkumulátor kijelzés probléma, mivel ez alap Android része.
Emiatt az akku kezelés hektikus, ráadásul csak akku elektronika szabályoz.
Ami nem egészséges, mivel annál tiltás véglegessé válik, és ezzel kukázható az aksi.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Köszönöm, akkor más magyar fordítás.
Mert más telon Kiváló szerepel.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
Nálatok *#*#4636#*#* - Akkumulátor adatok alatti akkumulátor állapotra mit ír?
-
darvinya
titán
válasz
Napfénysüti #6546 üzenetére
Szerintem semmiben nem tér el.
-
Napfénysüti
nagyúr
Tudom hogy elég off téma de van itt valakinek Androidos Mi Pad 2-ese?
Rom telepítése érdekelne hogy miben másabb mint a Mi4C-nél?Més que un club!
-
törölt tag
válasz
Orionhilles #6539 üzenetére
-
0xmilan
addikt
válasz
30z.Samu #6506 üzenetére
Ha már gyors merülésről van szó...
A napokban elkezdett erős melegedés mellett rohamosan merülni a telefonom és fogalmam se volt, hogy miért. Majd egy terminal emulatorból a 'top' paranccsal megnéztem, hogy mi eszi a procit és volt 2 db shell UID-val futó process, ami összesen ~40%-ot használt. Beugrott, hogy a DroidCam is adb shell-t használ az USB-s képtovábbításhoz, amit úgy látszik nem sikerült bezárnia. Ezeket 'killelve' megoldódott a probléma. Érdemes erre figyelni, de más beragadó app debuggolásához is jól jöhet.(#6541) DG790401
Nálam most 2%, de valószínűleg közre játszik, hogy a fenti probléma miatt az Android System 45%-on van. -
darvinya
titán
válasz
DG790401 #6540 üzenetére
Kedves, vagy nem kedves, de akkor sem vagyok médium, hogy kitaláljam mi merítheti.
Sok mindentől merülhet gyorsan telo:
1. GSM hálózat határon vagy, emiatt teljes energiát kell használnia, hogy fenntartsa kapcsolatot
2. Bluetooth kapcsolat nem 4-es, mert ez alattiak energia zabáló kapcsolat fenntartása
3. App beragadt háttérben
4. Akkumulátor döglődik[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Orionhilles #6539 üzenetére
És hálásak is vagyunk érte.
-
DG790401
tag
A cellakêszenlêt 15%,az sok?
-
DG790401
tag
Sziasztok tanăcsra lenne szükségem. Kêt sim egyik mobilnet telenyomor a măsik voda gsm+bluetooth megy egêsz nap. Fênyerõ automatăn kb 3negyeden. Nem tudok sotban 3 ōrănăl többet kihozni. Mit nem tudok? Ja miui8eu stabil van rajta.
-
darvinya
titán
-
darvinya
titán
Ma reggelre érdekes dolog történt.
2 app ikon áthelyeződött új lapra.Na ezt hogyan??
-
mpierre
veterán
válasz
katalin888 #6524 üzenetére
Valakinek azt is ki kell próbálnia...
Valamelyik telómra, mintha lett volna, de nem volt túl sikeres.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
trebrona
nagyúr
@darvinya, már működik a multitool offline.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
-
Fetyoka0
tag
Sziasztok! Eu stabil romokbol ez mar nougat? xiaomi.eu_multi_MI4c_V8.1.3.0.LXKCNDI_v8-5.1.zip
-
katalin888
aktív tag
A Mokee ROMmal vannak tapasztalatok? Állítólag stabil, használható ROM!
Meg tudjátok erősíteni? -
g_g_g
őstag
Akkor az ígért töltés teszt a magam kis amatőr módján.
Töltők:
Gyári töltő
BltzWolf töltő
Hagyományos töltőKábelek:
Gyári kábel
BltzWolf kábelMérő:
Kcx-017A telefon akkumulátora 23%-on volt a teszt alatt, kikapcsolt kijelző mellett.
Gyári töltő: 9,01V - 0,95A
BlitzWolf töltő QC3 port: 8,91V - 0,98A
Blitzwolt töltő 2,4A port: 5,12V - 1,48A
Hagyományos töltő: 5,4V - 1,47AMindkét kábellel mértem, de azok adatai között nem volt különbség.
Ha valakinek lenne még kérdése, jelezze és ha tudok válaszolok.
Egyébként saját gyakorlati tapasztalatom az, hogy teljes feltöltés kb. 2 óra 15 perc a gyári és a BlitzWolt töltővel is.
-
darvinya
titán
válasz
mgTerminator #6517 üzenetére
Ugyanúgy.
Bár maga Messeger app egy rakás sz…, így annak beállításait nem tudom/használom.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
mgTerminator
veterán
válasz
darvinya #6516 üzenetére
És a 3Gb RAM verziónál hogy állítsam be? Meg mit és hogy állítsak hogy a messenger ne maradjon a memóriában, de pl ha írnak akkor az értesítés érkezzen meg? Korábban be volt állítva hogy tartsa a memóriában, de volt hogy ész nélkül merült a telefon. Igaz több alkalmazás is be volt állítva, de így most hogy kb semmit nem tart így jobb, csak kb semmi értesítés...
-
darvinya
titán
válasz
mgTerminator #6512 üzenetére
Ezt is leírtam párszor.
Ezeknél a beállításoknál 100MB alatt RAM-ot használó app-ok normálisan bent marad memóriában.
Azaz 1db 100+; 3db 100− normálisan lehet köztük váltani, hogy ne töltsön újra, de 100+ app háttér szikron miatt előfordulhat újrstöltése.
Ez 2/16-os verzióra értendő.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
jety91
őstag
válasz
A többieket kérdezd inkább erről, ők használnak MIUI-t
-
g_g_g
őstag
válasz
Tuti tölt 9V-on én is mértem ilyen értéket. De holnap tesztelek és jelentkezem
[ Szerkesztve ]
-
Osi222
tag
válasz
Bl.Gyo. #6508 üzenetére
Én most ilyen töltőt rendeltem, mert mind a gyári, mind a mellékelt cseppet lassú, és mellette egy másik készülék töltését is könnyen meg lehet így oldani.
Így néznek ki a hivatalos töltési idők, hogy a hasraütéssel megtippelt időket félretegyük:
Amint megérkezik hozzám, én is tesztelni fogom, és megosztom veletek az időket!
-
darvinya
titán
válasz
Bl.Gyo. #6503 üzenetére
De az 20%-ról indult nem 10% alatti értékről.
10% valójában nincs gyorstöltés, csak 20% felett indul rendesen, mert akkor stabil marad az akku.
Mint minden Li aksi 1.5V esését jelzi 0-100%-ig, tehát küszöbértéknél instabil az aksi ekkor kár lehet.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
Új hozzászólás Aktív témák
ma Visszafogott méretben erőteljes okostelefon: erre vágynak nagyon sokan, a piac mégis szűkös. A Xiaomi most korrekt eszközt tudott használható méretű házba préselni.
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Androidos tablet topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest