- Hivatalos videón is karcsú a Find N5
- iPhone topik
- Saját chipekkel enyhít NVIDIA-függőségén az OpenAI
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Xiaomi Mi4c
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
Belejöttem a romokba, most az RR OS jön. Ennél az XDA-n írják, hogy szintén kell egy plusz file. Ezt nem flasheltem már fel a LineageOS kapcsán? Vagy az más?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Thumas
tag
válasz
this is life #8597 üzenetére
Az a helyzet hogy nem is tudtam hogy lehet másolni TWRP-alatt
Xiaomi Redmi note 10 Pro 6/128
-
Nekem hasonlo helyzetben twrp alol a miuihu [link] sikerult feltenni , a miuitoolal raktam fel a twrp-t is , utana a linkelt romot toltottem le es az felmaszott a telefonra , pedig ott is hapogott a twrp hogy nincs rendszer a telefonon.. vagy ha nem menne ez a modszer akkor fastboot rom miflashel ,fastboot developer rom . Utana pedig mehet amit szeretnel twrp alol .. legalabbis ezt olvastam .
Twrp alatt bekapcsoltad az mtp modot ? Mert csak akkor tudsz masolni ...
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Thumas
tag
válasz
this is life #8595 üzenetére
Na igen csak az a gond hogy rendszerem nincs nem tölt most be a telefon nem tudok felmásolni rá új ROM-ot.
-
A miuitool ha jol emlekszek a 3.1.1 twrp-t teszi fel , onnantol kezdve elvileg barmelyik nougat alapu rom felteheto .. lolipophoz miflash , fastboot rom , bootloader nyitas es egyebb nyalanksagok tartoznak ha jol ertelmezem a leirasokat ...elvileg romot is tud attolteni a telefonra a miui tool de nekem nem sikerult , igy utolag belegondolva amiatt mert nem volt engedelyezve a mtp mod (ami twrp alol megteheto) igy amikor szukseg volt ra kezzel huztam at a telepitendo romot .
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Thumas
tag
válasz
this is life #8593 üzenetére
tw 3.1.0-2 est ír ugye annyi a gond hogy másik Romot viszont nem tudok felmásolni. A multitoolal ha oda jutok milyen lehetőségeim vannak ilyen szempontból?
-
Esetleg probalj meg masik romot twrp alol , amit telepitene hiba nelkul lejott ? Melyik recovery van rajta ? Univerzalisnak a libra/aqua 3.11 irjak emlekeim szerint . Bar nekem azzal nem sikerult 5.1-re visszaallni.
[ Szerkesztve ]
-
Thumas
tag
válasz
this is life #8591 üzenetére
Az a helyzet hogy recoveryt most is elérem de ha betallozom a romot amit ma felakartam rakni akkor ugyan úgy elfut a végéig és ott megáll nem történik semmi! De amint otthon leszek megpróbálom akkor toollal.
-
A leiras szerint twrp alol rakd fel a su(superuser) zippet , rebbot es amikor keri enged hogy frissitse a su binarist.. utana mar rootolt lesz . Vagy miui toolal teszed fel, bar ez utobbit nem.probaltam meg mi4c-n, a redmi3-on poc roff volt a miui toolal valo su telepites .
Thumas
Vagy fastboot es miui tool , majd twrp fel es mehet a zip telepitese . Igy mar parszor vissza hoztam az elok siraba a mi4c-t . Vagy parancssor adb alol rakod fel a a twrp es miutan bebootolt twrp , felmasolod a telepitendo zipet ..[ Szerkesztve ]
-
Thumas
tag
Sziasztok!
Van egy nagy gondom, az első 9-es verzióról nem tudom pontosan mi volt már az szerettem volna ma frissíteni a 7.9.21-re. wipe stb megvolt elindtottam a frissítést és az utolsó 1mm -nél megállt a helyzet egy bő fél órát hagytam de nem történt semmi így kikapcsoltam. Most persze lett egy szép nagy fehér téglám jelen esetben csak a fastboot pc suite os megoldás van? Ha igen tudna nekem linkelni egy leírást szerencsére egy jó ideje nem kellett ilyenhez folyamodnom és nem igazán vágom már.
Valamint esetleg van valami ötlet hogy miért történt ez?
Köszi a segítséget.Xiaomi Redmi note 10 Pro 6/128
-
Melack
veterán
válasz
this is life #8588 üzenetére
Nah azt hogy. Ez a root meg su még kicsit új, P8Liteon nem voltak ilyen gondjaim
mod: adaway az, csak elírtam. Vak vagyok ma. Meg írástudatlan.
[ Szerkesztve ]
-
-
Melack
veterán
Ami viszont fura: 14.1 LineageOS fent, root van, F-Droid fent van, mégis vannak reklámok a fuzovelkifele oldalon. Mivel ott sok van, így fontos lenne, hogy eltűnjenek. Miuihu-n simán ment az F-droiddal. Itt mi lehet a gond?
-
Melack
veterán
LineageOS cClock - időjárás modul: kiírja, hogy nincs időjárás app telepítve, telepítsek. ok, Accuweather feltéve. De továbbra sem tudja beolvasni. A Google is szolgáltat ilyen adatokat, de azt sem látja. Melyik alkalmazás képes oda beépülni?Sztornó, megvan.[ Szerkesztve ]
-
bibliator
aktív tag
-
-
Melack
veterán
válasz
this is life #8579 üzenetére
Hol vetted? $7,70, ha jól emlékszem.
-
-
Melack
veterán
válasz
this is life #8577 üzenetére
Már úton az új, csak mire ideér :/
-
Root után törölni az akku bat stat-ot ,de csodát nem lehet tőle várni, ha pedig akksi gond van azon úgy se segít ..
cs1rk3
Ha van kedved leirhatod ,hogy miként lehet 5.1-re visszaállni,illetve miui 8.2.1-re ... Most a 8.5.1 nugat miui EU van fent. A wifi hotspot továbbra sem jó...[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz
DG790401 #8573 üzenetére
Ha XOSP van rajta, akkor az a rendszer bugja, én is ezért cseréltem le.
Ha nem az, akkor majd a többiek mondják a tutit.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
DG790401
tag
Sziasztok!
Az lenne a kèrdèsem, hogy az asszony mi4 c-je random kikapcsol hol 20%-on, hol 70%-on, vagy kikapcsol de amikor újra bekapcsolódott akkor már (70%-nál) megint magasabb töltöttsèget mutat. Olyan mintha beragadna a töltöttsèg kijelző!
Akksi vagy szoftveres vajon? -
Melack
veterán
TWRP appból érdemes feltenni a legfrisebb TWRP recoveryt?
-
cs1rk3
tag
Nem tudjátok lesz Android 7.1 a telefonon ki érdekelne ez a Google kamera app 😁
-
Bl.Gyo.
őstag
Nem tudjátok hogyan lehet kikapcsolni a "Your SIM card isn't activated - Sync call history" dolgot? Hiába lövöm ki, újra és újra eröszakosan vissza jön az ikonja a föképernyö felsö sávjára (ahol az akku, térerö, idö stb. van), meg amikor lehúzom a képernyöt ott is ott van szöveggel. Azóta van ez egyfolytába mióta frissítettem 8.2.1.0-ra.
Más: Vannak olyan fájlok a telón mint photo_blob.1 (839MB), photo_blob.0 (368MB), micro_thumbnail_blob.0 (161MB). Mik ezek, és lehet törölni? Elég nagy méretüek.
Egyébként kipróbáltam a hotspot dolgot ezen a MIUI-n, és igen nekem is fennál a hiba.
[ Szerkesztve ]
-
tom81042
tag
Szerintem is a Lineage a legstabilabb, és leggyorsabb létező ROM jelenleg! Magisk 14.2-vel teljesen jól működik a root is. Most már a hivatalos lineage ROM-ot is lehet használni az új bootloaderrel is, nem csak a régivel. Két dolog amit hiányolok az a hálózati sebesség megjelenítése a statusbaron, illetve az időjárás quicksettings ikon.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
this is life #8560 üzenetére
Ha a kliensen kézzel megadva google DNS (8.8.8.8 és 8.8.4.4) nem működik akkor passz. Másik telón ez megoldotta.
Sajnos azt a ROM-ot nem ismerem, nekem régebbi van..
-
Atomgeszi
Nem jott be a google dns , mas jellegu a gond , az eszkozok csatlakoznak a telefon wifi hotspothoz , de az nem osztja a netet . Nem tudod a 8.5.1 mennyire hibamentes ?
Mas unlockolni szerettem volna , hat nem jott be , nem latja a telefont az unlock program miui eu 8.2.1.0 stabil van rajta 2.8.xx twrp-vel . Az unlock a tthering bug javitasahoz kellett volna root utan ..
cs1rk3
A redmin a 8.2.1.0 vagy a 8.5.2.1 verzio egyforman jol sikerult , nalam nem volt gond vele . A mi4c-n , viszonyitasi alap nelkul a 8.2.1.p jonak tunik a tthering bugot leszamitva.
Betu csere csak a miui9.xxx verzioban van alapbol beepitve .Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
cs1rk3
tag
válasz
this is life #8552 üzenetére
Hát hétfőn jön a frissítés ha addig is ilyen lesz visszaalok 😁 nagyon meg van vele elégedve már kineztunk neki tokot csak betűtípust ne tud beállítani gyárilag mint nálam mi4cbe 😁 de app van hozzá 😊😊
-
Nana hogy megjott , akksit kicsereltem, 8.2.1.0 telepitve , eddig orom es boldogsag , a miui 9 ami a parom mi4c telefonjan fut , meg mindig nem szimpi... egy hianyzik a redmibol az uzemido az utolerhetetlen ..
Szerintem eleg lesz a mi4c-et 8.2-ig vissza loni , a miui 7 kicsit fapados , foleg a notif centerv...Parod hogy viszonyul a redmihez? Remelem veszel neki valami csajos tokot hozza (csillamponi es egyebek 😉)...
Atomgeszi
Koszi a tippet , kiprobalom ..[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
this is life #8549 üzenetére
Próbáld beállítani a google DNS-ét.. Ne engedd, hogy automatán ő találja ki.
-
cs1rk3
tag
válasz
this is life #8549 üzenetére
Hát még megvárom a mostani frissítést aztán lehet vissza állok 😁 na megérkezett a telefon?
-
Szerintem 9-en rosszabb ,legalabbis a macro bizos , de gyengebb fenyviszonyok mellett par fokkal gyengebbnek tunik 9 alatt a kamera ..
Nem tudja valaki hogy miui 8.2.1.0 alatt a wifi hotspot bugot mikent lehetne fixalni ? Istennek se osztja a mobilnetet wifin ...
-
cs1rk3
tag
Csak én vettem észre hogy rosszabb a kamera miui 9 en mint miui 8.5 ön melyik rendszerbe jobb a kamera tapasztalatok alapján??
-
Melack
veterán
Akkor a kérdésem hozzátok :, cimsor szinte folyton a Google keresésre visz, valamint mindig minden után pontot és szóközt tesz (ez gondolom inkább a Swype hibája). A cimsor hogy lehetne cimsor? Nem akarok mindig keresni...
Más: LineageOS-t használ valaki?
-
mpierre
veterán
A multin chrome van... sz'tem elég sokan azt használják.
Az első kínai-angol romon volt valami fura böngésző, arra gondolsz?
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Melack
veterán
A gyári böngészőt használja itt valaki?
-
Melack
veterán
Ez a MiTool zseniális, meg úgy maga az egész ökoszisztéma (nem, nem lettem elvakult). De hogy az unlock is megy pillanatok alatt, utána meg a twrp telepítés is, az baromi jó.
Miuihu 9 kérdés : podcast hallgatás közben a WhatsApp /mail értesítések megállítják a lejátszást és hallom az értesítés hangját, míg messenger nem állítja meg, ott a kettőt egyszerre hallom. Ez mitől lehet?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Little Hulk #8538 üzenetére
Band 2
Ahogy látom a Band 2 összefoglalójában van is válasz a kérdésedre. -
Melack
veterán
válasz
Little Hulk #8538 üzenetére
A visszaállítással. Angol kell, hogy maradjon.
-
Little Hulk
tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnèk kèrni, egy MI Band 2-vel szeretnèm beállítani, hogy írja ki a hívó nevèt, de nem akar összejönni. Ha angol a teló nyelve akkor megy, de visszaállításkor elfelejti. Hol rontom el? Köszönöm előre is!
-
Melack
veterán
válasz
this is life #8536 üzenetére
Nincs mit, én is most vadásztam egyet.
-
-
Melack
veterán
-
Sziasztok ! A mi4c-hez a bm33-as vagy a bm35 a megfelelo akkumulator ? Vagy lenyegeben barmelyik jo e ketto kozul ?
-
g_g_g
őstag
A kód igénylésénél nem biztos, hogy kapsz majd sms-t, így érdemes ránézni a weboldalra, hogy hogyan is áll az ügy.
Itt le is van írva pontosan (nekem 2 órán belül megjött az engedély). -
-
Melack
veterán
AICP volt fent, azt váltotta a MIUIHU. Most próbáltam recoveryben elindítani, de a hangerő fel + bekapcs gombra a MIUI logóig jut el, és ennyi. Ergó ezen lehet még recovery sincs. Anélkül viszont a MIUITools-szal sem tudom ellenőrizni, hogy a bootloader nyitott e vagy sem. Vannak itt rejtélyek. A kódot megigényeltem, de azt nem tudom, hogy azt csak official rom-mal tudom használni, vagy mehet MIUIHU-val is a feloldás. (már ha kell, de azt nem tudom kideríteni jelenleg.... )
-
g_g_g
őstag
Kicsit pontosítva, nem a MIUIHU törli, hanem, mikor az 5.1.1 alapú androidról 7.0-ás androidra állunk át, akkor a Bootloader záródik és emiatt törlődik a TWRP.
Ezután igényelni kell hivatalosan BL nyitás engedélyt és utána nyitni a BL-t. Ezek után már nem fogja sem a frissítés sem a tiszta telepítés visszazárni a BL-t és a TWRP is marad.
Egy nagyon jó leírás ennek menetéről:
Bootloader nyitásA MI4c típust eredetileg csak kínai belforgalomba szánták. Ezért nem is készült rá Global ROM.
Ezekből a ROM-okból lehet válogatni: (az utolsó kettőt ajánlott használni a magyar nyelv és a kitakarított kínai alkalmazások miatt)
- Official China ROM
- Multi fejlesztői vagy stabil
- MIUIHU[ Szerkesztve ]
-
HornedReaper
senior tag
Asszonynak az új MIUI-val nem megy az MiBangade.. Nem találja az Mi Band 2-t. Mi Fit továbbra is működik tökéletesen.
[ Szerkesztve ]
-
g_g_g
őstag
Hétvégén eljött a pillanat amikor áttértem a MIUI9-re.
Ezt telepítettem:
xiaomi.eu_multi_MI4c_7.9.21_v9-7.0Egyelőre alapvetően minden jónak tűnik, talán akksi időben is többet tud.
Két dolgot találtam ami furcsa és nem is tudom még, hogy én bénáztam el vagy ROM hiba lehet.1. Zárképernyőn a Gmail értesítésekben nincsenek benne a részletek, csak, hogy 1 új üzenet. Ez nagyon zavaró. Már hónapokkal korábban is olvastam ezt külföldi fórumokon, de lehet, hogy még mindig nincs javítva?
2. Főképernyő widgeteknél, ki lehet választani a Bluetooth kapcsolót, de nem kapcsolja csak úgy simán, hanem a menüt nyitja meg ahol be vagy ki tudom kapcsolni.
Egyelőre ennyi
A héten igyekszek az összefoglalóba írni a MIUI9-es ROM-ok telepítéséről is.
-
Melack
veterán
BM35 akkumulátort honnan érdemes szerezni? Wayteq elvileg 10k-ért szerel (alkatrésszel együtt). De a neten is találni többféle akkumulátort. Melyik lehet a jó? Genuine-t nem találtam sehol.
-
Melack
veterán
MIUIHU 9 - rezgés kérdés: be van állítva mindenhol, hogy rezegjen az alkalmazás (Whatsapp), de mégsem rezeg. Hol nem néztem meg esetleg? A redőnyön is ott a rezgés. Üzemmód néma/csendes.
-
Melack
veterán
Feltetem a MIUI 9-et, mert vmi történt az AICP-vel, nem booltolt be. TWRP bejött, már csak ez az image volt fent. Feltette, de meddig kellene mutatnia a miui 9 logon screent első bekapcsolás után?
-
mpierre
veterán
válasz
feel2006 #8509 üzenetére
Nálam a mi4s simán ment vele, de megdöglött a kihangosító. Tedd láthatóvá a telefont a bt-nek és akkor bekéri a kódot.
Szerk.: Talán 5 készüléket tud megjegyezni, lehet törölni kéne a párosított eszközök memóriáját....
Lehet keverem most a parrot-val.
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
bibliator
aktív tag
válasz
this is life #8510 üzenetére
Huh, ehhez nem igazán értek. Kb 1 hónapja valamelyik fórumtárs leírta nekem is hogy hogyan kell visszamenni 5.1-re, de inkább maradtam a 7.0-án. Nem akartam szórakozni vele. Keress vissza, nevem alapján szerintem hamar meg lesz.
Én a Lineage miatt mentem volna vissza vagy az AICP miatt, de most már mennek azok is 7.0-ás kernel alatt.
Jobb kétszer pofára esni, mint egyszer mellé!
-
válasz
bibliator #8497 üzenetére
7-rol mennek vissza 5.1-re , gondolom a miui 8.2.1.0 arra epul ... valamiert az 5.1 8.2.1-el szimaptikusabb felulet . A miflash-el gorcsolok , mert latja a telefont , el is indul a flasheles de leall hibaval a 2015.10.28-as verzio ..ez a modszer hasznalhato ? [link]
-
feel2006
tag
Sziasztok,
Valakinek a mi4c működik esetleg Nokia CK-7W autós kihangosítóval?
Az istenért nem akar összecsatlakozni 2db mi4c sem -már a párosítás sem jelenik meg a telon-, miközben egy S3 mini-vel meg vígan megy..Mikrotik-Hu | -unofficial- | https://www.facebook.com/groups/mikrotikhu/
-
Mercutio_
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
ma Visszafogott méretben erőteljes okostelefon: erre vágynak nagyon sokan, a piac mégis szűkös. A Xiaomi most korrekt eszközt tudott használható méretű házba préselni.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest