- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MIUI / HyperOS topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Xiaomi Mi4c
Új hozzászólás Aktív témák
-
Because
őstag
válasz
Lacusch69 #9745 üzenetére
egy S9-et nyomkodhattam egyik délután, de igazából amire én használtam netezés, messenger, aknakereső semmiben se adott többet. már annyira unalmasak a mostani telefonok, mind egy kaptafa... a kilyukasztott vagy küklopsz kijelzők pedig számomra már borzalmasak, még a csuszis ami tetszene.
[ Szerkesztve ]
-
kircsi21
csendes tag
válasz
Lacusch69 #9730 üzenetére
Bocs', én ígértem neked, hogy megnézem ezt az akku hőfokot, meg is néztem, csak elfelejtettem írni. Szóval nálam (is) változik, nem konstans értéket mutat. Mondjuk ebben a telefonban még az eredeti gyári akku van.
Ja, és a szoftverfrissítés utáni hosszabb távú tapasztalat egyelőre jó, legalábbis sokkal jobb, mint előtte, amikor akár 40%-os töltöttséget mutatva is simán kikapcsolt. Szépen ejti a százalékokat, nincsenek benne hatalmas ugrások. Csak 20% alatt tűnik megbízhatatlannak, onnan már lutri, hogy mondjuk 17, vagy 11%-nál dobja el magát. De ezt betudom az akku elhasználódásának, ezzel együtt tudok élni (még).
[ Szerkesztve ]
-
Kisbatyu75
tag
-
Schimi070
csendes tag
válasz
Lacusch69 #9707 üzenetére
Nálam olyan eset fordult elő, nagyon hidegben, egy kb.2 hónapos ( https://goo.gl/3EAXfy ) ilyen akkuval, hogy 100%-os töltés után azonnal kikapcsolt, mikor felmentem a netre. Ezt az aksit mikor vettem az aliról, regisztrált küldeményként kértem, mivel fizettem érte, viszont a kereskedő nem azzal küldte, ezért én nem igazoltam le a megérkezést, és dispute -ot nyitottam hogy nem érkezett meg. A pénz már visszajött, már rendeltem másikat és szereltem vissza a régit, és ez a 2 hónapos annyira felpúposodott, csoda hogy nem ment tönkre a kijelző, mert akkora ivet nyomott rá.
-
R.Giskard
csendes tag
válasz
Lacusch69 #9701 üzenetére
Bár ez xiaomi.eu rom, nem miuihu, de tudtommal ez az utolsó, ráadásul "stable", kínai felesleges appok ugyan úgy kigyomlálva.
https://xiaomi.eu/community/threads/miui-10-0-10-1-stable-release.47170/https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv10/xiaomi.eu_multi_MI4c_V10.1.1.0.NXKCNFI_v10-7.0.zip/download
-
kircsi21
csendes tag
válasz
Lacusch69 #9694 üzenetére
Messzemenő következtetéseket még nem mernék levonni, mert túl sok idő nem telt el, de azt úgy tűnik megoldotta, amiért nekiálltam a mókolásnak. Ami ugye az akku-merülés problémája volt, mivel megesett, hogy egy full töltés után újraindítva hirtelen csak 30%-ot mutatott, majd úgy is maradt egy darabig, aztán egyszer csak hipp-hopp kikapcsolt. Most úgy tűnik szépen olvadnak a százalékok és többszöri újraindítgatásnál sem esik le drasztikusan a töltöttség (kijelzés). Az más kérdés, hogy mennyit bír egy töltéssel, de szerintem azzal sem lesz nagy baj, csak még nem használom rendszeresen, így nem tudom mennyi az annyi. De szerintem 1 napot simán bír és ezt én jónak tartom 2 év után, főleg úgy, hogy tudom a lányom hogy kezelte 2 évig...
-
kircsi21
csendes tag
válasz
Lacusch69 #9687 üzenetére
OK, köszi! mpierre írta feljebb, hogy az 5.1-es TWRP-vel nem megy fel a 7-es ROM. Neked ezzel nem volt bajod? A 9659-es hsz-ben azt írod, hogy 3.1.0-ás TWRP-t kell a féltéglás mókolás után felrakni és utána mehet a tetszőleges ROM... Gondolom ez 5.1-es akart lenni, nem? De ha nem is, akkor sem 7.0-hoz való TWRP-vel nyomtad fel a MIUIHU 10-et, ugye? Bocs' a sok kérdésért, de tényleg nincs kedvem teljesen végigjátszani azt, amit neked kellett
.
-
kircsi21
csendes tag
válasz
Lacusch69 #9679 üzenetére
Szia! Küldtem neked pü-t, de végülis itt is megkérdezhetem.
Szóval olvastam a kálváriádat és próbálnék tanulni belőle, hátha sikerül
. Ez a telefon is eustock-os, mint a tiéd. Még minden eredeti rajta, ahogy vettük 2 évvel ezelőtt. Ebben alapban nyitva van a BL és van rajta TWRP is (eusotck így küldte, de sztem mindet), így az nem világos, hogy neked hol bukott meg egy szimpla "tiszta telepítés" menete!? Most 5.1-es android van rajta, ezt kellene 7.0-ra frissíteni + a legfrissebb MIUIHU ROM. A téma összefoglalót elolvasva az én értelmezésem szerint ennek sima ügynek kellene lennie a már fent lévő TWRP-vel, max. utána bezár a BL, de gyanús, hogy neked ez vhogy nem sikerült. Hol van a buktató?
Még 1 kérdés, látom, hogy a tiéden most a MIUIHU 10.8.8.9 van, ezt jól gondolom, hogy a miui.hu-ról lehet letöletni? (A téma összefoglalós MIUIHU ROM link rossz.)
Előre is köszönöm a választ!
-
trialboj
őstag
válasz
Lacusch69 #9679 üzenetére
Kösz.
Ez érdeken ilyesmire nem is gondoltam volna,(a szoftvernek fázzon a sejhaja) ezen már 7es droid van csak kínai, illetve miui 10.
Ha lemegy a karácsonyi őrület lehet megérdemelne egy új aksit, remek telefon, ahhoz képest hogy milyen rég óta szolgál.
Viszont többen említették hogy már váltottak róla. Szóval itt nincs olyan hogy addig használod amíg le nem bomlik? mint pl néhány (értelmes) iphone felhasználó?
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
trialboj
őstag
válasz
Lacusch69 #9638 üzenetére
nekem magától felajánlotta, aztán letöltötte, és ma frissítettem is. Amúgy nem értem hogy lehet egy ilyen régi készüléket még mindig támogatni?! Ez így van más gyártóknál is?
Eltűnt a fentről lehúzható menüből a menü gomb, hogy lehet ezt megkerülni, vagy miképp jutok oda, anélkül hogy ikont kellene kirakjak?
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
janoka99
csendes tag
válasz
Lacusch69 #9246 üzenetére
És ez tényleg gyári? Vettél és stimmel a kapacitása? Mert én nemrég a Wayteq-től akartam 100% gyárinak hirdetett BM41-es aksit venni 4e Ft-ért, és amikor kimentem hozzájuk, láttam, hogy baromira utángyártott, keresztkérdéseim súlya alatt megtört a kolléga és el is ismerte...
és ez a hivatalos Xiaomi márkaszerviz...
[ Szerkesztve ]
-
DG790401
tag
válasz
Lacusch69 #9159 üzenetére
Ne parázz először èrdemes kikapcsolva csurig tölteni, illetve egy teljes resetet csinálni....nekem 3.4. töltèsre kezd beállni....ha gond lesz nálam majd îrok....èn mèg nem vetettem el a szoftveres bugot sem, lehet nem is az akksi a hibás? Majd használat közben kiderül!
-
válasz
Lacusch69 #9023 üzenetére
En is totoztam anno ezen , mert gitar hijjan pengetom nekem sincs, vegul korommel sikerult lehamoznom rola a hatlapot , utana mar sima ugy volt . De eselyes hogy a bankkartya nem eleg eros ,illetve rugalmas. De ha van belepokartyad a vastagabbik fajtabol , az eleg massziv es vekony is . De akkor is korommel vagy valami vekony eros segedeszkozzel kell megbontani a hatlapot. A sim oldalon kezd majd a bontogatast , ha az elso sarkon mar at tudsz bontani akkor nyert ugyed van , de csak ovatosan ,mert a hangszoro kornyeken nagyon pici es torekeny fulek vannak .
g_g_g
A miui v8.0.5-hoz nem 2.7.xx vagy 3.0.2 verzioju twrp van ? Nekem 2.7.xx volt be is huztam vele anno egy bootloop-ot igaz a 3.0.2-vel is , nekem a 3.1.1 twrp-re ment fel gond nelkul a v9.1.2, az alap a kinai v8.2.1 stabil fastboot rom volt ( nekem legalabbis ezzel a twrp ,recovery file ,es fastboot rom komboval nem volt gondom.)
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
válasz
Lacusch69 #9017 üzenetére
Egyszeru a csere , korommel es vagy gitarpengetovel ovatosan le lehet venni a hatlapot, majd kb 8-10 csavar kitekerese , a muanyag takaro leemelese , stekker lehuzasa , ha szukseges akkor egy kis hajszaritozas az akksinak, es ha gyari rogzites van akkor egy folia log ki , azt felfele huzva ovatosan le tudod emelni ,fesziteni az akksit a telefonrol (atlatszo ketoldalas ,es nem feher ami a tecső videoban van ,az vsz mar valami kokanyolas).
Az akksi csere max 10 perc .. En sem vagyok muszeresz ,mellette meg vakhangya is .
bobcruuise
Twrp verziotol fugg , ha 2.7,2.8,3.0x akkor az android 5,1 ala keszult,illetve amit a mitool rak fel az se jo 7.x ala (bootloop lesz a vege) , twrp 3.1.1 a 7.0 droide ,majd tiszta telepites a leiras szerint.[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Drenadar
veterán
válasz
Lacusch69 #3197 üzenetére
Más telefon más procival. Az érdekesebb kérdés hogy fontosabb neked a nagyobb pontszám mint a telefon épsége?
Én ha játszom vele és hevül akkor sem szokott belassulni vagy akadni a játék. És ez a fontos szerintem meg hogy ne sűljön meg a kezemben egy hülye játék vagy teszt miatt... De gondolom mindenki egyetért.
-
kircsi21
csendes tag
válasz
Lacusch69 #3035 üzenetére
Nekem dettó ugyanez van, én is tegnap kaptam (eustock) és ugyanígy nem akarja az igazságot a Google Play-jel... Remek kérdés a gmail fiók beállítása, mert az ugyanúgy nem megy, nyilván emiatt nem akarja a Play-t sem nyitni. Wifi megy szépen, lehet böngészni is.
Csak félve kérdezem, de az ugye nem gond, ha nincs SIM a gépben? Mert egyelőre nincs, de nem igazán értem mi köze lenne a kettőnek egymáshoz.
Egy jó ötlet nekem is jól jönne, előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Visszafogott méretben erőteljes okostelefon: erre vágynak nagyon sokan, a piac mégis szűkös. A Xiaomi most korrekt eszközt tudott használható méretű házba préselni.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kutya topik
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Trollok komolyan
- bohlnorbi károsultjai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest