-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz clubmonaco #2287 üzenetére
De megint hol van a működő NFC?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Sirandrish
legenda
válasz clubmonaco #2273 üzenetére
Köszönöm a választ..
Ez szomorú hírEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
zsolt501
nagyúr
válasz clubmonaco #2246 üzenetére
Ennyi erővel évente akár többször is cserélhetsz telefont, mert mindig lesz kicsit jobb készülék.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
TTomax
félisten
válasz clubmonaco #2244 üzenetére
Meg az ivelt kijezö,meg a dupla ára...meg egyébként,mi francnak cserélnénk,mire nem elég ez a telefon?
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
kano
nagyúr
válasz clubmonaco #2143 üzenetére
Amit itthon szokás szerint nem fogunk tudni használni (mármint az NFC-t).
Én most visszatértem a 15-re, az nem merül és minden OK vele.
Maradok most ezen.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
válasz clubmonaco #1880 üzenetére
Én is 144Hz hagytam, azon volt gyárilag, úgyis adaptív.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
babosf
aktív tag
válasz clubmonaco #1858 üzenetére
Igen igen...de a beallitasokat varnam toled koszi :)
Galaxy S23 Ultra
-
labrat
csendes tag
válasz clubmonaco #1843 üzenetére
Tegnap pont én is visszahallgattam kíváncsiságból a Cube által automatikusan rögzített hívásokat és meglepően jól hallható a hívó fél is, zajos helyen is. Lehet, hogy ez csak külső forrásból rögzít, nem közvetlenül a hangfolyamból, de akkor viszont jól csinálja.
Én is tudom ajánlani ezt az appot. -
babosf
aktív tag
válasz clubmonaco #1843 üzenetére
koszi irtam privit ...oszinte vagyok : fogalmam nincs mit irtál jaaa és én samu note 20 ultrás vagyok ide csak a native hivásrogzités miatt tévedtem be h tájékozódjak mert ha ok akkor a MI 11 pro esélyes lesz...igy jott a cube acr bocsi az offért de most már kiváncsi vagyok nagyon ezekre a beállitásokra
Galaxy S23 Ultra
-
babosf
aktív tag
válasz clubmonaco #1826 üzenetére
szia
megkoszonném ha priviben elkuldenéd a beállitásaidat..komolyan. nem tudok jobbat csak a native a jobb ugye. azért hihetetlen amit irsz mert a cube is mikrofonról rogzit bármi kulső zaj van a másik fél hangja drasztikusan romlik...de tényleg kedves lennél ha elkuldenéd a beállitásaid mert nem tudok most jobbat. koszonomGalaxy S23 Ultra
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz clubmonaco #1827 üzenetére
NFC problémát mi oldotta meg?
Nekem duplán volt digitalizálva a bankkártyám, ugyanis az előző telefonomon nem léptem ki a simple-ből. Persze azóta is szórakozik, de a ki majd bejelentkezés megoldja a problémát.
Honor 10nél nem voltak ilyen problémáim. -
babosf
aktív tag
válasz clubmonaco #701 üzenetére
szia tényleg nem trollkodok de a cube egy kalap szar. (és az összes az amelyik mikrofonnal rogzit) mikrofonnal rogzit ..csendes szobában még elmegy de pl kulteren szinte semmi nem hallható a másik félből. a xiaominál olvastam a nativ rogzitot azért vennék csak ilyen készüléket...ugy látom itt is macerás...
Galaxy S23 Ultra
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz clubmonaco #1550 üzenetére
-
kano
nagyúr
válasz clubmonaco #1377 üzenetére
Fizetni szeretnél vele?
A biztonsági ellen helyzete - HCE pénztárca
Érintéssel való fizetésnél pedig amivel szeretnél fizetni (GPay vagy banki app).„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
hroberto
veterán
válasz clubmonaco #1306 üzenetére
Ki van választva a Simple alapértelmezett fizetést alkalmazásként?
A biztonsági elem helyzete HCE-re van állítva?KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
hroberto
veterán
-
zsolt501
nagyúr
válasz clubmonaco #1115 üzenetére
Igaz nem ilyen telóm van, de a Tárcsázó érintési hangja, ott kikapcsolható.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
V@ns
aktív tag
válasz clubmonaco #1088 üzenetére
A többiek csak arra kértek, hogy ha válaszolni szeretnél egyszerre több embernek, és megoldható, akkor 1 hsz-ben tedd meg. Nincs itt más probléma / zavaró dolog.
A kérésed meg szerintem adja magát, elvárhatsz Te is ugyan ilyen hangnemet / rugalmasságot.
Akkor hogy is van ez a kijelző? Mennyire látható napfényben? -
makkmacika
csendes tag
válasz clubmonaco #1063 üzenetére
Ha olvassák Xiaomiék a kommentjeinket és foglalkoznak a fogyasztók véleményével, nos akkor ezeket nem spórolják ki, illetve most is meglenne mindez egy készülékben, csakhogy azt nem forgalmazzák hivatalosan Európában ( MI 10 Ultra ).
Más téma, azaz ide a szeretett készülékhez kapcsolódóan az Always On Display valóban nem lesz ezen a modellen ?
A Super Wallpaper az IPS miatt nem működik ? ( egyik bemutató videóban ez hangzik el, vagyis az hogy az IPS miatt nem nem működik a mozgó háttér )
Hivatalos okos tok ( Smart Flip Case ) elérhető lesz vagy már elérhető ?
Okos tokkal sem működik az AOL ?Másik kérdésem a képernyő ébrentartására vonatkozna, vagyis ebben a modellben elérhető az ún. Smart Stay ( a képernyő mindaddig bekapcsolt állapotban, ameddig a készülék az olvasó személyt érzékeli ; bocsánat a nyakatekert fordításért ) ?
És még egy utolsó kérdés, tegnap arra lettem figyelmes, hogy bekapcsolt mobil net mellett mindkét Viber aktív volt.
Az első számú kártya a net szolgáltató, a második kártyán le van kapcsolva az.
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan akadályozhatom meg, hogy az elsődleges kártya mobil internetét ne használja a másodlagos kártya Vibere, illetve az ahhoz hasonló net alapú applikáció ?Egyelőre ennyi kérdés fogalmazódott meg bennem, köszönöm minden kedves fórumtárs hozzászólását
-
kano
nagyúr
válasz clubmonaco #1074 üzenetére
Tényleg egy kicsit zavaró néha. Egyszerre sok hsz-ed van, amikor válaszolsz az eseményekre. Ha ezt esetleg tudnád 1-2 hsz-be szerkeszteni, akkor szuper lenne.
Köszi, köszi!Más:
Tegnap olvastam XDA-n, hogy a K30s Ultra Xiaomi.eu ROM simán megy Mi 10T Pro-n is.[ Szerkesztve ]
-
V@ns
aktív tag
válasz clubmonaco #1060 üzenetére
Köszönöm a választ, de nem a kameráról kérdeztem, hanem a kijelzőről
-
novakalex
aktív tag
válasz clubmonaco #1062 üzenetére
Nalam érezni elég erőteljesen, ahogy szól a hangszóró.. de csak ha a felso beszed hangszoro is, csak akkor. Kikapcsoltam a felsőt utána már alig lehetett érezni, ez így rohadtul irritáló
-
makkmacika
csendes tag
válasz clubmonaco #1026 üzenetére
Még tanulmányozom, szeretnék én magam is belemélyedni a fotózási képességeibe.
Sajnálom, hogy kispórolták belőle a telefotó szenzort meg az egyebeket...
-
novakalex
aktív tag
válasz clubmonaco #1028 üzenetére
nekem magas hangerőn rossz érzés fogni a hátlapot, mert annyira rezeg.. nálatok ilyen nincs?
-
kano
nagyúr
válasz clubmonaco #965 üzenetére
Nekem pl egy HTC U11-en nagyon halk volt így ment is a levesbe gyorsan.
-
siege5
aktív tag
válasz clubmonaco #915 üzenetére
Azért a hátulsó olvasókat meg így sem múlja felül, de percizitásban az egyik legjobb amit eddig tapasztaltam.
Ezen felül meg már tényleg csak az számít kinek mi esik kézre a használati szokásai mellett.[ Szerkesztve ]
-
smidipeti1
tag
válasz clubmonaco #847 üzenetére
2 éve nemigen volt 5G.., viszont már 4,5 G - ek hirdették a mate 20 pro - t, elég mindenre a sebessége. Van viszont oda-vissza indukciós töltés, IP68., szóval megállja még a helyét bőven ma is. Mindezek ellenére 2 év szerelem után mégis cserélem a Mi10T pro - ra
-
Leslie1966
senior tag
válasz clubmonaco #826 üzenetére
Nem.
-
Diák66
őstag
válasz clubmonaco #821 üzenetére
Oneplus 8T vs. Xiaomi Mi 10T Pro
Amoled - IPS (nekem mindegy)
8GB/12GB LPDDR4X - 8 GB LPDDR5 RAM (utóbbi talán gyorsabb)
128GB/256GB UFS 3.1 2-LANE - 128 GB UFS 3.1 (nem látok klönbséget, 128 GB elég)
Kamerák nem relevánsak számomra, alkalmanként fotózok vele csak, ha nincs más
4500 mAh vs. 5000 mAh (több nyert)
Android 11 - Android 10 (frissítés alighanem mindegyikre várható)
USB Type-C kábel mindkét végén - sima USB Type-C (előbbit helyettesítenem kellene simával)
Kevesebb frekvenciasáv támogatás - több támogatás (mindegyik jó idehaza)
mindkét SIM 5G egyszerre (elvileg...) - csak egyik SIM 5G, másik 4G
(jobb mintha dual SIM aztán mindegyik 4G, mint egyes telefonoknál)
doboz tartalma kevesebb - Xiaomi type-c 3.5 jack (hasznos!)
Plusz xiaomiban van infra port.
drágáb jelenleg - olcsóbb a xiaomiTöbbi azért megegyezik..., de egyelőre ár érték arányban egyértelműen Mi 10T Pro, esetleg majd a sima Mi 10T is játszhat. Februárig azért mindenképpen eldől, bár Xiaomi meglepően jó áron van. Az árkülönbözet miatt xiaomi... de amúgy magával a márkával kapcsolatban vannak negatív érzéseim is, ami OnePlus esetében nincs....nem tudom miért, pedig az is kínai.
-
Leslie1966
senior tag
válasz clubmonaco #815 üzenetére
Köszi, az már megvan.
-
Diák66
őstag
válasz clubmonaco #815 üzenetére
Az ilyen secret menükben mit lehet piszkálni? Van benne band selection, mint az MTK chipsetes telefonok egy részénél, vagy éppen a Samsung Service menüben?
-
kano
nagyúr
válasz clubmonaco #773 üzenetére
Ha van is ilyen, itthon nem használható sok mindenre.
-
kano
nagyúr
válasz clubmonaco #769 üzenetére
Ha lenne is benne, mit érnél vele?
-
siege5
aktív tag
válasz clubmonaco #767 üzenetére
Lehet tölteni aodot? 😳
-
MODERÁTOR
válasz clubmonaco #754 üzenetére
Fényerővel egyet értek. Szerintem automatán túl alacsonyra lövi be. Én is mindig feljebb piszkálom.
Everybody lies.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz clubmonaco #746 üzenetére
Nekem semmi bajom a Xiaomival (a család már a 4 éve használja a márkát) meg a 10T iPS panellal, csak elterveztem, hogy nekem most amoled kell(ene).
-
kano
nagyúr
válasz clubmonaco #718 üzenetére
Köszi, de én nem használok hívás rögzítőt.
-
mlado
csendes tag
válasz clubmonaco #709 üzenetére
Köszi!
-
addikt
Hogy?
Stabil?
Jó minőség?
Panaszkodik a világ, a hívásrögzítésre.
Jó lenne, ha menne.
Kérlek erősítsd meg. -
Vateraadd
csendes tag
Köszönöm
-
siege5
aktív tag
válasz clubmonaco #687 üzenetére
Picit beleásva magam mégis csak van különbség kijelzőben is. Élénkebbek a pro esetén, vagy csak jobban eltaláltam a beállításokat.
-
siege5
aktív tag
válasz clubmonaco #685 üzenetére
Na igen azt elfelejtettem, az ujjlenyomat olvasó pontos precíz, már már figyelnem kell rá, de mindenképpen jó helyen van bármelyik kezemmel kapom fel. (persze ez több ujjlenyomat felvételét teszi szükségessé)
Arcalapú feloldás szintén, ebben jobbnak érzem a matenel kevesebb fénynél is jól működik.
Az akkuja így elsőre jónak nézem, 70% körül kezdtem, folyamatos izzitás mellett 3 4 óra alatt 40re esett, és még nincs "bejáratva".
Kamerákat ma nézem meg.[ Szerkesztve ]
-
siege5
aktív tag
válasz clubmonaco #682 üzenetére
Sokat meg nem tudtam tesztelni. Főleg hogy késő este kezdtem el. Első benyomások, hogy amitől féltem a a miui de Huawei után nem eget erő a különbség meg fogom szokni, nagyon nagy eltérés már nincs hasonló módon testre tudtam szabni stb stb. Nem találkoztam hibával buggal szóval ez eddig pipa. (igaz a jelszótárat, vagy széfet nem találtam meg, vagy nincs is vagy majd még keresni kell.)
Igazából nekem a Mate 20 6.47 colos, ez valami 6.7 azt hittem érezhetően nagyobb lesz, de vicces mert nem érzem úgy a különbséget, ellenben érzésre nehezebb (nekem mondjuk ez szimpatikus nem érzem hogy kiugrálna a kezemből és jól össze van pakolva) mint az flip tokkal együtt.
A kijelző nekem igazából nem nagy előre lépés, a Mate 20ban is ips panel van, ahhoz képest első blikkre nem érzek érdembeli különbséget, igaz nekem az is teljesen megfelelt (sőt nem is olyan rég még ez is a legjobbak között volt) , mindkettőben szép életteli színekkel dolgozik. Biztos jobb volna egy amoled, de egyrészt valamit valamiért, másrészt így nem is kell tartanom tőle hogy beéghet, és végül a legtöbb mindennapos használatban fel sem tűnt az azt használóknál a különbség.
Nagyon örültem, nem igazán tudtam melegedésre bírni, játék telepítés/frissítés több program egyszerre futtatása is csak némi langyosodást eredményezett, piros pont, és közben egyszer sem akadt meg a rendszer.
Akkor a képfrissités számomra érdekes, persze van különbség és lehet öregszem de nekem még így is parasztvakitásnak tűnik (nem a telefon hibája az tudja amit kell)
Egy valamiben picit csalódtam, az pedig a lebegő ablak funkció, próbáltam előtte már, de a Huawei ezen megoldásához képest fényévekre van kezelhetőségben. Ezt irtóra sajnálom, itt picit elgondolkodtam azon, hogy tuti nem e lett volna jobb az s20 fe. De ezt egyenlőre elengedtem ha még jobb is lenne ebben rizikós a többi feltételben. -
válasz clubmonaco #626 üzenetére
Volt ph-s körökben gyárilag 160k-s csak elengedtem.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
MODERÁTOR
válasz clubmonaco #572 üzenetére
A telefont tuti nem
Sok Xiaomi telefonom volt már, mindegyiket szerettem, a MIUI meg mai napig a kedvencem.
Csak a Mate 20 Pro kijelzője elég popec. Első Amoledes telefonom, korábban sosem volt, és IPS-el is minden gond nélkül megvagyok. Csak azért felbontásilag, meg tipus szerint is más lesz. Amin szintén nem szoktam szőrözni, de azért elsőre biztos észre fogom venni.
No mindegy. M20P megy asszonyhoz, aztán szerintem 2 nap és meg is szoktam
Everybody lies.
-
Lecs@
addikt
-
V@ns
aktív tag
-
Lecs@
addikt
válasz clubmonaco #539 üzenetére
Utolsó próba volt, és utolsó poszt ezzel kapcs. Sorry mindenkitöl, de szarul esik a dolog.
[link] még egy érdekesség, akárhányszor lefagy, valamelyik appnál mindig ezek a karakterek vannak, Amik a képen vannak.
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
V@ns
aktív tag
válasz clubmonaco #527 üzenetére
Mindenütt a feketéről van videó és az fényes hátlapos.
Az ezüst matt? (Mint a nagy gyártók többsége amit csinál, P40 Pro, O+.) -
zsoltix
tag
válasz clubmonaco #527 üzenetére
Kék nem jött be nekem, bár a mostani huaweiem is kék, de ennek a színe valahogy komolyabb. Kijelző amoledhez képest milyen?
Weboldalak, webshopok készítése: https://creativeclicks.hu
-
ferrari1
őstag
válasz clubmonaco #524 üzenetére
Akkor jól tudtam.
-
zsoltix
tag
válasz clubmonaco #499 üzenetére
256 os feketét.
-
Lecs@
addikt
válasz clubmonaco #505 üzenetére
Bocs nem válaszként akartam.
Szomorú, de meg is válunk egymástól. Random jön a gond....Sejtésem a képfrissítés.
Kérdés, köteles-e visszavenni a MM. Nem szeretnék cserét, valami mást vennék.Gondolom a 3 videó ( 1 imei el ) elég nekik bizonyítéknak , ha restartot nyomok ) )
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
kano
nagyúr
válasz clubmonaco #493 üzenetére
Mi pontosan a típusa a porszívónak?
-
zsoltix
tag
válasz clubmonaco #497 üzenetére
Mérete, súlya nem zavaró? Mate 10 Pro ról készülök valtani, de nekem csak nov 29.-én érkezik alzaról.
-
Peter.70
addikt
válasz clubmonaco #492 üzenetére
Melyik verziót vetted?
-
-Mosquito-
őstag
válasz clubmonaco #466 üzenetére
Én a helyedben csak akkor írnék,ha már megvan a telefon.
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
siege5
aktív tag
válasz clubmonaco #467 üzenetére
Néztem többször is hajnal óta, kétlem hogy miután lemondtad is kiteszik újra annyiért.
-
hroberto
veterán
válasz clubmonaco #466 üzenetére
Attól függ, mennyiért lehet eladni a porszívót.
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
kano
nagyúr
válasz clubmonaco #457 üzenetére
Számolj inkább rá 8-9 napot mire megérkezik.
-
retesz147
addikt
válasz clubmonaco #447 üzenetére
Hol? Én csak mi 10T-t találok, Pro-t nem....
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
ferrari1
őstag
válasz clubmonaco #447 üzenetére
Jól tetted! Nem fogod megbánni!
-
kano
nagyúr
válasz clubmonaco #429 üzenetére
Saját magadnak.... Grat...
ferrari1
Viszont az első képek között látszik, hogy a gcam azért több részletet őriz meg (amit először tettél fel).[ Szerkesztve ]
-
clubmonaco
tag
válasz clubmonaco #420 üzenetére
Jaja,fasza.Kösz.Amúgy az egyik legnormálisabb ,értelmes vagy.Ja szemèlyeskedès mi?Pedig dicséret ez Kano
-
ferrari1
őstag
válasz clubmonaco #420 üzenetére
Telepíteni kell hozzá mindent és működnie kell ( Galaxy Wearable, megfelelő plugin és amit még kérni fog ). Nekem a watch activ2 működött minden eddig próbált telefonon.
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
válasz clubmonaco #417 üzenetére
Fhd 60fps esetén semmi remegés nincs visszanézéskor. Nagyobb felbontáson majd később kipróbálom. Egyébként videót életem során vagy 5 darabot készítettem. Nem köt le. Nekem ez teljesen utolsó szempont.
-
ferrari1
őstag
válasz clubmonaco #414 üzenetére
Igen, tökéletesen működik mint eddig minden. Fényes nappal sem nehéz észrevenni a mérete ellenére sem. Egy hibát nem találtam még a 3? nap alatt.
-
-Mosquito-
őstag
válasz clubmonaco #362 üzenetére
Én ma vettem egy F2 Pro-t. A héten remélhetőleg megjön a Mi 10T,aztán majd elválik melyik marad.
-
kano
nagyúr
Ezt senki sem írta szerintem, hogy nem nagy szám. Ezt pár óra után nem lehet kijelenteni. Ehhez spec körülmények közötti képek kellenének Gcammal. Gyári az szerintem eleve kuka. Mi9-en sem használtam a gyárit, mert nagyon tömörített.
-
ferrari1
őstag
Az az 5000-es akksi elég ritka a jó kamerás mobilok között.
-
ferrari1
őstag
válasz clubmonaco #355 üzenetére
Nálam csak próbából vannak, állandóan cserélgetem őket most is Használom kicsit és mennek tovább. Abban az esetben, ha hosszabb időre kellene vásárolnom megvenném azon az áron, amin kaptam. Annyiért remek vétel Van GCam is és később javíthatnak a gyári kamerán is. Szép, akksi úgy néz ki parádés, ujjlenyomat olvasó eddig egyetlen egyszer sem tévedett, értesítések hibátlanul jönnek, nem akadozik, wifi és gsm modul érzékenysége szintén remek.
Igen, megvenném hosszabb időre is abban az esetben, ha nem a kamera a fő szempont.
Tehát rövid időn belül eladó lesz
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
válasz clubmonaco #339 üzenetére
Bocsi, de nem fogok ódákat zengeni valamiről, amim épp van. Jelen állapotában nem tetszik a gyári app képe. Jövőben még javíthatnak rajta, mert szerintem van mit. Minden más eddig rendben van. A kijelzője kifejezetten tetszik
-
ferrari1
őstag
válasz clubmonaco #336 üzenetére
Többet vártam tőle. GCammal valamivel jobb a helyzet.
-
ferrari1
őstag
válasz clubmonaco #315 üzenetére
Igen van benne led, bár nagyon kicsi.
Egy kép... [link]
-
minimumgame
tag
válasz clubmonaco #285 üzenetére
Én se találtam jobbat, sok tesztet nézegettem, valószínüleg ezt fogom megvenni.
Főként fotó/videó érdekel, de engem meggyőzött. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz clubmonaco #285 üzenetére
One Plus 8T?
Extreme Digitalnál 240ezer.Oled 120hz kijelző, 65w gyorstöltő, 8/128, 4500mAh aksi. -
minimumgame
tag
válasz clubmonaco #279 üzenetére
Mik között gondolkodsz ?
-
zsolt501
nagyúr
válasz clubmonaco #279 üzenetére
Reménykedj abban, hogy a cég ennek nem cseszi el a szoftverét, mert a Mi9T-nek bizony nagyon el lett cseszve...
-
zsolt501
nagyúr
válasz clubmonaco #277 üzenetére
Tessék elolvasni amit írtál...
-
-Mosquito-
őstag
válasz clubmonaco #262 üzenetére
Pedig de,185eFt is van Pro..
-
doooo
veterán
válasz clubmonaco #248 üzenetére
De nincs gyorsabb átmeneti idő. Semmi soha nem látott nincs, és főleg semmi biztos nincs. Csak pletykák. De ha igazak a pletykák, akkor is teljesen normális az egész (1 hónap ide vagy oda, nem számít). Te úgy beszélsz mintha nem 11 hónap lenne a két bejelentés között, hanem 4, vagy 5... És mindezt egy Xiaomi topicban, ahol folyamatosan jönnek ki az új modellek (kisebb nagyobb változtatásokkal), még ha abszolút kannibalizálják is egymást...
-
kano
nagyúr
válasz clubmonaco #252 üzenetére
Szerintem jó lenne, ha ezt a stílust befejeznéd és a személyeskedés pedig tiltott.
Beyruth82
Én pedig lehet, h jobban jártam volna egy OP8-al és nem egy Mi 10T Pro. De már mindegy. Mi 10T Pro lett. Meglátjuk![ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz clubmonaco #252 üzenetére
Nem fölényeskedtem hanem vicceltem...
Nekem nagyon megfelelne a Mi10T.Boldog lennék ha az lenne es nem az oneplus -
veterán
válasz clubmonaco #248 üzenetére
Én pont hogy kiálltam melletted és ez a hála?A szárnyaim alá vettelek és ezt kapom? 😭😭😭
Erre a 20-ra értetted?Ez amúgy a xiaomi Mi10T topicja nem a samsungé.....
Nekem tökéletesen megfelelne a xiaomi mi 10T az ips panellal is.Oneplus 7T pro-m van de nem szeretem és bármikor gondolkodás nélkül elcserélném erre vagy bármelyik csúcs xiaomira.[ Szerkesztve ]
-
doooo
veterán
válasz clubmonaco #245 üzenetére
10 éve ugyanígy van... minden gyártónál. Szép vagy sem, kicsit megkésett a kritikád...
-
kano
nagyúr
válasz clubmonaco #241 üzenetére
Nem nagyon láttam még olyat ami mindkét kártyán tudja egyszerre az 5G-t. De fölösleges is. Mire azt kihasználnánk már ez a telefon sehol sem lesz.
-
tibcsi0407
félisten
válasz clubmonaco #236 üzenetére
Annyira nem is nehéz, minden telefon egy kaptafa újabban. Szinte már csak ízlés dönt, vagy a kamerás teljesítmény.
utdetailing.hu
-
veterán
válasz clubmonaco #221 üzenetére
Múltkor mikor kérdeztem egy szakit, hogy poco f2 pro vs mi 10 vs mi 10t pro. Azt mondta 2020-ban nem veszünk 60hz-es kijelzővel telefont már. A másik kettő bármelyik jó egyéni preferencia kérdése. Így én ki is húztam a listáról. Valószínűleg az új munka és a céges kocsi miatt a mi 10 lesz mert van benne qi töltés és így egyszerűbb a wazét használni.
-
veterán
válasz clubmonaco #221 üzenetére
Sokkal jobb
-
tibcsi0407
félisten
-
retesz147
addikt
válasz clubmonaco #202 üzenetére
Király vagy! Porszívóval együtt tényleg jó ajánlat szerintem is.
Úgyis keresek porszívót.
Megnézem mit tud (mármint a porszívó) és lehet így rendelek én is, pedig csak tavasszal akartam telót venni, de megcsapott az újdonság szele.[ Szerkesztve ]
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
veterán
válasz clubmonaco #205 üzenetére
vezetèknèlküli töltés,megnézném hány ember használja valójában(èn nem).
Nekem fontos a vezetéknélküli töltés. A melóhelyen is és otthon is olyan telefontartó állványom van, amiben van vezetéknélküli töltő, így bármikor feldobhatom rá a telefont, hogy szívjon egy kis kakaót magába, miközben látom a kijelzőt (off course AOD működik rajta )
Ez a feature különösen fontos egy olyan telefonon, amelyiken nincs jack csatlakozó a fejhallgatónak. Hiszen ha bedugod az USB-C csatlakozós fülesedet a telefonba, akkor nem tudod tölteni, mert foglalt az aljzat. Ilyenkor nagyon jól jön a vezetéknélküli töltés lehetősége.
Kamera?Ha Samsung s 10 plus-nál jobbat csinál a mi 10t pro 5g,már boldog vagyok(pedig azzal is elégedett voltam),de hát miért ne csinálna jobbat?
Egy Mi 10T Pro 5G nem csinál jobb képeket, mint egy Galaxy S10Plus. Itt össze tudod hasonlítani a két telefon képeit. Bizonyos tekintetben az egyik jobb, bizonyos tekintetben meg a másik, szóval nagyjából egyforma átlagot hoz a kamera bennük.
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
doooo
veterán
válasz clubmonaco #205 üzenetére
"Ha Samsung s 10 plus-nál jobbat csinál a mi 10t pro 5g,már boldog vagyok(pedig azzal is elégedett voltam),de hát miért ne csinálna jobbat?:)"
Jó kérdés, hogy miért ne, de sajnos egyértelmű, hogy nem csinál jobbat... tudod, épp azon teszt alatt írunk, ahol tökéletesen látható, hogy összességében milyen csalódáskeltő a kamerás képessége a 10T Pro-nak... -
ProEvoFan
nagyúr
válasz clubmonaco #203 üzenetére
Lazán adod elő, de sokban igazad van.
Én várom a visszajelzéseket a Samsung s20 SEről még, de képben van a mi10T is.Tartaléknak az s10 lite van kinézve.Ha az utóbbit elcsípném fekete pénteken 130K körül, akkor nem kérdés hogy rögtön megvenném.
Gondoltam kipróbálok egy iPhone 11et (most kb annyi, mint az S20 SE) de a dual sim hiánya miatt nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB / 6GB RAM Dual SIM LTE - Cloud Navy SM-G780G/DS
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO 128-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- iPhone 13 / 128GB / Starlight / Gyári kártyafüggetlen (294)
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite
- Samsung S23 Green 5G Kártyafüggetlen 2026.07.18-ig garanciás Gyönyörű állapotú
- Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G MysticBronse 256
- iPhone 15 Pro Max Natur Titan, független, hibátlan állapot, 3 év garancia, 96%-os akku
- FOXPOST AZ ÁRBAN! Samsung Galaxy A9 Független - 128Gb - Repedt kijelző+Hátlap
- FOXPOST AZ ÁRBAN! Samsung Galaxy A9 Független - 128GB - Repedt Kijelző - Megkímélt állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest