- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
clubmonaco
tag
Szerintem èn vagyok az aki már pèldázta az árat többfèlekèppen
.Na ja az ívelt kijelzőt kihagytam,jobb hogy sima.Nem.szőrszálhasogatás miatt magammal szemben,ha mèg picit nagyobb lenne ès az akksi mèg több lenne(elvileg lesz majd ennek a következő T-s kiadása)S a kamerája picit mèg jobb lesz..A vezetèknèlküli töltès az pont nem èrdekel,persze nem baj ha lesz benne.Kijelző?Semmi problèmám nincs vele hogy nem amoled.Kb ennyi.De nem telhetetlen vagyok csak kb ennyi mèg:))
-
kano
nagyúr
Ok, akkor fogalmazzunk úgy, hogy nem mindegy, hogy kapacitív az az ujjlenyomat-olvasó (hw) vagy optikai/ultrahangos (kijelző alá épített). A miénk kapacitív, az optikai/ultrahangos sebessége nem valószínű, hogy eléri majd a kapacitív sebességét a 2 technológia közötti különbségből adódóan. Fölösleges is összehasonlítani ezt a 2 (3) típust.
-
kano
nagyúr
Nem tudom, szerintem ez is egy kitűnő darab. Most jött meg nekem Aliról és nagyon szuper. Belül plüssös (a hátlapot védve) és körben tökéletesen véd. Kamera sem ér hozzá a felülethez, ha leteszem.
ha.ro
Azaz akkor igazából ugyan az, mint a xiaomi.eu vagy a global rom. Vagy nem tudom, hogy van-e rá görög rom. Mi 9-re még az is rendben volt. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest