- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nem biztos, hogy ez a belépőszint kulcsajánlata
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rolandi350
csendes tag
válasz ProEvoFan #1879 üzenetére
Én egyszer spórolósra vettem, kijött 4 teljes nap.
Most az elmúlt 4 napban egyáltalán nem vettem spórolósra, hétköznapilag használtam, 144Hz, Wifi és mobilnet nappal be. Bár csak 1 SIM-el használom. 4 napot így is kibírt.
Igaz kijelző idő kb csak 6-7 óra mindössze, maradt még benne 16%, most raktam lassú töltésre, azt szereti!„Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz." (Dr.Wayne W. Dyer)
-
MacFly
csendes tag
válasz ProEvoFan #1835 üzenetére
NFC károsult vagyok én is a Mi 10T Pro-val. Először semmi gond nem volt vele, aztán egyszer csak nem: hibacsipogás + terminál üzenet, hogy ellenőrizzem a készülékem kijelzőjét. A telefon nem ír semmit, nincs üzenet.
A beállításokkal így nem lehet gond (bár 5x végig ellenőriztem már), különben elsőre sem ment volna. (Leveleznék is a Simple-lel, de napok óta csak ott tartunk, hogy iktatószámot kapott a visszajelzésem, majd keresnek).
Ami érdekes, hogy 10 sikeres fizetés után jött a probléma, ami összefügghet a 10 tokenes limittel, de az akkor lenne, ha nem lenne épp mobil adatkapcsolat, ami biztosan nem áll fenn tartósan.
A másik érdekesség, amit nem látok itt emlegetni, hogy az NFC beállításoknál van egy "varázs" menüpont: "NFC funkcionalitás helyreállítása". Kiválasztva feljön egy szöveg, hogy "tapasztalta valamelyik hibát? ..." És utána internal markupokkal tűzdelt szövegben 3 eset: 1. Nem tudott hozzáadni vagy feltölteni egy NFC kártyát, 2. Az NFC kártyája nem működött, 3. Nem töltenek be az egyéb NFC funkciók. Igen/Nem gombokkal. Ezt is nyomkodtam már, "Igen" után még egy "Helyreállítás"-t kell választani és akkor "varázsol", teker, majd azt mondja, "Helyreállítás sikeres" és indítsam újra. Természetesen hiába próbáltam újraindítás után egy vásárlást, ugyanaz a hibajelenség maradt...Amiért mindezt a te hozzászólásodra reagálom: mit értesz ki/bejelentkezés alatt? A Simple app maga nem csinál úgy mint a standard banki app-ok, hogy be kell lépni és kilépés gomb is van. Egyedül egy "kilépés a profilból" lehetőséget látok, ami kicsit ijesztget, hogy biztosan ki akarok-e lépni, mert akkor deaktiválja a bankkártyámat és a profilba lépéskor újra kell digitalizálni.
-
Nekem a Huawei P Smart csinált olyant hol ment hol nem és több ideig kellett lógassam a leolvasó felett mint mondjuk az S9+ mondjuk úgy vagy 3-4 másodperccel. Lehet van olyan hogy vacak NFC? Lehet.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
kano
nagyúr
Megcsináltad azokat a dolgokat a Simple-re, amiket itt írtunk, hogy a miui ne lője ki? Nem lehet az a baj?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz ProEvoFan #1831 üzenetére
Akkor valószínűleg a Simple app nem szereti a Xiaomit. Szerencsére nem használok Simple appot (és OTP-t sem).
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
labrat
csendes tag
válasz ProEvoFan #1696 üzenetére
Nekem tegnap megjött már a legújabb, novemberi frissítés is. Lehet, hogy ez attól is függ milyen SIM van a telefonban, melyik régió stb... Én külföldön vagyok, lehet ezért más.
NFC nekem mindig pöccre megy, semmi gond nincs. Nem lehet hogy valami olyan tokot használsz ami árnyékolja kicsit? -
kano
nagyúr
válasz ProEvoFan #1551 üzenetére
Leírtam már, keress vissza légyszi.
-
addikt
-
kano
nagyúr
válasz ProEvoFan #1507 üzenetére
Igen, jó sok szöszt is szokott összeszedni.
-
kano
nagyúr
válasz ProEvoFan #1420 üzenetére
Ezt a tokot én is néztem, de figyelj arra, hogy a telefon alját gyengébben védi. Itt látszik is a 4. képen (az első egy videó). A két saroknál van egy vágás a tokon. Én ez miatt elvetettem, inkább rendeltem egy ilyen tokot: [link] és egy ilyet [link]
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
zsolt501
nagyúr
válasz ProEvoFan #1177 üzenetére
Akkor az nem hinném hogy bezavar, már csak az a kérdés hogy a telefon melyik részét tartod oda, mert az NFC antenna hatótávja igen korlátozott és sokszor arra kell rájönni, hogy a készüléken belül hol is van, mert ez készülékenként változó lehet.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
clubmonaco
tag
válasz ProEvoFan #740 üzenetére
Csak az utolsó mondatoddal nem èrtek egyet.Ahogy tetted,hasonlítgatással vetted èszre,S nem volt oly nagy különbség.Ha az utcán adom oda neked hogy nèzd ezt a pro-t,mondanád hogy igen szèp kijelző,S úgy tennèd hogy nem tudod hogy ips.Ezèrt hülyeség hasonlítható.De ha valakinek amoled kell,hajra vegye.Nyílván ha hatalmas különbsèg lenne amoled S e panel közt,èn sem vettem volna meg.De csak kicsi a fènymegvilágítási különbség,így hát bátran vegyètek ha valakinek ez kèrdőjel a 144hz/iOS kijelző.
-
clubmonaco
tag
válasz ProEvoFan #287 üzenetére
Köszi.Akksi 4500.Nem adom lejjebb 5000 alá.Miért tennem?Idáig azvolt 4500.Két napot húzzon ki,a 4500 ha nyùzva van(s nem is játszik az ember),nem bírja ki.A kijelző nemigen tud èrdekeli,oled,amoled,IPS.Mindegy,ekkra kijelzőnèl.S ne feledjük adnak 84000ft-os porszívót amit ha eladsz(eladók),150000-16000ft-ba fog kijönni.Igy azèrt szimpatikusabb.Nem?
-
clubmonaco
tag
válasz ProEvoFan #204 üzenetére
Nem is a lazasság miatt beszèlek így.Érvek.Nem találok jobbat 200000ft körül.Minden ember így úgy beszél,közben meg minden ember meg is alkuszik valamiben magával teló ügyben.Nincs,nemigen van tökéletes teló,valami hiány ugyis lesz.A mi 10t pro 5g-ben nincs amoled(hűha),van èrtesîtő led!nics vezetèknèlküli töltés,megnézném hány ember használja valójában(èn nem).Vîzzáló?Nem,hülye is aki kockáztat s beviszi a vízbe.Kamera?Ha Samsung s 10 plus-nál jobbat csinál a mi 10t pro 5g,már boldog vagyok(pedig azzal is elégedett voltam),de hát miért ne csinálna jobbat?:)Kinek mi a fontos persze.A 300000-400000-500000 kilós telóknál is vannak hiányosságok ugye..5000-es telep,azèrt nem mindegy .Akárki mit mond,jó ha van infra:),újjlenyomatolvasó?J9 hogy hátul vagy oldalon van.Kijelzőn nem is használtam.Alza-nál 84000ft-os èrtèkben robotporszîvót adnak ajándékba mellé,eladom 45000-ért majd (Karácsony jön,akinek kell ilyen,ugyis megveszi,ennyiért? mindjárt 150000ft körül lett a vègső ár;),gyerekek..
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz ProEvoFan #185 üzenetére
Gondolom Xiaominál nem úgy működik, hogy beviszed a hibás készüléket és kapsz helyette egy fóliás újat, ugye? Mert a túlárazott szaroknál így van. :)
(#186) Mosquito34: Áfa nélkül, Kínából minden olcsóbb, ez tény! A 2 hónapos szállítás mondjuk más téma, de kit érdekelnek a részletek?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest