- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nem biztos, hogy ez a belépőszint kulcsajánlata
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz clubmonaco #252 üzenetére
Nem fölényeskedtem hanem vicceltem...
Nekem nagyon megfelelne a Mi10T.Boldog lennék ha az lenne es nem az oneplus -
veterán
válasz clubmonaco #248 üzenetére
Én pont hogy kiálltam melletted és ez a hála?A szárnyaim alá vettelek és ezt kapom? 😭😭😭
Erre a 20-ra értetted?Ez amúgy a xiaomi Mi10T topicja nem a samsungé.....
Nekem tökéletesen megfelelne a xiaomi mi 10T az ips panellal is.Oneplus 7T pro-m van de nem szeretem és bármikor gondolkodás nélkül elcserélném erre vagy bármelyik csúcs xiaomira.[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
válasz clubmonaco #221 üzenetére
Sokkal jobb
-
veterán
válasz -Mosquito- #199 üzenetére
Nem lep meg.Anno a huawei mate 10 pro-m is siman hozta a 10 órás kijelzőidőket.Ez viszont az elenyésző kisebbség.A legtöbb telefon a 4-6 óra között mozog. A 9 órás kijelzőidő extrém jónak számít.A mostani oneplus 7t pro-m mobilnetes netezéssel 4 órás kijelzőidőket produkal vegyes wifi-mobilnet 5 óra kb és ha csak wifin netezek akkor kb 6 óra egyszer -kétszer volt már 7 még az elején.Nos én csak álmodozom 9-10 órákról
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz -Mosquito- #197 üzenetére
Engem sem.Nagyon gyenge az a 9,5 órás képernyőidő és az 1 óra alatt feltölthető 5 ezres aksi
Igaz hogy a telefonok 99,9%-a 4-6 órás képernyőidőt produkál de az most mellékes -
veterán
válasz tesz-vesz123 #181 üzenetére
Az nem kamera hanem egy diszitő elem.Ez elsőre is látszik senki sem akarta kameranak beallîtani....
-
veterán
válasz Donki Hóte #153 üzenetére
90hz vagy magasabb képfrissítés tényleg látványos javulás a fluiditást illetően ezért már nálam is alap de a kijelző alatti ujjlenyomatolvasót én sem igazán értem.Lassabb és pontatlanabb mint a régi hátlapi vagy ez az új oldalsó megoldás.
-
veterán
válasz Donki Hóte #127 üzenetére
A redmi már külön brand.Legalabbis azon a szinten ahogy a huaweinél a honor. [link]
-
veterán
válasz Donki Hóte #124 üzenetére
Szerintem teljesen követhető és áttekinthető a xiaomi termék palettája. A mostani T sorozat azért lett kiadva mert az Mi 10 és 10 pro nagyon nagyot drágult az elődjéhez képest. Lehet hogy nem hozták a várt eladási számokat az áruk miatt vagy lehet hogy csak stagnáltak az adatok estleg csak simán nem akarták végleg elveszteni az ár/érték bajnok címet )ezért kitalálták, hogy kedvezőbb árazásban piacra dobnak egy a 10-hez nagyon hasonló szériát de hogy ne nyírják ki teljesen az eredeti Mi10-es szériát ezért néhány dologban gyengébb a T sorozat mint a sima Mi10(senki nem venné meg a Mi10 pro-t ha sokkal olcsóbban megkapná ugyan azt a Mi10T pro-ban).A redmi k20,30,30s,stb-t pedig a kínai és azt hiszem az indiai piacra szánták de ugyan az mint a Mi9,9T,10,10T. Ez pedig azért van mert a redmi-ből külön brandet akarnak csinálni de itt európában és ázsián kívül a redmi név egybeforrt a közép és alsó kategóriás redmi és redmi note sorozattal és nincs olyan jó csengése mint a felső kategóriás Mi sorozatoknak.Elkerülendő hogy az emberek egy csúcs redmi k30 esetében az alsó kategóriás redmi sorozatra gondoljanak kitalálták az átnevezést.Ilyen egyszerű ez
A T-jelentésének pedig nincs jelentősége mert az oneplus esetében mit jelent a T?Ki tudja?Senki de senkit nem is érdekel.Oda írhatták volna azt is hogy S,W,B,Q vagy akár ZS. Nincs jelentősége.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nálam nagy lökést ad a 10T váltásra oneplusról (a miui iránti rajongáson kívül), hogy Budapest teljes területén elérhetővé válik az 5G szolgáltatás a vodafone hálózatán.Így már értelmet kap az 5G- s támogatás a xoaimi mi 10T-n is (méghogy évekig nincs értelme az 5G támogatásnak a telefonokon 😂 ) [link]
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Szerintem nagyon jól sikerült. Rég volt már ips kijelzős telóm nem is emlékszem rá igazából. Ár érték arányban viszont ez most a legjobb telefon szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Synology NAS
- Fotók, videók mobillal
- Xbox One
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest