- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
clubmonaco #2244 üzenetére
Meg az ivelt kijezö,meg a dupla ára...meg egyébként,mi francnak cserélnénk,mire nem elég ez a telefon?
-
TTomax
félisten
Én a Samsumgot csak akkor venném,ha az is SD865 lenne...kamerában egyébként valóban jobb,már az S10+om is jobb,mégis a Xiaomit használom,Sokkal jobb az akku,és sokkal fluidabb.
Ja és még valami,soha többet lekerített kijelzős telefon!!! -
TTomax
félisten
Én úgy látom magától nem szedi le,azt írja a legfrissebb.Viszont ha kiadom neki hogy szedje le akkor megteszi.Okay storno...a 13ast rakta újra...
-
TTomax
félisten
Billegésre van tok,és hála a jó istennek hogy oldalt van az ujjlenyomat leolvasó,kb minden helyzetben a legkényelmesebb,asztalon,autostartóba,de kézbe véve is.Gyors is pontos is.A QI töltés....hát az nincs,de mivel erös egy óra alatt feltölt és ezt két naponta kell megtenni így szerintem ezzel együtt lehet élni.... amúgy lehet kapni type c qi receivert ami 10Wos,gondolkodtam is rajta,de én nem érzem hiányát egy ilyen akku mellett.Ez a második Xiaomi készülékem,az MI9 nem jött be az akkuidö miatt,de ezt az MI10 T Prot el nem cserélném jelenleg semmire,persze én nagyon nagyon jó áron vettem egy egy hónapos szürke színű 128GB készüléket,135öt fizettem kiszállítva...
-
TTomax
félisten
Ma megjött a nillkin camshield tokom,nem egy ütésálló ok,de szerintem ez a legjobb amit most venni lehet rá.A fogása nagyon jó,és legalább most már le lehet tenni az asztalra ,nem billeg.
-
TTomax
félisten
válasz
instantwater #1859 üzenetére
-
TTomax
félisten
Sziasztok,közeli képeken nektek is brutálisan homályosít a képek széle felé?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest