- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem biztos, hogy ez a belépőszint kulcsajánlata
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
Ilyen alapon soha ne vegyél meg semmit, mert mindig lesz jobb és takarékosabb, és.... Aztán a végén valahogy mindig, minden többet fogyaszt.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
-
addikt
-
kano
nagyúr
Mindenképp neked fogok eladni és pont 120k-t szeretnék érte.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
janeszgol
félisten
Ebben sajnos én nem tudok neked segíteni. Egy valamit vettem észre: a Mi 10T Pro képei sárgásabbak. Bizony láttam olyan sample-ket, ahol kimondottan sárga lett a fotóalany bőre. A Mi 10-nél ilyet nem láttam még, naturálisabb (az ultra is egyébként).
De majd Duliee megválaszolja.#95: én csak bízom abban, hogy így lesz. Azt könnyebben merem tudni, hogy nem csak a 15 ezres előfizuknál lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Sose láttam még zöldnek a telefonom
És sose égett be
Akinek egészségügyi okokból nem jó, az más, az teljesen érthető
Nem mondanám drágának mikor 60-70 ezres telefonokba is beleteszikDe hagyjuk abba, kinek ez kinek az
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest