- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem biztos, hogy ez a belépőszint kulcsajánlata
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mlado
csendes tag
Sziasztok!
Nem jönnek még az emailek,tudnátok segíteni vmi pontos leírással,hogy tudom beállítani?Nem volt még xiaomi telóm,gondolom nem a készülék hibája.Előre is köszönöm. -
mlado
csendes tag
Köszönöm a válaszokat a Wazeval kapcsolatban.Androidos képernyő fagyás nekem is volt egyszer.Kikapcsoltam,azóta nem jelentkezett.Lenne újabb kérdésem.Szelfi időzítését hol tudom állítani?Annyit találtam a hangerő gombot is be lehet állítani.De az is csak 2 másodperc.Lehet növelni?
-
mlado
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy problémám.Waze használata közben állandóan újra tervez,az irányt forgatja össze vissza.Eltűnik a kék útvonal,majd pár perc múlva visszajön.A mate 10 pron nincs ilyen.Mi lehet a hiba,lehet vmit csinálni?Így teljesen megbizhatatlanul működik. -
mlado
csendes tag
válasz clubmonaco #709 üzenetére
Köszi!
-
mlado
csendes tag
Sziasztok.
Első xiaomi telóm.Szeretnék kitenni pár arcképes gyorstárcsázót,de nem találom sehol.A widgetek között nincs.Tudna vki segíteni,hol találom? -
mlado
csendes tag
Sziasztok! Mate 10 pro - t cseréltem MI 10 T Pro telora,T-nél vettem, 130 ban állt meg. Tudnátok segíteni, hogy lehet a legegyszerűbben átvinni mindent. Sosem volt Xiaomim, nem tudom itt van e rá külön alkalmazás. Üzenetek, képek, filok, hiváslista, jelszavak, face, számok stb. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest