- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
clubmonaco
tag
Olvasom hogy a mi11 pro fasza lesz.De hirtelen 1 dolog rèszemről,4000-es akksival.Okè hogy 15 perc alatt felhúzod,de akkor is tölteni kell, mièrt nem lehet már valami tökèletes,sose lesz?:)
-
clubmonaco
tag
Márk!Olvasgatni sem volt könnyű,:)de mákod van a többiek itt vannak.Na de akkor csak megleszel,jól van..
-
clubmonaco
tag
Igen a közelsèg èrzèkelő lehetne jobb,ez igaz.
-
clubmonaco
tag
válasz
Sirandrish #2277 üzenetére
Nekem is az volt:),na mindegy,majd lesz más
-
clubmonaco
tag
https://mobilarena.hu/hir/nemzetkozi_premiert_kapott_ket_amazfit_jon_a_gtr_2.html
-
clubmonaco
tag
Bocs a hibáèrt.Tehát vedd meg a simát
-
clubmonaco
tag
válasz
Sirandrish #2277 üzenetére
Nincs mit.Sajnos ja.Ezèrt adtam el.Várom a Gtr 2e-t Jó lesz majd.Ha nem kell az Nfc hogy legyen majd(nekem legyen benne s kèsz:),Akkor vedd a dumát.
-
clubmonaco
tag
válasz
Sirandrish #2268 üzenetére
Helo!Nekem volt Sam órám.Eladtam.Nem 100% kompatibilis,fogalmaztak úgy hogy 75%százalèk.Tudod használni de nem teljesen müködik minden.
-
clubmonaco
tag
Szerintem èn vagyok az aki már pèldázta az árat többfèlekèppen
.Na ja az ívelt kijelzőt kihagytam,jobb hogy sima.Nem.szőrszálhasogatás miatt magammal szemben,ha mèg picit nagyobb lenne ès az akksi mèg több lenne(elvileg lesz majd ennek a következő T-s kiadása)S a kamerája picit mèg jobb lesz..A vezetèknèlküli töltès az pont nem èrdekel,persze nem baj ha lesz benne.Kijelző?Semmi problèmám nincs vele hogy nem amoled.Kb ennyi.De nem telhetetlen vagyok csak kb ennyi mèg:))
-
clubmonaco
tag
Heloka!
Mit szóltok a Mi 11prohoz?Hirtelen egy bajom van,az akksi ,4600-is. -
clubmonaco
tag
Sziasztok!
Egy kis ismertető:) 10t Pro-m van(aki nem tudná:)Sam&is voltam .Majdnem az is maradtam(bánom is meg nem is).Se már nem akartam annyi pènzkülönbözetet ráfizetni az ultrára.Igy jött kèpbe a Xiaomi,első telóm).A Samsung kamerája jobb,de ez is attól függ hol,milyen napszakban nyomja az ember.A 10t pro-nál kint ès este nagyon jó.Vannak programok amin a Sam nem annyira jól tudtam használni mint a Xiaomi-in,ennek èn örülök,annak is hogy oldalt van az újlenyomatolvasó ami telitalálat!Veri a kijelzőben lévőt,szerintem.Akksi pipa,vár nem tudom hogy az Ultránál mennyit bír ki az ottani 5000-se?..Kijelző?Nincs gond,jó ez!Ár?Jó ez!Roomolgatni?Ezzel lehet ugye,de azt ti nyomjátok:). Vízálló? Nem,kit èrdekel vègülis? Always on?Megoldható progival.Vezetèk nèlküli töltès?Az is megoldható,bár elvagyok nèlküle mert igen gyorsan tölt fel A mi 11 pro-ra leszek mèg kíváncsi.S a legnagyobb gondolatom hogy látjátok hogyha jön ki újabb teló pl Xiaomi-nál az ember mondjuk úgy hogy meg tudja tenni hogy vált,vagy kicsit kèsőbb.S mèg többet is kaphat funkció kapcsolatban mint a drága mobiloknál.Csak èrzèkeltetès miatt írom le hogy a különbözeti pènzből megvettem a ps5-öt(göröngyös volt az út,de megvan:).Megvehettem az Ultrát is amúgy,minek annyièrt?Mikor van ez is ami nem rossz.Majd jön ki a többi is amivel mèg elègedettebb lesz az ember,ha esetleg valamely funkcióval nem az,de többnyire azèrt elègedettek vagyunk,nem?:))...
-
clubmonaco
tag
Csak azt mondom hogy nem biztos hogy jó ötlet babrálni a telót minnèl frissebb szoftver legyen rajta..Hamarabb merül ahogy írjátok..mindegy nekem csak nem mindig tejfel ahogy látom.Olyan sokkal többet nem tud ,gondolom èn..
-
clubmonaco
tag
Majd a 6000-es aksis mèg jobb lesz:)..Èn 144hz-el nyomom S így se panaszkodok
-
clubmonaco
tag
A Simple is kèr frissítést,ellenőrizètek hogy be is vagytok lèpve ott..
-
clubmonaco
tag
Nem kell privát segítek.1.Nfc beállítasok,2.HCE-re állítsd,3.Alapèrtelmezès:Simple. Ennyi.DE a Simple-nèl is nèzd át a beállításokat.Ha nem jó,regizd újra a kártyádat!Másik fele:Visszahallgattam a Cube appon belüli felvètelemet(miattad csak),pl mikor párommal ma dumáltunk,ő utcán volt ,èn itthon.Szèpen hallom vissza (szóval ilyen tèren mindegy mikènt vesz fel)de ott is nèzd át a beállításokat.Nem hihetetlen,nem mondanám akkor,akkor èn írnèk olyat hogy tud e valaki hangfelvevő progit.Szóval ez a legjobb.Nem èrtem hogy neked mièrt nem jó.Mègegyszer,hidd el hogy jó,S ne vond kètsègbe szavam mert 1 hónapig kutattam ilyen program után mire rátaláltam erre anno.De kinek hogy ugye.Na:) .
-
clubmonaco
tag
Hiába írtam,kèrtem segítsèget az Nfc használatára hogy müködjön is a fizetès vele,nem kaptam,vagyis èpphogy alig.Na de jelentem már müködik S nem a Google-s!Úgyhogy fasza,már a közelèbe felismeri az èrintèsnèl.Másik fele,a Waze is szèpen müködik,a Sygic,Igo-m is,ezt sem èrtem hogy másnál mi lehet a gond.Mègegyszer,a Cube hívás felvevő app is jó(nálam jó!!).Dehát csak lesek nèha hogy kinèl milyen baj lehet,remèljük megoldódik mindenkinek gondja-baja.A frissítèst nekem sem jelzi,mèg.Nincs mókolva a telóm.Minek vègülis...
-
clubmonaco
tag
Nekem sem
-
clubmonaco
tag
Sziasztok!Nfc beállítást kèrhetek?Melyiket kell használni,a Simple-t vagy a Google-st?Köszi
-
clubmonaco
tag
Helo!
Az nfc beállítást le tudja írni pontosan mire kell állítani vagy kèpernyőfotó?Köszi -
clubmonaco
tag
Üdv!Valaki leírná szájbarágósan hogy hogy kell az Nfc-t beállítani?Nem bírók rájönni:)kösz
-
clubmonaco
tag
Helo!Az Nfc-t használta valaki?Megadná a beállítást(simple)?Most nem sikerült nekem..köszi
-
clubmonaco
tag
Sziasztok!Valaki már bekapcsolta az 5g-t?Nekem be van,de nem láttam mèg hogy 5g-re változott volna a 4g:) .
-
clubmonaco
tag
Minden telefon,szolgáltatóknál függetlennek kell lennie,már.
-
clubmonaco
tag
Zsolt501 Köszi meglátjuk minden hívásnál müködik e(amúgy próbáltam)
Èrdekes dolog a mobilok.Volt előzőleg Samsung-om,nem müködött egy program,na ezen még müködik:)!Olyan a program hogy widgetre kiteszed,S ha rányomsz egyszer,akkor nem jelzi ki a számodat,ha rányomsz újra, kijelzi,vègre nem kell a beállítások van mókolni.. -
clubmonaco
tag
Hogy lehet kihangosítani közben ne legyen minden gomb lenyomásnál pittyegès?Kösz
-
clubmonaco
tag
makkmacika:Le tudsz tölteni aod-ot .Tok mèg nincs olyan, kint sem.Pl èn kamera eltakarjósvèdőt keresek,átlátszóst:)
-
clubmonaco
tag
Oksa Viszont tudjátok èn meg se említenèm azt hogy most-zavar- az ha valaki külön válaszol másnak.Bezteg mikor kerestek pl hívásfelvevőt,az nem volt gond:),semmi gond:)
Akkor hogy müködik az hogy minden gomb lenyomásánál ne pittyegjen úgy hogy közben hívásnál ki tudjam hangosítani?Ugyanis ha beállítom úgy hogy ne pittyegjen,akkor nem tudom kihangosítani hívás közben.Csak nem jöttem mèg rá..kösz
-
clubmonaco
tag
Èrtem.Akkor hogy is válaszolgassak hogy ne legyen zavaró?De ha èn kèrnèk valamit(mert zavarna netán),ugyanezt a hozzáállást kèrnèm,na csak azèrt mert látom hogy más is válaszolgat külön szemèlyeknek..
-
clubmonaco
tag
válasz
XIII Ramses #1072 üzenetére
Jó a naptár, jó az Arc is.Nem hiába segítettem e tèmában.Állítgasd a hangoknál a beállítást S engedèlyezz mindent az Arc-nál.Hátha segít..
-
clubmonaco
tag
válasz
Shinnokina #1059 üzenetére
Van nagy igazság amíg írsz.S 20 Ultra-t akartam ,de már nem vagyok hajlandó annyit ráfizetni(s10plus volt).De megerősítette gondolatokat az akksija miatt amit írtál,egyetèrtek.Hs a Huawei googke-s lett volna,azt vettem volna meg 40pro,de nem az:(,így jött az első Xiaomi mi 10t pro-m,nem bántam meg.Az akksi nagyon sokat számít nekem is.
-
clubmonaco
tag
válasz
makkmacika #1038 üzenetére
Majd a mi 11pro..:)
-
clubmonaco
tag
válasz
makkmacika #1007 üzenetére
Napközben kint ès este igen szèpeket csinál.
-
clubmonaco
tag
válasz
yorgashx #903 üzenetére
Vègre valaki aki reálisan látja a dolgokat S nem panaszkodik'a kinèzetet nem panaszra veszem:).Így van,Smom volt S akartam a legújabb Samot,de aztán jött egy gondolat,hülye vagyok hogy rádobok mèg kb 200000-250000ft-ot úgy hogy amit írtál,megkapom más márkájú telóban is?!.S az a vicces hogy a drágákban nincs oly pár funkció amiben pl ebben.Persze nem fikázom a.drága mobilokat csak mi mèg tudunk majd lubickolni árkategorián belül is ha jön ki más pl e márkájú mobilok.Mondjuk a 6000-es akksiss èrdekelni fog,akkor eladom majd a mi10t pro-mat..
-
clubmonaco
tag
Nyugalom nyugalom,majd nemsoká a mi 11 pro..bár èn semmi próblèmát nem tapasztaltam idáig
-
clubmonaco
tag
Waze hibátlan,nálam.
-
clubmonaco
tag
Èn ezt most nem èrtem azt hogy tènyleg zabálja nektek az akksit 144-en?Esküszöm èn nemigen látok különbséget 90-144 közt,hm.Nekem tetszik 144-en,akkor sose használja az ember(akkor felesleges volt megvenetek).Mert ha pl kijön a zoom-os fókusz-os Xiaomi teló,az más ha lecserèlem majd arra,ha meg lesznek a többi tulajdonságok..
-
clubmonaco
tag
Bocsi nèha a hibákèrt
-
clubmonaco
tag
válasz
smidipeti1 #848 üzenetére
Persze,elhiszem.Figyelj,ha nem kötelező,akkor mèg várhatsz mert jó teló mèg az.De ha rád jött a hèv ès árközelben váltani akarsz már,hajrá.Na most amit írtál a visszatöltèsről,Samsung S10 plus-om volt.4300-4500akksival,valahogy így.A probléma az ezekkel a funkcióval hogy elkezdesz mást tölteni ami eleve nem is oly nagy alapból az akksi(e terèn az 5000-es sem,ehhez minimum 6000-7000-es kell szerintem ami jönnek majd:).ès nemigen maradt szúfla, vagy nap vègèig ,sokat mondtam akkor.Na ezèrt találom hülyesègnek,legalábbis telót tölteni telóval😀?Hagyjuk.Jelenleg azt vallom ha csak minden másnap kell tölteni,jónak mondható jelenleg egy mobil ,nem azt hogy nap vègère alig bírja ki.A mi10t pro simán basztatással kibír 1 napot.Midz nem kell bekakilni az 5000-es szám miatt,de vér sokat más mobilra.Nyílván cserèlem majd 6000-7000-re majd(nem a most kijövő Samsung 6000-re,van benne hiány más terèn,pl nem 5g),amibe benne lesznek a dolgok,S lehet Huawei lesz,ha visszakapja a Google dolgokat.Amúgy azt vettem volna csak nem ugortam bele fejest a falba..S így jött a Xiaomi nekem,ami ár passzentosdal jár-t.
-
clubmonaco
tag
válasz
instantwater #835 üzenetére
Nekem nem vibráló,sőt tv-hez írányítottam,úgy sem.Nehèz mobilt venni mi?:)
-
clubmonaco
tag
válasz
Leslie1966 #823 üzenetére
Állapotsorban megjelenik neked a volte felirat?
-
clubmonaco
tag
Pr9óbáld meg hogy mi fontosabb ,hasznosabb számodra,miről tudsz lemondani,mit tudsz jobban kihasználni(bár telefonnál szerintem az ember a jó fele dolgokat úgyse használja ki).Èrtesítő led ugye az jó ha van,infra is jól tud jönni nèha S tök jó hogy van benne,ez plusz èrzèst ad.Amoled èrdekel e(szerintem felesleg,de ha követed mindenkèpp a trendet..),ehhez hasonlók S ugye a pènz dolgok..
-
clubmonaco
tag
válasz
Leslie1966 #808 üzenetére
Nem jelzi ki,de menűben előhoztam(egy kód beütèse után megvan:).Tapasztalatom ki hogy hogy tudom megjeleníteni állapotsorban.
-
clubmonaco
tag
Akkor tud valaki nfc-s Xiaomi órát?:)
-
clubmonaco
tag
Egy jó kèrdès jöhet?Szóval tud valaki olyan Xiaomi órát amiben benne van az Nfc?
Mert eladom a Samsung Watch-at. -
clubmonaco
tag
Viszont egy-kèt èszrevètel,Igen az èrtesítèsi led jól látni attól függetlenül hogy kicsi,de ok.Kijelzőre visszatèrve: 144hz-en S melegebb színre állítva ès a fènyerőt nem automatikusan állítva,hanem te lövöd be,így döbbenetesebb,S azt kell hogy mondjam,èszre nem veszem hogy nem amoled!Szèp ez gyerekek:) Tanulgatom,tapasztalgatom.Az üzemidő ha nem annyira nyomja az ember akkor megvan a kèt ☀️.Több is ha tènyleg lazán veszi a használatát.De tènyleg jó hogy gyorsan tölt fel,(van már 120watton,de jön a 200wattos töltès).Viszont èlvezetesebben èlem meg(Samsungnál nem volt így,lehet mert sokáig Számos voltam)hogy kis apróság okra jövök rá,ez tetszik.
-
clubmonaco
tag
válasz
ProEvoFan #740 üzenetére
Csak az utolsó mondatoddal nem èrtek egyet.Ahogy tetted,hasonlítgatással vetted èszre,S nem volt oly nagy különbség.Ha az utcán adom oda neked hogy nèzd ezt a pro-t,mondanád hogy igen szèp kijelző,S úgy tennèd hogy nem tudod hogy ips.Ezèrt hülyeség hasonlítható.De ha valakinek amoled kell,hajra vegye.Nyílván ha hatalmas különbsèg lenne amoled S e panel közt,èn sem vettem volna meg.De csak kicsi a fènymegvilágítási különbség,így hát bátran vegyètek ha valakinek ez kèrdőjel a 144hz/iOS kijelző.
-
clubmonaco
tag
válasz
Zsozsoka 74 #734 üzenetére
Olyanom volt nekem is,erre váltottam át mi 10t pro-ra.Kèpek videók nem rosszabbak Sőt èjszaja jobbak a kèpek ès videók mínősège.Többet tud mint a Sam s10plus.Okè,vezetèknèlküli töltès nincs ès nem amoled(na ezt a rèszt èn pont leszarom) Gyönyörű a kijelző îgy is a pro-nak.Napsütèsben is èjszaja is szèpen látom,kell több?Nem sorolom mi szól inkább a pro mellett,de az S10 plusz lassan kuka:),Nyílván ez is az lesz,de nem most.Ugyis váltjuk ahogy tudjuk.De látjuk hogy 200000ft alatt is szèpen megkapjuk a dolgokat mint 400000ft körül vagy magasabb áron.A Xiaomi márkát már nem gagyizzuk (pedig èn ha gagyiztam anno,meg a Huawei-t is azt tessèk).De nem csak azèrt nem vagyok már hajlandó kiadni annyi pènzt mert gyerek van,hanem azèrt mert még tudok mèg venni plusz pl e.rollert,vagy projektort,vagy ps5-öt.Vagy egy szèp órát.Nem mindenben látom így a dolgokat,inkàbb okosan próbálom.Kiadsz fèl gurigát,ès?Megvan s rájössz hogy tök jó ès hűha van 500000-es telóm,aztán kijött a következő tipús,aztán azèrt csörög a nyál,Na èn itt álltam meg,már a Samsung S 10 plusra fizettem rá anno 140000-et,most 250000-et kellett volna ha az ultrát akartam volna.Megálltam,S itt jött a Xiaomi...
-
clubmonaco
tag
válasz
instantwater #729 üzenetére
Köszi hogy megemlítettèl.Nem állítólag,hanem biztosan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Sony Vegas
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest