-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carline
őstag
válasz
instantwater #6300 üzenetére
Én ugyan már megváltam tőle, de szerettem, mert elég sok rom volt rá az XDA-n.
Mióta a google megnehezítette a moddolt romokon az NFC-s fizetést, visszatettem az utolsó indonéz gyárit, zártam a BL-t és úgy használtam az eladásig (ott visszatettem a globált).
Az akkuidő valamivel rosszabb volt miui alatt, de már egyébként sem volt acélos. -
Peaceliker
addikt
válasz
instantwater #6302 üzenetére
Nekem 3,5 éves, rommá nyúzva (napi 6-8 óra SOT) most 5-6 óra SOT van még benne játékkal (igaz gagyi játékok). Szóval nálam már akku kezd gyengülni, de még ez sem gyalázatos érték, de új akku már a fiókban csak lusta vagyok cserélni
Volt 1-1 frissítés ami picit rontott üzemidőn, de az sem drasztikus meg rendbe is jött később. Régi nincs wakelock és hasonló gond
-
Peaceliker
addikt
válasz
instantwater #6300 üzenetére
Szia! Enyém piszkálás mentes telefon.
Nekem nem rémlik hogy bármi bizonytalanság lenne benne -
válasz
instantwater #6298 üzenetére
Preferred network type: NR/LTE/GSM/WCDMA
-
Peaceliker
addikt
válasz
instantwater #6289 üzenetére
Hú régen nekem is volt valami ilyen, mert különben gyík volt a telefon... De lehet nem is ennél, hanem poconál kellett. Okára sem emlékszem már
De szerencsére ezt tényleg több havonta kell csak -
Peaceliker
addikt
válasz
instantwater #6285 üzenetére
Biztos sosem lesz indítod újra (ahogy én sem
), most végre kapott egy restartot és akkor picit mindig gyorsabb egy ideig
-
Carline
őstag
válasz
instantwater #6285 üzenetére
Belinkelhetnéd a beszerzési helyet, hátha más is gondolkodik a cserén.
-
Peaceliker
addikt
válasz
instantwater #6283 üzenetére
Örülj neki
Nem üzemszerű a puffadásuk. És felhasználódást sem jelzi. Túl hirtelen merítés/töltés /nagy hő, esetleg cella zárlat aminek a jele hogy lufi lesz -
user26
senior tag
válasz
instantwater #6261 üzenetére
Napjainkban a nand backup már nem ajánlott.
Nem is jó mentett rendszerből vissza állni.
Root + Swiftbackup, esetleg, de ez mellett a szokásos körök, képek videók, saját tartalmak PC, USB, stb. Valamint a felohbe való mentés is jó lehet, amit persze ment. -
user26
senior tag
válasz
instantwater #6252 üzenetére
Szia!
Hívásrögzítés hivatalosan semilyen rendszerben nincsen az EU -ba. Ez EU jogszabály.
MIUI/HyperOS dialer csak MIUI/HyperOS rendszerkez lehet, a forrása miatt.
A Play Store -be léteznek különféle hívásrögzítésre alkalmas appok, illetve ezek mellett, olyan opció, amihez root kell.
Az AOSP -k vagy gapps csomaggal rendelkeznek (benne van a google) vagy vanilia alapúak, amibe nincs semmi google, ezekhez külön ezt fel lehet telepíteni, a hívásrögzítéshez egyik dolognak sincs köze.
@Carline, olvastad az Elixir "új" tervezetét ? Pontosan nem tudom én sem, nézz utána, TG -n pörgött pár napja ezen mindneki, hogy bevezetik a fizetős rendszerüket, és ez mellett amilyen módosított, azaz "nem hivatalos" rendszerben az Ő bármiféle dolguk van, ott a telefonról törölnek minden adatot, esim, memóriakártya, teljesen lenullázzák a telefont.
https://x.com/TheNotesOfJosh/status/1791627871519174697 -
Carline
őstag
válasz
instantwater #6254 üzenetére
Project Elixir rom van fenn a telón, egy régi Tcom számmal használom. Google tárcsázó van benne, nincs hívásrögzítés alapban a romban.
A listádon lévő romok a xiaomi.eu romon kívül az AOSP körébe tartoznak, nincs bennük semmi MIUI. Némelyekhez még Gapps-t is neked kell feltenned. -
válasz
instantwater #6252 üzenetére
A Xiaomi.eu.
A többit nem ismerem. -
user26
senior tag
válasz
instantwater #6246 üzenetére
Szia!
Nyilván "hivatalosan" és a biztonság miatt, mindig a legfrissebb a jó.
A Mi Flash Tool az a gyári rendszerekhez való. Egyedi rendszerekhez nem jó. Ha egyedi rendszert akarsz, és pl az Xiaomi.eu, akkor a ROM.zip-ben van 2 fájl, egyik a tiszta telepítő, a másik a frissítés, csak arra kell kattintatni PC -n, és mehet a móka. Nyilván a két - két fájl megtalálható Windows és Linux rendszerre egyaránt. -
user26
senior tag
válasz
instantwater #6243 üzenetére
Szia!
Xiaomi.eu:
Ha heti kiadást használod (weekly), akkor nem igazán ajánlott a "frissítés" a Stabil Xiaomi.eu -ra, a heti verzió mindig újabb a stabil kiadáshoz képest. (persze lehet próbálkozni, de később majd szívni fogsz, nem megy ez, nem jó, elöbb lemerül stb..)
Ha Xiaomi.eu Stabilról szeretnél Xiaomi.eu hetire váltani, akkor mehet a frissítés.
Gyári régiós Miui/HyperOS:
Ha pl EEA régiót használsz, és szeretnél ID régióra váltani, akkor azt frissítéssel nem tudod meg tenni, tiszta telepítés ajánlott hivatalosan. (Hosszútávon opcionális)
Android Fő verziónál ajánlott, de nem kötelező tiszta telepítés.
Egyéb:
Ha gyári régiós verziót használsz, és Xiaomi.eu -t akarsz, akkor a tiszta telepítés kell. Ez fordítva is igaz. Inkompatibilitás miatt elsősorban röviden tömören.
Recovery ROM -t twrp, vagy of -ből tudod telepíteni, Fastboot ROM -t PC -ről. Xiaomi.eu ROM veriók hybridek, ami azt jelenti, hogy lehet így is és úgy is telepíteni...
Minden esetben mindig legyen mentés. -
Carline
őstag
válasz
instantwater #6243 üzenetére
Ha frissítést csinálsz TWRP-vel vagy fastboot rakod fel az update_rom kapcsolóval akkor nem csinál data törlést.
Viszont ha már .eu stable után .eu weeklyt raknál fel ott is kötelező a format data.
Poco F2 telómnál tudom hogy én is próbálkoztam, hogy az adatok megtartásával tudjak visszatérni stock romra, fastboottal "save_user_data" opcióval az indonézt raktam fel .eu romra, de első boot után bootloopolt párszor és csinált egy factory resetet. Gondolom valami integritás ellenőrzésen bukott a dolog és azért csinálta.
De mint mondtam megpróbálhatod de ments mindent előtte. -
Carline
őstag
válasz
instantwater #6241 üzenetére
Nem tudom, hogy a partició méretének felosztása változik-e 12 és 14 között. De xiaomi.eu romról szerintem csak fastboot clean all funkcióval tudsz átmenni stock indonézre.
De ha mented a dolgaidat akkor twrp-ből is megpróbálhatod az ID romot feltenni. Bár a data partició titkosítás miatt biztosan bukó. Első bootkor meg fogja csinálni az FR-t. -
Alabástrom
senior tag
válasz
instantwater #6226 üzenetére
igen. És a rossz telefon másik SIM-mel is ugyanúgy rossz. Szóval biztos nem a SIM illetve előfizu körül van a gond.
-
G48
senior tag
válasz
instantwater #6212 üzenetére
Most kipróbáltam az ACC Magisk modullal, de nem állítja le.
-
kikinda2
tag
válasz
instantwater #6192 üzenetére
Még nem cseréltem, mert nem volt szükséges. Az akku kapacitását az AccuBattery alkalmazás nálam elég precízen kiszámolta. Igaz nekem a PRO van belőle, nem tudom az ingyenes mennyit segít.
-
baitsee23
őstag
válasz
instantwater #5568 üzenetére
És a Google Naptár adatait törölted? A Google fiókból vissza tudod szinkronizálni.
-
baitsee23
őstag
válasz
instantwater #5561 üzenetére
Nem a böngésződ szivat? Én törölném az adatokat belőle. Esetleg újra talapíteném. Aztán kipróbálnám a MIUI13-at is...
-
válasz
instantwater #5520 üzenetére
Igen, mert a VPN mellett kell neki ez a CA-tanúsítvány cucc, a HTTPS-szűrés miatt.
-
válasz
instantwater #5517 üzenetére
Elvileg a telefonon hoz létre egy helyi VPN-kapcsolatot, szóval nem látnak bele semmibe.
De persze nemigen értek hozzá, csak amit a neten olvastam. -
Mano66
senior tag
válasz
instantwater #5513 üzenetére
Sajna magán nem céges. Ment a factory reset.
-
kano
nagyúr
válasz
instantwater #5410 üzenetére
Kb hetente telepítem a 0-ról a telefont. 30-40 perc az egész, de lehet, hogy még annyi sem. De pl most tesztelek egy romból több verziót is, így naponta teljes gyalulás.
-
Alabástrom
senior tag
válasz
instantwater #5050 üzenetére
Igen, köszi, pont egyszerre írtunk
-
rzoli
senior tag
válasz
instantwater #4848 üzenetére
Az is megvolt, SetingsM néven fut.
-
kano
nagyúr
válasz
instantwater #4838 üzenetére
Ráadásul az nem régiós rom nekünk ugye.
Ha van más ötleted, szívesen fogadjuk. -
válasz
instantwater #4838 üzenetére
Igen.
De nyitott bootloader kell hozzá, ha nem azon vagy alapból, amire a Gpay ugorhat. -
válasz
instantwater #4836 üzenetére
A Xiaomi.eu nem gyári ROM.
Gondolom, a nyitott bootloader és/vagy a root nem tetszik a Gpaynek.
-
tysonn198810
tag
válasz
instantwater #3092 üzenetére
Köszönöm!
-
ntomka
nagyúr
válasz
instantwater #2969 üzenetére
Ez jó így, majd megszokom. Csak elsőre fura. Az értesítéses probléma jobban zavar.
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
instantwater #2887 üzenetére
Egy GCam verzio.
-
Tiédetis
senior tag
válasz
instantwater #2889 üzenetére
Pl igen.
Kár, hogy nincs összefoglalóban, ahogy a flashelés is lehetne. A ROM-ok helyeinek linkjei, a simple üzenet beállítások, ajánlott tokok, fóliák stb -
taschner
aktív tag
válasz
instantwater #2889 üzenetére
Igen köszönöm!
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
instantwater #2876 üzenetére
Bizony, viszont az nincs leirva, hogy a BSG public-ban ez nem mukodik.
-
trebrona
nagyúr
válasz
instantwater #2868 üzenetére
Nem a kínaiak találták ki, Android 9, vagy 10 óta ilyen mindenhol.
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
instantwater #2868 üzenetére
Hat az remek...
-
Lazika
senior tag
válasz
instantwater #2826 üzenetére
Uj a simkartya. Mi koze ahhoz h a kijelzo nem erzekeli a tapintást?
-
Terentius
őstag
válasz
instantwater #2825 üzenetére
Nem tudom kikapcsolni, de mondjuk érdekes, hogy ez felelhet a durva készenléti merülésért.
-
Terentius
őstag
válasz
instantwater #2820 üzenetére
Ezt jó tudni, akkor ezért is merülhet egy éjjel akár 20%-ot a telóm. Általában mindig eu-romot használok xiaomi meg redmi telókon.
-
kano
nagyúr
válasz
instantwater #2820 üzenetére
Abszolút hidegen hagy, hogy más mit gondol.
-
kano
nagyúr
válasz
instantwater #2811 üzenetére
Csak az install idejére kell kikapcsolni (kb 2 perc) és nem bolondul meg tőle semmi. Használtam hosszabb távon is úgy, néha belassult a rendszer.
De ha kikapcs és install után bekapcs akkor semmi.Benipajti
Nem. Másik tárcsázóval esetleg (True Phone pl). -
ricogsm
őstag
válasz
instantwater #2815 üzenetére
-
ricogsm
őstag
válasz
instantwater #2809 üzenetére
Azt nem tudtam még megcsinálni..
Valami kiegészítőt kell letölteni? -
kano
nagyúr
válasz
instantwater #2809 üzenetére
De csak az installnál kell kikapcsolni, utána nincs gond.
-
ricogsm
őstag
válasz
instantwater #2790 üzenetére
-
ricogsm
őstag
válasz
instantwater #2584 üzenetére
Szia! Ez mi ? Nem értem.
-
kano
nagyúr
válasz
instantwater #2745 üzenetére
Indonéz 12.0.3-ból is van már fastboot rom.
-
kano
nagyúr
válasz
instantwater #2736 üzenetére
Próbáltam, nem ment.
Nem szórakozom vele. Feldobtam az indonéz romot és zártam a BL-t. Így megy minden rendben.Tiédetis
De, ezért is akartam feldobni az indonéz romot. Most egyelőre a Miui tárcsázóval tökéletesen megy a közelség érzékelő és a felvétel is szuper (igaz azt eddig nem használtam). Szóval most minden OK és ráadásul a fogyasztás is 0.15-ös szintű. -
kano
nagyúr
válasz
instantwater #2728 üzenetére
Bubus66
Ha lehet akkor szeretnénk itt sokan megtudni valamilyen titkot, hogy hogyan is kell kicsiholni azt a kódot szegényből, amivel aztán később parancssorból is nyitható lesz a kicsike.
Köszönjük! -
kano
nagyúr
válasz
instantwater #2724 üzenetére
Semmi. Előtte direkt utána néztem ennek a kódnak és találtam is leírást róla, sőt még videót is. De ez mindig csak a már említett (find my device) esetben volt releváns. Magyarul akkor volt ez a kód, ha a funkció aktív volt.
Ráadásul, ha jól tudom Te kint is élsz, igaz? Néha nekem is van, hogy nem jut eszembe a magyar fordítás.
-
Tiédetis
senior tag
válasz
instantwater #2718 üzenetére
Mondjuk jaa... Kevered az angolhoz a magyart. Nyilván aki tud angolul, vagy ragadt rá ennyi, az érti, de talán vannak még akik sem angolul, sem szakszavakat nem ismerik, éppen ezért fontos nekik a magyar nyelv. Szerintem teljesen érthető és remélhetőleg tolerálható is a kérés.
-
bubus66
nagyúr
válasz
instantwater #2715 üzenetére
Szia Tisztelt instantwater!
Ha meg kérhetlek, Magyarul irogagass légyszíves magyar fórumon vagyunk Köszi....
-
zhata
senior tag
válasz
instantwater #2708 üzenetére
Ezt igazándiból nem nagyon figyelem, mint a többi készülékemen sem. Az biztos, hogy hetekig nem megy egyfolytában, mint az is, hogy naponta sem indítom rendszeresen.
Most jut eszembe tegnapelőtt biztosan, mert a RaiPay beragadt. -
zhata
senior tag
válasz
instantwater #2706 üzenetére
Földszinten lakom egy háromemeletesben. A másik két telefonnal miért nincs ilyen probléma? Vodafone Connect boxom van. (CH7465LG-LC)
-
laszlomijin
tag
válasz
instantwater #2697 üzenetére
Én maradtam a 3.4.0 twrp-nél ez elég jól bevált!
Plusz azért jó ha van root sok mindenben segít😀😀
És új lett a logó igen -
Leslie1966
senior tag
válasz
instantwater #2694 üzenetére
Kártyással.
-
laszlomijin
tag
válasz
instantwater #2687 üzenetére
Én ma tettem fel és redmi lett nálam is viszont a magisket nem bántotta.
-
kano
nagyúr
válasz
instantwater #2694 üzenetére
Ez a Vodától kellene megtudni.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
instantwater #2687 üzenetére
Egyszer csak sikerül majd hazavágnod.
-
petya2012
őstag
válasz
instantwater #2676 üzenetére
Hali
Lehet az akart,sajnos hülye vagyok hozzá
-
kano
nagyúr
válasz
instantwater #2676 üzenetére
Ez a ... T9.
VPN ... -
válasz
instantwater #2660 üzenetére
Asszem valami biztonsági dolog. Új roller tulaj ne vágja rögtön földhöz magát 30-al..
-
kano
nagyúr
válasz
instantwater #2616 üzenetére
Én így használom. Mit jelent az, h megborul?
-
trebrona
nagyúr
válasz
instantwater #2602 üzenetére
Tehát ha valaha egyszer vissza akarnám zárni, akkor elötte valamilyen EEA/CN/ID ROMot kell fastbootból felrakni.
Igen, így gyári rom lesz és visszakerül a gyári recovery is.Lehetséges úgy Magisk modulokat használni, hogy nincs rootolva a készülék?
Nem. ADB-vel lehet játszani, de ez már bonyolultabb. -
kano
nagyúr
válasz
instantwater #2602 üzenetére
És kék a MIUI optimalizáció? Én kikapcsoltam.
-
trebrona
nagyúr
válasz
instantwater #2587 üzenetére
Ha xiaomi.eu rommal zárod a bootloader-t, többet nem fog bebootolni. Bootloader zárása csak hivatalos rommal.
-
kano
nagyúr
válasz
instantwater #2583 üzenetére
Igen.
-
Matyi222
senior tag
válasz
instantwater #2583 üzenetére
Nem kell várni, azonnal nyit.
-
Leslie1966
senior tag
válasz
instantwater #2559 üzenetére
Igen.
-
Leslie1966
senior tag
válasz
instantwater #2556 üzenetére
Vagy Indonéz ROM. Tökéletesen működik minden, a közelség érzékelő is.
-
zhata
senior tag
válasz
instantwater #2512 üzenetére
akibor000 megelőzőtt. Nem súrlódik, hanem fél-egy mm-es hézag van közöttük.
#2513 akibor000 igen. -
akibor000
aktív tag
válasz
instantwater #2512 üzenetére
kb 1mm táv van az ajtó meg a kamera között...
-
bubus66
nagyúr
válasz
instantwater #2481 üzenetére
-
Cunaja
addikt
válasz
instantwater #2481 üzenetére
Te szerinted megadom a kódomat nyilvánosan?
A másik, amit írtam. Első nyitásánál van kód.
Na mindegy.
Minden fórumozáson ezt utáltam, hogy valaki nem tud valamit biztosan és állítja a maga igazát.
Innentől semmit nem írok a fórumra, mert nem fogok senkinek magyarázkodni.
Vegyél egy új telefont, kérd meg a nyitási lehetőséget és amikor nyitod, akkor lesz a kód.
Mindenkinek jó telefon használatot!
Sziasztok! -
Cunaja
addikt
válasz
instantwater #2476 üzenetére
Addig amíg nem kapod meg az engedélyt, mert a kód nincs meg. Ha a kódod nálad van, akkor már oem unlock parancs is használható.
A Mi unlock ís megjeleníti a kódot nyitáskor, csak figyelni kell és nem egyből elnyomni az ablakot.
Black&White
"nincs rollback rom sem Xiaomi esetében."
Nagyon egyszerűen ellenőrízheted. Térjél át 12.5-re ANDROID 11-re és azután simán nyomd rá a ANDROID 10-es romot, de ne legyen a neve mellett Roolback felírat.
Ha azután működik a telefonod, szerencsés vagy. -
Black&White
addikt
válasz
instantwater #2469 üzenetére
Mert nincs kód, ilyen egyszerű.
Ahogy nincs rollback rom sem Xiaomi esetében.
El kellene felejteni a Huawei-es beidegződéseket és olvasgatni (természetesen nem neked)... -
Cunaja
addikt
válasz
instantwater #2462 üzenetére
Pedig írta nyitáskor, de nem a gép, hanem a telefon.
Nem a Magisk, hanem a Google biztonsági rendszer kikerülése az alkalmazások számára.Black&White:
BL = Bootloader
BL kód = Bootloader nyitó kód. -
kano
nagyúr
válasz
instantwater #2452 üzenetére
A True Phone az egyik legjobb ilyen alkalmazás. Kb. 1 éve használom, meg is vettem.
-
Cunaja
addikt
válasz
instantwater #2452 üzenetére
Mindenben van valamilyen reklám. (vagy kémkedés) Ha megveszed, akkor nincs.
Igen, a global romnak elég sok gyengesége, illetve korlátja van. -
Cunaja
addikt
válasz
instantwater #2448 üzenetére
Például feltelepítesz egy híváskezelő alkalmazást, amiben névjegyzék is van. Általában majdnem mindegyik ilyen.
Példa
Nem ez a probléma. Akkor van probléma, ha valaki vészhelyzeti telefonszámot szeretne beállítani a telefonra. A gyári névjegyzék ( com.google.android.contacts) törlése előtt kell beállítani. Utána már nem lehet. Ez az egy hátránya van, ha letörlöd a gyári névjegyzéket.
Ilyenkor sincs semmi gond, mert ehhez nem kell FR, hanem a Play-áruházból visszarakható.akibor000 FR = Factory Reset. Teló kikapcsol, majd a Hangerő + (fel) + bekapcsoló gomb egyszerre nyomása után bejön a recovery. Itt a hangerő gombbal lemész a Wipe Data részre és megnyomod a bekapcsoló gombot.
Amíg megy a folyamat, ne akard újraindítani. Ha kész, reboot.
Mindent töröl a telefonról.
Ha nem szeretnél bajlódni a recovery indításával. A beállítások>A telefonról>gyári adatok visszaállítása menüpontban, válaszd az összes adat törlése lehetőséget.
Szerk. Fontos!
A Google és Miui jelszavadat tudjad, mert különben 24-órára kilövöd magad a rendszerből. Ilyenkor kell atom biztosan tudni, vagy kijelentkezni az összes fiókból, a folyamat előtt. -
Cunaja
addikt
válasz
instantwater #2422 üzenetére
Igen, ha nem felejted el bepipálni.
Más:
HEIC- formátum
Ha esetleg valakit érdekel és nem akarja online konvertálni.
HEIC File Converter Offline és több képet tud egyszerre.
Ha konvertálás nélkül szeretnénk megnézni a HEIC-formátumú képeket Windows rendszeren, akkor Open HEIC files on Windows programot kell telepíteni. Személyes használatra ingyenes.
Itt is lehet olvasni a HEIC formátumról.
A HEVC videó megfelelő lejátszásához telepíteni kell egy beépülőt, de sajnos fizetős. Az ára kb. 360Forint, ($0.99) nekem 354 volt a HEVC Video beépülő.
A 8K videóhoz meg brutál gép kell. 8K-s tv és egy jó stabilizátor, a felvételek készítéséhez. Éjszaka azért kicsit gyengébb a minőség. Kézben megtartani, szinte lehetetlen.
Stabilizátornál azt is figyelni kell, hogy nehéz a telefon.
Nekem Osmo Mobile 3 van, de nehéz neki, mert csak 230g-ot bír el. A telefonom 231g üvegfóliával a gyári tok nélkül. Gyári tokkal 243g.
Szóval ezt is vegyétek figyelembe. A másik dolog, hogy olyat kell keresni, aminek a 4K 60FPS-t támogatja a szoftvere. 8K még nagyon a jövő. Az OSMO nem tudja. Viszont a kamera saját szoftvere jobb videót csinál.
Gcam is használható a telefonon, de ebből még olyan verziót nem találtam, amitől hanyatt dobtam volna magam. Valami baja mindnek van. Tesztelgetem és próbálom a config fájlt átírni, hogy számomra is jó legyen. Több helyen is fellelhető, mindenki próbálja ki ha szeretné. Direkt nem linkelek, de Google mindenki barátja ( Gcam MI 10T Pro ). Elég sok olyan van, aminél valami hiba van.
Ha megtalálom a legjobbat, megosztom, vagy ha sikerül tökéletesre faragni a config fájlt.
A mai adag info is megvolt. -
Cunaja
addikt
válasz
instantwater #2410 üzenetére
Ezt érdemes a TWRP flash előtt megcsinálni.
Elindítod a TWRP-t, de csak boot módban, majd root jogot adsz.
Ezután
adb shell
su
dd if=/dev/block/bootdevice/by-name/recovery of=/storage/emulated/0/recovery.img
dd if=/dev/block/bootdevice/by-name/persist of=/storage/emulated/0/persist.imgÍgy meglesz neked a gyári recovery is kiszedve, ha esetleg a mentésedből nem tudnád visszaállítani, mert nem indul a TWRP flash után.
A boot.img ha mókolt, bármit meglehet csinálni a telefonon, anélkül, hogy észre vennéd.
Rengeteget bankolok a telefonon, szinte mindent rajta csinálok és nem szeretnék kockázatott.
Tiédetis:#2413 [Kano válasza] -
Cunaja
addikt
válasz
instantwater #2407 üzenetére
Amúgy a Magic Manager alkalmazást átnevezed és nem fogja semmi megtalálni, ami azt figyeli.
Rengeteg alkalmazás a Manager alkalmazás meglétére van beállítva.
Ezért fordul elő, hogy eltünteted az alkalmazás elől, de mégis dumál, hogy root van a telón.
A manager.apk-t nevezd át, amire a Magic-ban is lehetőség van, majd teszteld azokat az alkalmazásokat, amik még látják.
A másik fele, hogy a boot.img-t elmented a root előtt, majd TWRP-ből bármikor visszaállítható a nem rootolt verzió és megy minden, ami nem az alkalmazás meglétét keresi. (ezért érdemes átnevezni)
Így szoktam én is csinálni.
Elmentem, megy a root, beállítok mindent amihez kell root, majd visszaállítom a tiszta boot.img-t. Így biztonságban van a bankolás is. -
válasz
instantwater #2406 üzenetére
Néhány angilai bankos app észrevette a rootot MagiskHide ellenére is. Mióta a Manager is hideolta magát azóta mennek ezek a Netbankok is.
A Magisk 21.0, mert korábban a 21.1 bootloopot okozott, így a 21.2-t sem nagyon eröltetem.
-
kano
nagyúr
válasz
instantwater #2386 üzenetére
Igazából sok mindennel lehet baj. Távolítsd el a kártyát és próbáld Revolute appban hozzáadni a GPayhez.
Látni kellene...
Attól tartok maga a rom a ludas. -
kano
nagyúr
válasz
instantwater #2384 üzenetére
Igen.
-
kano
nagyúr
válasz
instantwater #2382 üzenetére
Hivatalosan nem egyezett meg a Google semmilyen magyar bankkal és ha jól tudom akkor hivatalosan a Google ma sem támogatja a Pay-t itthon. Curve, Revolute biztosan támogatja már hivatalosan.
-
kano
nagyúr
válasz
instantwater #2371 üzenetére
Sehol, de ez nem is lényeges. Ez tényleg csak egy általános contactless fizetési platform.
Azért jó, mert mögé teszem a Curve kártyámat és az mögé pedig bármelyik kártyát tehetem. Így az összes kártyámmal tudok fizetni mobillal. -
akibor000
aktív tag
válasz
instantwater #2192 üzenetére
hol lehet ezt beállitani???
-
Matyi222
senior tag
válasz
instantwater #2222 üzenetére
Ezeket nem én nem használom. Az Erste app működik, ezzel szoktam én fizetni.
-
Matyi222
senior tag
válasz
instantwater #2220 üzenetére
Egyelőre működik minden, aztán majd kiderül, én nem vagyok ilyen akkumulátor parás, egyáltalán nem érdekel, hogy mennyit merül, ameddig kibírja a napot, mit érdekel engem, hogy most óránként, vagy éjszakánkként mennyit merül, ebbe én bele is őrülnék, ha mindig ezt nézegetném, azért vettem, hogy szolgáljon
ha kell töltöm aztán kész, egy napot mindenhogyan kibír...
-
pusszycat
nagyúr
válasz
én csak azért nem állítottam nyomogatásra mert szerintem igy tovább tart, kevésbé mehet tönkre a gomb. Face id. nem használtok?
-
zhata
senior tag
válasz
Ezt hol tudod beállítani?
Köszi a tippet, közben megtaláltam.
Nagyon jó! -
zhata
senior tag
válasz
instantwater #2188 üzenetére
+1
Kano 2187: Ezzel nem értek egyek. A Redmi Note 8 Pro-m elmegy 2-napot is. Erre a telefonra feltettem a GSam Battery monitort (tudod miért), ezt a telefont elég tisztességesen használom, 2.5 nap lesz kb. Inkább az oldalsó ujjlenyomat olvasó zavar, ha nem "szabályszerűen", nyúlok a telefonhoz, bekapcsol, aztán kapcsolhatom ki, teszem zsebre, megint bekapcsol, ad infinitum... .
Mindamellett a telefon tetszik, a kamerája is, jól összerakott "masina". -
válasz
instantwater #2177 üzenetére
Nem hiszem, hogy bárki sima CN ROM-ot használna, így honnan tudjuk? EU ROM-ot meg talan csak te írtad eddig..
-
bubus66
nagyúr
válasz
instantwater #2175 üzenetére
MIUI 12 V12.0.9.0QJDCNXM Ez most a tiedhez a legujabb
-
bubus66
nagyúr
válasz
instantwater #2171 üzenetére
Szia ezt kaptad Author: MIUI Official Team
Version: V12.0.8.0.QJDMIXM (MIUI12)? -
kano
nagyúr
válasz
instantwater #2169 üzenetére
Gyári romon használtunk-e xiaomi-eu frissítést?
Vagy ilyen verziószámú gyári romot használtunk-e?
De biztos, hogy a 12.0.8 xiaomi.eu egyenlő az EEA 12.0.8-al?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest