-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
clubmonaco
tag
Nem kell privát segítek.1.Nfc beállítasok,2.HCE-re állítsd,3.Alapèrtelmezès:Simple. Ennyi.DE a Simple-nèl is nèzd át a beállításokat.Ha nem jó,regizd újra a kártyádat!Másik fele:Visszahallgattam a Cube appon belüli felvètelemet(miattad csak),pl mikor párommal ma dumáltunk,ő utcán volt ,èn itthon.Szèpen hallom vissza (szóval ilyen tèren mindegy mikènt vesz fel)de ott is nèzd át a beállításokat.Nem hihetetlen,nem mondanám akkor,akkor èn írnèk olyat hogy tud e valaki hangfelvevő progit.Szóval ez a legjobb.Nem èrtem hogy neked mièrt nem jó.Mègegyszer,hidd el hogy jó,S ne vond kètsègbe szavam mert 1 hónapig kutattam ilyen program után mire rátaláltam erre anno.De kinek hogy ugye.Na:) .
-
-
-
-
Végre valaki már is kipróbálta. Nem akartam belegázolni a lelkébe. Rendszer szinten van tiltva a felvétel így egyik app sem tud hozzáférni közvetlenül a hang adatfolyamhoz.
Van beépített rögzítő a néhány évvel ezelőtti modellekig, vagy jelenleg a xiaomi.eu (vagy más custom) ROMmal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Macbook White 13" unibody
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest