- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
Részemről egyedül a fényképező ami zavaróan gyatra (közeli képeknél csak a fókuszpont éles a többi homályos, macro pedig használhatatlanul gyenge minőségű) de egyébként a telefont ezen kívül szeretem. Mondjuk ez nagyban köszönhető az indonéz romnak, mert EEA-val már a falhoz vágtam volna.
Nincs vele semmilyen gond a fentin kívül.Nem neked:
Már többször leírtuk, hogy nincs olyan, hogy Vodafone rendszer. 1 féle Miui van és én nem láttam még olyan Miui-t, ami szolgáltatós lenne. -
clubmonaco
tag
Oksa Viszont tudjátok èn meg se említenèm azt hogy most-zavar- az ha valaki külön válaszol másnak.Bezteg mikor kerestek pl hívásfelvevőt,az nem volt gond:),semmi gond:)
Akkor hogy müködik az hogy minden gomb lenyomásánál ne pittyegjen úgy hogy közben hívásnál ki tudjam hangosítani?Ugyanis ha beállítom úgy hogy ne pittyegjen,akkor nem tudom kihangosítani hívás közben.Csak nem jöttem mèg rá..kösz
-
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Meguntam a szarakodást.Én is nyár óta akarok cserélni.
Honor 10et eladtam egy nap alatt, és rögtön mentem telefont venni.
Samsung a71, Samsung s10 lite, Xiaomi redmi note 9 pro, xiaomi mi note 10 lite, xiaomi mi 10 lite és a mi10T volt a terítéken.
Bementem az MMbe és kiválasztottam. Nyert a mi10T. -
clubmonaco
tag
Pr9óbáld meg hogy mi fontosabb ,hasznosabb számodra,miről tudsz lemondani,mit tudsz jobban kihasználni(bár telefonnál szerintem az ember a jó fele dolgokat úgyse használja ki).Èrtesítő led ugye az jó ha van,infra is jól tud jönni nèha S tök jó hogy van benne,ez plusz èrzèst ad.Amoled èrdekel e(szerintem felesleg,de ha követed mindenkèpp a trendet..),ehhez hasonlók S ugye a pènz dolgok..
-
Diák66
őstag
Én még nem tudom mitévő legyek. Ha a OnePlus 8T nem lenne annyi, amennyi azt venném.... de ez jobb, többet tud, az amoled nekem nem hiszem, hogy hiányozna. Ahogy látom viszont Vodánál online kifogyott.
A hónap végét kivárom, meglátom a "fekete sereg" mit akciózik péntekenként. Vagy nem tudom.... a telefon vásárlás csak februárban lett volna aktuális igazából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Építő/felújító topik
- Trollok komolyan
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nintendo Switch
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest