- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem biztos, hogy ez a belépőszint kulcsajánlata
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpali
addikt
válasz Bigemperor #1399 üzenetére
Múlthéten mind2-t vettem, a 10TPRo már becsomagolva, előkészítve eladásra, mert a Mi10 nekem jobban tetszik fogásra.
A 10TPro is egy remek készülék, pláne a 256-os tárhellyel, a sík kijelző is rendben, a 120Hz nem érdekel, mert inkább az üzemidő a fontos és engem nagyon zavar a billegése...iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Bertone Cabrio Z18XE
-
Tomi84
aktív tag
Ezen a fórumon olvastam valaki hozzáértőbb véleményét, miszerint a P30 Pro kamerát nem éri el, de legalábbis annál nem jobb. A sima P20-nál egyértelműen jobb, főleg ha kicsit állítgatsz is rajta. Én még csak most ismerkedek vele, próbálgatom, hogy gyári vagy GCam a jobb.
Guglizz rá képekre, nagyon sokan tesztelték mostanában és jól kivesézték a kamera részét. Többnyire pozitív a vélemény, de összehasonlítva a sima Mi10 kamerája jobb. -
makkmacika
csendes tag
Üdv !
Én nem váltottam bár, de a páromnak P30 Pro készüléke van és a fotózásért rajongók és tanuló táborát erősíti.
Az ő véleményét összefoglalva eme kis ( méreteit illetve egyáltalán nem kicsi ) készülék fotós képességeiről az lenne, hogy nem rossz egyáltalán, de a P30 Pro még mindig szebb és jobb fotókat készít.
Talán ez nem lenne annyira számottevő, ha nem "spórolták" volna ki a telefotó szenzort és ha szoftveresen majd a mielőbbi jövőben javítanak a fényképezési képességein .
-
Eddig ez a leggyorsabb telefonom. Lehet megtartom 2-3 évig. Most épp a Sony tv-mel ismerkedik.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
p2pp
őstag
Van itt olyan, aki P30 Pro-ról váltott erre?
Főként a kamera érdekel, de nagyon!!!#1388 Tomi 84:
Engem nem győztt meg.
De ha van , lesz több képed vhol felhőben szivesen megnézném őket.[ Szerkesztve ]
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Matyi222
senior tag
xiaomi.eu romot használom, ma nem olyan sokat telóztam. Általában 24 óránként 20 percet töltöm. Az én használati szokásommal 24 óra alatt nem merül 50%-ig, ezért este felteszem 20 percre, aztán ennyi. Kamera rendesen működik, de a minőségről nem tudok mondani sokat, mert nem próbáltam komolyabban.
Én elvagyok ezzel az EU rommal.
Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
Tomi84
aktív tag
Csatlakoztam a klubhoz, egy hüvely P20 utódjának ezt választottam.
Az egyetlen "bajom" a péklapát mérettel van, de lassacskán az is megszokható. Egyébként nagyon jó telefon, kirin 970 után a S865 brutális, kamera is elég jó, meg a combos akksi is tetszik - bár kisebb képernyővel az is jobban bírná
Szóval abszolút elégedett vagyok a cserével, ha valaki hasonló cserén gondolkodik, tőlem plusz egy pont a péklapátnak
P20 vs Mi10T Pro: (minden beállítás auto, a kivágás a teljes kép ~1/9-e)
-
Tiédetis
senior tag
Én még várok nyitásra.
Karavik-ot kérdezd meg, ő otthon van eu romokban eléggé és mi 10 pro van neki tudtommal. Ő írta, hogy a kamera része nem volt még akkor az igazi, mert ugyazt használja a 10T-re mint pro-ra és a hw nem ugyanaz. Szóval nekem az jött le belőle, hogy ott még kell csiszolni.Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
kano
nagyúr
válasz Matyi222 #1384 üzenetére
Nekem semmi rezgés (talán micro). Pedig anyumat direkt fel is hangosítottam, de így sincs rezgés.
Van valakinek a xiaomi.eu rommal folyasztási tapasztalata?
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Matyi222
senior tag
-
válasz zsoltix #1380 üzenetére
Én az ujjammal érzem nem a fülemmel de inkább csak max-on vagy ahhoz közel.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
zsoltix
tag
Sziasztok! Megjött az alzás 8/256 Mi 10t pro. A hangszóróktól lévő hátlap rezgés mindenkinek van?
Weboldalak, webshopok készítése: https://creativeclicks.hu
-
kano
nagyúr
válasz clubmonaco #1377 üzenetére
Fizetni szeretnél vele?
A biztonsági ellen helyzete - HCE pénztárca
Érintéssel való fizetésnél pedig amivel szeretnél fizetni (GPay vagy banki app).„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Egy Kesselring üvegfóliát raktam rá, úgy hogy közben a gyári tok rajta volt, így pont a helyére került és a tok sem fogja irritálni.
-
clubmonaco
tag
Üdv!Valaki leírná szájbarágósan hogy hogy kell az Nfc-t beállítani?Nem bírók rájönni:)kösz
-
labrat
csendes tag
Gyors próba után azt kell mondjam, hogy ez a GCam így még elég bugos. Kifagy, ha videónál 60 fps-re állítom vagy ha timelapse ill. slow motion módba teszem. 1x-nél nagyobb zoom nem csinál semmit (0.6x működik egyedül). Képminőséget még nem néztem, de ebben a jelenlegi állapotában ez a mókolt gcam amúgy sem mindennapi alternatíva a beépítettnek, max esetleg éjszakai módban lehet az, ha ott tényleg jobb képeket csinál.
-
Matyi222
senior tag
Azt tudom, hogy nem nagy cucc feltenni, régebben használtam, csak én úgy fotózok, hogy autómata minden, aztán katt.
Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
kano
nagyúr
válasz Matyi222 #1370 üzenetére
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Matyi222
senior tag
Én tegnap láttam, nézegettem, de nem kapott el a láz, hogy foglalkozzak vele. Valahogy mindig elvagyok a gyári sw-vel, mondjuk nem vagyok pro fotós
-
Éjszaka ritkán fótozkodom, olyankor pofozkodom.
-
Bigemperor
senior tag
Sziasztok!
Mi 9-ről tervezek váltani, Poco F2 Pro-val vagy hasonlóval valaki összevetette esetleg, saját tapasztalatai vannak valakinek? A Mi 10 szerintem nem lenne előrelépés, ráadásul ROM-olni kellene a dual sim-hez, nem sok dolog jobb a Mi 9-nél abban. Egyetlen dolog hiányozna, a vezeték nélküli töltés, igazából csak azért mert a kocsiban van egy beépített pad, ami tölt, azonkívül viszont nem használtam.[ Szerkesztve ]
-
Nodika88
tag
Sziasztok! Valaki tudna segiteni, hogy a gcamot honnan tudom letolteni? Talaltam egy oldalt, de onnan nem engedi! Elore is koszonom!
Samsug S22 Ultra
-
kano
nagyúr
Láttátok, hogy xda-n van Gcamhoz config Mi 10T Prohoz?
-
MODERÁTOR
Értem.
Köszi mindkettőtöknekEverybody lies.
-
kano
nagyúr
válasz Barthezz2 #1359 üzenetére
EEA romban nem tudok publikus fejlesztőiről.
-
MODERÁTOR
Hivatalos, normál úton át lehet valahogy térni Stabil MIUI-ról fejlesztőire?
Nem EU-romra, vagy ilyenekre gondolok, hanem offical ROM-ra. Vagy az csak Kinai verzióban van?Everybody lies.
-
kano
nagyúr
válasz Barthezz2 #1352 üzenetére
Kaptál sms-t a szolgáltatótól amikor aktiválták?
-
MODERÁTOR
Hát nekem sehogy sem írja..
Átváltottam a hívó SIM-et Vodafone-ra, kóddal akkor már azt írja, hogy VoLTE enabled. Telekom esetén még mindig disable.. Bekapcsolt VoWiFi viszont telekom kártya mellett enabled a kóddal, de status bar egyik esetben se jelez semmitHát én ezt nem értem..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
kano
nagyúr
válasz Barthezz2 #1344 üzenetére
Én is úgy tudom, hogy Telekom kártyán nem jelzi a VoLTE-t, de ha lehúzod a felső státuszsort, akkor látszik elvileg (Mi 9 Lite). Nézzetek be a VoLTE topicba, ott megvannak a beállítások.
Vodával nincs tapasztalatom.[ Szerkesztve ]
-
p2pp
őstag
válasz CharlieR #1338 üzenetére
Köszi szépen az infót!
Nekem ez nagyon jó hír!
Erre vártam!
Kár, h a Mi10 csak Single Sim.
Pedig az AOD nagyon jó lenne itt is!
Ott a Dual Sim hiánya, itt meg az Amoled hiánya Öngól.
Sebaj marad szerintem ez tervben megvételre.
Még nem tudom a 8/128 vagy a 8/256 legyen?Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Leslie1966 #1335 üzenetére
Azt hogy kell?
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Nektek mikori az android biztonsági frissítés?
Nekem agusztus 1. Hogyan tudonám ráerőszakolni egy frissebb verziót? -
kano
nagyúr
válasz MárkyMárk #1329 üzenetére
Vidd vissza ahol vetted. Hibás!
-
MárkyMárk
tag
Valaki nem tudna segíteni?? Még mindig a kijelző (proximity szenzor) gonddal küzdök! Egyszerűen már telefonálni alig tudok... Hívás közben bekapcsol a kijelző és az arcommal óhatatlanul össze vissza nyomkodom hívás közben a kijelzőt! PLS help valaki... 😔
-
kano
nagyúr
válasz Tiédetis #1326 üzenetére
A nyitó sw-t indítod és kiírja, ha megpróbálod nyitni.
-
Tiédetis
senior tag
Elfelejtettem hol tudom megnézni mennyi idő van a BL nyitásig még.
Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
Matyi222
senior tag
válasz XIII Ramses #1314 üzenetére
Szia van persze.
[Fejlesztői]
[Stabil]Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
Tiédetis
senior tag
Köszi, ez már egy támpont és nem csak annyi, hogy "lehúzás" .
A másik kérdés, hogy egy multi ad egy szolgáltatást, az árról lehet vitát nyitni, de nagyon sokan inkább fizetnek picit többet, de nem fognak fóliát rakosgatni, azzal bíbelődni még akkor sem, ha tök egyszerű.Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
p2pp
őstag
válasz Tiédetis #1322 üzenetére
Az a gagyinak mondott MM fólia több mint 1 éve védi 1 másik telómat elöl-hátul. Kap bőven mindent is. Gipszes, poros kéztől kezdve mindent is.
Ja és nem akar leesni sem róla. Még csak kezdődő leválás sincsen. Dobálni nem szoktam. Az ellen nem tudom véd e.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Tiédetis
senior tag
válasz instantwater #1321 üzenetére
Jobb helyen azt mondják, ha valaki állít valamit --Az MMes többezer forintos fólia egy lehúzás -- illik az állítását alátámasztani, bizonyítani.
Nem ismerem MM-s fóliát sem, meg a másikat sem, de érdekelne.Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
addikt
-
kano
nagyúr
válasz instantwater #1319 üzenetére
Érvek?
Mert mondjuk, hogy bármilyen telefon kijelzőjén alkalmazható és bírja a körülményeket, már megéri az árát.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
addikt
-
kano
nagyúr
válasz pusszycat #1317 üzenetére
Megnézem, hogy Te feldobod a MM-os fóliát.
Egyébként szerintem mindenkinek megvan a véleménye, amit tartson is meg.[ Szerkesztve ]
-
Ne úgy képzeld el mint az s9 3D lekerekitését ez a 2.5D és van egy olyan 1-1.5 mm sugara a széleken. A fólia meg azért kisebb mert tokbarát. Ne nyomja fel a fóliát ha tokot raksz rá.
Aki meg viszi felrakatni a fóliát, és nem maga áll neki, arról meg van a véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Én olyan tokot vettem ami fedi a kamerát is (persze kihagyva az optikákat), de egyelőre még a gyári fólia van rajta. Pl. MM-ben tesznek rá neked nagyon jó kijelzővédőt csak olyan 6k körül. Elvileg rendelhetsz kintről is, a Pro-nak biztosan nem edge a kijelzője, szerintem a T-nek sem.
-
barano
csendes tag
Előre is bocs a nagyon basic kérdésért, de... Ha van aki már vett üvegfóliát a Mi 10T-jére, milyen márkát érdemes (és honnan)? Azért is kérdezem, mert kicsit meg vagyok zavarodva, ami üvegfóliát eddig találtam kifejezetten Mi 10T-re, azt mondja, hogy az üvegfólia a lekerekített szélek miatt kisebb mint a kijelző, de most vagy én vagyok vak, vagy ennek a telónak nem lekerekített a széle.
Illetve, érdemes üvegfóliát venni a kamerára? Kicsit para, hogy így kiáll...
-
MárkyMárk
tag
Sajnálatos módon hiába kalibráltam a proximity szenzort, ismét eljött a hívás közbeni hiba! Feloldja a kijelzőt... 😔😔
-
kano
nagyúr
válasz faja0124 #1308 üzenetére
A SIM elvileg akkor működik, ha NFC-s simed van....
Elvileg...
Soha sem próbáltam.HCE-n kellene csak működnie a Google Pay-nek.
[ Szerkesztve ]
-
Nahát töltés közben van AOD (csak ha ügyes vagy).
-
hroberto
veterán
válasz clubmonaco #1306 üzenetére
Ki van választva a Simple alapértelmezett fizetést alkalmazásként?
A biztonsági elem helyzete HCE-re van állítva?KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
addikt
-
válasz Matyi222 #1301 üzenetére
Ha nincs feloldva a telefon akkor kikapcsolja, csak ha már fel van oldva akkor nem. Hol irja milyen felbontáson vagyok? Látszik h ez az első xiaomim.
-
-
makkmacika
csendes tag
kano
Fentebb részleteztem véleményem szerinti hiányosságait ( telefotó szenzor, vezetéknélküli töltés, esetleg SD bővíthetőség, a telefon házának lekerekített oldalai ), DE ezek csak általam megélt hiányosságok, amivel egyre inkább megbarátkozom -
Matyi222
senior tag
válasz pusszycat #1299 üzenetére
Lekapcsolni nem minden témával és háttérképpel lehet a dupla koppal, valahol ezt írja is a beállítások között.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest