- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz ZABHERO #3797 üzenetére
Az a globál verzió, a 12.1.5 pedig EEA régiós (RJDEUXM). Nem is fog felmenni arra.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz ZABHERO #3794 üzenetére
De mi a 12.1.1-ed pontos verziója?
Sebibalu
Igen.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
őstag
Gondolom az indonéz fastboot romhoz BL nyitás szükséges?
-
kano
nagyúr
válasz ZABHERO #3792 üzenetére
Mit töltöttél le pontosan és milyen romod van fent?
-
ZABHERO
tag
válasz Leslie1966 #3789 üzenetére
Az itt letöltött oprendszert hogyan tudom telepíteni? A frissítési helynél kiválasztom a frissítési csomag telepítése nevű opciót, kikeresem a letöltésekben, ezután viszont olyan hibakódot ír ki hogy valami nem egyezik a jelenlegi illetve a telepítendő rom között így nem tudja végrehajtani. Nem nagyon vagyok benne a manuális telepítéskben, azért kéne a help
-
kbyte1024
veterán
Nekem 10T van, de a vowifi jel eltűnt.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
ZABHERO
tag
[link]
Ez az oldal alapján nem tűnik rossznak az 12.1.5 -
Leslie1966
senior tag
válasz makkmacika #3788 üzenetére
Innen letöltheted: [link]
-
makkmacika
csendes tag
Sziasztok, nálam nem jelenik meg a legújabb 12.1.5. verzió. Hetek óta 12.0.18.0.QJDEUXM verzióra van lehetőségem frissíteni, amit kihagytam, mivel az olvasottak alapján nem kiforrott az akkumulátor menedzsmentje.
Az eddig tapasztaltak alapján milyen a 12.1.5 verziónak az akku ideje ?
Manuálisan letölthető hivatalos forrásból a 12.1.5.QJDEUXM ? -
kano
nagyúr
válasz novakalex #3784 üzenetére
Próbáltam. Indonéz rom jobb.
-
taschner
aktív tag
válasz Leslie1966 #3785 üzenetére
én is ! és köszönöm a segítséget mindenkinek
A motorozás egy élmény!!!
-
kano
nagyúr
válasz Leslie1966 #3780 üzenetére
Köszi!
Inkább visszatértem a 12.0.4-re. Ott minden működik. Próbáltam közben egy LOS 17.1-et és minden rendben van vele, gyors, stabil, a DT2W-t kivéve minden működik. Viszont nagyon merül.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
taschner
aktív tag
válasz Leslie1966 #3780 üzenetére
nekem ez van fent kb 1,5 hete tökéletes 2 napig simán bírja az aksi ugy hogy napi 6-7h játék és net.
-
Leslie1966
senior tag
Indonéz fastboot ROM Android 11-es elérhető. [link]
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Egy kicsit pontatlanul fogalmaztam, a Miui gesztusai nem működnek.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Pedig nem. Több helyen azt olvastam, hogy a Xiaomi is tevékeny részese ennek.
-
kano
nagyúr
Éppen azt írtam, hogy A11-en nem működik csak, A10-en tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Egy kicsit kapufa ez az A11-es Miui. A "kedves" Xiaomi letiltotta a gesztusvezérlést külsős appoknak, így pl ha felteszem a Novát, akkor nincsenek gesztusok.
Szóval lehet, hogy megyek inkább vissza A10-re.
Akinek tiszta Android igénye lenne, kipróbáltam majdnem az összes Pixel alapú romot. Valami mindnél problémás. A legjobb szerintem az EvolutionX. Minden működik, gyors, nem akad. Viszont zabálja az akkut a legutóbbi build. 20% standby-ban egy éjszaka.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
ntomka
nagyúr
-
-
Jön nekem is, de bele lehet menni, h miket tartalmaz. Szerintem észre se fogom venni.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz makkmacika #3767 üzenetére
Ha a 12.1.5 verzió szám valós akkor nem hinném.
Gondolom az 12.5 -el fog kezdődni.
-
akibor000
aktív tag
válasz makkmacika #3767 üzenetére
szerintem nem!!!
-
bodoraudio
aktív tag
Sziasztok!
A 6 számjegyű biztonsági kódot hogy lehet visszaállítani?
Elfelejtette a kolléga. -
Imlos
csendes tag
Na én is MI 10T Prora váltottam, egyenlőre nagyon tetszik, MI 9-ről jöttem, az IPS kijelzőtöl, egy kicsit tartottam(Szeretem a túlszaturált színeket) 90hz-nél is sokkal jobb az akku, és a kijelző simán hozza az Amoledes színvilágot
[ Szerkesztve ]
-
tysonn198810
tag
Sziasztok!
Mi lehet a gond, ha a screen share, se LG tvn se Samsung tvn nem akar működni?
iPhone 16pro max, AWU1
-
őstag
Sziasztok,
Ma vettem észre, hogy a fenntről lehúzott menüsávban megjelent egy WORK MODE ami aktív.
A telefon nem céges, és semmilyen work profilt nem hoztam létre. Mi a franc ez?PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Leslie1966 #3741 üzenetére
Egyszer biztosan meg fog érkezni ez a MIUI 12.5
Számomra már csak az a kérdés hogy a MIUI 13 mint olyan, ez miatt csúszni fog-e minimum fél évet :D
Azt még máig sem értem hogy mi a nagy dolog ebben a MIUI 12.5-ben.
-
mrx1212
tag
válasz Leslie1966 #3750 üzenetére
Ez a legújabb stabil Indonéz ? : Version: V12.0.4.0.QJDIDXM
Telepítés után közvetlen zárom a bootloadert nem lesz gond? (clean all and lock)
Összefoglalóban nem javasolják így ha jól értelmezem?
Valamint ha zártam utána hogyan tudom újra nyitni mi a menete? -
tpeter77
addikt
válasz Leslie1966 #3734 üzenetére
Pedagógusként nem tudod hogy kell helyesen leírni a MEGFOJT szót? Hááát... :)
-
mrx1212
tag
válasz Leslie1966 #3745 üzenetére
Ok.köszi! 147 óra múlva akkor belevágok!
-
Cunaja
addikt
válasz kiccipo #3746 üzenetére
[Poco X3 Pro képek] [Mi 10TPro képek]
Lehet válogatni.
[Poco X3 Pro vs Mi 10TPro]
Összehasonlítás.
Ezek után már neked kell döntened.
Elég jó a Mi10TPro, csak a szoftver támogatással van némi gond. Erre is van viszont megoldás. Fényképezésben is sokat javult a kezdeti romhoz képest.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
kiccipo
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Két telefon között vacillálok, az egyik lenne a MI 10T PRO a másik viszont a Poco X3 Pro. Ár tekintetében a Poco fele lenne a 10T PRO-hoz képest, ellenben a 10T PRO-t meg tudnám venni részletre. Kérdés az lenne, hogy hosszú távon gondolkodva szerintetek megéri-e a felár a tudásbeli különbséget? Ár-érték arányban verhetetlennek tűnik a Poco, de ha ténylegesen jobb a kamera, jobb a kijelző, 5G, miegymás, akkor lehet beruháznék a 10T PRO-ra.
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
-
mrx1212
tag
válasz Leslie1966 #3731 üzenetére
Szia. Az indonéz rom-ban Telenor esetében a Volte,banki appok fizetési működik? Bootloader visszazárást hogyan szoktad?
-
Cunaja
addikt
Sziasztok!
Aki használja a Magisk root elérését, annak a SafetyNet hibát fog jelezni, mert a drága jó Google, megint közbeszólt. Sajnos egyre jobban levédi az Androidot és az alma os felé halad.
Szóval ezt az alkalmazást (SafetyNet Helper) Sample kell letölteni a SafetyNet helyett és jó lesz.
A Run SafetyNet test el tudjátok ellenőrizni.
Nekem a Xiaomi.eu heti rom van rajta.
[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
kano
nagyúr
válasz Leslie1966 #3741 üzenetére
Béta teszt lesz csak a 2021 Q1-ben.
-
Leslie1966
senior tag
A MIUI 12.5-öst mikor kapjuk már meg ? Elvileg az első negyedévben kellene, nem ? Tegnap próbálgattam a fejlesztői verziót a Xiaomi.eu-tól, de olyan nagy változásokat nem láttam inkább mejelenésben van változás, a készülék eléggé melegedett tőle.
[ Szerkesztve ]
-
laszlomijin
tag
Gyerekek........
Szerintem is inkább összpontosítsunk a telefonraÜdv Laci
-
kano
nagyúr
Szép előadás volt, köszönjük!
Valahogy már megint a saját magad fényezése felé haladt a hsz-ed. Ehhhh..... Mindegy.
Szívesen átadom a TG feladatokat.
Kb 45 perc és szabad a pozi.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ezt a témát viszont hagyjuk srácok!
Ne legyen újabb vita belőle! Mindenki el tudja dönteni, kire hallgat, kire sem, és mindenkinek joga is van hozzá! Senkinek sem kell a másikat minősíteni. Nem lehetünk egyformákKöszi!
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Tiédetis
senior tag
Csatlakozom az előttem lévő hozzászólókhoz. Nem mindenki azzal kel vagy fekszik, hogy mit jelent az ABD meg hasonlóak. Néha azt gondolom, tényleg jól jönne egy lájkszerű gomb.
Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
MárkyMárk
tag
válasz Leslie1966 #3732 üzenetére
Nekem is a Cunaja segített, bármi gondom volt...Ő nem vicceskedett rajtam, hogy én nem tudom....mint itt sokan megtették azt! De én azt mondom, hogy nem kell itt senkit lenézni mert van olyan amit én tudok, és a nagyarcú brigád meg nem....😉 Cunajával ketten jöttünk rá a downgrade pontos menetére , éjszakába nyúlóan csináltuk és a végén sikerült, Cunaja rájött a megoldásra!
-
MODERÁTOR
válasz Leslie1966 #3725 üzenetére
Ez azért érdekes, mert a xiaomi.eu ROM-ban ugyan azok a MIUI cuccok vannak, mint az indonézban..
Everybody lies.
-
Cunaja
addikt
Szia Drága Kano Topikgazda!
1. Nem vagyok sértődött, csak marhára utálom a trollokat.
2. A Topikgazda feladata az, hogy rendet tart a topikban és nem gerjeszti a feszültséget.
Miért nem lehetett ezt úgy leírni, hogy Cunaja linkelte és miért kell a megjegyzés?
Tudod miért, nézzél tükörbe és megtudod.
Egy pár hozzászólásommal többet segítettem itt mint, te eddig.
A topiklakók fele, privát üzenetben kér tőlem segítséget és kap is, mert itt a fórumon egyből le van bunkózva, butázva és lenézveNem mindenki telefonnal a kezében született és nem is biztos, hogy romolgatott gyerek korában. Aki idejön segítségért, az szeretné ha telefonja jobb lenne, csak félti a telefonját és azért kérdez folyamatosan és többször. Erre meg mit kap. .....
Szóval, nem gond ha van véleményed személyemröl , illetve más fórum tagról, de azt légyszi tartsd meg magadban és segítsd a fórumot a legnagyobb lelkesedéssel. Ha ez nem tetszik, akkor mondjál le.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
gaster
csendes tag
válasz HorFeri #3712 üzenetére
Én is ezzel szívtam pár napig, mire sikerült kitalálnom. Ha legközelebb jön messenger vagy sms értesítés, az értesítési sávot lehúzva lesz egy ilyen ikon az értesítésen, csak a nyíl a másik irányba fog mutatni. Ezzel lehet be és ki kapcsolni a buborékokat. Mindegyik appra meg kell csinálni külön, és valamiért appon belüli kapcsolás nem számít, de utána már jó lesz.
-
veterán
A rezgést lehet erősebbre venni?
Sehol nem találtam, és ez borzasztó gyenge számomra.
Ott van melletem és nem hallom, a kijelző is annyira halványan jelzi, hogy hívnak. Még azt sem veszem észre.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
kano
nagyúr
válasz Leslie1966 #3722 üzenetére
Nem volt jó az eu rom? Nem ér többet a jó kis indonéznál. Ha jön fastboot akkor én is feldobom majd az A11-et.
-
Leslie1966
senior tag
Jelentem rollback végrehajtva, indonéz rom felhúzva !
-
kano
nagyúr
válasz taschner #3719 üzenetére
Mit szeretnél?
Bocsi, de tényleg nem értem.
Ez a fájl egy EU-s rom. Ez volt rajta, miért akarod megint ezt feltenni?
Leírtam az összefoglalóban, hogy tgz fájl kell, hogy legyen. Az is egy tömörített állomány. Zip fájlban valószínű hogy recovery rom lesz és nem fastboot rom. Az nem lesz jó neked.
Így csináld ahogy le van írva az összefoglalóban! 7zip-et kell telepíteni Windowsra és az biztosan ki tudja csinálni a tgz-t.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
őstag
-
taschner
aktív tag
Kérdezem ennél van frisebb ami zip be van a fájl? miui_APOLLOEEAGlobal_V12.1.2.0.RJDEUXM_cff0da241e_11.0.zip
-
taschner
aktív tag
Kérdésem a tgz kiterjésztésű fájlt nem lehet zip fájl ba tenni mert nem sok zip fájlos verzió van
-
kano
nagyúr
válasz Leslie1966 #3715 üzenetére
De. Keress rá itt rá a topicban régebben a sértődött fickó linkelte. (Cunaja szerző névre keresnék a helyedben. )
Én azt gondolom, hogy kipróbálok egy pár másik romot is (pl Pixel Experience, stb.).
Csak nem akarok mókolni megint a GPay-el, hogy működjön. Néha nem elég csak a Magisk hide.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Leslie1966
senior tag
Ma a kísérletezés napja volt. Feltettem a Xiaomi.eu stabil változatát és a legfrissebb fejlesztői változatát. A VoLte kijelzése mindkettőben működik. Sok helyen csak angol szöveg van pl. fájlkezelő stb. Hívásrögzítés van. Annyira nem hatott meg egyik sem így visszatértem EAA-ra, de alig tudtam vissza flashelni, de sikerült. Ha lesz 11-es indonéz fastboot akkor visszatérek arra. Rollback rom nincs ehhez, hogy 11-ről 10-es droidra visszatérjek ?
[ Szerkesztve ]
-
laciegy
csendes tag
Igen azért írtam a format data-t csak nem voltam egyértelmű. Ha rootolod a telót akkor magisk hide-al el kell rejteni a root-ot, ha meg nem rootolod akkor semmi nem kell. TWRP-ből a legfrissebb beta verziót szedtem le, annyi, hogy nekem elöszőr eltűnt vmiért a recovery és újra kellett raknom.
-
HorFeri
csendes tag
Sziasztok 2 napja van egy 10T telóm de itt a fórum jobban pörög, amúgy is majdnem ugyanaz
a két telefon.
Kérném a segítségeteket, pl.: messenger és SMS értesítésnél, feldob a messenger buborékjához hasonló értesítési kockát az app képével, ha rá bökök az app csökkentett ablakban indul az értesítés helyével.
Kérdésem ezt hol kapcsolhattam be mert úgy rémlik elsőre nem így volt?
Bocs ha buta a kérdés de nem találom sehol a kikapcsolhatóságát.
Ha valaki tudna segíteni azt meg köszönném !!Üdv.
-
kano
nagyúr
válasz novakalex #3709 üzenetére
És látszik valami előnye mondjuk egy indonéz romhoz képest?
-
novakalex
aktív tag
TWRP: [TWRP_apollo_3.5.0_10-beta_1_whyle.img]
Nekem megy a Gpay és a K&H-s mobilbank is. Legfrissebb xiaomi.eu dev. 21.4.8 -
kano
nagyúr
válasz laciegy #3706 üzenetére
Azért ott legyen egy Format Data is, mert különben encrypted lehet a partíció. És azzal is óvatosan, hogy melyik TWRP-t teszitek fel. Kinek melyik TWRP jött be?
Linkeljétek PLS!
Aki xiaomi.eu-t használ, némi mennek a banki és Pay appok (Simple, GPay, stb)? Mert nekem valami folyton nem ment.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
őstag
válasz trebrona #3689 üzenetére
Én is beállítottam ezeket, és mégis csak kis ablakokba adja be az oldalakat nem egymás felett. Pont ma töröltem a frissítéseket, tökéletes volt úgy ahogy én használom, letöltöttem vissza a frissítést egy ideig jó volt, most megint csak kis ablakokba adja be az oldalakat.
-
laciegy
csendes tag
válasz Leslie1966 #3705 üzenetére
OTA van benne és csak twrp-t kell felrakni a telóra ami nem nagy kihivás, utánna TWRP-ben törölni kell csak a data-t és utánna installálni a rom-ot
-
bajaki
őstag
válasz aprokaroka87 #3685 üzenetére
Ez így van, viszont sokkal könnyebb észrevenni ha minden más 144Hz-en fut és be-beröcög.
#3688 laszlomijin: Igen, szerintem is, mert szinte csak itt látom/láttam ezeket a bekadásokat.
#3689 trebrona: Hú, köszi, ez úgy tűnik megoldotta, vagy legalábbis mindenképpen javított rajta.
[ Szerkesztve ]
-
laciegy
csendes tag
válasz Leslie1966 #3698 üzenetére
Szerintem megéri feltenni én két napja tettem fel és tökéletes minden úgy müködik ahogy annak kell
-
Leslie1966
senior tag
válasz laszlomijin #3701 üzenetére
-
laszlomijin
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl