-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiédetis
senior tag
-nincs AOD Tudható volt, a technológia miatt, órára megy minden.
- asztalra téve zavaróan billeg Leteszem az asztalra, felveszem, nem billegtetem
- nincs Qi töltés Tény, tudtam, 2 napot bír, kocsiban is kell kábel a Qi töltőnek, akkor meg?
- oldalt van az ujjlenyomatolvasó Sokkal jobban bejött, mint a hátlapi, kijelzős integrált nem jött be.Nem tökéletes, de elég jó
-
TTomax
félisten
Billegésre van tok,és hála a jó istennek hogy oldalt van az ujjlenyomat leolvasó,kb minden helyzetben a legkényelmesebb,asztalon,autostartóba,de kézbe véve is.Gyors is pontos is.A QI töltés....hát az nincs,de mivel erös egy óra alatt feltölt és ezt két naponta kell megtenni így szerintem ezzel együtt lehet élni.... amúgy lehet kapni type c qi receivert ami 10Wos,gondolkodtam is rajta,de én nem érzem hiányát egy ilyen akku mellett.Ez a második Xiaomi készülékem,az MI9 nem jött be az akkuidö miatt,de ezt az MI10 T Prot el nem cserélném jelenleg semmire,persze én nagyon nagyon jó áron vettem egy egy hónapos szürke színű 128GB készüléket,135öt fizettem kiszállítva...
-
Matyi222
senior tag
[Voda Pdf ]
Ha a PDf érdekel! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest