-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Másnak is megőrül az iránytű, ha beszáll egy autóba?
Szabadtéren vagy épületben könnyen és pontosan tudom kalibrálni az iránytűt. Autóban viszont bármit csinálok, a GPS test alacsony pontosságot mutat.A Waze, ha nincs aktív navigáció, csak mutatja a helyzetemet, akkor néhány másodpercenként forgolódik. Aktív navigációnál ezt a hibát felülírja a tervezett út, és pontosan tart az úton, szépen navigál.
Tehát nem halott az iránytű, csak az autóban megzavarodik.
Értem, hogy az egy nagy vas szerkezet tele elektromos rendszerekkel, de ilyet más telefonnál nem tapasztaltam.Most épületben kézben tartva és kicsit rázogatva is megőrül a Waze, tehát lehet, hogy nem is az autó maga zavar be hanem a rázkódás?
xiaomi.eu 12.0.7, Mi 10T, QJDCNXM
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz instantwater #1998 üzenetére
Végülis GitHubról sikerült feltenni a schedulert, ezt már elfogadja az AccA.
Ez alapján: [link] -
addikt
válasz instantwater #1994 üzenetére
AccA időzítő funkció felejtős.
Az app magától nem tudja telepíteni a schedulert, a Magiskből telepíthető verzió pedig régi, hibás, és még privilege escalation sérülékenysége is van: [link] -
addikt
-
kano
nagyúr
válasz instantwater #1995 üzenetére
Olyan nincs. Az egy sima contactless tranzakció kellene, hogy legyen.
Mivel utasította el?Elvileg 30-80% közötti akku használat egészséges az akkunak, de mire ez számítana már úgysem lesz meg a telefon.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
addikt
-
addikt
válasz rolandi350 #1992 üzenetére
A feszültség és áramerősség korláthoz kernel támogatás szükséges. Ezt még nem teszteltem, hogy a xiaomi.eu ROMban levő kernel támogatja-e.
Ez már csak időzítéssel lenne még tutibb.
Nappal kell gyorsan a kakaó, este ráér lassan tölteni.
Tud időzített taskokat is indítani ez az app, talán töltési progil váltást is tud időzíteni.
Megnézem majd.Már csak arra lennék kiváncsi, hogy ezek a korlátok kikapcsolt készülékkel is működnek-e.
Ezt is megnézem majd.Szerintem nem lehet egyszerűen fakelni a 100% szintet, de mi szükség lenne rá, ha meg tud állni egy beállított alacsonyabb töltöttségi szinten?
-
kano
nagyúr
Xiaomi.eu-n zárt BL-el sikerült valakinek fizetnie GPay-el?
Köszi!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
rolandi350
csendes tag
válasz instantwater #1991 üzenetére
Igen, én (is?) hoztam fel a témát.
Ma sikerült a bootloadert nyitnom, + root is sikeres, ment is fel az app ami írtam, működik.
Ezt is felraktam amit Te írtál, ez is működni látszik, fogom tesztelni.
Külön örülök, hogy a Tiéd tud áramerősséget és feszültséget is korlátozni töltés közben.
Nem tudom van-e olyan opció benne, még most fogom jobban átnézni, hogy pl egy általam beállított 4,2V-nál az állapotsávon már 100%-ot mutasson, miközben amúgy csak pl 80%.
Lecsípnék belőle felül és onnantól vegye a 100%-ot.Minden esetre köszi az appot!
„Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz." (Dr.Wayne W. Dyer)
-
addikt
Volt korábban szó a root segítségével limitált akkutöltésről.
Én most bekapcsoltam az Advanced Charging Controller (ACC) nevű Magisk modult, ami ezt tudja szabályozni.
Az alapértelmezett beállítások is teljesen jók, de ha valakinek állítgatni van kedve akkor erre épül egy külön letölthető grafikus kezelőfelület (AccA) amivel könnyen be lehet állítani a különböző paramétereket, nem kell terminálból konfigfájlokat szerkeszteni.
Teszi a dolgát. Megáll a töltés a beállított 80%-on.
-
Matyi222
senior tag
link Mi 11
Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
zhata
senior tag
válasz Leslie1966 #1982 üzenetére
Hová menti el a felvett szöveget? Mert ezt nem találtam meg.
-
Matyi222
senior tag
válasz Leslie1966 #1984 üzenetére
Köszi!
TWRP nélküli hívásrögzítő, már esek is neki, zárhatom a bootloadert, ez remekAz internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
Matyi222
senior tag
válasz Leslie1966 #1982 üzenetére
Melyik verziót raktad fel?China V12.0.7.0.QJDCNXMGlobal V12.0.8.0.QJDMIXMEEA V12.0.14.0.QJDEUXMIndia V12.0.4.0.QJDINXMIndo V12.0.1.0.QJDIDXMStable vagy Developer?
Bocsi vak vagyok, most látomTele a sok előretelepített programmal?
[ Szerkesztve ]
Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
kano
nagyúr
válasz Leslie1966 #1978 üzenetére
De miért jobb ez mint mondjuk a True Phone tárcsázó? Amikor a Mi tárcsázó volt a Miui-ban akkor pedig mindenki igyekezett megszabadulni tőle.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Leslie1966
senior tag
Na gyerekek ! Csak nem hagyott nyugodni az Indonéz ROM ! Sikerült feltenni! Minden működik prímán 4G és 5G-t is felajánlja. És A HÍVÁSRÖGZÍTÉS natív módon működik, MERT BENNE VAN A MI TÁRCSÁZÓ !!! Flashelésnél vigyázzatok, mert hibát fog jelezni(Antirollback error), a ROM fájlt a MI Flasher mappába kell másolni és akkor felmegy hiba nélkül, sokáig tart több mint 500 másodperc, de érdemes kivárni !
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Fejlemény Google Pay vs xiaomi.eu ügyben:
Nem hagyott nyugodni a kiváncsiság, és kicsit beleástam magam az XDA topikokba.
Minden alábbi tapasztalat egy 10T készüléken került elő, 10T Pron nem volt módom tesztelni.
Kiderítettem, hogy a Magisk 21.1 hibás, és bootloopot okoz, ahogy tette nálam is.
Feltettem a Magisk 21.0-t TWRPből.
Ez nem okozott bootloopot.Ezután feltettem a MagishHide Props Config modult.
Ezután a termux terminal emulatort.
Majd ez alapján megtettem az alábbi lépéseket.
Futtattam asu
parancsot.
Engedélyeztem a root hozzáférést.
Futtattam aprops
parancsot.
Ez elindít egy scriptet, ahol a következő opciókat választottam ki:1 - Edit device fingerprint
f - Pick a certified fingerprint
30 - Xiaomi
22 - Xiaomi Mi 10T Europe (10)
y - to confirm
y - to reboot
Ettől a SafetyNet teszt sikeres lett:
Majd töröltem a következő alkalmazások ÖSSZES adatát:
Google Play Store
Google Play services
Google Services Framework
Google PayMajd újraindítottam a készüléket.
Megnyitottam a Google Pay appot, újra be kellett írni a használni kivánt kártya CVC kódját, és kész.
És voilá:
Hamarosan tesztelem egy fizetéssel.
Természetesen a bankos appok elől érdemes hideolni a root tényét.
A BL továbbra is nyitva van.
[ Szerkesztve ]
-
zhata
senior tag
Néhány napja kaptam kézhez a Mi 10T Pro-mat.(8/128) (Egy OP7 Prot váltott le, amit elajándékoztam.)
Nagyjából belaktam, két dolog zavar, a kamera nagyon kiáll a telefonból, és a hozzáadott szilikon tok, ami nagyon csúszik. Valszeg kell egy új profi tok rá.
Ahogy rápillantottam, úgy tűnik, hogy csak a kamerában különbözil a Mi 10T-től.
Ma frissült MIUI Global12.013-ra.
Az IPS panel a legjobbak közül való, aggódtam,hogy az OP7 Pro kiváló amoled panelje mellett labdába sem rúg, van is különbség, de áthidalható.
Nova Prime launchert használok, a szelfi kamerát szinte észre sem lehet venni.
Nyilvánvalóan nem rootolt (még!), tudnátok valami jól működő reklámblokkolót ajánlani? A DNS66 nem jön be.
Még nem mértem de 640000 körüli ANTUTUkat lehet olvasni a neten róla.
Szerintem a 187000 Ft-os bruttó árat nagyon megérte! -
bubus66
nagyúr
válasz MárkyMárk #1972 üzenetére
Szia akkor passz milyen operációs rendszert használsz?
Ezt még próbáld meg Aláíratlan illesztőprogram telepítése Windows 8 rendszerben
Win10-en is ugyan így kell[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
addikt
TWRPvel mely partíciókat szoktátok menteni?
Minden alkalommal az összeset? -
MárkyMárk
tag
válasz bubus66 #1967 üzenetére
Valószínű, hogy én vagyok a balfasz de mindent felraktam amit küldtél, minden be van kapcsolva... Már 1000szer ellenőriztem.... De még mindig waiting for any device! Mintha nem érzékelné, hogy rádugom a telefont... De a gép csippan, hogy érzékeli! Úgy néz ki marad a gyári firmware!! 😂😂
-
kano
nagyúr
válasz instantwater #1968 üzenetére
Meg lehet csinálni, hogy visszazárod a BL-t .eu-nál is, de szerintem ott nem az a gond. Maga a rom miatt nem megy a GPay.
-
Leslie1966
senior tag
válasz instantwater #1968 üzenetére
Nem tettem fel, az előző flashelésről beszélek, amikor a Global-ra cseréltem az EAA-t !!! Csak érdekességként tettem fel a linket, mert valaki fentebb írta, hogy elérhető az Indonéz ROM, csak a letöltési linket nem csatolta.
-
addikt
válasz Leslie1966 #1966 üzenetére
Tehát feltetted az Indonéz ROMot, visszazártad és van Google Pay?
Xiaomi.euval is meg lehet csinálni, vagy azzal nem ajánlott? -
bubus66
nagyúr
válasz MárkyMárk #1962 üzenetére
Nincs jelszava másold a Linket a böngésző címsorába és amit kijelöltem töröld
http://hiderefer.com/?https://mega.nz/file/DB1miYSL#BiNwFO5TuUfthvjZ5bbVnOi3_Fi1Hag82hKXYtUIY2A
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
kano
nagyúr
válasz Leslie1966 #1957 üzenetére
Az a helyzet, hogy engem nem igazán érdekel sem a Xiaomi tárcsázó, sem a hangrögzítő. Egyiket sem kedvelem.
Szóval nálam még mindig Los.
És éppen ezért írtam, hogy szerintem Mi Flash után akár vissza is zárható a BL. De ezt csak akkor, ha valaki gyakorlott![ Szerkesztve ]
-
addikt
Kiváncsi leszek az eredményekre, ha valaki kipróbálja.
-
Leslie1966
senior tag
válasz instantwater #1959 üzenetére
Nem.
-
kano
nagyúr
válasz instantwater #1959 üzenetére
Szerintem még arra is van esély, hogy felmenjen, mert gyári rom. De miért kellene BL nyitás nélkül feldobni? Nyitás, flash, próba és utána BL zárás. De szerintem nem is kell zárni, akkor is menni fog a GPay.
-
addikt
-
bubus66
nagyúr
válasz MárkyMárk #1954 üzenetére
Az BL nyitás után csinál egy Factory Resetet az OEM kivételével mindent vissza kell kapcsolni. Mert az USB hibakeresést is kikapcsolja a fejlesztőit is elő kell csalogatni.
[ Szerkesztve ]
-
Leslie1966
senior tag
Igen, mert ez nem főzött ROM, hanem hivatalos, csak az a kérdés, hogy az európai 4G, LTE frekvenciákat ismeri-e -B20 támogatás, ha jól mondom ? Lehetséges, hogy a Xiaomi tárcsázó van benne nem a Google ? Akkor érdemes lenne kipróbálni, ha ezek működnek, de most nincs kedvem újratelepíteni mindent.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz instantwater #1953 üzenetére
Mert szerintem azon mennie kellene a GPay-nek.
-
MárkyMárk
tag
válasz bubus66 #1951 üzenetére
A fejlesztői beállítsáok már akkor be lett kapcsolva mikor nyitottam a BL-t! Nyitva van ki is írja ugye a fejlesztői menüben, USB hibakeresés be van kapcsolva, minden ami USB vel kapcsolatos be van kapcsolva! OEM is bekapcsolva, adb és fastboot drivert esetleg linkelj nekem kérlek mert csak ott lehet a hiba.... a többi klappol! De már megbolondulok, az egész délutánom erre ment rá, és sehol nem tartok!
-
addikt
válasz Leslie1966 #1952 üzenetére
Biztosan valaki ki fogja próbálni /sarcasm/
Továbbra sem értem miért jobb, mint a xiaomi.eu ROM. -
Leslie1966
senior tag
válasz instantwater #1945 üzenetére
Nem is fogom.
-
bubus66
nagyúr
válasz MárkyMárk #1949 üzenetére
Azt mikor csatlakoztatod, az USB kábelt, és bekapcsolod az USB hibakeresést felfogja dobni, azon lesz egy kis négyzet bepipálod és OK. De ehhez, kell a Fejlesztői beállítások. Azt pedig úgy éred el, hogy a Beállítások/Telefonról/MIUI verziót addig nyomkodod még ki nem írja, hogy most már Fejlesztő vagy. Itt kell az USB hibakeresést és az OEM feloldást is bekapcsolódni. Ha ezek nem voltak akkor a BL nincs nyitva. Az ADB és Fastboot driver fenn van?
Az adb-nél ezt írja ki neked a parancs sor?
[ Szerkesztve ]
-
MárkyMárk
tag
BL nyitás megtörtént, biztosan fastboot módban van,USB debbugging engedélyezve!!! Ha beírom a fastboot devices parancsot semmi nem történik!
-
addikt
-
-
MárkyMárk
tag
Segítsetek kérlek, csatlakoztatom a telefonom a géphez fastboot módban, majd parancssorból indítanám a twrp-t fastboot boot twrp.img paranccsal! És mindig azt az üzenetet kapom a parancssortól....
>waiting for any device<
és semmi nem történik!!! Ez mi lehet és miért van??? -
addikt
válasz Leslie1966 #1944 üzenetére
Feltetted már?
-
Leslie1966
senior tag
Az Indonéz ROM innen letölthető, próbálkozhat akinek van kedve hozzá: [link]
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!
Közvetlen hívást hogy tudok kirakni kezdőképernyőre? -
addikt
-
szpali
addikt
#1935 TTomax & #1936 Tiédetis
Igen, tudtam előre a specifikációkat.
Megoldottam a DualSIM-et, tálcával és egyelőre xiaomi.eu-val, de váltok majd indiai (vagy indonéz) rom-ra, mert a Google Pay-re azért igény vóna'Főként amiatt vettem meg, mert 150eFt volt (Pro 8/256) és még autóznom sem kellett érte.
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Bertone Cabrio Z18XE
-
Jakesz
addikt
6 nap múlva mutatják be a Mi 11 szériát. Szerintetek a Xiaomi a Mi 10T-hez hasonló barátságos árazást alkalmazza, vagy a Mi 10-hez hasonló elborultat?
-
Tiédetis
senior tag
-nincs AOD Tudható volt, a technológia miatt, órára megy minden.
- asztalra téve zavaróan billeg Leteszem az asztalra, felveszem, nem billegtetem
- nincs Qi töltés Tény, tudtam, 2 napot bír, kocsiban is kell kábel a Qi töltőnek, akkor meg?
- oldalt van az ujjlenyomatolvasó Sokkal jobban bejött, mint a hátlapi, kijelzős integrált nem jött be.Nem tökéletes, de elég jó
Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
TTomax
félisten
Billegésre van tok,és hála a jó istennek hogy oldalt van az ujjlenyomat leolvasó,kb minden helyzetben a legkényelmesebb,asztalon,autostartóba,de kézbe véve is.Gyors is pontos is.A QI töltés....hát az nincs,de mivel erös egy óra alatt feltölt és ezt két naponta kell megtenni így szerintem ezzel együtt lehet élni.... amúgy lehet kapni type c qi receivert ami 10Wos,gondolkodtam is rajta,de én nem érzem hiányát egy ilyen akku mellett.Ez a második Xiaomi készülékem,az MI9 nem jött be az akkuidö miatt,de ezt az MI10 T Prot el nem cserélném jelenleg semmire,persze én nagyon nagyon jó áron vettem egy egy hónapos szürke színű 128GB készüléket,135öt fizettem kiszállítva...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
kano
nagyúr
válasz MárkyMárk #1933 üzenetére
Én is, mert ez az EEA rom a legutóbbi frissítés óta nekem sokat eszik. A nyitási engedély megvan, csak nyitni kellene és TWRP, majd a rom. De akkor már a LineageOS-t tenném inkább fel.
-
kano
nagyúr
válasz instantwater #1930 üzenetére
A xiaomi.eu -n pl nem működik a GPay jelenleg. Ezért is hanyagolom egyelőre.
szpali
Amiket itt írtál az mind adottság, amit a vásárlás előtt mindenki tud. Ha ezek voltak a problémák akkor nem értem miért vetted egyáltalán meg? Mi 10 dual sim? Mindegyiknél megoldható a dual sim .eu + új simtálcával?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
szpali
addikt
Sziasztok!
Eddig tartott a csoda, tegnap végül új tulajdonosánál landolt a telefonom én pedig inkább maradtam a sima Mi 10-nél...Pár gondolat a 10TPro-ról (annak tükrében, hogy a Mi9T utódja a Mi10 lett):
+kényelmesebb fogású
+gyors kijelző
+gyors ujjlenyomat
+256GB mindenre is elég
+teljesen sík kijelző
-nincs AOD
- asztalra téve zavaróan billeg
- nincs Qi töltés
- oldalt van az ujjlenyomatolvasó[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Bertone Cabrio Z18XE
-
addikt
Én csak azt nem értem, hogy mitől jobb mint a xiaomi.eu verzió. Ezt sem lehet BL nyitás nélkül feltenni, akkor pedig már legyen egy finomhangolt ROM.
-
kano
nagyúr
válasz Leslie1966 #1928 üzenetére
Akkor bocsi. Eddig csak az EEA romban volt Google tárcsázó. Biztos a global van fent és nem az EU-s? Mi a rom verzió melletti betűkódja?
-
TTomax
félisten
Jobban bízom én azért a camshieldben. Na meg az nem billeg az asztalon.Ezzel a megoldással az a gond,ha alámegy a por akkor karcol rendesen.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
kano
nagyúr
A globalban sem Google tárcsázó van. Az EEA romban van Google tárcsázó.
-
kano
nagyúr
Nem tudom, szerintem ez is egy kitűnő darab. Most jött meg nekem Aliról és nagyon szuper. Belül plüssös (a hátlapot védve) és körben tökéletesen véd. Kamera sem ér hozzá a felülethez, ha leteszem.
ha.ro
Azaz akkor igazából ugyan az, mint a xiaomi.eu vagy a global rom. Vagy nem tudom, hogy van-e rá görög rom. Mi 9-re még az is rendben volt.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
shifty85
tag
Leárt képernyőn, hogy lehet eltűntetni a kameraindítási lehetőséget, valamint hogy lehet kapcsolni, hogy az irányítóközpontot ne lehessen lehúzni (GPS-t, mobiladatot, wifit ki- be kapcsolgatni)?
-
ha.ro
csendes tag
válasz instantwater #1914 üzenetére
Bízom benne, hogy a natív hívásrögzítést.
-
TTomax
félisten
Ma megjött a nillkin camshield tokom,nem egy ütésálló ok,de szerintem ez a legjobb amit most venni lehet rá.A fogása nagyon jó,és legalább most már le lehet tenni az asztalra ,nem billeg.
[ Szerkesztve ]
-
spawn21
veterán
Rá vettem magam és beszereztem egyet. Fekete modell, nekem szürke jobban bejött volna. Csak sehol sem kaptam.
Nem használom, csak beüzemeltem. Gyerekek, ez nagyon jó telefon. Csak hatalmas
El is felejtettem milyen jó a rendes ujjlenyomat olvasó. Ez eszméletlen gyors és pontos. Kijelző is baba. Szotvert szólni kell[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
kano
nagyúr
Mivel jobb, mint az EEA?
-
addikt
-
ha.ro
csendes tag
Elérhető az Indonéz ROM akit érdekel.
🙂 -
labrat
csendes tag
válasz Barthezz2 #1911 üzenetére
Egyetértek. Ezek ilyen tipikus képtelen/értelmetlen user igények.
Használható zoomhoz egy rendes objektív és állvány kell. Mobilon a max 2-3x (digitális) zoom arra lehet jó, ha nem utólag akarsz egy messzi témát a képből kivágni, mert pl nincs idő rá és gyorsan meg akarod osztani valakivel.
Videónál szintén, a 2-3x zoom az amivel még nem olyan a felvétel mint egy Parkinsonos amatőr operatőr első próbálkozása egy Nokia 3210-essel. -
-
Leslie1966
senior tag
Az Android 11-est mikor kapjuk meg ?
-
addikt
-
kano
nagyúr
Akkor a Samsung lesz a Te telefonod.
-
Jakesz
addikt
válasz pusszycat #1905 üzenetére
Mégha erről is lenne szó, a lehetőséget akkor is meg lehetne adni a felhasználónak. Ha zavar, hogy 15x zoomon rángat a felvétel, akkor visszahúzom 6x-osra... Lásd, S20 is 30x digitális zoomot enged fotóknál, és videóknál 12x-eset. Ez így egy értelmetlen korlátozás. Lehet, hogy a legtöbb embernek ez felesleges szőrszálhasogatás, de ha már megy a marketing ezerrel a nagyszerű 108 mpx-es kameráról, akkor legalább abban az egy dologban aknázzák ki ezt a képességét, amiben értelme is van.
-
-
Jakesz
addikt
válasz zsolt501 #1903 üzenetére
Ezeknek a 64 meg 108 mpx-es kameráknak pont ez az egyetlen értelme, hogy digitális nagyítással is vállalható eredményt lehet kapni. Hangsúlyozom, hogy nem tökéleteset, hanem vállalhatót. Fotóknál valóban gyerekjáték utólag belezoomolni a képekbe, de a videókba már körülményesebb, pont ezért kérdeztem rá arra. És az értelmetlen számomra, hogyha a Mi 10T Pro fotózásnál tudja a 30x digitális zoomot, akkor videofelvétel közben miért csak 6x-osat tud max...
-
zsolt501
nagyúr
Mire akarsz 30-50x-es digitális zoomot használni telón?
Csak mert amilyen képet az igazán készít az sok mindenre nem jó.
Ennyi erővel számítógépen is csinálhatsz résznagyítást a készült képből és még jobb képet is fogsz kapni.[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest