Hirdetés
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- iPod Nanóra hasonlító USB DAC és zenelejátszó a Snowsky Disc
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jakesz
addikt
Sziasztok!
Videofelvételkor mekkora a maximális zoom, amit enged használni? -
bubus66
nagyúr
Sziasztok hétfőn vásároltam egy ilyen készüléket, Miui Global 12.0.10 Stabil.(QJDEUXM) ezzel a build számmal, majd bekapcsolás után és a feltelepítés után a Miui Global 12.0.11 Stabil.(QJDEUXM)-re frissítette fel azóta nem működik az infra próbáltam már factory reset és utána se működött.
-
rolandi350
csendes tag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Én egyszer spórolósra vettem, kijött 4 teljes nap.
Most az elmúlt 4 napban egyáltalán nem vettem spórolósra, hétköznapilag használtam, 144Hz, Wifi és mobilnet nappal be. Bár csak 1 SIM-el használom. 4 napot így is kibírt.
Igaz kijelző idő kb csak 6-7 óra mindössze, maradt még benne 16%, most raktam lassú töltésre, azt szereti! -
pusszycat
nagyúr
válasz
clubmonaco
üzenetére
Én is 144Hz hagytam, azon volt gyárilag, úgyis adaptív.
-
MacFly
csendes tag
válasz
Tiédetis
üzenetére
Ez segített rajta, köszönöm, ki volt vagy 3 dolog is kapcsolva. Így már érintéskor megjelent a kártya képe és lement a fizetés, ergo, nem hibát akart jelezni, csak kellett neki, hogy mutathassa. Persze az első 10-nél nem kellett neki... na mindegy, a lényeg, hogy helyreállt.
-
clubmonaco
tag
Majd a 6000-es aksis mèg jobb lesz:)..Èn 144hz-el nyomom S így se panaszkodok
-
ProEvoFan
nagyúr
Tegnap tetszett amit láttam.
Enyhén szólva is forgalmas napom volt.
20 óra készenléti idő alatt összehoztamm 9 óra kijelző időt... ebből 4.5 óra Chrome használat, 2 óra telefonálás...mindez 90hz képfrissítéssel, állandó mobil/wifi kapcsolattal és aktív 2 SIM kártyával...brutál jó az aksi.
-
Tokenek letöltése lesz a baj. Nem tölti le, hiába van net. Nekem soha nincs kikpacsolva a net, mégis szivat.
Be kell lépni a bankártyáim menübe, majd ott rányomni a kártya képére. Akkor előjön a fizetési felülelt(nagyban a kártya), ujlenyomat azonosítást kér, majd letölti a tokeneket. Utána megint jó.
De a ki-be jelentkezés is jó.
-
zzola
titán
Sziasztok!
Hazai importőrtől vásárolt készülék küldözget még aktiválós sms-t?
Feltételezem, hog EU rom van a készüléken.
Kösz. -
clubmonaco
tag
A Simple is kèr frissítést,ellenőrizètek hogy be is vagytok lèpve ott..
-
ProEvoFan
nagyúr
"Egyedül egy "kilépés a profilból" lehetőséget látok, ami kicsit ijesztget, hogy biztosan ki akarok-e lépni, mert akkor deaktiválja a bankkártyámat és a profilba lépéskor újra kell digitalizálni."
Pont így kell csinálni.
Baj nem lesz, mert utána visszalépsz és újra beírod a jelszót, ami nekem elvan mentve benne.
Nálam is ez volt, mint nálad.Ok volt minden, majd jöttek a gondok... Ügyfélszolgálatot felhívtam és szerintük 2x volt digitalizálva a kártyám, mert az eladott régi telefonomon nem léptem ki a profilomból, hanem csak eladás előtt nyomtam egy gyári visszaállítást. 2x ki/beléptem és jó lett...egy hétig kb. Utána az segített, hogy ha frissíti magát a simple app, akkor kilépek a profilomból majd újra belépek.
Tegnap jött frissítés az appra.Ma elfelejtettem ki/belépni és nem is működött...
Ez van.Bosszantó, de a frissítés utáni profil ki/belépkedés megoldja. -
-
TTomax
félisten
válasz
instantwater
üzenetére
-
Tiédetis
senior tag
Ahogy régebben írtam, nekem mix 2s esetében ha fizettem, feldobta azt az otp-s kártyát, amit használok. itt nem. Volt olyan üzenet, hogy nézzem a kijelzőt, hiába néztem, mert ennél nem volt beállítva a pop-up értesítés. most már van, azóta ezzel nincs gond (ha lesz időm megnézem hol volt ezt, mert ennél fontosabb dolgokat se jegyzek meg 1 napnál tovább). NFC probléma: jártam úgy, hogy nem fogadta el, igaz, hogy a kártyát is csak lehúzással utána. Terminál is lehet szar, illetve a kapcsolatuk.
-
MacFly
csendes tag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
NFC károsult vagyok én is a Mi 10T Pro-val. Először semmi gond nem volt vele, aztán egyszer csak nem: hibacsipogás + terminál üzenet, hogy ellenőrizzem a készülékem kijelzőjét. A telefon nem ír semmit, nincs üzenet.
A beállításokkal így nem lehet gond (bár 5x végig ellenőriztem már), különben elsőre sem ment volna. (Leveleznék is a Simple-lel, de napok óta csak ott tartunk, hogy iktatószámot kapott a visszajelzésem, majd keresnek).
Ami érdekes, hogy 10 sikeres fizetés után jött a probléma, ami összefügghet a 10 tokenes limittel, de az akkor lenne, ha nem lenne épp mobil adatkapcsolat, ami biztosan nem áll fenn tartósan.
A másik érdekesség, amit nem látok itt emlegetni, hogy az NFC beállításoknál van egy "varázs" menüpont: "NFC funkcionalitás helyreállítása". Kiválasztva feljön egy szöveg, hogy "tapasztalta valamelyik hibát? ..." És utána internal markupokkal tűzdelt szövegben 3 eset: 1. Nem tudott hozzáadni vagy feltölteni egy NFC kártyát, 2. Az NFC kártyája nem működött, 3. Nem töltenek be az egyéb NFC funkciók. Igen/Nem gombokkal. Ezt is nyomkodtam már, "Igen" után még egy "Helyreállítás"-t kell választani és akkor "varázsol", teker, majd azt mondja, "Helyreállítás sikeres" és indítsam újra. Természetesen hiába próbáltam újraindítás után egy vásárlást, ugyanaz a hibajelenség maradt...Amiért mindezt a te hozzászólásodra reagálom: mit értesz ki/bejelentkezés alatt? A Simple app maga nem csinál úgy mint a standard banki app-ok, hogy be kell lépni és kilépés gomb is van. Egyedül egy "kilépés a profilból" lehetőséget látok, ami kicsit ijesztget, hogy biztosan ki akarok-e lépni, mert akkor deaktiválja a bankkártyámat és a profilba lépéskor újra kell digitalizálni.
-
babosf
aktív tag
válasz
clubmonaco
üzenetére
Igen igen...de a beallitasokat varnam toled koszi :)
-
Vateraadd
csendes tag
Sziasztok! Jött ma egy frissités, ajánlom letölteni eddig. Nagyon pörög azóta a telefon ( 12.0. 13.0) Global
-
-
TTomax
félisten
Sziasztok,közeli képeken nektek is brutálisan homályosít a képek széle felé?
-
-
labrat
csendes tag
Más:
Tegnap előjött rögtön két bug is, vagyis valami nem normális jelenség.
1. A tárcsázóban hívás közben a kihangosító (speaker) gomb nem csinál semmit, csak ha utána kikapcsolja az ember a kijelzőt. Vagyis gomb megnyom, nincs kihangosítás, utána kijelző kikapcs. és a hang átkerül a hangszóróra. Visszakapcsolás szintén nem megy simán, csak ha a kijelzőt is kinyomom utána.
2. A töltő elkezdett szarakodni, mintha kontaktos lenne a kábel. Rádugom és hol tölti a telefont, hol nem. Csekkoltam minden csatlakozást, minden jónak tűnik. Még tesztelgetem mi lehet a gond. -
labrat
csendes tag
válasz
clubmonaco
üzenetére
Tegnap pont én is visszahallgattam kíváncsiságból a Cube által automatikusan rögzített hívásokat és meglepően jól hallható a hívó fél is, zajos helyen is. Lehet, hogy ez csak külső forrásból rögzít, nem közvetlenül a hangfolyamból, de akkor viszont jól csinálja.
Én is tudom ajánlani ezt az appot. -
ProEvoFan
nagyúr
Ezt most jól mutatja.[kép]
De holnap ilyenkor már nem 100% töltöttségről fogja mutatni. Hogyan lehet beállítani hogy ha két napos üzemidő végén is 100%ról mutassa a táblázat?Mert így jelenleg nem pontos ha túllépem a 24órás üzemidőt. -
tiborv
aktív tag

Hát ebből karácsonyi ajándék nem lesz :/
-
babosf
aktív tag
válasz
clubmonaco
üzenetére
koszi irtam privit ...oszinte vagyok : fogalmam nincs mit irtál
jaaa és én samu note 20 ultrás vagyok ide csak a native hivásrogzités miatt tévedtem be h tájékozódjak mert ha ok akkor a MI 11 pro esélyes lesz...igy jott a cube acr bocsi az offért de most már kiváncsi vagyok nagyon ezekre a beállitásokra -
-
pusszycat
nagyúr
válasz
instantwater
üzenetére
A harmadik szám 7-es.
Csak hülyéskedem.
-
Jött xiaomi.eu 12.0.7.0 frissítés.
Valaki lát különbséget a 12.0.6.0-hoz képest? -
clubmonaco
tag
Nem kell privát segítek.1.Nfc beállítasok,2.HCE-re állítsd,3.Alapèrtelmezès:Simple. Ennyi.DE a Simple-nèl is nèzd át a beállításokat.Ha nem jó,regizd újra a kártyádat!Másik fele:Visszahallgattam a Cube appon belüli felvètelemet(miattad csak),pl mikor párommal ma dumáltunk,ő utcán volt ,èn itthon.Szèpen hallom vissza (szóval ilyen tèren mindegy mikènt vesz fel)de ott is nèzd át a beállításokat.Nem hihetetlen,nem mondanám akkor,akkor èn írnèk olyat hogy tud e valaki hangfelvevő progit.Szóval ez a legjobb.Nem èrtem hogy neked mièrt nem jó.Mègegyszer,hidd el hogy jó,S ne vond kètsègbe szavam mert 1 hónapig kutattam ilyen program után mire rátaláltam erre anno.De kinek hogy ugye.Na:) .
-
babosf
aktív tag
válasz
clubmonaco
üzenetére
szia
megkoszonném ha priviben elkuldenéd a beállitásaidat..komolyan. nem tudok jobbat csak a native a jobb ugye. azért hihetetlen amit irsz mert a cube is mikrofonról rogzit bármi kulső zaj van a másik fél hangja drasztikusan romlik...de tényleg kedves lennél ha elkuldenéd a beállitásaid mert nem tudok most jobbat. koszonom -
Nálam is simple van. Eddig hibátlan.
-
kano
nagyúr
Az ég adta világon semmi problémám az NFC-vel. GPay-t használok, de van GranitPay-em és BB Pay is.
Valamit nem jól állítotok be. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
clubmonaco
üzenetére
NFC problémát mi oldotta meg?
Nekem duplán volt digitalizálva a bankkártyám, ugyanis az előző telefonomon nem léptem ki a simple-ből. Persze azóta is szórakozik, de a ki majd bejelentkezés megoldja a problémát.
Honor 10nél nem voltak ilyen problémáim. -
clubmonaco
tag
Hiába írtam,kèrtem segítsèget az Nfc használatára hogy müködjön is a fizetès vele,nem kaptam,vagyis èpphogy alig.Na de jelentem már müködik S nem a Google-s!Úgyhogy fasza,már a közelèbe felismeri az èrintèsnèl.Másik fele,a Waze is szèpen müködik,a Sygic,Igo-m is,ezt sem èrtem hogy másnál mi lehet a gond.Mègegyszer,a Cube hívás felvevő app is jó(nálam jó!!).Dehát csak lesek nèha hogy kinèl milyen baj lehet,remèljük megoldódik mindenkinek gondja-baja.A frissítèst nekem sem jelzi,mèg.Nincs mókolva a telóm.Minek vègülis...
-
-
babosf
aktív tag
és az eu rom? ... -
-
babosf
aktív tag
válasz
instantwater
üzenetére
koszi gondoltam..mennyi ido szokott lenni mig "varázsolnak" ?
-
kano
nagyúr
válasz
rolandi350
üzenetére
De ez gondolom 1 simmel?
-
pusszycat
nagyúr
válasz
rolandi350
üzenetére
Állítsd be, h éjszakára kikapcsoljon és meg lesz az 5 nap.
-
rolandi350
csendes tag
Pozitív tapasztalatnak értékelném a következőt:
A telefonom 4 teljes napig bírta, 7 órás kijelző idővel, maradt benne 10%.
Mobilnet és wifi csak akkor volt bekapcsolva amikor éppen használtam, tehát kb 6 órán keresztül + fél óra telefonálás és fél óra játék. Ha ennek a felét fogja tudni 3 év után én már elégedett vagyok.
-
labrat
csendes tag
Az Essential hardveresen konkrétan a Lite, csak újabb szoftverrel (más sebességmódok stb...). Egyelőre nincs még hozzá firmware mod, hogy pl a sebességkorlátozást ki lehessen ütni, de itt érdemes csekkolni: https://m365.botox.bz/
Ez pedig egy ajánlott app a rollerhez, sokkal többet tud mint a hivatalos: https://play.google.com/store/apps/details?id=app.peretti.m365tools
Amúgy azért nem mondanám, hogy csak "csajoknak" meg tanulni jó. Amióta megkaptam (1 hónapja kb) sokat megyek ezzel melóba (kb 5-6 km). A 72 kilómat szépen elviszi, enyhe emelkedőn is, persze a hivatalos 20 km hatótáv az inkább 15... Pénzért persze én is jobbat (erősebbet) vettem volna, de ingyen nem rossz. -
válasz
sniperboy78
üzenetére
Biztos ugyan azt?
Én az értesítőre válaszoltam. Este jött, hogy köszönik, illetve kérdezték, hogy személyesen szeretném átvenni, vagy kiszállítást kérek.
Meg leirták, hogy több hullámban történik az átadás, nincs kéznél a 400 db, most érkeznek majd. Nekem a kiszállítási határidő február 11.
Feladás közeledtével telefonon keresnek majd. -
MárkyMárk
tag
válasz
instantwater
üzenetére
Igen mert mint laikus azt gondoltam,hogy ezt is hasonlóképpen kell felrakni a telefonra!
-
-
MárkyMárk
tag
válasz
instantwater
üzenetére
Nem! 😂 Azt nem merem, bevallom őszintén! Igazából ami most van rajta teljesen jó! Nem látom értelmét kockáztatni az EU rommal! Vagy érdemes??
-
válasz
csabili74
üzenetére
Ma volt alkalmam tesztelni a Wazét és a GPS jelet.
Röviden: a Waze hibája.
Reggel az épületben megnyitottam, terveztem vele utat.
Fél órával kesőbb mikor beszálltam a kocsiba, addigra bezárta a rendszer, elindítottam a Wazét, kiírta pirossal, hogy keresi a GPS jelet.
Átváltottam a GPS Testre , ott már stabil jel volt.
Visszaváltottam Wazera, az még mindig a jelet kereste.
Bezártam, újra megnyitottam, és voilá, egyböl tudta, hol vagyok.A Mi 9T-men gyári rommal is ugyanezt csinálta.
Ez arra enged következtetni, hogy a Wazenak van valami hibája. -
válasz
sniperboy78
üzenetére
Kapsz kettőt
. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- BestBuy topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Linux felhasználók OFF topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Poco F7 12/512
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Baj nem lesz, mert utána visszalépsz és újra beírod a jelszót, ami nekem elvan mentve benne.
.