-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz
MárkyMárk #3494 üzenetére
Nem sok itt az okostojás csak folyamatosan hül*eségeket írsz és ráadásul azt sem érted amit leírsz. Lehet, hogy a szakszavak (amiket úgy gondolom nem is tudod mit jelentenek) mellőzésével kellene leírni, hogy mit is szeretnél és akkor hátha össze lehet rakni, hogy mi is a problémád.
-
Tiédetis
senior tag
-
MárkyMárk
tag
válasz
MárkyMárk #2325 üzenetére
Hogyan tudom feljuttatni a telefon gyökerébe azt a romot amiről elindultam tehát a 12.5 xiaomi.eu úgy hogy csak twrp, és fastboot van!??? Mert ha felkerülne a rom xiaomi.eu_multi_HMK30SUltra_MI10T_21.1.6_v12-11.zip a telefonra onnan már a twrp vel tudnám telepíteni!!??
-
Cunaja
addikt
válasz
MárkyMárk #2322 üzenetére
2 dolog lenne
1 neked és Matyi222 nek.
Ezt írd be fastboot módba
fastboot oem device-info
lehet ám, hogy zárt a BL, csak nyitottnak látja. kíváncsi vagyok.fastboot getvar anti
Nézd meg mit ír ki.
Ez a visszagörgetés(visszaállítási védelem szintjét jelöli. )
Ha számot ír ki, akkor védett a készülék.
[Itt mindent megtalálsz.
Fastboot room kell elsőnek.
Ne izgulj, EDL védelem van már, nem tudod téglásítani teljesen.A roolback romról, itt olvashatsz.
Most melóban vagyok és jobban kifejteni nincs időm. -
kano
nagyúr
válasz
MárkyMárk #2313 üzenetére
Ha nyitva van a BL akkor elvileg nincs probléma.
Miért akarod Mi Flashhel TWRP módban flashelni? Fastboot módban kell lennie, hogy a Mi Flash flashelni tudja. Mi volt rajta legutóbb? Vigyázz, be ne zárd a BL-t, mert akkor nehezebb lesz nyitni megint. Mi Flasnél ne legyen bepipálva a lock!Van TWRP mentésed igaz?
-
Cunaja
addikt
válasz
MárkyMárk #2313 üzenetére
Sziasztok!
Szia!
Ha nem nyomtál még rá roollback romot, akkor azt tedd vissza rá, amivel utoljára ment. Visszafelé nem fog lépni, mert akkor roollback kellene előtte.
Ha viszont nyomtál már roolback romot, akkor nehogy rátegyél új főverziót, mert ugyanott leszel, ahol most vagy.
Érted, nyomtál roollback romot?Szerk.
Szedd le azt a romot, ami ment és azt tedd vissza elsőnek, hogy életre kelljen.
Viszont amikor felraktad, noymj egy Wipe-t, majd reboot.
Ha ezután se indul, akkor szedd le az stabil recovery romot, másnéven helyreállítási rom.
A roolback rom is csak akkor kell, ha android főverziót(pl. 10-11) re is ugrottál, amit nem egészséges TWRP alól megtenni, mert bootloop a vége. MIUI verzió ugrásnál nek kell roollback rom visszafelé. ( Nem változott az Android verzió). -
kano
nagyúr
válasz
MárkyMárk #2311 üzenetére
Nyugodtan mehet itt is, mert tanulságos lehet mindenkinek. Nyugi én egy Mi8-at tettem teljesen tönkre, de már alsóban úgy vettem, hogy nem ment fel a hálóra a sim és nem volt wifi sem. De még azt is vissza lehetett volna hozni, ha nem lett volna HW hibás nagy valószínűséggel.
Szóval jelenleg bezártad a BL-t Mi Flashhel és egy gyári 16-os rom van rajta? -
-
bubus66
nagyúr
válasz
MárkyMárk #1972 üzenetére
Szia akkor passz milyen operációs rendszert használsz?
Ezt még próbáld meg Aláíratlan illesztőprogram telepítése Windows 8 rendszerben
Win10-en is ugyan így kell -
bubus66
nagyúr
válasz
MárkyMárk #1949 üzenetére
Azt mikor csatlakoztatod, az USB kábelt, és bekapcsolod az USB hibakeresést felfogja dobni, azon lesz egy kis négyzet bepipálod és OK. De ehhez, kell a Fejlesztői beállítások. Azt pedig úgy éred el, hogy a Beállítások/Telefonról/MIUI verziót addig nyomkodod még ki nem írja, hogy most már Fejlesztő vagy. Itt kell az USB hibakeresést és az OEM feloldást is bekapcsolódni. Ha ezek nem voltak akkor a BL nincs nyitva. Az ADB és Fastboot driver fenn van?
Az adb-nél ezt írja ki neked a parancs sor?
-
-
-
-
Leslie1966
senior tag
-
válasz
MárkyMárk #1729 üzenetére
Nézd, ez nem egy Windows, hogy a Microsoft oldaláról lekapod a KB12345678 jelű frissítést, aztán isntant felteszed.
Amit kérsz, hogy buhera nélkül feltehesd a biztonsági frissítést, az kb lehetetlen. Vagy BL nyitás és ROM-al együtt felrakod, vagy vársz.
De javítson ki valaki, ha tévedek.
Felesleges ez az erőszakoskodás. Vársz pár napot és fent lesz, addig se lesz semmi bajod.
-
-
-
Matyi222
senior tag
válasz
MárkyMárk #1462 üzenetére
Szia!
Ha még nem "romoltál" én nem ajánlom, hogy nekiállj egyelőre, mert még a metódus nem "bolondbiztos", szerintem téglát nem szeretnél, szóval türelem ameddig lesz rendes TWRP, meg több tapasztalat. Ez a szájbarágós dolog elég necces, mert van, hogy 100x jó ugyanaz a lépés, de 101.re beüt valami, ilyenkor kell a tapasztalat és a sok YouTube videó, ami még nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Microsoft Outlook topic
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest