Új hozzászólás Aktív témák
-
-
japunk
aktív tag
válasz
Fejvadi #2816 üzenetére
Az a baj, hogy nem tudom kézbe fogni a kettőt (egyenlőre egyiket se
). Azt hittem az Mi4 hátulja is üveg, akkor ezt benéztem. Ez a fémkeret marha jól néz ki, de a hátlapot miként lehet lecserélni? Utánajártam ezeknek a bambusz hátlapoknak és leesett az állam. Esetleg tudtok valami forrást, akinél lehetne szerezni 64GB-os verziót magyar(!) garival? Beszéltem egy sráccal a hardveraprón, ő igen jó árban adna új Mi 4Ct-t tokkal + fóliával, itthoni garival.
-
heidricha
őstag
válasz
Fejvadi #2779 üzenetére
Aligha a RAM-on múlik
Amúgy a térerőn sem. -100dbm környékén még vidáman működik az utcán, vagy -92-nél a cégnél.
Kimondottan csak tömegben volt eddig gond, két alkalommal is -100dbm környékén már rég ledobott (csak segélyhívás). hasonló, vagy akár még kicsit gyengébb jel mellett is gond nélkül megy a pusztában.
-
Latitude
aktív tag
válasz
Fejvadi #2615 üzenetére
Gyors utánna néztem a dolognak az angol MIUI oldalon. Stabil verzió nem root-olt. CWM alatt SuperUS telepíthető kisebb nagyobb sikerekkel. Jelenleg a Nativ Root verziót keresgélem Mi4-re. Nekem szükségem lenne root jogosultságra, mert van egy app aminek a működéséhez az kell. Lehet, hogy marad a MIUIHU fejlesztői...
Ez hogy műkodik a MIUI-nál? Ha elkészül a stabil verzió akkor abból készül a következő fejlesztői ROM?
-
havri1
félisten
válasz
Fejvadi #2595 üzenetére
2G-n használom a hanghiba miatt, így egyszer sem jött elő, eddig úgy néz ki a 3G - HD hang miatt van a jelenség, nem rom/telefon függő. Nyilván az egyre több telefonálás majd megmondja, így van e.
Térerő, akksi minden ok, jónak tűnik.Azt tudni kell a GPS -el kapcsolatban, hogy én nem használok helymeghatározást, háttérben is le van fixen tiltva, és a GPS menüpont alatt a harmadikat, azaz a csak GPS-t szoktam használni. Na így nem talál jelet. Ha bekapcsolom a helymeghatározást a háttérben, és nagyon pontos (Wifi GSM GPS-t is használhat), akkor pozíciót talál gyorsan..Nem értem.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Fejvadi #2554 üzenetére
S4 aksija másfél hónap után felpúposodott
Utolsó Samsung-om volt
olyan messzire kerülöm a márkát amennyire lehet. Ja a múltkor a tartalék telómat (Galaxy pocket Neo) ököllel vertem szét mert nem érzékelte hogy nyomom azt a tetves kijelzőt! Gondoltam az öklömet hátha megérzi... Hát meg is érezte, betört a szerencsétlen
-
ZolkoW
őstag
válasz
Fejvadi #2548 üzenetére
simán elhiszem, hogy másnak stabil ugyanaz, ami nekem nem, és fordítva is, hiszen láttunk rá példát. nekem utoljára legutolsó környéki 6-os MIUIHU volt fenn Miuiból, és azzal estére már kezdődtek a gondok. az AOSP majdnem 100%-os volt, most nem akarom elkiabálni, a globál stabil 27-e óta megy, és villámgyors, igaz, egyszer véletlenül (megszokásból) kikapcsoltam este, pedig pont tesztelni akartam, hogy sok napos uptime után hogy viselkedik. így most csak 2 nap van benne
Ja, egyébként a fastbootost tettem fel, én is úgy voltam vele, hogy talán ez a legbiztosabb.
(az is lehet, hogy ugyanígy elégedett lennék a HU-val is, vagy a Multival, de most másikat akartam kipróbálni, és mindenképp akartam még esélyt adni a MIUI-nak)
Azt hiszem, nekem a heti/kétheti frissítés kicsit túl sűrű ;-) -
ZolkoW
őstag
válasz
Fejvadi #2545 üzenetére
köszi, most biztos marad ez, ameddig csak lehet, már nem okoz örömet a telefonmókolás
azt is akartam írni,hogy helyből van Gapps, Fb, ezen meglepődtem. a note4g-nél nem rémlik ilyesmi, talán a multiban sem. és asszem csak a téma miatt a zárképernyőn láttam csirkelábat, persze az angolt lehet hogy rendesebben lefordították.. -
havri1
félisten
válasz
Fejvadi #2542 üzenetére
Kezdem azt hinni, hogy a recovery lesz a ludas. Meg ahogy írtad is, ez a sys1 sys2 is talán bekavar.
Mintha nem lehetne teljes törlést csinálni, és nincs valós tiszta telepítés.
Lásd pl kolléga múltkor írta, hiába teszi fel a miuihu - t tisztán, full wipe-al, mégis marad kínai előre telepített program a telefonon. Csak akkor szűnt meg, ha twrp-vel formázott.Vagy nálam a böngésző hiánya. (én miuihu - ra tettem fel)
- wipe cache
- wipe data
- update zip
- wipe cache
- wipe data
- wipe all
- wipe sd
- restart -
-
ANT
őstag
válasz
Fejvadi #2372 üzenetére
Hö, ez tényleg nagyon jó! Eddig 100%-osan működik proximity-vel. Ezt sok más hasonló appról sajnos nem tudom elmondani.
Egy problémám van: az ingyenesről upgrade-eltem a full verzióra, viszont az előbbit most sehogy sem tudom eltávolítani. Miért?Szerk: én Mi-3-ra telepítettem, de gondolom ez a probléma szempontjából irreleváns.
-
Latitude
aktív tag
válasz
Fejvadi #2363 üzenetére
Egy eredeti MiKeyt-t használok a legfrisebb MiKey appal (3.0.1 magyar). Sokan panaszkodnak rá, hogy semmire nem jó... Én úgy állítottam be, hogy egyes és a dupla gombnyomás is a be/ki kapcsolja a telefont. Azt nem mondom hogy 100%-os, de az esetek 80%-ban elsőre/második nyomkodásra működik (MIUIHU 5.9.24 ROM van fenn).
-
heidricha
őstag
válasz
Fejvadi #2361 üzenetére
proxymity - nem feltétlenül. Smart screen pl. tud olyat, hogy elsőre nem kapcsolja be, csak ha legyintesz is egyet zsebből kivétel után a proxy előtt.
És ha bekapcsol párszor potyára, akkor mi van? 5 mp és alszik megint, addig megnézheted a pontos időt.
Engem nem szokott zavarni.
Ezek lényegében nem fogyasztanak semmit, a dupla kopp szokott. Ennél a kijelzőnél lehet, hogy nem, de N4-en jócskán észrevehető volt.utóbbi elég fárasztóan reklámos (napi egy full screen), ezért megvettem. meg azért is, mert a leghasznosabb, le tudja kapcsolni a kijelzőt kikapcsolás nélkül, ami nekem nagyon kell(ett egy időben) - és a fenti legyezéses ébresztést is támogatja.
előbbit nemrég találtam, nagyon tetszik, több szenzort tud, ezeket akár kombinálja, és a fogyasztását is megadja -
-
havri1
félisten
-
-
enginev3.0
félisten
válasz
Fejvadi #2005 üzenetére
Igazából a hardver szerintem elég, nem szoktam játszani, csak angry birds, doodle jump, meg 8 ball pool és ilyen pancser játékokkal
Nekem az akksi idő számít, én szeretem ha 4 óra fölött van a kijelzőidő
2GB rammal eddig nem volt gondom egyik telefonnál se, m7, 1+1
Kameráját nem tudom sajnos milyen, attól félek kicsit, mert szeretek telefonnal fényképezniKülső nagyon tetszik
-
batabe
senior tag
válasz
Fejvadi #1967 üzenetére
hát, azért ezek elég vicces workaroundok... szerintem senkitől nem várható el, hogy így próbálja napi szinten használni. főleg nem hölgyektől. ők inkább csak kiborulnak rajta, hogy megint nem működik.
az utóbbi időbne a romok elég jól működtek, nem volt gond ilyennel. asszem visszatérek azon a telón egy előző verzióra. -
heidricha
őstag
válasz
Fejvadi #1933 üzenetére
Egy bajom azért van a rendszerrel.
Használatban nagyon jól bírja, de a standby fogyasztása szinte azonos a használatival. Hiába a nagy akksi, meg hogy 10% per óra a navigálás közbeni fogyasztás, ha 8% per óra a standby fogyasztás.
Pedig látszólag nem fut semmi, a rendszer "alszik" tisztességesen, úgy kellett neki egyenként megmagyarázni, hogy hagyja békén a szokásos háttér alkalmazásaimat. Most már nem lövöldöz ki mindent kérés nélkül, ellenben ha én ki is irtok mindent, akkor is brutál fogyasztása marad.
Legalábbis gyakran. Vannak órák, amikor normális, de nem tudom szándékosan előidézni sem a rosszat, sem a jót.
A képen az utolsó 4 óra a zavaró, a többi normális, illetve van rá magyarázat.
-
heidricha
őstag
válasz
Fejvadi #1906 üzenetére
Na, ezzel pont így vagyok én is!
MIUIHUN kérdés. A dirty flash (update multi -> hun) után volt pár FC-m, gondoltam, nyomok egy reset-et. Meg is volt...
hát... kicsit idegesítő (bár nem haszontalan), hogy az összes engedély rákérdezős statusban van. (ehhez nem kellett a fr, a dirty upgrade után is ilyen volt). Nincs olyan nézet valahol , ami nem az appok, hanem az engedélyek felől mutatja a mindenkori engedélyeket? Vannak dolgok, amit mindenkinek szabad.
aztán: nem működik a hálózat alapú helymeghatározás. igen, engedélyeztem a Google fiók felvételekor, de utána is próbáltam párszor ki/bekapcsolni, de nem kérdez semmit, mintha már örökre jóváhagytam volna. Viszont továbbra sem működik, nincs pl. időjárásom emiatt, csak ha megadom, hová kérem.
Valami folyton erősködik, hogy megváltozott a SIM kártyám, és egy külföldi SMS-t akar küldeni, de nem sikerül neki. Ez ritkán jön elő, csak pár óránként, de nem találom, hogy mi okozza.
-
heidricha
őstag
válasz
Fejvadi #1892 üzenetére
Az könnyen lehet. Ez hol derülhet ki számomra is? Ahol verzió van, ott van miuihu hivatkozás meg credits szekció, de a verzióban csak annyi van, hogy "5.9.11 Fejlesztői".
juteszembe, ennek nem kellene root-olhatónak lenni? Egyelőre nemigen kellett, de érdekelne, hogy ha igen, akkor hol van ennek nyoma? (lecsekkoltam, nem root-olt, a "szokásos" helyeken nem találtam semmi nyomát, hogy pl. be lehetne kapcsolni.
Találtam MiKey appot, de olyan éktelen idétlen források vannak hozzá, hogy a scriptsafe 10. ciklusban is elutasítja. Nincs valakinél egy viszonylag friss verzió, amit megosztana velem? Lehet privátban is.
-
válasz
Fejvadi #1811 üzenetére
Szeretnék, de egy napja szívok, és semmi..
Kikapcsoltam az aláírás ellenőrzést, feltettem megint egy MiFlash-t, most 3 eszközből kettőt feltelepített, de egy még mindig ismeretlen. Próbálom manuálisan, de semmit nem fogad el. MiFlash nem is működik, még mindig nem talál eszközt. Pedig a MiFlash telepítéskor 3 driver telepítésére kérdez rá. Egy mégsem ok..
Esetleg ha valakinek fentvan rendesen az összes driver, mutassa már meg, mik vannak feltelepítve.
Nekem egy Android Composit ADB Interface, meg a Xiaomi Composit MDB Interface. Megy egy ismeretlen eszköz.
A témaszerkesztő perpill most már nem azt írja, hogy nem tudja szinkronizálni a telefont, hanem:
Current theme version does not much current phone.
Na ez mi? A MIUI7 sem tetszik neki? Nem ugyan azok a témák mint v6-ra? Vagy rossz a témaszerkesztő verziója? Azt honnan kellene lekapni?
-
havri1
félisten
válasz
Fejvadi #1779 üzenetére
Nézd, én 5.8.9-ről váltottam 5.8.22 -re, majd most a 27-re. Full wipe-al, nekem eddig minden működik.
Szvsz a MIUI6 gyorsabb volt, de lehet csak placebo.
Nem térek már vissza, nekem tetszik a 7
Témákat csak annyira néztem, amennyire mondtad. Nettel belépve, dobálja a letölthetőeket, ténylegesen nem tudom működik e. -
válasz
Fejvadi #1716 üzenetére
Mi4-en is csipkésedik a széle. 2 hét után már 3 helyen berepedt. Igaz azóta így van, de minden esetre most rendeltem egye noname változatot $2-ért. Annyival nem ér többet szerintem a Nilkin, amennyivel drágább. Aztán persze azt nem tudom ez a másik milyen lesz, majd kiderül.
-
Kobe
veterán
válasz
Fejvadi #1716 üzenetére
Csipkesedni akkor tud, ha nincs rendesen tisztitva a kepernyo felhelyezes elott, vagy ha ivelt a kijelzo oldala. De ez nem markafuggo, a 200 ftost meg a 3000 ftost is fel lehet rosszul rakni
En azert ajanlom, mert tapasztalataim szerint a nillkin az egyetlen amelyik normalis tisztitokeszletet ad (vakuumfoliaban, nedves torlolendo, stb), valamint kepesek normalis, merevitett csomagban kuldeni.
(Szar erzes amikor alapbol torve erkezik mert csingcsang ugyanugy adta fel mintha muanyagfolia lenne)Amugy nem tom ki hogy hasznalja a telojat, hogy par het alstt lerohadt rola a tempered glass, nalam fel eve ugyanaz van fent karcmentesen
tobb kepernyore, sarokra, elre ejrest tulelt, igy furi latni hogy vkinek pl a zsebbolhordastol megmakkan rajta....
-
ZolkoW
őstag
válasz
Fejvadi #1593 üzenetére
igen, bent van, és a többi ilyen működik is.. na mindegy, talán csak a progira kell valami frissítést várni(megnéztem, legfissebb van). nem akkora gond, de ma pont rám írtak, és a teló nem jelzett. ez mondjuk jó a gyakori frissítésekben, hogy ha ismert bug van (ezt nem tekintem annak, simán lehet nálam a bibi), arra azért érkezik javítás. amúgy meg kíváncsi vagyok nagyon a MIUI7-re
-
csabi94
őstag
válasz
Fejvadi #1588 üzenetére
De olyan is van, aki feltesz egyet ami tökéletesen működik, és az van rajta mondjuk 3 hónapig, és közben nincs bug, lassulás, fagyás, újraindulás? Mert elismerem, hogy alapvetően azért utálom az androidot, mert a Motorola Defy nem volt túl erős hardverileg, tehát nem teljesen a rendszer tehet arról, hogy megbízhatatlan volt. Hogy van ez egy mai, korszerű, erős telefonnal? Illetve átlagos felhasználással megvan a 2 napos üzemidő? Az az, ami nekem kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged