- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
Beszéltem az eladóval, ne kínlódj, küld vissza és leteszteli, lehet gyári hiba is.
(#2500) kotovics
Semmi köze a Wodához.
5 hónappal ezelőtt jeleztem, hogy sokan nem értik amit beszélek. Mindenki lehurrogott, mert ilyen nincs s nálam van a hiba. Sose voltam Wodás. Mi3-nál jött elő az egyik pénteki fejlesztőinél. Feltettem a Multit, semmi, feltettem a MIUIHU-t semmi, feltettem a Stabilt, semmi. Tiszta telepítés, semmi. Visszafelé kezdtem feltelepíteni a verziókat, semmi. Elmentem a T-Mobile, kicseréltettem a kártyám, semmi. Vettem egy Mi4-et, megint kártyacsere normáltról Mikróra, semmi. Itt vertem a huppot, eljutottam arra a szintre, hogy elegem volt az egész Miui-ból (emlékeznek rá sokan), de nem adtam fel, mert szeretem. Ki is próbálgattam mit lehet tenni és találtam jó pár megoldást. Rettenetesen idegesítő hiba, de szerencsére nálam már nincs egyik Xiaomi-mon sem (Mi3, Mi4, Note 4G). Akkor szűnt meg amikor feltettem a Miui7 Multi 5.10.08-at. Mindhárom telefonon megszűnt a hiba és a mostanin sincs hanghiba.MEGOLDÁS: A legegyszerűbb, ha valakit hívsz és azt mondja nem érti, csak nyomd be a hangrögzítőt és rendben lesz a hang.
-
heidricha
őstag
A wifi magában szinte semmit sem fogyaszt, ha van mobilbeted, ne kapcsold ki a wifit, mert 1részt megeszi a mobilnetet, másrészt a 3g többet fogyaszt.
Amit tapasztalsz, nem normális, nekem szinkronnal, wifin nappal kb 1% per óra a fogyasztás. Google helyadatok bekapcsolva.
Figyelni kell sajnos... És az akksi stat is gyakran félrevezető.
Nekem Gmail van a G fiókokra, és egy IMAP-re, Mail az Exchange (OWA) fiókokra. Feladtam, hogy egyetlen app legyen mindenre, nem találtam tökéletes megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged