- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggmac
csendes tag
Sziasztok4
Egy kellemetlen tapasztalatomat szeretném megosztani.
Miután megkaptam a készüléket, a gyári rom használata során hamar elhatároztam magam a rom cserére. Előbb a MIUIHU 7-et raktam fel, ahol már annak nagyon tudtam örülni, hogy működik a facebook messenger chat fej, ill. van %-os aksi kijelzés az értesítőben. De mivel én korábban CM romokat használtam, így amint kijött Snapshot, nem volt kérdés, hogy rá fogom rakni. Sikerült is, (pico gapps-al). Nekem nagyon bejött a letisztult formája, hogy minden a helyén van és szépen muzsikált alatt a vas.
Sim kártya nélkül használtam a telcsit, és már alig vártam, hogy meglegyen a micro sim kártyám is, hogy végre teles értékű telefon legyen. Hogy van-e köze hozzá vagy sem, nem tudom, de a jelenség azután jelentkezett, hogy sim kártyát kapott a kicsike.
Éjszakára beállítottam a telefonon a reggeli ébresztést. Aztán reggel mikor magamtól felkeltem, akkor tűnt fel, hogy nem ébresztett a telefon. Azért nem ébresztett, mert ki volt kapcsolva. Bekapcsolni nem tudtam, semmilyen formában, teljesen halott volt a készülék. Első gondolatom az volt, hogy valami alkalmazás leszívta az aksit az éjjel, ezért felraktam tölteni. Reggel 8-tól volt fent a készülék a töltőn, de csak délután 4 fele kezdett éledezni. Feltöltött, bekapcsolt, rendben volt minden.
Másnap éjszakára szinte teljesen fel volt töltve a teló, kilőttem minden futó alkalmazást és repcsibe raktam. Éjjel 2 körül ránéztem a telóra, és már megint se kép se hang. Töltőre raktam és másnap délre kezdett megint magához térni csak.
Visszanéztem az akku használatot és nem egyenletes teljes lemerülés volt, hanem kb 80-85%-nál leesett nullára az aksi töltöttség. (mind2 esetben)Ezután visszarakta a MIUIHU 7-et, azóta működik a telefon megint hiba nélkül. Sajnos most megint nem megy a FB chatfej (korábban ment), és hiányzik is a CM, de ílyen élmények utána nem merem visszarakni...
-
ggmac
csendes tag
Sziasztok!
Én is egy MI4 boldog tulajdonosa vagyok (lennék)
Gearbestről rendeltem a telót, EU raktárból. Meg is jött, szép minden, csak zavar, hogy a facebook messenger feje nem ugrik fel pl, meg nekem tele van reklámmal. Szóval frissítenék romot, de még vacilálok a CM és a MIUIHU rom között.
Mindenesetre már olvasgattam, hogyan kezdjek neki. Fel is raktam a flashify-t, és letöltöttem a twrp-t. Viszont a flasify-hoz root jog kell és itt megakadtam... Van valakinek egy jó módszere, amivel tudnék adni root jogot könnyen-gyorsan?
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest