- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Magisk
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Becenick
tag
Jujj de szep. Raadasul most kaptam az infot hogy felhivni sem lehet mert folyamatosan foglalt. En hivast kezdemenyezni tudok. Hat ez szo szerint kinai nekem
-
Becenick
tag
Sziasztok!
Home gomb hibara van valami megoldas?
Ujevre gondolt egyet a telo es toltes utan egy alkalmazas inditasakor ujraindult. Ezek utan hangbeallitasok elallitodtak, kepernyozar nem mukodik es a home gomb is megadta magat (ez a legidegelobb mert igy kb a task valtas lehetetlenne valt). Sok az adat es a szemelyes beallitas ezert factory reset meg nem volt, de forumokat bongeszve nem is lenne ertelme.
Mit lehet tenni?
7.1.3.0 stabil van rajta es mukodott tobb mint egy evig kifogastalanul. Bosszanto. Nagyon... -
Becenick
tag
Sziasztok!
V7.0.5.0.KXDCNCI
Tudom kettőt és könnyebbet, de megpróbálkozok vele, hátha...
Ebben a verzióban hogyan lehet beállítani (ha egyáltalán lehet), hogy hívások közben, vagy bejövő hívásoknál milyen képernyő legyen fenn ?
Mert nálam a zárolási képernyő látszódik, ami a gombok láthatósága szempontjából elég zavaró.
Eleve a zárolási képernyőt vagy a téma beállításokat hol lehet megtalálni ? Mert az se lett meg.
Vannak kérdéseim tudomDe hátha....
Előre is köszi. -
Becenick
tag
válasz
heidricha #2623 üzenetére
Írhatna valaki egy normálisabb widgetet is, ami elsősorban az órát mutatja, de az időjárásról is tud tájékoztatni (lehetőleg pontosan). Korábbi telefonomon a "Sense flip clock & weather" appot használtam, de itt az alap óra sokkal inkább tetszik. Egy gond van csak, hogy sajnos itt egyreszt kevesebb az info, masreszt szinte csak 4x1-ben lehet kitenni.
-
Becenick
tag
Weben csak annyi van belőve, hogy az imap engedélyezve.
Telón pedig ezek szerint:
"Beérkező levelek szervere (IMAP) - SSL-alapú titkosítást igényel: imap.gmail.com
SSL használata: Igen
Port: 993
Kimenő levelek szervere (SMTP) - TLS-alapú titkosítást igényel: smtp.gmail.com (hitelesítés használatával)
Hitelesítés használata: Igen
STARTTLS használata: Igen (egyes ügyfélprogramok SSL-ként hivatkoznak rá)
Port: 465 vagy 587" -
Becenick
tag
Üdv ! Használja még valaki rajtam kívül a mail klienst gmaillel ?
A kimenő leveleket nem szinkronizálja ?! Ha valaki tudja a választ, ne tartsa vissza.
Előre is köszi. -
Becenick
tag
válasz
FET-MEN #2233 üzenetére
Üdv !
Van olyan megbízható bolt jelenleg, ahol a 4g változatot meg lehet kapni 100k környékén ?!
A megbízhatót arra értem, hogy az esetlegesen felmerülő garanciális ügyintézéssel nem lesz gond.
Sehol nem találok.
[INNEN] gondoltam első körben, mert 109 körül adták, de ahogy nézem ott az oldal bekrepált és ráadásul a pillanatnyi ár is kissé nonszensz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged