Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Yettel topik
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
Fejvadi
üzenetére
2G-n használom a hanghiba miatt, így egyszer sem jött elő, eddig úgy néz ki a 3G - HD hang miatt van a jelenség, nem rom/telefon függő. Nyilván az egyre több telefonálás majd megmondja, így van e.
Térerő, akksi minden ok, jónak tűnik.Azt tudni kell a GPS -el kapcsolatban, hogy én nem használok helymeghatározást, háttérben is le van fixen tiltva, és a GPS menüpont alatt a harmadikat, azaz a csak GPS-t szoktam használni. Na így nem talál jelet. Ha bekapcsolom a helymeghatározást a háttérben, és nagyon pontos (Wifi GSM GPS-t is használhat), akkor pozíciót talál gyorsan..Nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest