Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyébként amire eddig nekem kellett, mindig jó volt. Kocsiba meg van GPS.
Azt azért erős tulzásnak éreztem, amit írtál(mármint, hogy szar a Mi4 ahogy van). Másfél éve megvan, és csak azért cserélem, mert jött Mi5.
Az áráért én teljesen korrektnek érzem.
Persze, megértelek, elég sok gondod van vele, úgy lehet én se lennék boldog.
-
-
havri1
félisten
válasz
Barthezz2
üzenetére
Lehet én nézem a cseh2-t
, de miért is lenne jobb Nálad a Redmi 2-nél? A jelerősség Redmi2-n sokkal erősebb.Nálad 18 műholdat lát, nálam 24-et
Nálad 12-t használ, nálam 13-at
Nálad 4 narancs, 6 sárga, 2 szürke Nálam 2 narancs, 8 sárga, 1 zöld, 1 szürke
Pontosság láb/méter, nem tudom mi a váltószám.Vagy nem? Szerintem erre vezethető vissza az összes navigációs probléma.
Mert ha útközben amúgy is gyengébb a vétel, akkor egy erősebb készüléknél "van miből veszíteni", de a gyenge képességű készüléken meg egyből behal, mert annyira leesik a pontosság, esetenként a műholdak száma, hogy képtelen a helyzetet meghatározni.
-
havri1
félisten
válasz
Barthezz2
üzenetére
Most a ház előtt a szabadban Mi4:
Másik kezemben a Redmi2:
Én úgy érzem, hogy sokkal erősebb a Redmi 2 GPS-e, és ezért is nem tapasztalhatók azok az anomáliák, amik a Mi4 esetében rendszeresek.
A 2 Mi4-et is összehasonlítottam, nem egyforma műholdakat láttak egyszerre, de nagyságrendekkel ugyanazok az eredmények. Így ebből gondolom, ez készülék velejárója, és nem egyedi hiba.
Köszi a képeket! -
havri1
félisten
válasz
Bembee12
üzenetére
Én is innen rendeltem, tényleg jó a webshop!
Megtennéd, hogy letesztelnéd szabad ég alatt a gps-t, ezzel a progival?
Ha esetleg meg tudnád tenni, hogy egy másik készülékkel is, az lenne az igazi. Ha úgy van ahogy sejtem, egyből észreveszed a különbséget.ROM -tól is függ nagyon, a GPS használat. Ugyanis, ha gyenge a jel, akkor van amelyik rom szétkapcsolja, van amelyik akkora bufferral tolja, hogy csak kalkulál, pontatlan, de nem kapcsol szét.
PL a MIUIHU 7.2.8.0 :
Itt pl a Dunában evezek ezerrel. természetesen a főúton haladok, csak éppen annyira fos a GPS jel, hogy ennyire pontatlan. A 4.4.4 romok itt eldobják a kapcsolatot.
-
Bembee12
aktív tag
A nálunk lévő Mi4-nek (3gb ram, 4G verzió) nincs semmi különös hibája.
Eredeti Global Stable rommal van használva, GPS tökéletes (sok Ingress-ezés közbe kiderült volna, ha van baja). Kamera jó, kijelző nem sárgul (még?). Az értesítő led tényleg gyenge az tény.
Romban sincs nagy hiba, csak egy ami engem pont nem zavar, nincs benne magyar nyelv.
Whatsapp, Viber tökéletesen megy.
Itt most 53e körül van, euból szállítják (nekem 8 nap alatt itt volt), nincs rá semmi áfa/vám, 3gb ramos, de csak 3G-s (ajándék tok és fólia): [link] -
Tomi_Ohl
veterán
-
Thumas
tag
Köszi a részletes fogalmazást, vegyesek az érzéseim, nem szeretnék beleszaladni valami felesleges pénz kidobásba aztán meg szaladhatok utána, szóval inkább biztosra mennék. De most akkor az utolsó mondatod alapján a Redmi 3-at csak azért nem ajánlod MI4 helyett mert annak gyengébb a kamerája?
-
ZolkoW
őstag
nem vonom kétségbe, hogy a tied is hibás, és másé is, de az alapján, hogy vajon hány embernek van, és abból hányan írták be ide a nyűgjeiket, az alapján én még tartom az 1%-os tippet. nem is igen tudom, van-e olyan telefon, aminél jobb ez az arány, a topicok alapján, persze mindet nem olvasom. meg ez rajtad ttól még nem segít.
A beszélőkéje nem egy extra hangos, de halknak azért nem mondanám. vezetékes headsettel alig párszor használtam, de ott szerintem a headset lesz a baj. kijelző sárgulást tőled hallok először, ez meglep. GPS nálam még nem hibázott, igaz, pár túrán (ebből volt a több) és néhány autós navigáláson van csak túl.
a kijelző (fényerő, betekintési szög/feketék) szerintem csak bő közepes, ebben el tudnék képzelni jobbat. azért verőfény mellett is olvasható. ROM: a 7.1.3-as stabillal azért nekem elég f*sza, de nem 100%-osan hibátlan. ez pár hónapja van fent (amióta kijött, nem tudom, az mikor volt), azóta egyszer kellett újraindítanom a napi kikapcs mellett. néhány naponta egyszer van olyan, hogy a másik fél nem hall, ha beszélek, ilyenkor átrakom kihangosítóra majd vissza, és ha ezalatt még nem tette le, akkor meg szokott javulni, amúgy ez elég idegesítő még így is, hogy ritkán van.
Amit nem bírok megérteni, és szintén idegesít -de én elég szőrözős vagyok-, az az, hogy a fliptok miért nem ébreszti fel 100%-ban. használtam külső appot is, ami a közelségszenzort használja, az se volt tökéletes. ez vagy valami android hülyeség, vagy nem tudom, de csodálkoznék, ha minden androidos telefonon így működne. kb 80% a találati aránya, a maradékban meg kell nyomnom a bekapcs gombot. lehetne mondani, hogy nem nagy cucc, de ha valami van, akkor működjön, nem??ha nem lenne gyengébb a kamerája, akkor a Redmi 3-at ajánlanám mindenkinek, így viszont senkinek nem ajánlok semmit :-D
-
havri1
félisten
A kijelző? Lehet. Gps? Csak itt 4 fórumtársat tudok, akinek szintén használhatatlan a gps, vagy használható, de pontosan ugyanolyan gyenge a jel.
A hangerő 2-ből 2-nél ilyen mint mondottam, nemrég vettem egy újat anyámnak, teszteltem), az szerintem mindegyik készüléken ilyen. De ezt nehéz bizonyítani, hisz a "halk", "hangos" relatív...
Én a saját tapasztalatom írtam le, jobb ha tudja vásárlás előtt, mert én kő keményen megszívtam ezzel az egész mi4 el.
Drágán vettem, lejárt a garancia amivel atbasztak, sárgult a kijelző, stb. Rossz a szájíz na ..
-
havri1
félisten
-
Thumas
tag
Hát igen eléggé odébb vannak árban valamint 5" nálam a max a nagyon max. Szóval esetleg Redmi 3? Majd ott is olvasgatok forumban de esetleg azt ismered?
Köszi mégegyszer a válaszokat, nem szeretnék lukra futni, az 1Semmel teljesen meg vagyok elégedve csak sajnos a mikrofon valamiért bemondta az unalmast. -
havri1
félisten
Alapvetően nem rossz készülék, és az is lehet, hogy ezekből semmit sem fogsz tapasztalni.
Anyámnak 2 hete vettem egyet, eddig tökéletes, utolsó 4.4.4 stabil van rajta neki..
Én Note (pro) vagy mi5, amiben gondolkodnék, de ezek már sokkal drágábbak, és a magyar nyelv necces. -
havri1
félisten
Hát, konkrétan kalap szar úgy ahogy van.
HW ügyileg a gps szar, vezetékes headsettel halk, fehér készüléken a visszajelző led láthatatlan nappal, sárga foltos kijelző egyes példányoknál.
Szoftveresen meg... Nincs egy tökéletesen működő gyári rom.60e megér, többet egy ft-al sem. (szerintem)
-
Thumas
tag
Sziasztok!
Redmi 1S telóm van de sajnos elszált a mikrofonja így azon gondolkozom hogy rendelek egy MI4-et 3giga romos kiadásban. Van valami nagyobb hibája vagy kellemetlenség ezzel a típussal?
Köszönöm a válaszokat.Üdv.
-
kop8
őstag
Üdv!
Valaki tudja miért nem birom beálitani hogy ha magánszám vagy ismeretlenszám hiv ne csörögjön a telo, ne csináljon semmit?
Hoztam már létre uj profilt is a tiotolistánál és le is van tiltva a magánszám meg az ismeretlen is de mégis csörög....
-
válasz
Milestone2
üzenetére
Vodásnak kell lenni, nekik egész korrekt a 3G(900MHz).

-
Milestone2
nagyúr
Nyilván. (3G: WCDMA 850/900/1900/2100MHz)
De sajnos már vannak olyan helyek Magyarországon is (és ez szerintem egyre nagyobb teret fog hódítani), hogy ahol 4G-t szór a szolgáltató egyszerűen "elfelejt" 3G-t biztosítani...mondván ott a gyors-hiper-szuper 4G, akinek meg nem 4G-s telefonja van annak úgy is elég a 2G...
Vannak olyan helyek, ahol vagy 4G (B20) vagy 2G...bele lehet futni rendes nagy szívásokba...
-
havri1
félisten
válasz
Milestone2
üzenetére
De wcdma jó, nem?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére
Mit ír az oldalon?
4G: FDD-LTE: B1/B3 TD-LTE: B41 (Ez Ázsia ezt téged nem érint)
B1 2100MHz
B3 1800MHzAzaz, mindenhol használható kishazánkban ahogy B1 vagy B3 sávon fut a 4G.
Csakhogy nagyon sok helyen (nem csak Magyarországon) B20 800 MHz és azt bizony egyetlen Xiaomi sem tudja.
-
molnarpeter
nagyúr
-
hege21
aktív tag
Melyik Stabil CM romon megy az infra,mert az utolsó stabil CM13 nem ment

-
ZolkoW
őstag
Én úgy tippelem,inkább valami példányok közti eltérés van a háttérben, a júzerek 90%-a nem panaszkodik, páran viszont igen. Ha szőrszálat akarnék hasogatni,találnék hibát,de semmi komolyat - nálam.
Libria: nálam is stabil rom van,de nem volt olyan sokáig más fent,hogy mernék nyilatkozni azok kárára. Én egy fastboot romot néznék, a 7.1.3.0 nálam régóta jó.
-
Kobe
veterán
Hiaba frissitgetem folyamatosan azota is a romokat...
2 problema nem oldodott meg. Viberrel nem tudok hivni, illetve engem se (nincs semmilyen hang, a hivasinditast kijelzi de tok nema, ki sem cseng)
Ugyanez ha kulfoldi szamot probalnek hivni....Tippek ? Vagy hogyan lehet visszarakni a stabil romot ?
-
cimp
senior tag
válasz
Barthezz2
üzenetére
Az van, hogy Mi4-hez nincs ROM. Ha a vas lenne a szar akkor nem lennének olyan különbségek, hogy MIUIHU egyértelműen szaggat normál módban, míg MIUIEU meg néha szaggat. Egyértelműen valami hangolási probléma. Gondolom más beállításokkal jönnek ki a release-k, de alapból mindegyik Mi3-ra van optimalizálva. De egyszerűen nem hiszem el, hogy ez nem zavar senkit annyira, hogy megcsinálják normálisan. A volt "Zászlóshajó" magasról le van ...
-
cimp
senior tag
Ez az Mi4 úgy szar ahogy van! Barátom is panaszkodik, hogy GPS többnyire nem működik, meg be van lassulva az egész telefon. Neki is laggol folyamatosan. Míg az Mi3 olyan finoman működik, hogy csak tátom a számat. Ezzel a közös ROM dologgal szerintem valami erősen sántít. Annyira közös, hogy a 3-hoz csinálják csak éppen a 4-en is eldöcög valahogy. De az vicc, hogy egy több memóriával rendelkező gyorsabb procival szerelt cuccon szarabbul fusson!
-
havri1
félisten
Aktív használatban elvérzett a Stock China 6.3.27 is.
Bár már majdnem tökéletes, de:-Gapps: működik
-Hang: csak 100%- on torzít, már használható. GSM hivásnál, vezetékes headsettel (Pi3) továbbra is nagyon halk, kicsit torzít, mivel 100%-on szól.
-GPS: 1x dobta el a jelet, amikor hajnalban nagyon köd volt, és erős felhő az égen. Inkább "nyújtja" a kapcsolatot, pontatlan, de nem dobja el.
-Net: na itt a baj. Van, de mégsincs. Böngésző működik mindig 3G-n,de waze, tune in, hol működik, hol nem. Inkább hol nem...
-Akkumulátor fogyasztás jó
- waze indításnál fc-zik a MiFitEgyelőre ennyi..
-
Nessiel
tag
Sziasztok Xiaomi fanok. Ugyan jómagam az LG G2 tulajdonosok táborába tartozom, de most van alkalmam közelebbről is megcsodálni egy Mi4-et. Azt kell mondanom, hogy nagyon szuper telefon az eddigi benyomásom alapján. Az egy kollégám kapott egy teljesen új Mi4-et Kínából. Az egyetlen probléma az vele, hogy nincs benne magyar nyelv, csak angol és megkért, hogy tegyek rá egy másik romot, amiben megtalálható a magyar nyelv. A MIUI Magyarország oldaláról le is szedtem a romot. Az ottani segédlet alapján megpróbáltam megcsinálni a rom cserét. Az update 98%-nál megáll és rövid várakozás utána kiírja, hogy "failed to apply update.zip. Ha nem okoz nagy gondot nektek, akkor legyetek szívesek segíteni nekem, hogy mi lehet a probléma. Nekem a régi recovery verzió fordult meg a fejemben, vagy a a telefon kínai származásából adódóan is lehet gond?
-
válasz
Milestone2
üzenetére
Mindegy is, visszatettem a multit. Erős a gyanúm, hogy az az adsprpcd az ugyan úgy fogyaszt mindenhol, csak az akku statot olvassa ki össze vissza a rendszer.
-
Gyors kérdés:
Ha a kínai ROM-ot updater-en keresztül befrissítem, vissza fogja tenni a MiRecovery-t, vagy marad amit a Multi felrakott?
-
havri1
félisten
Nehéz szülés volt.
Hajnal 3 körül megvilágosodtam, és megoldva a google is a Stockon. Se hiba, se lagg, és szinkronizál is a bestia
Ma jön a teszt. -
válasz
Milestone2
üzenetére
Amint rányomok, egyből kidobja, hogy not installed. Én sem tudom miért. Jót szedtem le pedig. No mindegy, ezzel a másikkal megy. Bár valamire most is feldobja, hogy "stop working" az elején(nem fér ki a szöveg, így pont nem látszik, hogy mi), de eddig nem tűnt fel, hogy ne menne valami.
-
válasz
Milestone2
üzenetére
A play services nem települ, így továbbra sem megy sajnos..

Szerk.: Ezzel megy.
-
havri1
félisten
válasz
Milestone2
üzenetére
Nálam 2 járható út van jelenleg: miuihu 6.x vagy kínai 4.4 (5.12.17 van most, tökéletes)
-
Milestone2
nagyúr
Nincs a kezemben Mi4.
Mi Note készüléken szűz telepítés után ebből a mappából felrakott Google tökéletesen FC nélkül megy.
De végül is nem ugyanaz a készülék.
Miért is működne minden tökéletesen.
Azt a kuvva Global-t kell használni, abban van Google...
Abban meg más nem megy...meg még nem 6.0 -
havri1
félisten
válasz
Milestone2
üzenetére
Nálam is fc-zik (még mindig).
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Barthezz2
üzenetére
https://www.mediafire.com/folder/tglpcciscfkd8/Google
Itt a mappám.
Mindet letöltöd.
Servicesből nyilván csak az android verziódnak megfelelőt.
Szép sorban mindet feltelepíted,
Utlosó előtti a Srevices.
Utolsó a PlayStore
Reboot.
Nekem működik. -
válasz
Milestone2
üzenetére
Ehhez a Mi4 developer ROM-hoz melyik GAPS jó? Feltelepítettem a multira, de ami abban volt, azzal FC-zik..
-
válasz
Milestone2
üzenetére
China dev-el még nekem sincs, azért akarom azt feltenni, hogy kiderüljön van-e. Eddig multival nyomultam.
-
válasz
Milestone2
üzenetére
Igen, át, pont azóta van a baj. De ezt írtam fentebb

-
Milestone2
nagyúr
válasz
Barthezz2
üzenetére
És arra sem emlékszem, hogy átálltál-e már 6.0-ra, mert ugye a fent linkelt Cancro-ROM-ok csak 6.0-ra telepíthetők.
Ha visszaálltál 4.4-re, akkor előbb partícionálás majd utána telepítés, de szerintem ezt Te tudod...Itt van még a Cancro Global stable is, de ez még 4.4 alapú.
-
válasz
Milestone2
üzenetére
Sima Mi4(cancro). Köszi

Ferrarim sajnos nincs

-
Milestone2
nagyúr
válasz
Barthezz2
üzenetére
A multi a developerből és a stbale-ből dolgozik, nem a Globalból.
A magyar meg a developerből, szintén nem a Globalból.
Sajnos nem emlékszem milyen telefonod van Cancro-d, Ferrari-d, vagy Libra-d. -
válasz
Tomi_Ohl
üzenetére
Nekem nem a beta kell, hanem az a ROM, amiből hetente készül a multi meg a miuihu, csak érintetlenül, tehát az, amit a Xiaomi kiad. Vagy ilyen nincs? Már elkeveredek a sok verzióba..
Ugyan azokat használom, amiket 4.4 alatt, sőt kevesebbet, mert valami nem ment még 6 alatt. Ha ott nem, itt miért? Amúgy tudja valaki mi az az adsprpcd? Valahogy a médiás dolgokhoz lehet köze, de előrébb nem jutottam.
-
havri1
félisten
válasz
Barthezz2
üzenetére
Én globalt nem nagyon láttam csak 5.12.10-et utoljára.
Én most tegnap visszatettem a kínai 5.12.11-et, ez volt az egyetlen rom, amiben minden tökéletesen működött. Egy dolgot leszámítva:
Hívás végén, ha nyomtam egy home gombot, akkor a kijelző tetején egy zöld sávban látszik még pár mp-ig a hívás, mintha háttérbe raktam volna.
És ilyenkor van, hogy kb 3mp-ig nem reagál az ikonokra a telefon. Csak 4.4.4 alatt van ez amúgy, de minden romnál. -
Mi4 global fejlesztőit honnan tudom lekapni? Fel tudom upgradelni a multira, vagy mindenképp gyalu kellene?
Agyam bugyog már, hogy marshmallow óta minden heti romban az adsprpcd folyamat zabálja az akkum harmadát..

Tegnap már kezdtem örülni, hogy a múlt heti végre jó, 50% akksival jöttem haza, erre ma úgy van 30-on, hogy vagy 1-2 órát repülő módba tettem, le ne merüljön hazafele.. -
Majkee84
aktív tag
MIUIHU 6.3.17 Valaki próbálta már?
-
batabe
senior tag
válasz
Jhonny06
üzenetére
szerintem nem létezik készülékspecifikus tartó mi4hez (sem), szóval bármelyik minőségi univerzális jó lehet

konkrétat nem tudok itthonról, én kintről rendeltem
amúgy pl nekünk ez bevált:
CD-likba rakható -
Jhonny06
veterán
Mi 4-hez van valami normális autós tartó, ami itthon is beszerezhető? Nagyon keveset használnám, szóval ne legyen drága, de azért gagyi sem.
Köszi! -
batabe
senior tag
sajnos ahonnan vettem, az már nincs.
1 item sold by 2013sky_shop
NILLKIN 9H Hardness Tempered Glass Screen Protector Film For Miui Xiaomi Mi4 M4
( 151380963087 )
Add note
ITEM PRICE:
£4.93ez volt.
van néhány még angliai postázással, drágább is, olcsóbb is.
lehet, hogy máshonnan euból is megjön gyorsan, én uk-ból szoktam rendelni.
-
sagesz93
addikt
sziasztok
valaki tud ajánlani beszerzési helyet MI4 üvegfóliához? Olyan kéne ami nem kínából jön 1 hónapig, hanem hamar itt van(1 max 2 hét belefér)
Köszi!
-
ZolkoW
őstag
válasz
Barthezz2
üzenetére
Köszi, Milestone2-nek is, én azért látok reményt. Írok majd priviben később, Székesfehérvár és környéke,ami játszik személyes begyűjtésre. Egyszer néztem szétbontós oldalon képeket, ott úgy látszott, hogy (az a verzió...) nincs full kiöntve, lehet hogy nálad is egy vastagabb filmréteg képződött a ragasztóból. Mindegy, amúgy érdekel.
-
floratm
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Nekem is kb annyit birt...
-
-
Kobe
veterán
Hardveresen nincs problemaja a telefonnak, ez tuti.
Ha harveres gondja lenne az esetleg az erintokepernyo hibaja lenne, de ujrainditas megoldja, illetve nem is allandoan jelentkezik. A szoftverkornyeet stabil, van nalam 4-5 alkalmazas fent es ennyi.Nekem a romokkal szopas a 6-os androidtol kezdve jott elo, ranyomok egy ikonra, megnyit egy tok mas alkalmazast, ranyomok a home gombra, elindit egy hivast, dropbox feltoltes hol megy hol nem, fulhallgaton probalnek hivast bonyolitani ecceruen nem kapcsol be a mikrofon, es meg sorolhatnam.
Azon kivul, hogy kurvaciki amikor a telefon elkezdi magatol facebookra posztolgatni a sajat kepeid vagy viberen atkuldozgetni random embereknek, meg random ismeros szol amugy hogy bizalmas beszelgetest vegig hallott mer a telo gondolt egyet a zsebemben es magatol felhivta....de jartam mar ugy hogy a nevjegek kozt x nevere nyomok ra es y t hivja, vagy pl ugyfelszolgalatos telefonoknal az automata az adott billentyu megnyomasara a telo betarcsazta vmelyik kontaktom....kicsit meglepodtem hogy a sajat bankom miert a fodraszommal akar osszekapcsolni (nem vicc, megtortent eset)

Gondoltam ra, hogy a mi5 re lecserelem mert a 2 sim vonzo lenne ceges elofizu melle, de felek az ilyen hulyesegek miatt, nem is emlitve h ha nekiall random uzeneteket kuldeni pl ceges adatokkal az mar nem a ciki kategoria....
A stabilat meg mar fujhatom mert atnyergeltem hatosra igy a particiokkal szenvednek. Igy marad az h nap vegen ellenorizni kit hanyszor hivtam, aztan fingers crossed...
-
ZolkoW
őstag
válasz
Barthezz2
üzenetére
Engem szakmai kíváncsiságból érdekelne ilyen döglött karperec, reméltem,hogy amit feleségel elhagyott,előkerül,de nincs meg hónapok óta. Csak azért,mert érdekel a belseje,meg mert hátha rá tudnék jönni,mivel lehet resetelni. Páran jelezték a túlmerülést is, hátha azzal is lehet kezdeni valamit..
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Barthezz2
üzenetére
Sajnos most nagyon nagy a káosz. Most ugye megerősítették hogy, ezentúl CSAK azokra a készülékekre adnak ki Global ROM-ot, amit NEM KIZÁRÓLAG kínai belpiacra szántak.( Így pl. Redmi Note 3-ra, Mi4C-re, Mi4S-re nem lesz... Szokás szerint nem érdekli őket, hogy ezekből mennyi került ki nem belpiacra...) tehát a fene sem tudja, hogy melyiket melyik piacra szánják, melyikkel mi a tervük...
-
válasz
Milestone2
üzenetére
Kösz, lesz kb vagy június, mire meg is lesz.. Durva, hogy a Pro-ról még Kínában sincs semmi hír..
-
válasz
Milestone2
üzenetére
Jah, semmire, úgyhogy ez van.
Most vagy eleve volt valami baja, ami miatt már az új FW se ment fel, vagy annak a folyamatos próbálkozása(semmit nem csináltam, akkor is random feljött a frissítés) vágta haza.Lekaptam a fém tetőt, de onnan tovább bontani se lehet, csak roncsolva. Ez úgy nézem már kuka..
Nekem egy éves kb, de kapott hideget-meleget(festékekkel, meg vonzástermékeikkel dolgozom, ott is mindig rajtam volt), úgyhogy végül is nem nagyon csodálkozom rajta.
$27 ibuygou EU raktárból az 1S, lehet berendelek egyet. Bár most a Mi5 is adott a pénztárcának..
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nézzétek el nekem, ma is melóztam és reggel fél4-kor keltem, na 

Köszi!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)