Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
Milestone2 #3396 üzenetére
Akkor csak stock global MIUI lehet csak? A zárt Bootloader a multit sem engedi fel?
Én is szemezek a Pro-val, nagyon tetszik. Ha megy a multi, engem nem zavarna..Mi-re más romot felrakni ..háát nemtudom -
Kobe
veterán
válasz
Milestone2 #3396 üzenetére
Ennek nem tudom mi ertelme van egy MI-nel
eleg otromba huzas.....amugy ki lehet valahogy nyitni normalis keretek kozott, nem teglava teve ?
-
Kobe
veterán
Mi4et es mi noteokat honnan lehet mostansag a legolcsobban rendelni ? Ami nem sufni webshop, hanem garanciat is normalisan inteznek.....kulfoldi is lehet
-
válasz
Tomi_Ohl #3390 üzenetére
Mondjuk ez legyen a legkevesebb. Ha a bugok eltűntek volna, annak örülnék.
Egyébként PIN beállítás után kiderült, valóban restartolgat, de csak akkor, ha gyér vagy nincs lefedettség. Anno Mi2 probléma volt ez, nekem ott nem jött elő, most megkaptam itt. De ettől független az akksi diagram "szakadások" akkor is jelen vannak, ha nem volt restart. Szóval zsír
A fogyasztás viszont idővel javult, csak elsőre merült a kelleténél jobban. A wifi se parázott azóta.
Most kiderül, az új rommal reszeltek-e valamit, vagy tényleg "no changelog". Utóbbi azért kicsit gáz lenne, tekintve, hogy egy darabig nem lesz újabb, visszatérni 4.4-re meg necc..
-
Milestone2
nagyúr
Mivel nem tudom milyen ROM-on voltál előtte...
Dobd fel a gyári böngészőt aztán máris lesz... -
havri1
félisten
válasz
Milestone2 #3380 üzenetére
Akkor lehet ez a difi.
-
havri1
félisten
válasz
Milestone2 #3378 üzenetére
Melyik rom van fent neked, és hogyan telepítettél, és pontosan mit?
-
havri1
félisten
2.0 az installer, most megnéztem. TWRP full format (systemet kivéve term), factory reste, wipe 26x
, és most megy fel csak az installer. Ha nem jelentkezem, ugyanitt Mi4 eladó!
(cska poén, nem szabályt szegek hirdetéssel)
El se kezdtem, csak elindítottam. Abban a pillanatban, amikor az első dolgot telepítené, máris hibát dob.
-
havri1
félisten
válasz
Milestone2 #3375 üzenetére
Akkor még agyári mirecovery-re tudok gyanakodni, hogy nem tudott normálisan wipeolni..tolok egy TWRP-t, és system reset. Hátha.
-
havri1
félisten
válasz
Milestone2 #3373 üzenetére
Az sem kizárt, hogy a stock kínai rommaél nem fér össze. Mondjuk 4.4.4 alatt simán működött. Kíváncsi vagyok nálad fog e menni.
-
havri1
félisten
válasz
Milestone2 #3371 üzenetére
Eredetileg ezzel az apk-val kezdtem, ez egy komplett intsaller. Nem tudom milyen verzió. Apk, és simán csak telepítettem rendszer alól.
-
havri1
félisten
válasz
Milestone2 #3369 üzenetére
Amit adtál, abból tettem fel mindent + (Google Play services 8.4.89 (Marshmallow-430))
-
havri1
félisten
válasz
Milestone2 #3367 üzenetére
Pedig tuti itt a google framework és az új android között lesz a baj. Mert anélkül meg nagyon pöpec a rom eddig
-
havri1
félisten
válasz
Milestone2 #3365 üzenetére
Megint nem jó, bár most hibát nem dob rendszerszinten, de nem szinkronizál, a fiókoknál ír hibát..
Átírtam weben 268 contactot, mert az angol T9 nem ismeri az ékezetes karaktereket, erre nem frissíti le a telefonraSzerk.: ugyanaz sajnos. Delete account, new add, és hibával elszáll a google.com process.
-
havri1
félisten
válasz
Milestone2 #3362 üzenetére
Jövök egy sörrel!
Lecseréltem az egészet, régi volt szvsz. Hiba nélkül felment, és szinkronizál is.. -
havri1
félisten
válasz
Milestone2 #3362 üzenetére
Igen! Próbálom, köszi
-
Milestone2
nagyúr
https://www.mediafire.com/folder/tglpcciscfkd8/Google
Így belelátsz? És le tudod tölteni? "Csak" ezt a 6 fájlt kell telepíteni...(nyilván a Service-ből az android verziódnak megfelelőt)
De ha csak a contactsync nem telepítődött, lehet elég csak azt...
-
havri1
félisten
válasz
Milestone2 #3360 üzenetére
Hm, és azt hogyan lehet?
Nekem a komplett telepítő van meg, azt elindítva sorba rakja fel az elemeket. Lehet újra kéne rakni, az is megoldaná.
Most leszinkronizáltam a Mi-.ből szerencsére ott is megvoltak. -
havri1
félisten
válasz
Milestone2 #3358 üzenetére
Hibát dob, leállt a google.com pont akármi..jelentés küldése.
És pont akkor, amikor a contactokat állítaná be. -
havri1
félisten
A Google-val szívok..ami van telepítőm, azzal bugzik szegény, contactok nem szinkronizálódnak..
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Latitude #3348 üzenetére
Ez is nagyon lassú volt már. 2014-es MIUIHU volt rajta, ezért nem variáltam és a legújabb MIUIHU-t tettem fel és egy Wipe Cache a végén. Minden megmaradt és rendesen működik. Most viszont nem győz csodálkozni milyen gyors lett. Mi akik rendszeresen frissítjük, fel sem tűnik mennyivel lett gyorsabb azóta. Szerintem egy tiszta telepítésnél még gyorsabb lenne, de meg akart tartani mindent.
-
Milestone2
nagyúr
Ezen a héten még jöhet frissítés, jövő héttől van a Tavaszünnep.
Chinese spring festival is coming soon! It is the most important festival in China, so we’re having a big holiday from 5th - 14th Feb. There will be no update of MIUI ROM from 1st Feb. The daily beta update will be back on 15 Feb. Next public update will be on 19.Feb. -
havri1
félisten
Recoveryből wipe all data, azota bootloop
-
havri1
félisten
OTA-n megjött a 6.1.28.
Már hibázik.. Most jön egy gyári visszaallitas. -
Latitude
aktív tag
Lszi adjatok tippet, a beépített naptár nem akar szinkronizálni a google naptárammal mióta az 5.11.19 miuihu van fent (előtte nem volt gond). Nézegettem a beállításokat de elvileg minden be van neki állítva.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #3336 üzenetére
Hiába frissül, ha nem teszi fel.
Most tetem fel egy csajnak a legújabb MIUIHU-t akinek még 2014.10. MIUIHU volt fent.
Másfél éve nem volt frissítve. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
petrson #3334 üzenetére
Igen, 5.12.17-ben már egyesíti a partíciókat, de nem minden esetben. Attól függ, épp melyik systememen vagy, mikor elkezded a frissítést. havri1 ha most még egyszer telepíted az 5.12.17-et, Frissítés appból indítva, átparticionál.
petrson viszont nem merem nyugodtan ajánlani az 5.12.17-re visszatérést, mert olyan esetről is sokat hallottam, aki már átparticionált romra tette még egyszer fel, és Miflash-sel tudott csak újra életet lehelni a telefonba.
Megint más ember (Telegram csoportban) viszont gond nélkül visszatért a Global stable-re, semmi extra lépést nem csinált. -
hege21
aktív tag
válasz
Milestone2 #3332 üzenetére
Én maradok Stabil 7.1.3.0 (MIUI 7) nekem bevált
-
petrson
senior tag
válasz
Milestone2 #3330 üzenetére
A legutolsó 12.17-es már egy partíciós, ha jól tudom.
Szerk.: De pontosan melyikre akartál visszaállni?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
petrson #3329 üzenetére
Sok értelme nem lesz...a heti frissítésnek, legalább is az előzetes szerint valóban.
Illetve én nem próbálnám meg a helyedben.
Én úgy gondolom előbb vissza kéne állítani a két systemet, mert szerintem azt a KK telepítője keresni fogja és ha nem találja...szerintem nem formázza vissza magától.
De ezt mondják meg nálam hozzáértőbbek. -
petrson
senior tag
Egészen awesome frissítés közeleg a héten...
Nekem azt hiszem megy vissza a legutolsó KitKat. Ha visszafelé frissítek mire figyeljek? TWRP-ből mehet simán full wipe-pal?Egyébként meg. Kicsit kezd elegem lenni a xiaomiból. Idén azt hiszem otthagyom a kínai vonalat.
-
Milestone2
nagyúr
-
MWC-n mutatják be a Mi5-öt, azaz a Xiaomi is ott lesz végre Barcelonában.
-
cimp
senior tag
válasz
Milestone2 #3317 üzenetére
Nekem az van fent amióta kitetted a linket és semmi bajom vele.
-
Milestone2
nagyúr
Nem. 12.4-re TILOS felrakni!
Leírás itt:
http://miuiandroid.hu/forum/viewtopic.php?f=11&t=1522&start=370#p46320 -
Kobe
veterán
válasz
Milestone2 #3238 üzenetére
Kint van ott is a 6.1.21-es linkje (de en miuihu 5.12.27-et nem talaltam)
A leirasa sem kulonosebben emlit semmilyen elofeltetelt telepiteshez, akkor ezekszerint siman szokasos modon rarakhato 5.12.4-re vagy kell mast mokolni elotte ? -
petrson
senior tag
válasz
Barthezz2 #3315 üzenetére
Nálam is tele van hibával, mondjuk én HU verziót használok.
Minden jelentkezett, ami másnál is eddig, plusz megmagyarázhatatlan okból extrákat is kaptam, mint a hívás közben nem kapcsol ki a kijelző, vagy a nem fordul el automata a képernyő. Most várok a hétvégi frissítésre, addig kibírom, de ha mondjuk ezt a két extrát nem orvosolja, nem tudom mit tegyek, visszafelé még bajosabb lenne a frissítés -
Vanka
tag
Akkor heti frissítés sem valószínű
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Milestone2 #3312 üzenetére
Én még január elsején tettem fel a kiszivárgott alphát, előtte egy custom rom volt fent kiterjesztett partíción (régi félén), TWRP-vel. Visszacsináltam a telefont gyári állapotba és gond nélkül ment a frissítés.
De a hétvégén több olyan esettel találkoztam, hogy egyszerűen megmagyarázhatatlan hibák voltak (pl recovery lecserélődött egy újraindítás alatt, vagy éppen nem akarta feltenni a frissítőből kiválasztott romot, mert nem update.zip - pedig át is volt nevezve)... -
havri1
félisten
Gyári Kínai rommal nekem még mindig nincs OTA frissítés az 5.12.17 óta. Valakinek frissült már az újra?
-
ZolkoW
őstag
válasz
gyomlai #3297 üzenetére
Én szkeptikus vagyok a mi4c-vel kapcsolatban(már ami a támogatást illeti), és az árat is kicsit túlzónak érzem. Tudom,újabb,gyorsabb.. szerintem még mindig jó döntés a sima mi4, csak a B20 hiányzik. Én stabil rommal használom egy jó ideje,azóta azzal is elégedett vagyok.
Ha most vennék,játszana még a oneplus x pl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Szinte még forró, olyan friss újdonság futott be hozzánk. A Xiaomi új csúcsmodellje egyértelműen jelzi, hogy komolyan kell venni a kínai gyártókat.
- Sorozatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest