- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bembee12
aktív tag
A nálunk lévő Mi4-nek (3gb ram, 4G verzió) nincs semmi különös hibája.
Eredeti Global Stable rommal van használva, GPS tökéletes (sok Ingress-ezés közbe kiderült volna, ha van baja). Kamera jó, kijelző nem sárgul (még?). Az értesítő led tényleg gyenge az tény.
Romban sincs nagy hiba, csak egy ami engem pont nem zavar, nincs benne magyar nyelv.
Whatsapp, Viber tökéletesen megy.
Itt most 53e körül van, euból szállítják (nekem 8 nap alatt itt volt), nincs rá semmi áfa/vám, 3gb ramos, de csak 3G-s (ajándék tok és fólia): [link] -
Tomi_Ohl
veterán
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
Alapvetően nem rossz készülék, és az is lehet, hogy ezekből semmit sem fogsz tapasztalni.
Anyámnak 2 hete vettem egyet, eddig tökéletes, utolsó 4.4.4 stabil van rajta neki..
Én Note (pro) vagy mi5, amiben gondolkodnék, de ezek már sokkal drágábbak, és a magyar nyelv necces. -
havri1
félisten
Hát, konkrétan kalap szar úgy ahogy van.
HW ügyileg a gps szar, vezetékes headsettel halk, fehér készüléken a visszajelző led láthatatlan nappal, sárga foltos kijelző egyes példányoknál.
Szoftveresen meg... Nincs egy tökéletesen működő gyári rom.60e megér, többet egy ft-al sem. (szerintem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest