Hirdetés
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kagyula
aktív tag
válasz
kagyula
üzenetére
- CWM-ből felraktam a Repartition_MI3W_1_2GB, futtatam, done.
- wipe cache
- vissza TWRP-be,
- Aztán felraktam:xiaomi.eu_multi_MI3WMI4W_V7.5.2.0.MXDCNDE_v7-6.0
- szépen fel is ment, mondja reboot, ...fél óra... tök fekete képernyő... azóta brick
ha rádugom a telefont windows-ra lát vagy 6-7 meghajtót, szerinte minden formázni kellene, de a telefon tök süket és vak, semmire sem reagál.
-
kagyula
aktív tag
Sziasztok!
Van egy MI4 -e a páromnak, amire próbálom a 6-os andriodot felrakni a leírás szerint, de elakadtam a 640mb vs 1,2gb partíciós problémánál. Az 5.12.17 -et akárhányszor felrakhatom, nem lesz 1,2gb a diskinfó szerint a partíció

próbáltam mirecovery-vel és TWRP-vel, de nem akarja...
Hol rontok el valamit? -
-
HuMarc
veterán
válasz
SirRasor
üzenetére
Tizenpár nappal ezelőtt még MIUI 6-tal jött meg a telefon, akkor MIUI 7-re frissítettem, majd 10 napot a dobozában pihent, tegnap MIUI 8, most meg megint egy 700MB-s frissítés... Akkuidőre majd kíváncsi leszek, egyelőre a gép mellett ülök, így nem könnyű megmondani, mennyit fog bírni nekem.
-
SirRasor
addikt
6.7.21-es beta global rom kijött és a leírások alapján tök jó dolgokat beleraktak a galériánál a fényképek módosításába

Amúgy az első tapasztalatok alapján az akksija és az optimalizáltság eléggé ott van.
1.5 óra SOT 1 nap 2 órás működésnél és 73%-on vagyok
(éjszaka repülőgépes üzemmódban, és 2G-n +telefonálás, játék és böngészés is belefért)Egyre jobban tetszik ez a telefon

-
Thomas16
tag
Sziasztok!
Honnan érdemes rendelni külföldről/itthonról ilyen telót?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Milestone2
üzenetére
Nem volt meg, de csináltam egyet és elküldtem.

-
SirRasor
addikt
válasz
Milestone2
üzenetére
Áááhááá, ezért tud magyarul a telefonom 6.7.15 global developerrel. Viszont nekem nincs hibám (csaka fele angol
), szóval szerintem ez már javítva is van. -
Mr.C
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
részemről is
-
havri1
félisten
válasz
Milestone2
üzenetére
Megvolt,

-
Milestone2
nagyúr
Srácok. Aki reggelve van a miui.com-on, legyen szíves dobjon egy "Confirm"-ot, ezen az oldalon http://en.miui.com/thread-310382-1-1.html, mert végre bekerült a magyar nyelv a Globalba, de hibásan, és minél többen igazoljuk vissza, annál hamarabb javítják. Köszi.
-
Clay
senior tag
Még mindig nincs BL nyitási engedélyem

Gondoltam felrakom akkor addig is valamelyik nem multi ROM-ot, ahogy itt már többen is javasolták.
A telefon saját update-je természetesen leáll, próbáltam a MiPCSuite-tal is, de az se akarja felpattintani
-
SirRasor
addikt
válasz
Tomi_Ohl
üzenetére
Atya ég, most picit megállt bennem az ütő.
Mivel global developer, rátoltam fastboottal a legújabbat. Soft brick. Ééés eszembe jutott, hogy ez magyarul tudott, szóval mégse a hivatalos global developer.
Gyorsan download módba raktam és miflashhel ráment a legújabb tényleg rendes global developer. Fasza. A fele angol, a fele magyar
De ez még nem a miui8 béta, mert azt nem mertem bevállal...ez a miui8
És még minden adatom, telepített progim is megmardt. Na asszem most nem nyúlok hozzá egy ideig 
-
w333
félisten
válasz
SirRasor
üzenetére
Pont az éjjel linkeltem ...
Igaz N6 (de ugyan az a kamera modul van benne mint a Mi4 ben)

-
Dava
tag
Értem, köszi a válaszokat. Akkor majd nyomok wipe data-t is.
-
Dava
tag
Sziasztok
Kicsit nem gondolkoztam csak ráfrissítettem a ROM-ra. Magyar beta 6.3.28 volt, letöltöttem a legújabb global stabilt a hivatalos fórumról, és updaterrel egyszerűen felraktam (TWRP van fent). Cache-t se töröltem meg semmi, bár updaterrel korábban se kellett, ha jól emlékszem. Csak ugye nem régebbi globalról frissítettem hanem kicsit másról, azért bizonytalanodtam el.
Ránézésre sikerült, elindult és megy meg minden. De azért megkérdezném, lehetséges hogy valamit elcsesztem most?
-
Clay
senior tag
Még mindig nem jött meg a BL nyitási engedély

-
SirRasor
addikt
Tudom ezért fölösleges csinálom egy hsz-t, de muszáj beírnom
Egyik munkatársamnak van itt egy SGS4-e és azon gondolkoztam a mi4 előtt, hogy egy használt S4 is jó lesz, mert abban is marhajó kamera van. De élőben minden más, pert papíron az LG G2-ben is nagyon jó kamera van, de a szoftver miatt benti környezetben nagyon kaka (2-3 másodperc a fókuszálási idő)S4-el 50 centiről stabilan lerakva lefényképeztem egy menetlevelet és egész jó lett. Aztán elővettem ezt a csodát, és !nem lerakva! kattintottam egyet. Olyan szinten részletgazdagabb lett, hogy kb. nincs egy ligában a két kamera

Ja visszatérve a romolásra: nyilván hallgatok a tapasztaltabbakra, de érdekesnek tartom, hogy a MIUI egyik főbb romolós aloldalán se találtam arról referenciát, hogy 4.4.4-es kitkatre fastboottal vagy ota-val nem mehetne rá a legújabb marshmallow alapú rom. Mintha magától megcsinálná a partíció átméretezést. Inkább olyat találtam, hogy 6-ról ment volna vissza 4-re az ember fastboottal és attól lett soft-brickes. Szóval érdekes

-
ZolkoW
őstag
egyébként bámulatos, hogy egy látszólag egyszerű feladatot ennyire nem tudnak megcsinálni. az S6, vagy az S7 egyik külföldi tesztjében olvastam, hogy "az első telefon, aminél rendesen működik az autó fényerő".
Ezt egyébként szintén kétlem, hogy igaz lenne, de elmond valamit arról, hogy a közvélekedés milyen erről a témáról. Mi4-gyel kapcsolatban nekem is olyan emlékem van, hogy KitKaten már majdnem jó volt, MM óta rosszabb lett. én mintha egy direkt késleltetés lenne benn, de én ilyen 10-15 másodpercet tippelnék. azt hitték, nem vesszük észre, mi?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
havri1
félisten
válasz
SirRasor
üzenetére
De, erre nem találtam megoldást. Egy időben használtam a YAAB - ot, de kiderült, csak látszólag segít, mert nem a fényerőt szabályozza, hanem a meglevő fényerőt fátyolosítja. Tehát megy maxon, csak nem látod.
Redmi2 - n és Mi5-n se tökéletes eme funkció. Note pro-n nem emlékszem. -
SirRasor
addikt
-
SirRasor
addikt
Jólvan, kezd izgalmasabb lenni a dolog
Szeretnék miui8-at (bár lehet megéri kivárni az augusztus 17-et a stabil global developrig)15.12.11-es Global developer rommal jött a telefon. Ha frissítem, azt írja ki, hogy nincs újabb verzió (pedig tuti van
)
Gugliban találtam olyat, hogy marshmallowra nem lehet ezt frissíteni, mert a rendszerpartíciót először át kell méretezni, méghozzá úgy, hogy 2x fel kell tenni a 15.12.17-eset, majd utána már mehet rá az újabb gond nélkül.
Az en.miui.com-on meg találtam egy fastbootos fájlt, ami 6.7.5-ös. Elvileg miui8 és elvileg marshmallow. Az ottani leírásban csak az van, hogy toljam rá a telefonra és kész.
Most akkor melyik a jó megközelítés? Ez az utóbbi szimpatikusnak tűnik, mert a redmi3-ra is raktam így romot és nem rontottam el
Vagy a fastbootos ~1GB-os csomag lényegében mindent felülír, tehát ezért nem kell neki méretezgetni semmilyen partíciót? Akkor davlik cache törlés se kell ilyen esetben?
Na ha ezekre választ kapok, akkor asszem minden lyukat befoltozok a fejemben

-
Kobe
veterán
Mi4 menüjében a kimenő bejövő hívásokról szóló statidztikát h pl 1 hónapban mennyi volt forgalmazva, azt merre talalom ?
-
floratm
senior tag
Cant find update.zip in sdcard-ezt meg miért irja ki? hiszen ott van a gyökérben átnevezve (mi recovery)
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
SirRasor
üzenetére
Nem működik az alapból, a gyártón múlik, implementálja-e. A Xiaomi csak az újabbaknál teszi ezt meg. Hardveres korlátokra hivatkoznak. A ZeurionX fejlesztője ezeket a korlátokat meg is erősítette Mi3-nál, viszont a Mi4 elvileg támogatja az ébresztési gesztusokat. Egy gond van, közös a ROM zip fájl a két telefonhoz, így nem tehetik bele mindkettőbe. Na meg valami plusz kell az új telefonokba is.
-
SirRasor
addikt
Na megjött a kicsike és nagyon tetszik
Csak könnyű összekevernünk az itthoniakat, mert egy Redmi 3 is van a családban 
A fényképezője nagyon durva; simán veri az LG G2-t
Egyedül 2 dolgot szeretnék megoldani, és hátha valaki már mókolt ilyennel:
1. felülről lehúzható menü, ami pl: a TouchWiz-ben is van, meg ami lesz majd a MIUI8-ban is
2. knock on. Ez volna a fontosabb, pláne hogy kímélném a gombokat
Ötletek? -
PLacc
senior tag
Használ valaki Nine mail exchange appot? Nekem sehogy nem akar rendesen menni...
Első konfiguráláskor telepítés után szépen beszinkronizálja a leveleket, majd másnak már nem akarja letölteni őket. Reinstall vagy cache törlés (és újra beállítás) segít rajta megint kb 1napig.
Az összes engedélyt megadtam neki a biztonsági appban...Köszi
-
Drughi
addikt
válasz
Milestone2
üzenetére
16gigás és ugye nem lehet bővíteni.
Most egy 4colos 16gigás i5s-sem van, de a 3/32gigás note 3pro nagyon vonz.
-
Drughi
addikt
válasz
Milestone2
üzenetére
Hát igen...
De 55e-ért elég korrekt vételnek tűnik. Vacilálok e vagy a Note 3 pro között.
-
hege21
aktív tag
MiuiHu 8 használok legújabb fejlesztőit tetszik,de sajna zabálja az akkut egy nappali használatot sem bír ki

Melyik volt az utolsó ami jól működött, nem használtam pár hónapig és most kicsit tanácstalan vagyok
-
darthsmoke
Korrektor
-
Mr.C
őstag
Mi fiók kell hozzá, azzal azonosít. Sztem a legjobb ha flash-elsz egy tiszta romot (már ha összeomlik mindig a névjegyzék azért is)
Amúgy nincs fagyasztva véletlenül a contacts storage? Vagy nem állítottad vissza titanium backup-pal? Ha újra rahuzod a romot, meg kell, hogy oldódjon (dirty flash)
Darthsmoke: úgy tudom, sokan szenvednek azzal, hogy nehezen varázsolják vissza a miui-t, de sok szerencsét hozzá! En.miui oldalon vám leírás
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
darthsmoke
üzenetére
Szia.
Van hivatalos Global meg nem hivatalos magyar és multi ROM is, mind megfelel a kritériumaidnak.
Bootloadert nem kell nyitni, mivel nincs zárva. -
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Majd még írok a Windows 10-ről, de valószínűleg veszek egy "teljes értékű" Win10-es telefont, és emiatt visszaraknám az Mi4-re a MIUI-t.
Marshmallow-alapokon van olyan ROM, ami nincs tele kínai szeméttel? (Magyar nyelvhez nem ragaszkodom, ha tudok minimal Gapps-ot telepíteni, az jó lenne.) Ahhoz nyitni kell a bootloadert?
(bocs, biztosan leírtátok már, MIUI-val kapcsolatban most nem vagyok képben, eddig Meizu-val nyomtam.)Üdv,
Gábor -
Clay
senior tag
Pár telefonra már raktam Nilkint, most is az van a Mi4S-emen, semmi baj nincs vele. Szerintem ha jól rakod fel, nagyon pontosan kell illeszteni, akkor nem levegősödik fel a széle. 3* szedtem vissza mire jó lett, mert a kijelző kicsit süllyesztve van a keretben. Én úgy vettem észre, hogy a többi üveghez képest a Nilkin nagyon pontos, ezért nehezebb is feltenni.
Szerk.: Írtam a en.miui.com BL topikjába, mert letelt a 10nap és még nem jött sms, nyomtak a hozzászólásomra "SUBMITTED" pecsétet. Ez most azt jelenti, hogy rövidesen jön az sms?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

), szóval szerintem ez már javítva is van.

De ez még nem a miui8 béta, mert azt nem mertem bevállal...ez a miui8
És még minden adatom, telepített progim is megmardt. Na asszem most nem nyúlok hozzá egy ideig 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)