Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
zolikaDB #5179 üzenetére
"Marmint, fel akarok tenni egy 4.4-et a system 1-re, es a masikhoz nem nyulnek, hagynam 4.3-on. Ahhoz kell a CWM?! Ugye?"
Nem, ahhoz nem kell CWM.
"Vagy feltolom elobb a sys1-re majd a sys2-re a 4.4-et MiRecovery-vel, es ennyi.
Kb jol gondolom?"Igen, jól gondolod, ennyi.
"Apropo! Ha AOSP-t teszek a sys1-re, akkor is kell a TDB es a CWM?"
AOSP-hez ami mindenképp kell, az a CWM. Aztán, ha:
-Meg akarod hagyni a MIUI-t a system 2-n, ahhoz már kell TDB.
-Ha csak az AOSP-t akarod meghagyni, nem kell TDB, egyszerűen ugyanazt a ROMot tolod fel sys1-re és sys2-re is."vagyula szerint nincs TDB, de pl s4cth-nak OK volt!"
A TDB-ről szerintem nyugodtan kijelenthetjük, hogy működik (én is próbáltam, és egy csomóan írják). Annyi, hogy egy speciális CWM-t kell használni ( CWM 6.0.5.0 r8 by Furniel & Donbot).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Igazi csemege került a szerkesztőségbe. A kínai Xiaomi csúcstelefonja, a MI-3 nem mindennapi teljesítményt nyújt és persze mi leginkább csak álmodozhatunk róla.
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest