- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
Feltettem a legújabb MIUIHU-t, voltak benne hibák.
Be is írtam mi a gond és már ki is javították. Tökéletes lett.
Az ilyen dolgok miatt nem cserélne szívesen az ember más telefonta és OS-re
Nagyon jó az új MIUIHU és a RAM is rendben van (2,3GB Sys1 Mi4) -
blod001
tag
Van valakinek tapasztalata az sMIUI-val? Ez egy moddolt MIUI ROM, van benne aroma installer, egy csomó mindent ki lehet választani telepítésnél, hogy mit akarok és mit nem. Ha valaki nem ismerné akkor itt van.
http://xiaomi.eu/community/threads/rom-kk-v6-smiui-5-3-20-aroma-init-d-multilang-center-clock-a-lot-more.26122/
-
Tomi_Ohl
veterán
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz mizoli #15089 üzenetére
Gond az mindig lesz. Pl: mobile radio active bug. Végén kiderült, hogy AOSP bug, és most a Google is elismerte lollipopban és M-ben.
Én nem pozanos írása alapján mondtam, hanem a többiekén a Telegram csoportban. Az Omni a legstabilabb ROM, lassan én is elcsábulok.
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
mizoli
addikt
válasz Tomi_Ohl #15088 üzenetére
Akkor majd valami egyéb gond lesz
Fogadunk?
Illetve mégsem ajánlok fogadást, úriember biztosra nem fogadAz én olvasatomban pozanos azt írta, hogy Omnin is az van, hogy első bootoláskor csatlakozik, aztán újraindítás(ok) után már nem annyira.
Ha tévedek, majd kijavít.[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz mizoli #15083 üzenetére
Ez a nem csatlakozás CM bugnak néz ki, ahogy pozanos is mondja, Omnin sincs.
De talán egy hete dolgozik egy spanyol fejlesztő is a telefonon (jrizzoli), nyilvános buildjei még nincsenek, de kapcsolatban van Bittivel (aki most csinálja a CM-et), és úgy értesültünk, nagyon tehetséges. Neki nincs ez a network bug se, és ha jól tudom az ő segítségével sikerült megcsinálni az ambient display-t is (legújabb Omni test buildben benne van). Most csinál még pár előkészületet a hivatalos CM támogatáshoz.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
-
mizoli
addikt
válasz pozanos #15079 üzenetére
Köszi, közben felraktam a xenont és a mokeet is, mindkettő repmódos.
Viszont, amit linkeltél, a xenon fm rádió javítás az jó a mokeenak is.
Azt hiszem az összes "jobb" lolli custom romot kipróbáltam már, és mivel rosszabbra nem cserélek, maradok a gyak. hibátlan, csiszolgatott 34-es miuimnál. -
zolikaDB
veterán
válasz lacora5 #15070 üzenetére
Volt ilyen, asszem build 10-en. Most build 12 + Xcelerate kernellel minden OK. Halozatra repulogepes uzemmodos jatekkal csatlakozik fel, de ez volt build 10 + phanton 5 kernellel is, plusz ott volt egy olyan bug is, h hiaba volt a redonyre rateve a zseblampa, nem volt ott. Most jo.
-
mizoli
addikt
Tudja valaki, hogy a XenonHD-ben működik az fm rádió?
-
lacora5
tag
sziasztok, két probléma is adódott.
Az egyik, hogy ha felteszem a Tesla-t vagy az új RR-t, akkor összeomlik a rendszer, minden leáll, viszont ha felteszem az egy hónapos stuxnet kernelt, akkor rendbe jön. Kérdés, hogy a rom-hoz csomagolt kernel, vagy más kernel miért nem jó neki, miért a régi stuxnethez ragaszkodik?
Másik kérdésem az új RR-rel kapcsolatban lenne. A gond az, hogy képernyő feloldásnál előfordul, hogy a nav. gombok világítanak, de képet nem ad, és itt vége is a tudománynak, ezután csak restart hozza helyre. Ez előfordul most másnál is, vagy ez megint valami egyedi öröm?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz batai15 #15055 üzenetére
Az szomorú, de érthető.
mizoli ettől nagyobb fizikai méretű telefon nem kell. Ha képernyő kicsit nagyobb ekkora keretben, az még OK.
bozarjoska eddig milyen színű volt?
Zöld hátlap tudtommal hasonló fogású, mint a fehér, és csak a TD változatra van (hiányzik a vaku melletti mikrofon).Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
bozarjoska
őstag
válasz mizoli #15061 üzenetére
& s4tch
Ha váltok akkor majd valami kisebbre fogok az tuti folyton leesik kicsúszik a zsebemből. Rendeltem is rá új hátlapot, zöldet bár a kijelző kerete is megviselt kicsit de nem akarok rá annyit költeni.
Mi5-ről meg semmi hír gondolom év vége vagy jövőre.[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
válasz bozarjoska #15060 üzenetére
Dettó. A Note-ok nagyok, a Mi4 meg hiába néz ki jól, és a mérete is tökéletes, semmiben nem nyújt érdemben többet, mint a Mi3. A barátnőmnek esetleg jó lenne egy 2 gigás Redmi 2, amúgy számomra most a telefontéma egyáltalán nem aktuális.
-
mizoli
addikt
válasz bozarjoska #15060 üzenetére
A Mi5-öt azért kérdőjeleztem meg, mert még nincs, de várható.
Legfeljebb telefonálásra használom 1 kézzel a telefont, így nem gond, ha nem kicsi. -
mizoli
addikt
A Mi Note, Mi Note Pro, Mi5(?) nem játszik senkinél?
Ezek csak engem érdekelnek?Tomi_Ohl
Eddig én sem Lehet, hogy hiányzik a nyelv.[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Fejvadi #15048 üzenetére
Nagyon király cucc lehet.
mizoli nem is tudtam, hogy nyelvész vagy.
batai15 hogyhogy?
boken én meg folyamatosan bújom a telefonokat, de mégse találok olyat, amire cserélném.
Eddig az Xperia Z3-ra mondtam azt, de az utóbbi időben attól is elment a kedvem.
Még esetleg a Mi4 lehetne, abban vonz a 3GB RAM (meg a jól működő 4.4-es ROMok), de a dizájn miatt meg a Mi3 jobb.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
s4tch
veterán
-
boken
senior tag
Néha rám jön hirtelen hogy lecserélném az aktuális telefonom,(ez átlagban 3-4 havonta szokott elő jönni)
Az MI3 kb 8 hónapja van meg,ma gondolkodtam a cserén,kb 4 órán keresztül bújtam a telefonokat és rájöttem hogy most először nem találtam olyat amire szívesen lecserélném.Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
batai15
félisten
Hát srácok inkább erre a kis idöre nem romolok. Úgy néz ki meg kell váljak a telefontól.
-
pozanos
tag
válasz Tomi_Ohl #15034 üzenetére
Hát már sokan nem értenek hozzá, meg a régi pocket pc-s időkben volt ez. Viszont abban igazad van, ezen a készüléken nagyon könnyű romolni, valóban butaságot állít, aki ennek az ellenkezőjét állítja.. Tényleg csak telefonon még lehet oldani az egészet.
[ Szerkesztve ]
-
mizoli
addikt
válasz Tomi_Ohl #15032 üzenetére
Elég rég voltam miuiandroidon, azért is hivatkoztam a leírásodra, mert tudom, hogy nálad friss infók vannak.
Na, akkor nem is kell batai15-nek átparticionálnia, ennyivel is könnyebb.
Nem olvastam, de tényleg nem volt okos dolog ilyet leírni, ami ennél egyszerűbb, az már csalás
Estefelé lehet, hogy megnézem az Ivan-t mégegyszer
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz pozanos #15033 üzenetére
Windowshoz nem értek, azokkal nem foglalkoztam, de hallottam egyet s mást.
De most komolyan... Xiaomi... Máshol bootloader nyitás, PC-n fastboottal meg mindenféle programokkal szórakozás...Más: frissítettem a TWRP linket a blogbejegyzésemben.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz mizoli #15030 üzenetére
Arra azért vigyázni kell, hogy a miui.hu-n elérhető TWRP régi verzió, nem olyan jó. Ami a blogomban van, az jó.
Mokee felmegy stock system partícióra is.
Közben látom azt írták miuiandroid.hu-n, hogy Xiaomin nem olyan egyszerű ROMolni, mint máshol. Hát előre is bocsánatot kérek attól, aki írta, de ez hülyeség. Itt épphogy minden egyszerű. Egyszerűen felteszel egy recoveryt, és onnan már megy is a telepítés, nem kell semmivel trükközni.
-
batai15
félisten
azt vágom hogy wipe cache , davilk és társai, csak nem voltam képbe a többivel. meg lesem tomi blogját, hétvégén már valami romot fel akarok tenni .
-
mizoli
addikt
válasz batai15 #15028 üzenetére
Ha romolgatni akarsz, cseréld ki a MiRecoveryt CWM-re, vagy TWRP-re, ha még nem cseréltél. (Én a cwm-et használom).
CWM csere a miuiandroid.hu-n le van írva, TWRP cseréről pedig Tomi írt (de lehet, hogy a miuiandroidon is van róla info).A Mi3-on 2 db system partició van, sys1 és sys2. Ha OTA MIUI frissítést csinálsz, és mondjuk a sys1-en van a rendszered, akkor a frissítés a sys2-re jön, és fordítva. (Ezt hívják keresztbe frissítésnek) Mindkét particióról lehet bootolni, ezért dual boot.
(A True Dual Boot szintén le van írva a miuiandroid.hu-n, de az neked nem kell, egyébként sem jó.)Ha nem MIUI rom-ot teszel fel, akkor a sys1-re kell tenned.
ROM csere előtt törölni kell az SD kivételével mindent. Ha SD-t is törlöd, az baj, de nem tragédia, csak azon van a többek között a feltenni kívánt rom is.Nem ismerem a mooke romot, figyelj rá, hogy felmegy-e a stock particióra (kb. 640 MB), vagy kiterjesztett particiót kíván. Ekkor a sys2 területét a sys1-hez csapja egy -letölthető-átparticionáló script (ez egy zip file, recoveryből fel lehet tenni), de kézzel is meg lehet csinálni (leírás XDA-n). Ezután a sys1 területed kb. 1.2 GB lesz).
Mehet a romolás
Na miközben írtam, Tomi beelőzött
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz batai15 #15028 üzenetére
Ne engedélyezz dual bootot, mert azzal csak problémák lesznek pár váltás után.
Feledkezz meg a system2-ről, csinálj úgy, mintha csak system1 lenne.
Kövesd a leírást a blogomban (Mokeehoz nem kell particionálniXiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
batai15
félisten
Tudnátok segíteni a mokee rom felrakásában? csöppet nem értem a dolgokat a dualboot miatt.
Miui.hun is azt írták hogy máshogy kell csinálni. -
pozanos
tag
Sziasztok, így bírta a telefon tegnap este 9-től idáig, Xcelerate kernellel és omni rommal 95% -os akku töltéssel indulva. Wifi mindig bekapcsolva és energia takarékos helymeghatározás is bekapcsolva:
Fényerő beállításom
Akku használata
Képernyő időm ezalatt az időszak alatt.
Ezek mind alapbeállításon Synapse-ban, kb. 10 perc telefonálással, sok netezessel és kis játékkal. Most át raktam viszont interactive governorra és cfq I/O-ra. Ezt is tesztelem, hacsak ki nem jön az új build belőle addig.[ Szerkesztve ]
-
mizoli
addikt
Az RR megint elkezdte, hogy nincs szolgáltatás, csak a repülő módos on/of -ban.
Az fm rádió pár másodpercet szól, aztán elhallgat, ha hozzáérek valamelyik menüponthoz, ismét jön pár másodperc. Pedig nem így indult.Remélem lesz még jobb is, de nekem ez így kuka.
-
mizoli
addikt
Ha valakit még érdekel az FM rádió RR alatt.
XDA oldalról letöltöttem a SpiritF (Spirit2 Free) FM rádiót, és olvasgattam az app szerzőjének infóit (máshol). Ha ki van kapcsolva az RDS, -analóg módban van-, képes jól szólni.
Bár ha ki-be kapcsolom, ismét torz lesz, vagy mono, aztán gyakorlatoztatom, és ismét jó, szóval annyira nincs nagy öröm.
A programozott csatornákat is elfelejti.[ Szerkesztve ]
-
mizoli
addikt
-
Fejvadi
nagyúr
Gondolkodás nélkül zúzhatod a sarkokat.
(#15003) mizoli
Milyen menetre? Csak nehogy sírás legyen a vége
A fókáim elvékonyítják alulról a jeget, aztán szerencsétlenkedhetnek a kutyáid amikor beszakad alattuk. Akkor odaúsznak a fókák és jéggé fagyott heringekkel dobálnak meg. Annak örülhetnek csak, hogy a jeges vízben, nem csip a fagyott bolha. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz mizoli #15003 üzenetére
Majd számolj be.
zolikaDB nem kell full wipe.
Valószínű csak az új Xenonokon van Slim recents.batai15 Igen, TWRP, aztán ott backup, wipe és flashelés.
Úgy tűnik, egész hónapban nem lesz lehetőségem ROMolni. Most mondjuk amúgy is bajban lennék. ROM megvan, RR, de kernellel már baj van. Xcelerate állítólag működik, de rossz benyomást tett rám, úgyhogy azt kerülném. Phantom-ra még mindig nincs frissítés... Amateratsu-ra még régebbtől... Többiben meg nincs se Slim se ElementalX governor. Esetleg Stuxnet jöhetne még számításba, de az se frissült mostanában.
Mondjuk talán működnének a régebbi kernelek is, csak azokból hiányoznak a latest változások.[ Szerkesztve ]
-
mizoli
addikt
Fent van a RR build 12, Xcelerate kernellel. Ezt már onnan írom, tesztelés folyamatban. Első benyomás: hálózatra, wifire simán felcsatlakozott.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
srácok, ha fel akarom rakni a mokee vagy xenon romot, tprw rakjak fel és ennyi? vagy a dual boot miatt nem keveredik a sys1 és sys2 ?
cseppet keveredésbe vagyok most ezekkel a dolgokkal . -
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest