- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
Feltettem a mai Multit kipróbálni. Nagyon gyorsnak látom.
-
anderledani
őstag
válasz mizoli #17492 üzenetére
A digitális fotózás előtt nem volt szükség HDR-re, kevesebb volt a kiégett kép.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
mizoli
addikt
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz bozarjoska #17489 üzenetére
CM-ben nincs SuperSU, onnan nem kell. RR-ben például külön van egy SuperSU mappa a zipben.
Közben én meg letöltöttem egy új optimised RR test buildet, holnap felteszem.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz mizoli #17480 üzenetére
Jó, én sem vagyok nagy témázó, engem főleg az újabb alap (r3 vs r16) vonz SlimBit felé.
HDR: na igen, azzal aztán tényleg jó képeket lehet csinálni (HDR PRO). Nekem is van egy pár nyárról... Vagyis igazából több HDR-es van, mint rendes.
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
zolikaDB
veterán
válasz bozarjoska #17485 üzenetére
HDR-ben olyat lőttem a kocsiról jó fényben, h beszarás. Tényleg szép képeket csinál.
-
faham
aktív tag
Sziasztok
Gondolkodok ilyen telefon vásárlásán és olyan kérdésem lenne, hogy a gyári szoftver mennyire tartalmaz hibákat?
Most már inkább nem végletekig moddolható telefont szeretnék hanem stabilat normális kamerával
Gondolok olyanokra, hogy Most Nexus 4em van itt pl hdr képtől sokszor rebootol a teló, lefagy fekete képernyővel zsebben, nem mindig van mobilnet ha sokáig wifin vagyok stb...[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz mizoli #17477 üzenetére
Nem mintha gond lenne vele, csak a SlimBit AOSP újabb alapú, rendesen működnek rajta a Layers témák és támogat pár custom kernelt.
vikla007 oké, majd írj, sikerült-e. Ha nem, ne felejtsd el leírni a hibaüzenetet.
[ Szerkesztve ]
-
mizoli
addikt
válasz vikla007 #17475 üzenetére
Nincs semmi exta, ugyanúgy kell feltenni, mint bármi más rom-ot, pl. ahogy a slim-et tetted.
Esetleg korrupt a file, ha sehogy sem megy, próbáld mégegyszer letölteni.Tomi_Ohl
Azért jó az Ivan is, nem volt vele különös gondom, de így igaz, a SlimBit AOSP is egész jó
Látom van frissebb verzió, mint amit próbáltam, fel is teszem.[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz blod001 #17473 üzenetére
Aha, értem. Na majd kiderül, ez utóbbi multi hiba-e vagy mindenhol ez van.
vikla007 Próbáld úgy, hogy unmountolod a systemet előtte. Amennyiben nem megy így sem, milyen hibaüzenetet dob?
De ha már AOSP, akkor én inkább maradnék a SlimBit AOSP verziójánál.
Multiromról meg ezt sajnálattal hallom, ezek szerint még mindig csak bizonyos ROMokkal megy.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
vikla007
aktív tag
válasz Tomi_Ohl #17472 üzenetére
Ivan féle aospt, hogy rakom fel? Legújabb twrp- vel próbáltam, de hibát dob... összefűzött file systemem van...
wipeoltam az internalon kívül mindent...
Most slimlp van fent egész jó, eddig cm12.1-et nyomtam és kipróbáltam a multiromot is de a stuxkernellel nekem az eos indult el, persze miuihu nem ment 2.-ként... -
Drenadar
veterán
Teljesen felesleges váltani... Lényegtelen és marketing bullshit.
Majd pár hét és megkapom és majd kiderül...
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz gombasm #17458 üzenetére
Minden jót, remélem az új telefont is megelégedéssel fogod használni.
blod001 ezt a remove online content-et honnan szedted? Xiaomi.eu? Mert akkor az csak a multira vonatkozik, se az angol se a magyar fórumon nem írnak ilyet.
Nekem speciel tetszik az online rész, angol számok is vannak azért ott (csak amikor legutóbb MIUI-n voltam épp nem működött).
A videolejátszó meg csak a launcherből tűnt el, vagy Galériából sem indul el?anderledani szvsz nem nagyon éreznél sok előrelépést, ettől persze még nagyon jó telefon.
vampire17 mivel Mi3 és Mi4 közt csak marginális különbségek vannak, így szerintem pont nem jó helyen húztad meg a határt.
A Mi4i userek meg tényleg átverve érezhetik magukat, ez most jóval erősebb, mégis olcsóbb.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
anderledani
őstag
válasz vampire17 #17470 üzenetére
Amúgy fekete Mi4C-t lehet már valahonnan nem elő- hanem rendes rendelni?
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
-
vampire17
addikt
Sztm kb mi3 es az alatt az a szint, ahol most meg megeri valtani Mi4c-re. Mi4, Mi4i, Mi note, vagy mi note pro rol semmi ertelme.
Mi3 tol mar azert teljesitmenyben is jobb (Ujabb 3D-s jatekoknal azert mar megroccen a Mi3...) Mi4i nel bar jobb, de aki azt vett, annak tenyleg penzkidobas most ujat venni, Mi4 meg eleg eros, a mi note/pro meg ugye eleve erosebb hardver.
Szoval sztm a Mi3 es az alatti tulajoknak erdemes elgondolkodni a cseren, nyilvan ha van ra keret...
[ Szerkesztve ]
-
blod001
tag
Felraktam a mai buildet és nem tudom se a WSM-et se az xposed telepíteni. Ezt írja ki. "Xposed is not compatible with android sdk version 19 or your processor architecture.
Tud erről valaki valamit? Másnak működik?
-
Ájvé
veterán
válasz blod001 #17465 üzenetére
Nem ez a kérdés, alapvetően előre lépés, jobb SoC jobb kamera jobb kijelző. Persze Mi 3 most is jó, nincs vele semmi probléma. Persze nem olyan nagy előre lépés, mint mondjuk várhatóan Mi5-el lenne, de az idén nem jön már, így a ha cserélné akkor nem rossz döntés a Mi4c.
-
blod001
tag
válasz anderledani #17463 üzenetére
Szerintem nem nyújt annyival többet egy Mi4c, mint MI3. Van bármi olyan, amit MI3-on nem tudsz megcsinálni, de MI4-en igen?
Amúgy nálam eltűnt a gyári videólejátszó MIUI-ból.
-
Mr.C
őstag
válasz anderledani #17463 üzenetére
nem tudom, mi élvez nálad nagyobb prioritást a játék, vagy a telefon?
Oculus időpontja is csúszhat, ára is, forgalomba se biztos, hogy egyből eu is kap belőle vagy mittudomén... Én megvárnám a riftet, mert nem égető, hgy legyen egy új telefonod, mert a MI3 még mindig jó. Ha égető lenne akkor megértem, hogy kell egy telefon nekedsudo rm -rf /*
-
anderledani
őstag
Kicsit off is lesz
50-ért megvenné így törötten is valaki a Mi3-amat (írt PÜ-t)
Szerintetek érdemes eladni és 35 ezer pluszért venni egy Mi4C-t?
Mert amúgy Oculus Riftre gyűjtök, akkor az jó nagyot csúszna. De az is lehet, hogy annak olyan ára lesz (ha mondjuk bőven 100 fölött) hogy semmiképp nem tudom megvenni.[ Szerkesztve ]
-
blod001
tag
[Music]
Optimization - Increased the stability of new UI (09-22)
Removed all online contentEl sem hiszem, tegnap pont azon bosszankodtam, hogy egész jó a gyári zenelejátszó (bár mióta átszabták az UI-t, már nem is annyira), de ez a kínai online tartalom nagyon idegesítő benne. Nem is értem, hogy miért került vissza, emlékszem egy régebbi build-ben is el volt távolítva már egyszer. Must have frissítés már csak emiatt is.
-
gombasm
aktív tag
Sziasztok!
Átrnyergeltem más vasra, most szeretném megköszönni azoknak akik a fórumon közvetlenül vagy csak másnak írt hozzászólásaikkal, tanácsaikkal segítettek rajtam, hogy megoldjam a gondjaimat vagy csak minél jobban élvezhessem az MI3 -at.
(Készülékemtől a hardveraprón keresztül szeretnék búcsúzni.)
További aktív és jó hangulatú fórumozást, beszélgetéseket nektek!
gombasm
Nexus 4 & Redmi 5+ & Poco F2 pro & Nothing (1)
-
Mr.C
őstag
válasz vampire17 #17440 üzenetére
igazából valahol az én hülyeségem, hogy a számok vonzanak (verziószám, processzor stb...), de ha jobban belegondolok, még performance módot se használok és így is nagyon sima a kezelése.... játszani nem szoktam rajta (szerintem nem is fogok, szóval a renderelést se fogom nagyon kihasználni. )
sudo rm -rf /*
-
FANaticpass
tag
-
Ájvé
veterán
válasz mikkencs #17449 üzenetére
IMEI.info is van még, de nekem se dobott ki semmit, ennek van egy alkalmazása playen, az szintén kuka, egyet találtam IMEI analyzer, ami annyit írt, hogy jónak tűnik az IMEI számom, de brand és típust nem tudott meghatározni (IMEI.info oldal adatbázisa alapján ).
Találkozz vele személyesen és cpu-z-vel (közvetlenül te töltsd le play áruházból, szóval vagy legyen saját neted a telefon előfizetéseden vagy wifi legyen a közelben) ellenőrizd le. Jobbat, biztosabbat nem tudok ennél. -
Ájvé
veterán
válasz mikkencs #17447 üzenetére
Amit linkeltem a doboz hátulján található matricán lévő számsor, az kell lekaparni és a linkelt oldalon meg lehet nézni, hogy eredeti-e (a doboz).
Itt írnak az IMEI azonosításról, de a linken egy full kínai oldal van, ott megtalálod hol kell IMEI alapján azonosítani akkor gratulálok hozzá. -
mikkencs
csendes tag
Nem a Xiaomi-tól lessz, hanem magánszemélytől ezért szeretném ellenőrizni a meglevő számok alapján.
http://order.xiaomi.com/service/imei
Ezen az oldalon lehetne is ellenőrizni csak nálam nem működik.
Az egyik videóban azt mondták, hogy ha a dobozon a www.tenaa.com.cn szerepel akkor nagy valószínűséggel hamisítvány.[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz mikkencs #17445 üzenetére
Lekaparod a matricát akkor látsz egy kódot, a linkelt oldalon tudod ellenőrizni. Más lehetőség nagyon nincs, ez csak bontatlan csomagolásnál jó, mondjuk nem nagy kunszt kiszedni a telefont és beletenni egy hamisat. Szóval legbiztosabb programmal ellenőrizni. Xiaomishop.hu-ról lesz? Mert akkor nem kell aggódnod.
-
Ájvé
veterán
válasz mikkencs #17443 üzenetére
Playről szedd le a CPU-z nevű programot, ott Qualcomm Snapdragon 801 van a SoC alatt akkor már jó.
Esetleg ezt nézd. -
Ájvé
veterán
válasz mikkencs #17439 üzenetére
xiaomishop.hu-ról van akkor biztos nem az.
Egyébként itt van. -
vampire17
addikt
Mi4:
- Fem keret, jobb anyaghasznalat
- 8 megapixeles elolapi kamera
... es ennyiMi4c
- erosebb hardver (S808+3Gb RAM)
- szebb kijelzo (sunlight display, mar a 4i nel is rohadt szep volt)
- jobb akkuido (a dinamikus FPS allitas miatt)
- Extrak (USB-C, erzekelok oldalt, duplakoppos ebresztes)
- Frissebb szoftver (5.1.1-es alap)Sztm kb igy
-
mikkencs
csendes tag
Sziasztok!
Kinéztem egy Mi3-as telefont de nem tudom leellenőrizni, hogy eredeti-e mert az az oldal amit a XiaomiShop írt nem működik.
Tudna valaki segíteni??? -
Tomi_Ohl
veterán
Legfőbb ellenérv: már megvan a Mi4, úgyhogy nincs értelme rágódni.
Legfőbb ellenérv számomra: feljebb már írtam.
Egyéb ellenérveket írt petrson. Amiben jobb a Mi4c, azok nagy részben úgy sem sokat befolyásolják a mindennapi használatot.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
petrson
senior tag
A Mi4c ha jól tudom a S808-ban erősebb.
A Mi4 szerintem küllemre szebb, nem beszélve a minőségibb anyagokról, a hangszóró elhelyezése is jobb megoldás nálunk. Én nem bántam meg, hogy megvettem. Mi5-re biztos, hogy jövő évig várni kell, nálam csak az lehetett volna alternatíva.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
Mr.C
őstag
Kezdek komolyan elgondolkodni, hogy nem is MI4-et kellett vona vennem, hanem megvárni a MI4C-t... érvek, ellenérvek?
sudo rm -rf /*
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Drenadar #17422 üzenetére
Gyanítom, hogy egy átlag felhasználónak, akinek nincs ROMolási kényszere, elég
Bár egyelőre gondolom az sincs rá.FANaticpass egész jól néz ki az a keret.
anderledani én továbbra is úgy gondolom, hogy hasonló eset leszünk, mint a Mi2 volt. A mi esetünkben ez 6.0-t jelentene jövő év elején.
XDA-s fejlesztőtől meg nem tudom, megpróbálok még körbekérdezni, hátha valaki megpróbálkozik vele.vampire17 gyárilag nagyobb partíciók vannak rajta. A héten küldtem egy screenshotot még az első 5.1-es béta update-ről, emlékeim szerint kb 780MB volt.
petrson 4.2
A Sonynál pl van példa több verzióugrásra, de talán nem is kell olyan messzire menni, házon belül is akad...[ Szerkesztve ]
-
petrson
senior tag
válasz vampire17 #17433 üzenetére
Én ugyan Mi4-en vagyok, az 5.1.1 nem is annyira érdekel, a 6-os annál inkább. Ha egy éven belül nem frissítik tovább a telefont Lollira sem, akkor nálam vége a MIUI karriernek, de Xiaomit sem veszek többé
Mivel kezdett a Mi4? 4.3, vagy 4.4? Mindegy is, de ez így nem egy combos support, pedig zászlóshajó a telefon (még mindig...).iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
vampire17
addikt
válasz anderledani #17429 üzenetére
En Mi3/4 eseteben mar nem remenykednek.. De A csucskeszulekek (Mi note Pro, Mi4c) megkapjak.
(#17432) Fejvadi: Na igen, csak a Mi note Pro sztm mar eleve fel volt keszitve 5.1.1-re.
De nyilvan remenykedni lehet
[ Szerkesztve ]
-
bagly
tag
Hali! Másnál is SODol official cm12 az aliexpress apptól (my orders menüben)?
-
vampire17
addikt
válasz FANaticpass #17428 üzenetére
http://xiaomishop.hu/termek/xiaomi-mi3uveg/
En ezt vettem, rajta van mar egy fel eve, de meg karc sincs rajta... en ezt ajanlom.
-
anderledani
őstag
válasz Tomi_Ohl #17419 üzenetére
Akkor szerinted azért valaha remélhetünk még új android verziót MIUI-ból?
-
FANaticpass
tag
ez nyerő lehet?
-
calamites
őstag
válasz FANaticpass #17417 üzenetére
Ha van normális áron, akkor mindenképpen olyan terméket válassz, ami lekerekített (asszem 2,5D vagymi)
Nekem Nillkin volt, de mind a 4 sarok lepattant idővel, le is szedtem.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz FANaticpass #17417 üzenetére
Van márkás (Nilkin), de nem jó, állítólag törik. Valami noname is jó lesz, egy fóliától mindenképpen jobb.
anderledani úgy tűnik, nincs hozzá kedvük. Meg a Xiaomira várnak, mert ők a teljes forrásokkal mégiscsak jobban meg tudják csinálni.
-
anderledani
őstag
válasz Tomi_Ohl #17412 üzenetére
Ezt már én is régóta meg akartam kérdezni, ha van patchrom, miért nem csinál valaki 5.1.1-es MIUI-t?
-
FANaticpass
tag
Az üveglapok kijelző védőnői mi a vélemény? én kaptam ég, et hozzá de belevegősödött a széle, allinak néztem de van 0.2 és 0.33mm és is. vagy van valami márkàs ebből is?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Drenadar #17414 üzenetére
Ha a 4G-re gondolsz, ez sem támogatja a 800-as frekvenciát, szóval csak nagyvárosokban. 3G az lesz mindenhol.
Elég jó ára van, ha kiadják a forrásokat és csinálnak rá custom ROMokat is, lehet én is elcsábulok.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Drenadar
veterán
Bocsi az Off-ért, de ugye ez kompatibilis a magyar szolgáltatókkal? asszem rendelek egyet
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz mizoli #17405 üzenetére
Akkor tényleg. Általában azok nem stabilak, és hát itt is probléma van.
vampire17 csodálkoztam is, hogy MIUI 6-tal adják ki. Ennek így mondjuk nem tudom, mi értelme volt.
Más: Galaxy Nexuson is 5.1.1 alapú a MIUI. Erről jutott eszembe, hogy valaki nekünk is portolhatná az 5.1.1-es AOSP-re a MIUI 7-et (van patchrom). Az azért elég nagy szégyen lenne a Xiaominak.
-
∂яσнυη
senior tag
SOS!
Voltam olyan ügyes, hogy a sim kártyám csak a micro sim nélkül raktam vissza(szóval csak a keretet/átalakítót raktam bele a sim tartóba).
Eredmény: nem tudom kihúzi a sim tartót, mert valószínüleg megakad a fülekbe.De ugye szétszedni sem tudom, mivel ez alatt vannak a csavarok. Meg úgy egyébként sem tudná sim tartóval.
Szóval a lényeg, hogy k*rva ügyes voltam. Valakinek valami ötlete?
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
igaz, volt rola pletyka, de a hivatalos bemutaton nem hangzott el:
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz mizoli #17392 üzenetére
Külön lock screennel még nem találkoztam (esetleg olyannal, mint amik a Playen vannak, de azokat nem szeretem). Mindegy, SystemUI-ban is benne van.
pozanos mivel a fő kernel Stuxnet alapú, ezért fő ROMnak olyan kell, ami támogatja a Stuxnetet. Másodlagos ROMok már másmilyenek is lehetnek, elvileg MIUI is.
FANaticpass az jó lesz, ahogy bozarjoska is írja, az a TWRP. Lehet, hogy azért nem enged frissíteni, mert át van particionálva a system-ed. Na most erre két megoldás lehet:
1.- visszaparticionálsz CWM-mel, és működni fog a Frissítés appon keresztüli frissítés
2.- TWRP-ből telepíted a frissítéseket.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
mizoli
addikt
válasz FANaticpass #17401 üzenetére
Javasolom, hogy olvasd el a lap tetején az összefoglalót. Hasznos lesz.
-
FANaticpass
tag
válasz FANaticpass #17401 üzenetére
miuiandroid.hu/forum/kb/viewarticle.php?a=44 ebből melyiket erőltettem?
-
FANaticpass
tag
válasz bozarjoska #17398 üzenetére
passz. nem sikerült frissíteni..... nincs ok hogy miért. lehet azért mert más recovery van fent? vagy, nincs köze...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- DIGI kábel TV
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 11
- Politika
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- BestBuy topik
- Amazon Prime Video
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest