Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló

ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zolikaDB
veterán
válasz
Tomi_Ohl
üzenetére
- nálam kifagy
- igen, betettem
- ha a tapetban kiválasztok egy hátteret, az csak a főképernyőre rakja ki, zárképernyőre nem, és amiatt le kell töltenem, és külön oda is belőnöm - nem nagy dolog, csak kényelmi, de ha már megszoktam
- köszi a választVolt fent:
- xenonHD - nincs slim recents
- SlimLP - nagyon tetszik, sok dolog le van fordítva, ami pl RR-ben nincs, van slim recents, de olyan fura érzetet kelt a ROM, mint ami nincs befejezve
- ma újra RR build 10 - ha restartolom, tuti nincs utána hálózat, csak úgy jó, ha repülő üzemmódban teszem ezt. Miért van ez? Netán létezne rá kernel, ami javítja? Jelenleg az általad linkelt Phantom build 5-ös van rajta. -
lacora5
tag
kint az uj (mai) RR!
-
boken
senior tag
Gondolkodom rajta hogy kicserélném a telefon házát,(hátát)szerintetek megoldható?mind a 4 sarka meg van már nyomva és nem tetszik.Szerintetek megoldható?

-
Fejvadi
nagyúr
Most kaptam a hírt, hogy az AnTuTu versenyt, magas fölénnyel az Eszkimók nyerték hazai pályán

-
Fejvadi
nagyúr
válasz
bozarjoska
üzenetére

-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
∂яσнυη
üzenetére
Hát igen, hátha ott még három ponttal többet szereznek

batai15 ugyanaz a widget, de csak lollitól fehér. Novában lehet állítani a stílusát.
vikla007 TWRP-ben MIUI előtt unmountolni kell a systemet, CWM-ben ettől még menni kéne.
De minek is terjesztetted ki, ha MIUI-t akarsz feltenni? -
batai15
félisten
válasz
mizoli
üzenetére
próbáld ki .
Rakj ki egy óra widgetet pl, majd ürísd a ramot.
Meg fogod látni hogy az idő nem fog frissülni. Noha nem szoktam ramot ürítgetni , de ettől független idegesítő hogyha néha mégis akkor ez történik. ezért nem is használok pl gyáritól eltérő óra widgetet , mert azt egyedül nem lövi ki.
Hát és mikor is van éjjel?
olyan 8 körül kellene nem? mégis lassú , legalábbis több napszakba próbáltam de semmi változás. -
batai15
félisten
válasz
Keil Walker
üzenetére
Meg van , de nem találom a wifgetet. Érdekes nova alatt meg van.
-
vikla007
aktív tag
-
batai15
félisten
[link]
nem tudjátok hogy ez a kereső bar hogyan érhető el?
Playen nincs fent, és a widgetek közt sincs. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
zolikaDB
üzenetére
Nálam nem fagy ki az App Settings.
A widgetet betetted az indítópultba?
Hátteres dolgot nem értem, főképernyőre meg képernyőzárra lehet hátteret állítani, esetleg nem gyári témával lehetnek gondok.
Nekem tavasz óta kiterjesztett partíció van, erre teszek minden ROMot.
A kiterjesztés csak a két systemet törli le, tehát legyen nálad egy ROM, amit fel tudsz tenni.boken kell hozzá valamilyen TTS is, hallgatni meg van olyan gyanúm, hogy a Google appot használja (de ebben nem vagyok biztos, régebben használtam).
llaszlo az app beállítasai közt kéne keresni nyelvválasztást.
vagy feltenni MIUIHU-t és minden magyar leszpozanos ez gondolom ugyanúgy clean install után, fagyasztóban elvégzett teszt, mint amiről én küldtem képet. Ugyanannyi pont, de más ROM, a statusbaron látszik.
Az akkuidőről meg az indiai MI3 FB csoportban küldte a képet valaki. Azt mondja, jól le volt húzva a processzor (de közben akár tölthette is, teljes grafikont nem látunk).gyurex17 ezzel akar felvágni. Meg hát ha netán utazik az Antarktiszra, akkor ott még fagyasztó se fog kelleni hozzá

-
pozanos
tag
válasz
bozarjoska
üzenetére
Lehet mert annyit írt a fejlesztő a képek után hogy az órajelek voltak extrém módon lekorlátozva. Meg egyből látni hogy sim sincs a telefonban a képen. (krumpli átlőve jel azt jelenti, nem?) Van igazság abban amit írsz, valószínű hogy kísérleti körülmények ezek, nem mindennapi használatból adódóak. Személy szerint, ha 6 óra kijelző idő megvan az én nyüstöléssemmel, már megteszi. (a jelenlegi builddel is ennyit hozok ki belőle)
-
mizoli
addikt
válasz
∂яσнυη
üzenetére
Ja, fagyasztóban

fejvadi nyomán: (#14894) Tomi_Ohl
-
∂яσнυη
senior tag
Ez az 51k-s antutu is érdekes. Valaki ért már el innen ennyit mi3al? Nem mintha számítana bármit is a Bench.
-
mizoli
addikt
válasz
bozarjoska
üzenetére
Te kis hitetlen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azért van benne valami
-
-
laszy01
csendes tag
Sziasztok! Tudna valaki adni egy linket, ahonnan le lehet tölteni az xcelerate kernelt? Ráengedhetem az RR LP-v.5.4.9-re?
-
calamites
őstag
válasz
Keil Walker
üzenetére
Basszus tényleg! Hülye voltam.
-
pozanos
tag

Új képek az új Xcelerate kernel teszteléséről. Ígéretes, omni rommal tesztelve xda fórumon.
-
-
zolikaDB
veterán
Kiterjesztett partícióra feltelepíthető a stock-ra való ROM? (ahogy nézem, Xenonból a stock az régebbi, lassan át kell térnem nekem is)
A kiterjesztés "bánt" valamit? Pl storage, adataim? -
calamites
őstag
Képernyőképet hogy is kell csinálni, és valahogy nem lehet beállítani, hogy a kikapcsolódás menüben legyen benne?
-
Ájvé
veterán
-
llaszlo
veterán
Ebben tudna valaki segíteni?
Át lehet verni egy appot, hogy más a rendszer nyelv, mint ami be van állítva?
[link] -
Amadako
tag
Sziasztok
a xiamomishop.com-mal nem tudjatok mi lett?Mert nem találom.
Előre is köszi
-
zolikaDB
veterán
válasz
Tomi_Ohl
üzenetére
Last updated 06-15, hat ja, egy honapja...
A bajom az a MIUI-val, h:
- random szetfagynak a kozossegi appjaim. A facebook is itt klattyog, ha jon vmi, mert az 'App settings' kifagy, fekete kepernyo.
-Az Instagramba is hatodjara sikerult belepnem, restart kellett neki.
- A mail app nem kepes beallitani egy yahoo.de fiokot.
- A free ram mutatasat nem kepes kovetni a zooper widget.
- A Tapet-tel le kell toltenem a hatteret, amit be akarok allitani, mert a pipa gomb csak a fokepernyore tudja beallitani a hatteret, ami epp megtetszik.
Amik tetszenek:
- maga a gyari mail app
- telefonos tiltolistahoz egyszerre tobb kontaktot lehet adni
- gyari kamera
- gyari bongeszo
- biztonsag/tisztito app
- akksiprofilokRezeg a lec... Vagy megy vissza a build 10-es RR, vagy Slim/Omni/Xenon.
-
Tomi_Ohl
veterán
Kaptam egy infót a Telegram csoporton. A fejlesztői lehetőségekben a memória optimalizálás valójában swap-et csinál. A swap valójában olyan, mint a RAM, csak a belső tárolót használja. Nagyobb swap = jobb multitasking elvileg (bár a belső tárhely lassabb, mint a RAM, szóval nem teljesen ugyanaz).
-
-
pozanos
tag
Az omni rom is kapott frissítést, ha vkit érdekel. Felraktam, eddig minden okés.
-
mizoli
addikt
Xda-n azt írja vki, hogy másik kernellel sem megy az új rr.
Remélem a fejlesztő gyorsan javítja a hibát.
-
Tomi_Ohl
veterán
zolikaDB, mizoli kedvesek vagytok, de nem kell sietni, mert úgy hallom, nem indul el.

vikla007 na akkor megvan a probléma.

-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
vikla007
üzenetére
Ha nagy felbontású kép van beállítva (megnézed a kapcsolatokban és nagyban látod a képet), akkor megjelenik. Csak van, hogy el van homályosítva, nos, ez ilyen.
mizoli szerencsére nagy baja nem történt, kijelző is ép, csak a kereten van pár nyom.
Simogatni én is szoktam, ruhával, hogy letöröljem.
tupacamaru na igen, nézegettem olyan tokokat, de én az anyag fogására gondoltam.
Mondjuk igaz, hogy vigyázok rá, de balesetek történnek. Most is csak úgy kicsúszott a kezemből. Azóta jó szorosan szorongatom.
Más: kint az új RR!

Ebben az RR változásokon kívül benne vannak az eszközspecifikus változások meg az új kernel is, szóval ha minden igaz, már tényleg nem kellene problémáknak lenni vele.
Én a héten vakációzom, falun, WiFi csak akkor van, ha kimegyek az udvarra vagy az ablakban állok, szóval most nem tudom feltenni. -
mizoli
addikt
válasz
vikla007
üzenetére
Tulajképpen nem kell külön beállítani, automatikusan teljes képernyős lesz. Névjegyek, szerkesztés, ráböksz a képre (v. a helyére, nálam bal felső sarok), kiválasztod a megfelelő lehetőséget (leginkább a kívánt képet, ha van), és kész. Teljes képernyős lesz, akkor is, ha a kapcsolatod hív, akkor is ha te hívod.
Ez a 34-es V5-re vonatkozik, nem tudom, mit használsz.Tomi
Nagyon sajnálom, azért megérte volna védeni
Én időnként kiszedem a tokból, és megsimogatom, hogy érezze a törődést 
-
Tomi_Ohl
veterán
Néha eszembe jut, hogy talán kéne valami védelem a telefonnak.
Szépen végigcsúszott a bordás radiátoron, felül és alul is nyomot hagyott az éleken. 
De nincs kedvem tokba rejteni, túl jó a dizájnja és a fogás ahhoz.
vikla007 mit is akarsz tulajdonképpen? Teljes képernyőt elfoglalja a hívás...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)