- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- Yettel topik
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Kris87 #30253 üzenetére
Volt egy eladó AliExpressen, aki egész jókat kínált, de ahogy nézem már nem... Így nem vagyok okosabb én sem.
A hirdetés/üzletelés pedig tiltott a szakmai fórumokban!Keil Walker ja, a HTC 10 elég jónak néz ki és HTC-tlenül jó az ára is már. Sok sikert hozzá!
RetepNyaraB NFC tudtommal még mindig nem megy Oreon. Akkuidőről csak ilyet tudok mutatni (ez idő alatt a telefon kikapcsolt állapotban is volt, szóval standbyra nemigen lehet ebből következtetni):
-
-
heidricha
őstag
válasz
Kris87 #29374 üzenetére
A GPS ügyében. Nekem a N AoSp ROM-okon eddig minden GPS hangolás azt eredményezte, hogy a GPS használhatatlan lesz. Lát holdakat, de nem ad pozíciót. Úgy fest itt is ez a helyzet. Nálad nem lehetett ilyesmi az ok?
Hangolás alatt olyasmiket értek, mint a FasterGPS, vagy akár az aGPS adatok. Csak addig van GPS, míg ezekhez nem nyúlok. -
heidricha
őstag
válasz
Kris87 #29374 üzenetére
Érdekes, hogy mennyire másképp tud viselkedni ugyanaz a rendszer.
GPS hibátlan. Igen háklis vagyok rá, minden nap használom.
Hálózat nevét eleve kikapcsoltam
Power elemlámpát sosem kerestem
FB app nincs fenn, semmi sem fagyott eddig (FB lite van, az csak a hálózatot veszti el folyton, de azt minden ROM-on)
SOT-ot nem nagyon mértem, standby kimondottan jó.Már épp ömlengeni akartam, mennyire tökéletes, amikor egy reboot csak becsúszott. kb. 7 nap után.
Láttam sokkal rosszabbat is, bár a reboot-okat nem szoktam tolerálni.
ROM gazda szerint a korábbi kernellel kellene próbálkoznom.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Kris87 #29374 üzenetére
A power gombos zseblámpa valóban nem megy, ezt eddig észre se vettem. Mindig a gyorskapcsolókból kapcsolom.
Akkuidőre én nem panaszkodom, Nugát ROMokhoz képest jónak számít, standby-jal sincs baj, de képernyőidő valóban lehet kevesebb, mint MIUI-n.
Fagyásokkal egyáltalán nem találkoztam, bár FB app csak egy napig volt fent múltkor, de YouTube-ot elég sokat nézegetek, és sosem állt meg.
Azt is el tudom képzelni, hogy beakadt nálad valami a háttérben, ami merít, lassít, nem lehet valóban ez az ok? -
-
s4tch
veterán
válasz
Kris87 #22648 üzenetére
Csak a hivatalos infók állnak eddig rendelkezésre. A frekvenciákat nem részletezték, infra van, eseményjelző LED vélhetően van,
USB-ről még azt sem tudni, tud-e USB hostot*. Idővel minden kiderül. Nekem mocskosul tetszik, és állítólag nem csak Kínában és Indiában lehet majd hivatalosan kapni.*sorry, USB host van.
-
mizoli
addikt
válasz
Kris87 #19095 üzenetére
Amit s4tch írt + további lehetőség:
A cwm-ben van kikapcsolás, ki tudod kapcsolni a készüléket.
Az RR-t is fel tudod flashelni CWM-ből, teljesen jól fog működni, csak ha csinálsz vele egy nandroid backup-ot, a visszaállítás nem lesz tökéletes (illetve nekem nem volt az).
CWM-ből simán fel tudod tenni a TWRP .zip verzióját (azt hiszem a 2.8.7 a legfrissebb), és nyugodtan telepítheted az RR-t. -
s4tch
veterán
1) be lehet állítani, hogy csak wifin töltse le a képeket
2) be lehet állítani, hogy egyáltalán ne töltse le a képeket automatikusan, csak akkor, ha kézzel rányomsz a képre
3) használhatod a gyári e-mail appot(#3804) petrson: módosított cm11 app (párszor már linkeltem a topikba), vagy mondjuk a google kamera
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Autós topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest