- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk1
addikt
Azzal meg kell barátkozni, hogy ezek az új sok magos készülékek hajlamosabbak a melegedésre és mivel csak passzív hűtés van, egyből lehet érezni kívül is. Az viszont komfort szempontjából tényleg nem mindegy, hogy kézbe véve, hol süt legjobban. A HOX Tegrája, pont a kamera alatt izzott, a Meizu MX2 meg a jobb felső sarkán a bekapcsoló gombnál nyomta a meleget. A Mi2 az akkun keresztül tényleg alig melegszik a többihez képest, én ilyen szempontból teljesen elégedett vagyok vele.
Szombaton például lehúztam vele 600km-ert, úgy hogy végig töltőn volt, közben ment rajta a Waze, sütötte a nap a szélvédő alatt és ennek ellenére alig melegedett. Úgy hogy nem rossz ez. -
Wajk
addikt
igen, sajnos ez van ha kínai témát használsz, sajnos nem a rendszer dátumkiírását használják, hanem sajátot ami a témában van benne, ahogy vagyula is említette.
ez nem csak a lockscreenre hanem akárhol előfordulhat kínai szöveg ami nem a ROM hanem a használt téma "hibája", nézegess pl az en.miui.com oldalon, ott vannak angolra fordított témák.
-
vagyula
senior tag
A miuiandroidos rom gyári lockscreen-jén a magyar formátumú és megfelelő dátum van.(pl.február 21.csütörtök) az tuti.
Ha te egy másik,letöltött lockscreent használsz,akkor nagy az esélye,hogy nem magyar a szerzője és a saját dátumformátumára írja meg,mint ahogy téged is zavar.Ez könnyen orvosolható: a manifestben egyszerűen átírod a megfelelő formátumra.
Amúgy hol találkozol lépten-nyomon kínai szöveggel és milyen romot használsz?Mert én nem nagyon látom -
Wajk
addikt
Én most a PowerSave-et tesztelgetem az leveszi 1500-ról 900-ra a procit, de az még a RealRacing2-nek is elég ahogy tesztelgetem. A MostWanted-nél már érezhető maximum grafián, de most az amúgyis hanyaglom.
Szóval aki nem akarja Maximumon hajtani a gépet és csak 3D játékokat nyomni, érdemes kipróbálni
-
Wajk
addikt
Töltsd le a Marketről, nem várható el az Opera-tól, hogy minden márkát felirkáljon. Ha nem találsz "nekünk" valót, akkor próbáld a Nexus4 verziót, nem lesz gond
Ébresztő: nekem van egy 1,5 éves kislányom, szóval ha jól számolom pontosan másfél éve nem használok ébresztőt
Napközbenre ha beállítod akkor is csak rezeg? Próbáltad az Óra app adatait kitörölni? Esetleg próbálj Recovery-ben is egy Wipe Cache (az nem töröl semmi adatot, csak az átmeneti tárolót üríti ki.) lehet valami beállítás kavar be, szóval lehet ha megismerkedtél a telóval, akkor csinálj egy mentést a MIUI Backup-al, Majd Wipe Data és a Rendszerbeállításokon kívül pakolj vissza mindent. Vagy még előtt teszteld "üresen" a teló hogyan működik az ébresztő...
-
mumk1
addikt
Nem igazán használom a stock böngészőt, én a Dolphin-t preferálom, de biztos lesz itt olyan is aki azt használ.
Az ébresztőre nincs ötletem, esetleg ha nem gyári hang van beállítva, akkor próbáld meg azzal is.
A letöltésnél nekem is feldob egy ablakot, de ha engedélyezem a wifi nélküli letöltést, akkor gond nélkül szedi mobilnetről is. -
Wajk
addikt
nem kell túlragozni, mint írtam engem nem érdekel, nem az én dolgom.
nekem nem kell magyarázkodnod.Amire írtam a korábbi hsz-t:
"Ja, DHL nekem is elküldte ezt a terrorizáló emailt, hogy küldjem el nekik a paypal fizetési bizonylatot, vagy devizaátutalási megbízást, meg a többi butaságot. Megírtam nekik hogy nem fizettem érte, hisz ajándékba kapom a legjobb kínai barátomtól, Gung Baotól, akivel együtt kaszáltam a bambuszrügyet egész nyáron. Igazából ezt már nem tettem hozzá, de az is elég volt nekik hogy nem fizettem érte, merthogy ajándék." -
Wajk
addikt
nem akarok szónoklatot tartani, de légyszíves olvasd el a fórum alapelveit. Ne buzdíts másokat hazugságra.
Különbözőek vagyunk, nem szólok bele senkinek az értékrendjébe, de ne úgy állítsd be ezt a lépésed mintha a legtermészetesebb dolog lenne.
PÜ-ben lehet osztani ötleteket, akinek erre van igénye, de nyíltan ezt nem kellene...
-
Wajk
addikt
ha még nem tettél fel semmit ahogy mondtad, akkor JBL5 vagy 7-es ROM van fent, azokban nem volt még tökéletes az angol. a JBL11-ben sokmindent javítottak.
Gabó75: friss és ropogós
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest