- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
anglergab
addikt
Frissítsd a legújabb kiadásra, az előzőnél (amit feltettek) tényleg fordítva volt.
Mielőtt hibabejelentést írtok, győződjetek meg róla, hogy a legfrissebb kiadást használjátok.
A frissítéseket feltehetitek úgy is, hogy minden adatotok megmarad, azaz a data (és cache) és media formázása nélkül (lásd: manuális telepítés). Ezáltal nagyon gyorsan tudtok frissíteni.
Azonban ekkor nem lehet garanciát vállalni arra, hogy minden korábban telepített appotok megfelelően tud tovább működni, azonban nagyon valószínű, hogy a többséggel nem lesz gond. Ezért, ha manuálisan telepítettétek a frissítést és app specifikus problémát tapasztaltok, az legyen az első, hogy a data és cache partíciókat is formázzátok a manuális újratelepítéskor (ekkor értelemszerűen minden appotok és azok adatai elvesznek az eszközről).
-
barnade95
tag
ja, akkor azért, nekem a pár nappal ezelőtti van fönt, az előzővel tényleg valami hasonlóra emlékszek én is, mármint hogy Mindignél kikapcsolt. De tán a sohánál meg nem, erre nem emlékszek pontosan. Ha teheted, frissítsd, ezzel prímán megy minden.
-
kelzsoca
félisten
Hát, most nem vagyok otthon, nem tudom megnézni, de az jól működik, a Mindig beállítás, alvó módban is megtartja a WiFi-t, a Csak ha csatlakoztatva van beállítás, abban az esetben tartja ébren, ha a töltő be van dugva, a Soha, pedig minden esetben bontja alvó üzemmódban a WiFi-t.
-
barnade95
tag
nálam nem.
-
FET-MEN
veterán
faca játék. Éppen az elindítással kinlódok. Csak ugye én nem szoktam WAREZ-olni
-
tjb007
nagyúr
-
anglergab
addikt
Telepítsétek a legfrissebb szoftvert (frissítést). Ha azzal is fellép a probléma, akkor jelezzétek a topicban. Ezek mind szoftveres bugok, ezért mindenképpen frissítsetek a legújabb rom-ra, mivel ott ezek javítva lettek.
Érdemes meggyőződni, hogy mindig a legfrissebb kiadás legyen fent.
-
anglergab
addikt
Egyébként a WayteQ oldalán is a kiadási dátum szerepel: pl.
WayteQ_xTAB_70w_20120720.zipJelenleg a legfrissebb:
WayteQ_xTAB_70w_20120807.zip -
anglergab
addikt
(#906) spiritex
Több release-nek lehet ugyanaz a build száma, tehát a kiadási dátum az egyértelmű. Ha megnézed, ezt tartalmazza a zip fájlneve is.
(#905) kokaix
Mindenképpen érdemes frissíteni, a kiadott szoftverek (frissítések) is hivatalosak, gyáriak.
-
oszlopos
tag
Köszi, már használom is.
-
thetan
aktív tag
A képernyőmentés kicsit gáz mert ha nem egyszerre nyomtad meg akkor vagy kikapcsolja, vagy a hangerőt. De ha sikerül egyszerre megnyomni akkor kivár egy kis ideig, és úgy készíti el. legalábbis én ezt tapasztaltam.
-
FET-MEN
veterán
Reggelt. Nálam még fagyás sem volt egyszersem.. kop kop..
-
anglergab
addikt
Nem a build számot célszerű ilyenkor megadnod, hanem azt a dátumot, amikor a rom ki lett adva (ugyanis az egyértelmű).
Az akksinál valószínűleg az idő ugrálása miatt jelent meg a max. időtartam.
Telepítsd a legfrissebb rom-ot; ha ott is tapasztalsz problémát, akkor azt jelezd a topicban.
-
kelzsoca
félisten
Kérlek, tedd fel a tegap este kirakott frissítést.
A képernyőmentés pedig:
Hangerő LE+power egyidejű lenyomása esetén készíthető, root nem szükséges.
A képet itt találod: /mnt/sdcard/Pictures/Screenshots/
-
tomee007007
addikt
a melegedést és a program hibákat én is tapasztaltam ezzel a rommal
-
Keeperv85
nagyúr
Ajaj... lehet a 70w-ben valami ilyen jellegű hiba van az alap szoftverben is. Nálam a 80-as modell fut, ezen "lecsukja", tehát egy animáció keretein belül "kitolja" a képből a Stat.bart.
-
Keeperv85
nagyúr
Sajnos nem tudok. Viszont ha valamelyiket megpiszkálom akkor lehet menne ez is, csak azért nem foglalkoztam vele eddig mert a MoBO pl. nem fut a system alól, az MX player tele van reklámmal (persze nem a fizetős verzió...), a BSPlayeren akadoztak a videók, az Mplayer halott, nem lett ICS-re átírva, a RockPlayer meg nem látja a belső tárhelyet...de próbáltam még párat, amiket meg sem jegyeztem inkább....
-
Keeperv85
nagyúr
Dióhéjban leírom miért nem lehet. Van ilyen modifikáció, ami még akkor készült, mikor a lejátszó még GB romon futott. Mostanra hogy az ICS megjelent az a modder, aki azt csinálta nem vett olyan tabletet, amin ICS lenne, de nyilván át lehetne hozni ide a javításokat.
Viszont van egy nagyobb baj: hiába van meg a gyári lejátszó komplett forráskódja, ugyanis azt csak a gyártó szoftverrel együtt lehet felépíteni, mert egy csomó értéket vár a felépítés közben. Hogy mást ne mondjak: pl. az audoió modul kezelési rutinjait, a kijelzőfelbontást stb.. stb. Na most mivel csak így tudnám összefordítani, szükségem lenne a komplett forráskódra, ami nincs meg. Időközben az AMLogic szerverei is halottak, most folyik a visszaállítás. Ott talán most fenn lesz a komplett csomag is, akkor ismét megnézem.
-
oszlopos
tag
Küldöm
-
oszlopos
tag
Halihó!
Nálam is kilép a nova launcher, hol találom meg a korábbi 1.2.1-es verzióját? -
thetan
aktív tag
Nem a feloldásra gondoltam, hanem a készenlétre. Ha lemegy alvó módban akkor is a bekapcs gombot kell benyomni (tehát használni kell). Vagy nem?
ja megint félreértettem. nem azt állítottad hogy nem kell használni a bekapcs gombot, hanem hogy nem fog magától bekapcsolno
-
thetan
aktív tag
Na jó. de akkor nem megy készenléti helyzetbe és megnő a fogyasztás. Vagy nem?
-
kameraman77
tag
Operát ma bepróbálom.
Amúgy pont én is tegnap nézegettem végig tabokat és szintén két Maxellt meg egy Navon-t (a hülye azért nem vagyok áruházban) mert tokot nézegettem a gépnek.
Így első benyomásra megerősítem amit írtál, főleg, hogy Maxelleken régebbi Android volt rajta. (bár ez nem tudom, hogy mennyire számít, nem tudom nagyon a különbségeket a verziók között)
-
kameraman77
tag
Igen én is erre gondoltam, hogy kikapcsolt állapot mellett töltés visszaigazolás, meg egyéb értesítések. Szerintem elfért volna.
Amúgy még mindig tart a felfedezés és meglepetésként ért, hogy Skype közben a hátsó kamerát is tudom használni, ezzel valamivel jobb képet sikerül csiholni - persze ez sem az a tűéles dolog, de jobb, mint az előlapi. (Egyszer kilépett, de aztán majd 20 percet folyamatosan ment, közben többször próbálgattam, le-feljelentkeztem, videót indítottam és fogadtam, többször nem volt vele gond)
Épp most tettem töltőre, 4 óra 12 perc wifi és mellette egy halom nyomkodás, HDMI, fotózás, képregényolvasás mellett összesen 6:17 percet futott egy feltöltéssel, úgy, hogy volt még benne 7% amikor rátettem. Maximálisan elégedett vagyok ezzel az eredménnyel, igazából azt reméltem, ha 3 órát elmegy már nagyon jó
Próbálgattam a fotókészítést, hogy mit lehet belőle kihozni. Ha az expozíciós értéket visszaveszem a maximális -4-re, akkor ebben a full napfényes időben a világos részek nem égnek be annyira, de a sötét részek majdnem kékes elszíneződést kapnak. Kizártnak tartom, hogy hardveresen ilyen gyenge lenne, még ha csak interpolált is a 2megapixel. Lehetséges, hogy későbbi javítás erősíti a kamerát, vagy ez csak álom? (Nem igazán értek a rendszerhez, szóval bocsánat ha hülyeséget kérdezek)
Tovább teszteltem a HDMI-t is. A Play-ből leszedtem az Angry Birds-t (nyilván játékkal lehet a legjobban lemérni mit tud
) és kitettem teljes képernyőre a 82 centis tv-n. Az irányítás annyiban változik (és ez igaz mindegyik HDMI-s dologra), hogy a kék kört ráírányítva a madárra duplát kell kattintani és a másodikkal megfogni (nyomva tartani). Tehát tv-re kirakva dupla katt a jellemző. Elvileg megy a nagyítás-kicsinyítés is, de a netet - legalábbis a beépített böngészővel - hol sikerül lefele pörgetni, hol nem. Hosszabb Mini HDMI-t kellene szereznem, mert a videokamerámét használom, az meg kicsi. De úgy néz ki, hogy játékra alkalmas a dolog, legalábbis Angry alatt működött a kicsinyítés-nagyítás (kicsit pixelesedni kezdett amikor kicsinyítettem - lehet, hogy a tv-m a ludas, nem tudom... ) Képnézegetés és egyéb dolgok simán jók, A kép nálam kicsit túlerősített és élénkek a színek (Mondjuk ezt a tv beállítása is befolyásolja) Amikor HDMI-n van a gép, akkor a kijelző fekete, tehát nem fut párhuzamosan a dolog, így a feketeséget sikáljuk a kezünkkel, miközben a tv-t nézzük.
Most egyelőre ennyi, pihen a gép, töltődik
Holnapra kiviszem magammal terepre és segít majd fényképezni, legalábbis visszanézni a képeket. Láttam PLAY-en, hogy van Canon tükörreflexesekhez meghajtó, automatizáló program
Bepróbálom majd a gépemet hozzá, de az én régi A85-ösömhöz nem sok reményt fűzök, kicsi kompakt gép, bár jó lenne egy automatizáló time-lapse-hoz.
-
kelzsoca
félisten
Meg fogom nézni.
-
kelzsoca
félisten
Az alap, értsd első gyári is ki tud fagyni, de ez kevésbé jellemző, lehet hogy valami alkalmazás fogja meg, vagy az miatt csinál ilyen anomáliákat.
Az összes kiadott szoftver gyári szoftver volt.
(#782) anglergab
A friss szoftver a hivatalos weboldalról is tölthető
-
agocs
csendes tag
Az időutazós bug nálam is sokszor jelentkezett már. Úgyhogy én átállítottam kézi időre az automatikus helyett egyelőre.
-
thetan
aktív tag
Ha előzőleg feltelepítetted a programot és utólag mozgatod át, akkor valószínű az elérési útvonalon nem találja. Telepítés után ne mozgasd át az adatállományt. Ha feltetted külső sdre és onnan átteszed az adataidat egy belsőre - majd onnan telepíted, azt lehet, de a jelenlegi rom-nál meg van fordítva az elsődleges kártya, (pl a chace adatok is a külsőre mennek). Ha az eredeti jobb volt számodra, van egy update (fentebb megtalálhatod) amikor visszacserélődik a memóriahasználat az eredetire.
A fájl mozgatást nem értem. Próbálj meg más file kezelőt. Én többet is használok. pl. az ES-file managert, vagy a total-commandert. A rootolás miatt (ha már rootoltad a készüléket - ezeket jól lehet használni
Én is megforditottam a logikát, a belsőt csak adattárolásra használom, pl. filmet nyomok rá, vagy a psx játékoknál odateszem az alapjáték iso -jat. és a kőlső meg a rendszerhez kell.
A beállitásoknál ellenőriz le, (a memkártya mérete szerint) hogy amit külsőnek gondolsz, az tényleg a kőlső-e mert a csatolási név megváltozott
Remélem nem irtam nagyon hülyeséget
-
thetan
aktív tag
Használd egészséggel sokáig hiba nélkül. Szerintem is jó gép
Nem tudom miről beszélsz, nekem az aksi kijelzése most is grafikus. csinálj egy screent
-
thetan
aktív tag
De "csak" a vonalast lehet ingyen hívni- és elég magas a mobil percdíja úgy látom. találtam olyat, aki 0.02 euróért mondja a magyar mobilt. - persze ez most csak részletkérdés.
Lezárom most ezt mer nem ide való, de majd jelzem mit okoskodtam ki
-
thetan
aktív tag
tableten próbáltad már? És olyan kell ami híváskor a saját mobilszámomat jelzi ki, hogy azonosítani tudjanak
-
spiritex
veterán
Amiket eddig használtam azok a Voipbuster, a Justvoip, a 12Voip és a Freecall. Ez mind jó, csak ki kell választani, hogy kinek mi a fontos, mert van amelyiknél az egyik ország az olcsóbb, van ahol a másik, van ahol az sms, van ahol pedig több a Freeday-ek száma. Szóval a Rates részt és a feltételeket érdemes jól áttanulmányozni a döntés előtt, bár nekem volt, hogy párhuzamosan 3 helyen is volt 15 euróm a számlán, és mindig azt használtam, amelyik éppen jobban megérte.
-
morpheuss12
tag
A gyári rommal nekem állandóan fagyott. Ezel a rommal amit kelzsoca csinált azzal nem volt fagyás demost nem látja a belső memóriát.
-
sdd2
veterán
Az jó kérdés, kelzsoca hátha tud majd valamit.
-
spiritex
veterán
...csak mert nekem a fenti porosodáson, szemcsésedésen kívül semmi problémám nem volt a tab-bal. 2 hét alatt semmi ilyesmi (sem más) nem jelentkezett a dobozból kicsomagolt, gyári rom-mal (az újakat még nem próbáltam).
-
FET-MEN
veterán
az enyém közelsem ilyen. ugyanitt van de még nem zavaró. a tied nagyon durva.
-
adesz444
csendes tag
Na, hát itt leszek akkor ellenpéldaként, most is rajta volt a töltőn egész éjjel és nincs erős "sarki" fény. Néhány ilyen por vagy valamilyen szem látszik, de egyáltalán nem akkora mennyiségben, mint a fentebbi fotón.
-
thetan
aktív tag
Hát ez nagyon durva
Köszi hogy feltetted, így már értem mire gondolsz.
-
FET-MEN
veterán
sziasztok. de kétszer is. akkor itt lesz a gond. biztos vagyok benne mert amikor töltöre tettem beerösödött a kék sarki fény. lehet hogy ez a por is akkor keletkezett. akkor éjjelre senkise haggya töltön!
-
thetan
aktív tag
holnap ménezem úgy is. egyébként van ott valami (vagy csak már rémeket látok), de működés közben nem vehető észre
-
sdd2
veterán
Köszönöm a kiigazítást de nem is írtam a többi szót
-
FET-MEN
veterán
na az érdekes dolog. de remélem sose kell megtudnom
amúgy jobb alul van a CPU mi? komolyabb 3D-s játéknál melegszik rendesen.
-
FET-MEN
veterán
ez ilyen. én annak örülök hogy minden oké. UP-ot feltettem. változás nincs. azt nem tudom hogy a CPU ONDEMAND-on van-e vagy sem. mert nekem kell 1-2 mp mire felvillan a kijelző.
-
kelzsoca
félisten
Pesti a telephely és a szerviz is
-
kelzsoca
félisten
Egyenesen a WayteQ-hez is mehet, így gyorsabb.
-
thetan
aktív tag
egyetértek
A dolphin böngészővel még a beágyazott youtube-t is le lehet játszani
-
kelzsoca
félisten
Igen, tévesen linkelték
-
thetan
aktív tag
De. Lehet nem jót linkeltem be. Igazából nem tudom, hogy a legelső lapon frissítve van -e mindig legújabb aktuális romra.
-
thetan
aktív tag
azt is kipróbáltam meg a dolphint is feltettem - egyiknél se megy
-
kelzsoca
félisten
Igen, az alap állapot az a szoftver alap állapotát jelzi, csak így kis csomagokkal gond nélkül lehet "ugrálni" a verziók között, nem szükséges hozzá újrahúzni a szoftvert.
Remélhetőleg így kényelmes a váltás bárki számára.
Tehát aki felrakja a friss szoftvert, és SD kártyát használ a géppel, semmi dolga nincs (ez a többség, és ezért az alap állapot ez a verzió)
Akinek viszont nincs SD kártyája, de emellett szeretne komolyabb játékokkal is játszani, amely játékokra jellemző a +adat letöltése (pl: Gameloft játékok) nekik készült a kis patch. -
spiritex
veterán
...folyt.: Nekik van szükségük a "fordított állapotra" ahol a belső tárhelynek SD kártya a neve, és gondolom azért van az "alap állapot" is külön elkészítve, hogy ha majd ők is vesznek SD kártyát, akkor ők is áttérhessenek a 20120722-i szoftver alap állapotára anélkül, hogy újra fel kéne tenniük a 20120722-i rom-ot.
(#439) tjb007
Köszi, akkor már világos! -
spiritex
veterán
Lehet, hogy az én híres porszemcséim is a kijelzőről váltak le, mert azok is főleg a gombok felől vannak, igaz a lenti sarokból indul a szórás...
A legkönnyebben egyébként kikapcsolt képernyő mellett látszanak és napfényben. Ma adom fel egyébként a csomagot a szerviznek, hogy csináljanak vele valamit; eddig nagyon gyors, korrekt és rendkívül segítőkész a WayteQ support!
-
anglergab
addikt
(#374) spiritex
Az Android memóriakezelése egészen sajátos koncepción alapszik. Először is, a futó appok több folyamatot és szolgáltatást is magukba foglalhatnak. Ha fogytán a szabad RAM, az Android elkezdi killezni (kilőni) a legalacsonyabb prioritású appokat. Vannak appok, amelyek csak vészhelyzetben killelhetők, pl. a zenelejátszó Media folyamata. Nem finomkodik velük, killel. Ez megoldást nyújt arra, hogy a (valószínűleg) szükségtelen appok minden szemetükkel együtt eltűnjenek, ne foglaljanak értékes RAM-ot.
Ezzel egy időben sok appot előre betölt, hogy javítsa a felhasználói élményt, tehát úgy tűnjön, minden egyszerre fut (true multitasking), azonban természetesen ez csak egy illúzió. Mindenesetre ha jól van implementálva, optimalizálva van az adott platformra, akkor nagyon sikeres, gördülékeny rendszert adhat, tényleg az lehet a benyomásod, mintha minden egyszerre futna, és pillanatok alatt váltogathatnád az appokat. Tehát a még nem használt (de nagy valószínűséggel használandó) appok előtöltése és a már nem használt (de nagy valószínűséggel már nem használandó) appok kilövése automatizáltan, mindenfajta felhasználói beavatkozástól mentesen a háttérben dinamikusan, egyszerre megy végbe. A rendszer gyorsítása érdekében betöltött app akármikor kilőhető a memóriából, mihelyst a felhasználó egy nagyobb memóriaigényű appot indít, vagy egy létező kérne még RAM-ot. Tehát a gyorsítótárként használt memória (puffer) lényegében szabad RAM.
Hangsúlyozom, ha a kritikus rendszerappok (magas prioritással) nem bugosak, nem foglalják le a memóriát a szemetüknek feleslegesen, akkor a fenti koncepció egy gördülékeny rendszert eredményez. Azonban a valóság mindig eltér az ideális esettől, itt sincs ez másként. Azonban folyamatos optimalizációval, a bugok javításával a rendszer nagyon (szinte tetszőlegesen) gördülékennyé, reszponzívvá tehető.
A konkrét kérdésedre válaszolva: ha az Android úgy gondolja, akkor kilőheti az "elhúzott" appot a recent app menüben. De hangsúlyozom: ami ott van, lehet nincs is a RAM-ban és egy csomó dolog van a RAM-ban, ami ott sincs. Sőt, lehet, hogy elhúzod, de ugyanúgy fut tovább. Szóval a recent apps menün keresztül nincs full control az appok felett, ez teljesen érthető. Te csak szándékaidat esetleg jelezheted a rendszer felé, amit az Android elbírál, és -- sok szempontot mérlegelve -- ha rendben találja, akkor megtörténik.
A fentiekből következik, ha egy app sokszor, szükségtelenül használja a memóriát csak egy megoldás van: el kell távolítani. Ugyanis az appok szinte akármikor automatikusan elindulhatnak.
(#376) spiritex
Itt a gyári rom felralása egyenértékű az egész ROM felülírásával, minden érintett partíció törlődik.
-
tjb007
nagyúr
Nem szükséges.
-
z0d1AK
nagyúr
Hátlap felől bontaná szerintem a szerviz is, nem igazán érdemes véleményem szerint otthon kísérletezgetni vele, mikor van rá garancia, hiszen azzal bukod azt is.
-
z0d1AK
nagyúr
Látom, nem jött le a poén.
-
tjb007
nagyúr
"Vidéken ugye nincs WayteQ?!"
Nincs.
-
thetan
aktív tag
Szia!
Alaposan átnéztem az enyémet, nem nagyon tudom mire gondolsz, nem tapasztalok olyasmit amit mondtál. Igaz én azonnal vettem neki tokot, ami nem volt olcsó, de pont rá gyártották és nagyon klassz együtt.
szerintem a védő tokok fontosak. Bedobálja az ember a táskába, dörzsölődik, esetleg karcolódhat. ráadásul háttámlája szépen megtartja az asztalon.
-
tjb007
nagyúr
A 4x ennyibe kerülő modelleknél is megesik, hogy por kerül bele ami ellen túl sok mindent nem lehet tenni (azon kívül, hogy tokban tárolod és nem porviharban használod).
Ha viszont nem por az akkor már más a helyzet de, hogy pontosan mi is az csak akkor derülne ki ha szét lenne szedve. -
spiritex
veterán
Jobban megnézve nem biztos, hogy por az, amit látok, hanem mintha ugyanolyan bronz színe lenne, mint a háznak, tehát lehet, hogy festékpor, ami a meleg hatására levált
-
kelzsoca
félisten
Adok egy gyors tippet, ezeket a backup alkalmazásokat lehetőleg kerüljétek, és tiszta telepítéssel rakjatok fel bármit is.
-
FET-MEN
veterán
igen, ez így okés. annyi hogy én romollás elött mindíg toltam egy factory resetet biztos ami biztos alapon
-
anglergab
addikt
Köszönöm! Meg lett erősítve, hogy a 70w is támogatja az n-es wifit.
-
kelzsoca
félisten
A custom rom, nem gyári szoftver, ezen romok használata garanciavesztést okozhat!
Custom rom még nincs a készülékre.
-
tjb007
nagyúr
Vastagon kiemelve szerepel ott, hogy Gyári, módosítatlan szoftver!, ebből meg értelem szerűen ki lehet következtetni, hogy ez nem egy custom ROM.
-
anglergab
addikt
Úgy emlékeztem, hogy nálam a gyári lejátszó esetében is látható volt a sáv, éppen hogy a videót takarta.
Kérdés, hogy a gyári lejátszó alatt a video player-re vagy a Galériára gondolsz (az utóbbi is le tud játszani videókat). -
tomee007007
addikt
Most próbáltam a Hot Donut-ot, nekem tökéletesen fut...eredeti verziót raktál fel?
-
tomee007007
addikt
Nekem úgy tűnik, inkább hardveresen nem bírja....mondjuk nekem tényleg csak egy játék volt, ami nem ment gördülékenyen, a CK Zombies, mondjuk nem csodálkozom, mert elég szép grafikájú fps...
-
tjb007
nagyúr
Alkalmazás ügyben itt érdeklődj: [link]
-
anglergab
addikt
Minden további részlet megtalálható egy korábbi hozzászólásomban.
-
tjb007
nagyúr
Értelem szerűen addig míg be nem jön a recovery (de már hamarabb is, az első zöld felirat felvillanásakor is el lehet engedni a gombokat).
-
Amantius
senior tag
Azt még nem. Ha hazaérek megpróbálom.
-
FET-MEN
veterán
így van factory reset.
-
thetan
aktív tag
kikapcsolt gépnél dugtam be. (mármint nem volt teljesen kikapcsolva, készenlétben volt)
Először az eredetileg fenn lévő file expolerrel nem találtam. utánna m,egnéztem a beállitások-tárhely - nél ott látta, és fel volt csatolva. utánna már az I/O val tudtam kezelni. ez csak ennyi volt -
thetan
aktív tag
feltettem a nes emulátort - a nintendo programok jól mennek, később megpróbálom a psx es játékokat is.
Még a zte blade--m ről volt játékok pl nova, bia2 feltettem, betölti de rosszul jelenitődik meg. valszeg nem jó apk-t tettem fel
-
tomee007007
addikt
eddig egy 500mb-os játéknál volt csak ilyen.....
-
tomee007007
addikt
volt kb 4-5, aztán meguntam a fagyásokat, 3 napja csináltam egy fullos gyári visszaállítást, azóta is van fent pár nagy játék de csak a play-ről letöltöttek...
-
tomee007007
addikt
200-800 mb-osakra
-
thetan
aktív tag
Nem. Egyenlőre annyira új, még ma délelőtt kaptam, hogy most lakom be. Keybar programot tettem fel, de semmi nagy helyigényű dolgot. szótárat ilyesmit. akkor fagyott meg, mikor rákattintottam a háttérkép kiválasztásara.
Mondjuk egy indulási reset nem ártott, de azt nem fagyás miatt szerettem volna.
Másik. - tényleg nagyon lassan tölt.
Felbontása jó, én nem találom pixelesnek, egyébiránt túl sokat még nem tudok róla mondani - remélem lesznek rá frissítések uj romok -
Elsősorban nyelvtanulás miatt vettem, most tettem rá az Ankit az megy szépen, no meg e-könyvek olvasására. Hozzáteszem a ZTE Bladem -en is gyönyörűen muzsikál az Anki és egyéb szótanuló program, meg szótárak, és azt fél kézzel csak könnyebb tartani mint ezt -Persze azért egy két jó játékot nem vetek meg én sem, úgyhogy azokat is fogom próbálni.
-
tomee007007
addikt
Nekem az eddigi, közel két hetes tapasztalatom az, hogy a tört/crack-elt, nagy helyigényű programok/játékok miatt fagy......
-
Amantius
senior tag
De megnéztem, töröltem is. A kártya továbbra sem látszik és ha be van helyezve (többel is próbáltam), csak rúgásra indul a gép.
-
Amantius
senior tag
A bekapcsolási probléma egyelőre megoldódott, SD kártya továbbra sincs.
-
tjb007
nagyúr
Ezt akkor majd pótolni kell.
Jelezd a WayteQ felé a többi észlelt szoftveres problémákkal egyetemben: [link] -
tjb007
nagyúr
Beállítások → Wi-Fi → Opciók (jobb felső sarok függőleges három pici négyzet) → Speciális → Tartsa bekapcsolva a Wi-Fit alvás közben → Mindig
-
FET-MEN
veterán
beállítások/ wifi/opciók bill/ speciális/ és ott be kell állítani hogy alvó módba ne szakítsa meg elvileg
-
FET-MEN
veterán
én vásárlás után mindíg csinálok egy resetet
-
FET-MEN
veterán
ez ilyen, én eddig több wayteq gépnél is láttam, pl bemeneti nyílásnál
-
Browny
csendes tag
Pont a facebookot telepítette fel, aztán lefagyott. Mivel áruházban voltam wifizni (itthon xsak augusztusban lesz) elszaladtam egy étterembe fogpiszkálóért, de addigra leállt magától. Viszont most, hogy hazaértem, fura dolog történt, lemerítettem 1%ra az akksit, rádugtam a töltőt, és a lockscreen lefagyott de elég furán, megpróbáltam kikapcsolni, előjött az értesíő ablak, de utána nem reagált semmire, viszont nem fagyott le, mert a lockscreen animációja futott tovább. Itt sajnos tű volt.
Illetve más, ha fekvőben nézed, és megdöntöd lefele, akkor a jobb alsó sarokban neked is furán világít az a sarok? -
anglergab
addikt
Ha a Power gombot 4 másodpercnél tovább lenyomva tartod, az szerintem megfelel egy Resetnek. Nekem mindkettő kikapcsolta a gépet. Egyébként nálatok a Reset kikapcsol vagy újraindít?
(#140) spiritex
Itt úgy tűnik, mind a Power gomb lenyomva tartása, mind a Reset kikapcsol. Nálatok is így történik? -
anglergab
addikt
A wifi, amin szépen játsza le a filmeket g-s vagy n-es?
Meg tudod nézni a wifi beállításoknál az aktív kapcsolat kiválasztása után. -
anglergab
addikt
Terminál: lásd az Android terminál parancsok c. cikkemet.
-
tjb007
nagyúr
Root módban csak akkor tud működni ha van root.
A terminál emulátort meg innen lehet letölteni (bár ha nem vagy tisztában a használatával akkor nagyon sok mindenre nem mész vele): [link]
(#112) anglergab
"Elképzelhető, hogy ilyen célra lehet letölteni appot a Play Store-ból"
Egyik sem működik tökéletesen.
-
kelzsoca
félisten
A root mindenképpen szükséges hozzá
-
anglergab
addikt
Az természetes, hogy állandóan villog. Az UI-ban valóban nem tudod lecsatolni. Elképzelhető, hogy ilyen célra lehet letölteni appot a Play Store-ból. Vagy terminálból tudod még lecsatolni az umount /mnt/sdcard/sdcard_ext2 paranccsal, ahol az elérési út az eszköz csatolási pontja (lehet, hogy itt más az elérési út, ezt megnézheted a mount paranccsal).
-
tomee007007
addikt
Igen, a beállításoknál kellett bekapcsolni. Mondjuk csak az elmúlt pár napban volt ez a probléma, előtte ez nem volt jellemző. Amióta újra raktam a rendszert, azóta működik rendesen a widgetes bekapcsoló
-
tomee007007
addikt
Ezt aláírom, ugyan ez volt nálam is a wi-fi-vel...
Tegnap újra raktam a rendszert, kipróbálva, hogy ha nem rakok fel 20-25 crack-elt játékot, csak gyárit, hátha így a kétnaponta egy fagyás megoldódik. Egyenlőre jónak tünik, eddig nincs fagyás...
-
z0d1AK
nagyúr
Szerintem amit látsz rácsozást megdöntve, az az érintőfelület, amely minden kapacitív tableten látszik bizonyos szögből.
-
tomee007007
addikt
Nagyon szívesen!
-
tjb007
nagyúr
Igen, engedélyezni kell hozzá a Root Helper opciót amihez a root megléte szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest