- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
keszo
őstag
Konkrétan semmire nem adtak egyértelmű választ. Kérdeztem a szoftver frissítést, semmi.
Gondoltam rákérdezek a RAM bővítésre, azt is telefonon kérdezte meg. Időközben a 8GB-os kártya helyett vettem egy 32GB-ost, arra lettem volna kíváncsi, hogy ami rajta van azt egyszerűen áttudom-e másolni(win-nel). Erre az volt a felelet, hogy a win nem kezeli az androidot.Szájba rágósan kellet elmagyarázzam, arra vagyok kíváncsi, hogy mivel minden alkalmazást alapból a mem.karira pakoltam, elég csak átmásolnom és a gép felfogja ismerni, vagy mindent újra lekel majd letöltenem. Válasz:- Próbáljam ki, és majd meglátom.
Ennyiben maradtunk. -
kelzsoca
félisten
A kalibrálás arra való, hogy az Android megtanulja helyesen kezelni, és kimutatni az aktuális töltöttségi szintet, ha nincs kalibrálva az akksi, akkor előfordulhatnak olyan jelenségek, hogy 30%-os töltöttséget látsz, majd a gép hirtelen kikapcsol, vagy éppen fordítva, pár %-ot mutat csak, de még bőven használod 1 órát is tovább a gépet, ezért van szükség arra, hogy rom telepítést követően 2-3x teljes merülés-feltöltési fázis történjen a gépen.
A kikapcsolt állapotban merülés az megint más lehet, ezzel kapcsolatosan majd megpróbálok információt kérni.
-
kelzsoca
félisten
Ugye alapból megy a cella készenlét, ha azt nem egyből, hanem mondjuk pár perc múlva váltod át airplane módra, ott marad a kijelzés és a százalék, további airplane módban ha használod értelemszerűen nem használja és a százalékos kimutatáson is csökken, a maps ennél a gépnél nem akad be, legalábbis eddig még nem tette.
Romcsere esetén minden telepített alkalmazás elveszik, olyan lesz mint a gyári állapot.
-
kelzsoca
félisten
Bekapcsolt módban a cella készenlét bele tud harapni az akksiba, ezért érdemes airplane módba tenni a készüléket, kivéve, ha valaki usb mobilstick-et használ
Ami még más Androidos készülékeknél is szívja ok nélkül az akksit bekapcsolt állapotban természetesen, az a Google Maps.
-
Julot
aktív tag
Szia!
Sajnos nekem is lemerül a gépem kikapcsolt állapotban, nem tudom mi az oka, és a fórumon már többen írták, hogy ilyen problémájuk van, de érdemi választ nem találtam rá. Az én gépemen . mint gondolom sokaknak is - a gyári 2.3.4.-es verzió van fent, de mivel nem vagyok biztos benne, hogy szoftveres a probléma ( gyanítom az ) addig azzal kísérletezem, hogy kikapcsolás előtt a WiFi.-t külön kikapcsolom, majd kipróbálom, hogy repülő üzemmódban kapcsolom ki, bár a kettő között nem tudom milyen különbség lehet, mert a WiFi-n kívül más nincs... Egyenlőre nem volt időm még megfelelő mennyiségű tapasztalatot gyűjteni az eredményről, ha kíváncsi vagy rá, szólj, és megírom!
Mindettől függetlenül szerintem szép ajándék lesz karácsonyra!
Kellemes ünnepeket!
Üdv.:
Julot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest