- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apeelme
addikt
Sajnos igazat kell adnom koxminator-nak hiába van ugyanaz a verziójú android a két eszközön az alatta lévő hardware teljesen más, ami másképp működik.(pl.: egy irodai PC-n és Gamer PC-n is ugyanazt a Windows felületet látod, csak az egyiken futnak az izmos játékok míg a másikon nem, ebben az esetben is joggal kérded hogy a másikon miért nem hisz ugyanaz a Windows? Persze kisarkosítottam, de csak az érzékeltetés végett. Van olyan eszköz ami "igényesebb" és van ami "igénytelenebb" ilyen szempontból, persze ez nagyban függ a szoftvertől ami mind a routeren mind a rá csatlakozó eszközön fut.
A TP-Link routerek nem rosszak csak a gyári firm-ek tényleg "spórolósak", talán nem véletlenül olcsók.
Mindenesetre több lehetőséged is lehet a hiba felderítésére, próbáld máshol más routeren is használni, ha lehet minél többel próbáld ki, és ha érzel annyi indíttatást akkor tényleg cseréld le egy módosított firm-re. -
koxminator
senior tag
Nekem is TP-Link routerem van, de a 843ND. Nálam ezt a Dell laptopomnál csinálta. Más jól működött (mondanom sem kell, a keresztteszteket megcsináltam, és utólag is engem igazolt az élet). Sajnos elég gagyik a TP-Linkek, nem az első szarral találkozom már.
Mit csináltam, ami megoldotta? Egyszerű: felmentem az Openwrt-re és leszedtem egy hozzávaló firmwaret (linuxos). Azóta nincs problémám. Ugyan ezzel elméletileg veszted a garanciát, gyakorlatilag bármikor visszarakhatod a gyári fw-t. Én a sajátomhoz való legutolsót is hiába tettem fel, semmit nem javított. Már ott tartottam, hogy darabokra taposom, amikor még ezt megpróbáltam. Azóta nincs gondom.
Persze nem ezer% hogy nálad is meg fogja oldani, de igazából semmit nem veszthetsz vele.
Ha nem mered megcsinálni, vagy nincs annyi tapasztalatod, bármi, kérj meg valakit, ha tudsz, a környezetedben, hidd el, rosszabb nem lehet. Vagy töröd tovább a perselyt, és veszel valami nem gagyi routert (Zyxel vagy hasonló). Ha +csináltad, szólj, kiváncsi vagyok a végkimenetelére.
-
kelzsoca
félisten
A WiFi továbbra is használhatatlan, állandóan megszakad.
Sokat segítene, ha nem csak félmondatokkal írnátok le a problémát, hanem ennél kicsit konkrétabb dolgokat is leírnátok.
Milyen net? milyen router? beálltásokat átnézted már? reset? tabon wifi-speciális beállításoknál szétnéztél? csatorna auto vagy manuálisan állított, DHCP vagy MAC szűrés? titkosítás van/nincs? ha igen akkor milyen stb....
-
nddani
csendes tag
Sziasztok!
Elhoztam a szervizből a tabletemet.
GB-t raktak rá.Egyelőre minden oké, azaz standbyból bekapcsolódik, nem dobálja le a netet és nem merül le és nem lassul le. Azt nem tudom, hogy ugyanaz, ami a vásárláskor rajta volt, vagy esetleg módosított.
Remélem ez az állapot így is marad. Remélem erre minden esélyem megvan, mert olvasáson kívül másra nem igen fogom használni a jövőben sem.
A szerviz korrekt módon járt el, és külön köszönöm, hogy figyelembe vették, hogy mivel jövő héten elutazom, péntekre megcsinálták.
-
yoshi77
csendes tag
Sajnos pontosan ez volt a problémám, ráadásul ma délelőtt kezdődött. Az hittem kuka a tablet, de a 15. hard reset, majd utána hangerő fel + főgomb nyomkodása után elindult. Újra feltettem az ICS-t (de minek a régivel semmi bajom nem volt) és most úgy nézz ki működik. (ki tudja meddig)
Az ICS-t Xpad-100-ra senkinek nem ajánlom! -
kelzsoca
félisten
Egy sötét helyre vidd el a gépet, és egy reset után, hosszan nyomd a bekapcsoló gombot, ha a kijelző háttérvilágítása nem villan be, akkor ennek sajnos szerviz lesz a vége.
Felhívhatod a WayteQ szervizt is ezzel kapcsolatosan, bár nem hinném hogy tudnának mást mondani, mint hogy be kell vinni a gépet hozzájuk. -
kelzsoca
félisten
Bedugott töltővel is próbáltad esetleg?
- Ezek után nem indult el.(Ezen nem csodálkoztam, mivel a frissítési folyamat eleje mindenféle törlések)
Ha a frissítési folyamat nem fut le, attól még a korábbi rendszernek indulnia kellene, hiszen csak olyan formázások vannak, amitől még a gyári rendszer el kell induljon (wipe cache, wipe data, wipe media)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Linux haladóknak
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Építő/felújító topik
- Logitech Z906
- PlayStation 5
- Raspberry Pi
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Eladó egy Samsung Galaxy Tab S4 10.5 SM-T835 (LTE)
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest