- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomecs
csendes tag
válasz
webdeejay #3388 üzenetére
Köszi szépen,lehet megnézem majd, mondjuk ez nem ingyenes. amúgy a real football 2012 is klassz csak, így irányítás nélkül kicsit snassz.
Amúgy a drag racing-re kattantam rá, alig lehet abbahagyni.
Blood and glory érdekel még csak ott meg valamiért nem igazán érzékeli a tapizást, legalábbis úgy érződik, hogy nagyon "nem foglalkozik azzal amit szeretnék", így nehézkes vele játszani és kis idő után már idegesítő is. Ilyet tapasztalt más is vagy csak én vagyok a béna?! -
tomecs
csendes tag
Hello!
Real Football 2012-őt valaki próbálta már. Meccs közbe valami gond lehet a méretaránnyal(felbontással) mert az irányító gombok kilógnak a képből, ill. kettőnek a csücske látszik. Szóval aki prábálta már a játékot xtabon vagy van infója arrol, hogy mi a megoldás, örülnék ha megosztaná.
Köszi,
Tamás -
tomecs
csendes tag
-
tomecs
csendes tag
SSH-val terminálban vagy linux alatt mire gondolsz??
Kérdésem lenne, egyikkel mintha találkoztam volna de most nem találom, ICS-t feltettem, az akumlátor használatnál végig mutatja a hálózatot (végig pirossal ha jól rémlik) meg az ébrenlétet azthiszem (repülő bevan állítva) szóval ez hogy is van?
Másik, hogy valaki tapasztalta, hogy ICS alatt nem használta a gépet egy két napig és full fel volt töltve és nem kapcsolt be mert lemerült.
2.3-nál ez nem jelentkezett egyszer se csak ics-nél most!
Köszi -
tomecs
csendes tag
válasz
koxminator #2972 üzenetére
Mi ez a hozzá állás, netán XTAB-100S-re pályázol?
Amúgy én megszívtam a telepítéssel, valszeg az lehetett a gond, hogy mappástól tettem fel a kártyára és úgy próbáltam meg telepíteni :S úgyhogy ha sikerül szerválni egy kártya olvasót megpróbálom újra mert most halott a tab :S
-
tomecs
csendes tag
Hello!
Más is tapasztalta, hogy beágyazott videónál pl megavideo, atv... kattog a hang? Vagyis a video hangja mellett folyamatosan van valami kattogás. (háttértárolóról videot - , fülessel nem teszteltem) -
tomecs
csendes tag
Csak úgy megjegyzem, nálam alvó állapotban egy óra alatt 1%-ék megy le.
-
tomecs
csendes tag
válasz
Teasüti #1324 üzenetére
Tegnap este néztem megavideon sorozatot, mondjuk nem sokáig, de azalatt annyira nem tűnt fel. Most, hogy beszéljük megnyitottam találomra egy sorozatot, két három percet néztem belőle, picit néha tényleg lehet beszaggat de ha nem figyelek oda rá, talán nem annyira zavaro, monjudk valami pőrgős film alatt már lehet jobban kijön:S
-
tomecs
csendes tag
Mivel már nagyon vártam, hogy kézhez kaparincsam ezért hatványozottan bosszant, hogy nem tudom megvásárolni, és nem hagy nyugodni!
Amit nem értek: mi az, hogy egy termék kifogy úgy, hogy majd csak kitudja mikor lehet újra kapni? Ez a Wayteq ennyire amatőr lenne!!!!!????? Nem az az érdeke, hogy minél több terméket árusítsanak???!!!!! Folyamatos utánpótlást kellene biztosítaniuk, ha fogyóban egy bizonyos területen a termék, milyen marketing dolgozik ennél a cégnél, hány potenciális vásárlót veszíthetnek el egy ilyen elhibázott lépéssel??? Vagy ez csak nekem tűnik elhibázott lépésnek?
Valaki aki az ilyen dolgokkal tisztában van kérem világosítson fel! -
tomecs
csendes tag
Eszem f@szom megáll!!
Most olvastam vissza, láttam már korábban is voltak írások, hogy the end egy időre, csak úgy megijedtem, hogy egyből írtam, amúgy kb fél órával az edigital még azt írta, hogy 3 nap... csak mikor újra belépek, hogy nézzem, hogy lelehet e foglalni akkor már nincs! Ez lett volna a karácsinyi ajándékom meg a vizskágkra is erről készültem volna
De akkor úgy látszik nuku karácsonyi ajándék nuku tablet... majd januárban ha lesz ...:S
-
tomecs
csendes tag
Utolsó forgalmazott ár:
59.900Forgalmazás vége:
2011.12.16edigital-nál írja! Ez mi pontosan? Gondolom kifogyott a készlet és várni kell rá. Speedshopba megnéztem ott azt írja, hogy január 25-én érkezik:S
Már kb két hete tervezem a vételét, csak Szegeden mindig várni kellett rá meg az iődpont sem volt mindig jó, viszont most a napokban vettem volna!!
Valaki tud részleteket???
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- India és az AI a McDonald's jövője?
- Építő/felújító topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Battlefield 6
- Autós topik
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest