- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikro80
csendes tag
Már 3 szor újraraktam
De legalább az utóbbi napokban azt vettem észre, mikor kifagy akkor melegszik is a burkolat. Valamint, hogy naponta tölthetem. A kifagyáskor valami nagyön pörgetheti, mert iszonyat gyorsan lemerül.
Visszarakom az eredeti romot megnézem mi lesz azzal. -
denesb
csendes tag
Linux alatt azt értem, h fel lehet androidra rakni linuxot, pl linux installer, vagy egyéb más szoftverrel, amit le tudsz szedni marketről (playről). Alapból valamilyen ssh-s progival mint pl a connectbot, rá tudsz csatlakozni, de vnc-vel is el lehet érni és akkor a grafikus felületet is látod
-
toys
csendes tag
ICS alatt is bugos az airplane mód (minden kikapcs után újra be kell lőni!)
ezt én is tapasztaltam
sőt nálam elég gyakran kerül ébrenlétbe a készülét (kikapcsolt képernyő mellett)
egy éjszaka alatt kb 4x 5x a gyári akksi history alapján
a merülés a telepített programoktól függ (van ami beragad a háttérben)
nálam is jelentkezett az ICS és a 2.3 alatt is a telepített programok függvényében
(de ez android betegség és nem a tabé szerintem mert nálam más eszközökön is előfordult) -
ehh, dehogy pályázok rá, csak aki itt időnként olvasta a hsz-eimet, láthatta, hogy sokat szenvedek vele, de kb. 1 hete bizonyosodott be, hogy tuti szervízes a kütyü, és már csak a hivatalos wayteq bejelentést vártam...
nem baj, a Galaxy S-emmel vígasztaltam magam, feltoltam rá egy CM9 nightly+semaphore kernelt+öröm bb bódottá
-
delacroix
csendes tag
A menu gombbal müködik (egy kis négyszög, teli csikkal, balról a második) a felébresztés szintén. Nekem új infó volt.
Tegnap levettem a Task Killert és kipróbáltam, hogy a fényerőt 50% felett hagyom és úgy kapcsolom ki. Egyelőre hibátlanul müködik a dolog, legalábbis reggel teljesen normálisan felébredt. Azért érdekes, mert korábban többször szembesültünk azzal, hogy nem kel fel a tablet magától, ez pedig a második nap, hogy rendesen felébred. Így most ötletem nincs, hogy mitől is ébred fel ilyen könnyedén a tablet.
de jó hír.
A másik, hogy a maps és a galéria 41% és 39% -al toronymagasan vezet a készülék - tétlen 15%-a előtt és combosan meríti is. Erre van megoldás?
-
Teasüti
nagyúr
Megavideo online videók.
Persze, böngésző is behozza, de beágyazott flash-hez hűen természetesen szaggat, mint a p.csa.
Még a régi béta Megavideo app-pal le lehet húzni a videókat sd kártyára, de az FLV fájlokat nem szeretik a lejátszók. Mx player és az egyik gyári lejátszó még el is vinné közel akadásmentesen, de belepörgetni már nem lehet egyikben sem.
Amelyik lejátszó meg normálisan kezelné a formátumot (pl Vital, QQ), abban meg szaggat... -
törölt tag
Nem vagyok kereskedő, se nem túl okos. Megjósolni előre hogy egy termék mennyire fog fogyni szerintem igencsak nehéz. Wayteq kicsit kevesebbre gondolt mint amit Mi szeretnénk megvenni, vagy tudták hogy ez a karácsonyi időszakban tutira el fog menni, és ha még valakinek kell akkor majd rendelnek.
Nyílván a mobilaréna is hozzájárul egy kicsit a sikerhez, nem beszélve hogy olcsó és jó
Azért kíváncsi lennék nagyságrendileg mennyi fogyhatott kb 1 és fél hónap alatt amióta meg lehet venni.
Manapság meg a kiskerekben az is csoda hogy valami azonnal van, még itt pesten is legtöbb helyen csak megrendelésre 1-3 nap bizonyos műszaki dolgokra.
Én mondjuk az fajta vagyok körülnézek ha valami kell, ha nics azonnal akkor nem is veszek, nem rendelek. A wayteqet is 3 tipust szemeltem ki, végisétáltam a körúton a nagyobb pc-s boltokat, mondanom se kell sehol nincs tabletAztán mivel az edigitalban tutira volt 2 odamentem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest