- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
4marul4
tag
A lelkes community jo dolog, en is sok segitseget kaptam pl. itt is. Viszont nem egy ingyenes termekrol van szo, mint pl. az Ubuntunal, ahol mindenki szivjosagbol teszi hozza a magaet, hanem kvazi a felhasznaloknak "kell" megcsinalniuk azt, ami a gyarto feladata lett volna. Az IKEA eseteben ez jol mukodo koncepcio, de ott tudni elore, hogy neked kell osszeraknod vagy a szomszedot kell segitsegul hivnod, ha nem megy. Szoval en nagyon orulok, ha osszeall a kozosseg, amelyik supportalja a dolgokat, de meg jobban orulnek, ha pl. mukodott volna helybol a gyari fajlkezelo es nem itt kellett volna segitseget kernem (amit ujfent szeretnek megkoszonni).
[ Módosította: Pompi ]
-
4marul4
tag
A kalapacs ara meg toredeke a tabletenek.
A hardcore felhasznalas meg nem tudom, hogy mi; ketszaz keptol az SD kartyan nem kene lefagynia a galerianak, nem kene atirni a wifi router jelszavat, hogy kepes legyen ra kapcsolodni es hasonlok. Ez szerintem normalis hasznalat. Hardcore lenne, ha esoben szeretnem hasznalni vagy szoget vernek be vele a kalapacs helyett.
[ Módosította: Pompi ]
-
chriss23
tag
Gartula! Nálunk most jön az első!
Én szinte teljesen megvagyok elégedve vele!
Néha (nagy ritkán) nyom egy olyat a Tabi, hogy nézegetek valamit és szinte mindegy milyen programról van szó mikor bezárnám befeketedik a képernyő és újra indul hosszas gondolkodás után. A WIFI van amikor magától eldobja úgy, hogy bekapcsolva hagyom és mikor egy idő után kinyitom és mennék fel a netre jelzi, hogy csatlakozott, de mintha nem lenne fent a wifi-n. Azt is eljátsza párszor, hogy a wifi beállításokba írja, hogy Optating IP address, de közben a WIFI-re azt jelzi, hogy nincs a közelben és nem látja... Érdekes dolgok.
Ha valaki tud ezekre megoldást várom?!A Go Launcher 2.50 tökéletesen működik a Tabin minden témával és észrevételem szerint sokkal gyorsabb, mint elődjei (2.39-től felfelé, mert ugye ez volt az első kijelzőre alkalmas GO Launcher)!
A Claystone Launcher 1.0-át pár napja pár napig kipróbáltam. Nekem nagyon bejött a stílusa és a megoldások és illeszkedik a Tabihoz. De tegnap mikor újra indítottam a Tabit eldobta az SD kártyán lévő programok egy részének az ikonjait és nem láttam, de közben amiket kiraktam az "asztalra" (pl Opera) elindította és az ikonja meg sehol. Remélem Tudják orvosolni ezt a gondot, mert személy szerint szívesen használnám! Hasonló, mint a Dell Streak launcher-e, de szebb kialakítású. Bővebb infó róla itt: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 128GB WIFI+Cellular, Szép Állapot, üzletből, garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Jó állapotú Apple iPad 8 32GB GOLD ! 1 Hó Jótállás
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest