- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ladybird66
tag
Sziasztok!
Régen jártam már erre, sok embernek segítettem többek közt a digis MF190-es stick beállításánál, de most belefutottam egy problémába.
Az xtab 70i-m eddig tökéletesen működött a digi stick-el. De most férjecském ötletéreváltoztatnom kell, mégpedig egy UPC stick-re.
Elvileg működik vele (E3131), ő utána nézett, de én nem tudom működésre bírni, a párom pedig nincs itthon, hogy "egye meg amit főzött"
A diginél (MF190) megvolt nekem az új apn beállítás:
Név: Digi
APN: digi
MCC:216
MNC:01
Azonosítás típusa: CHAP
APN típusa: default
Hozzáférési pont (APN) protokolja:IPv4De a UPC-hez nem találok ilyen beállítási adatokat. A UPC oldalán van egy pár adat, de az édeskevés.
Pl. mi az a: Hitelesítéshez szükséges hozzáférési szám: *99# és ezt hova írjam be? Miért nincs az oldalukon MCC és MNC?
Ha valaki használ ilyen E3131-es sctick-et segítsen nekem (mint nőnek, aki ráadásul szőke is), hogy hova mit kell írni, hogy működjön. -
Ladybird66
tag
Sziasztok! Lehet buta kérdést teszek fel...
A kelzsoca féle nextgen v1 van most fent (70i). Minden szép, minden jó, szépen teszi a dolgát a tab, nem fagy (előtte rendszeresítve volt nálam egy fogpiszkáló a resethet :-( ), wifit nem dobálja, alvó módban is jelzi az emilt, játszani nem szoktam, van értelme felrakni a javított gyári romot? -
Ladybird66
tag
válasz
Diamond500 #9745 üzenetére
Attól függ milyet adnak hozzá. Nekem is digis mobilnet van hozzá ZTE MF 190-est adtak (elvileg nem kompatibilis a Wayteq-el) közben mégis.
Ja xtab-70i!
-
Ladybird66
tag
válasz
hd3650-65Hz #9169 üzenetére
Én a 3G Watchdog-ot használom a digis nethez (sőt a telcsihez is) és tökéletesen működik. Nem mellesleg, van benne magyar nyelv is.
-
Ladybird66
tag
válasz
Victoryus94 #7965 üzenetére
Köszi, megoldva. Én voltam a béna
-
Ladybird66
tag
Nekem nem dobálja a wifit mióta felraktam kelzsoca javított gyáriját.
Az anysoftal viszont harcolok, segítsetek! Leszedtem, az alkalmazások közt ott van, a nyelvi (beviteli) beállításoknál nem találom. Újra is indítottam...
-
Ladybird66
tag
Köszi a billentyűzet válaszokat, kipróbálom őket.
-
Ladybird66
tag
Wifi csatlakozás alvó mód után: 20-ból 19-szer sikeres. Azt az egyet pedig újraindítás nélkül megoldotta a wifi managerben kb 3-szori frissítés.
Viszont ma kétszer fagyott le a billentyűzet :-( Ti milyet használtok?
-
-
Ladybird66
tag
Ebből valóban kilóg, de belefér! Nekem ilyenem van, a régi tablet után nem vettem másikat, mert nekem ez is megfelel. Végülis én csak a kitámasztás miatt használom, hisz ha benne van a stick, a billentyűt nem tudom használni.
Remélem nem dádáznak meg, beillesztek egy képet mennyire lóg ki belőle. Ha úgyis veszel, akkor már semmikép sem ilyet.
[tok] -
Ladybird66
tag
A férjem próbaképpen rádugott egy külső vinyót az OTG csatlakozóra, gond nélkül kezelte.
-
Ladybird66
tag
válasz
kelzsoca #7786 üzenetére
A 70i-men van egy digis net, azt szeretném megosztani egy Blade-el (esetleg Skate-el) mindkettőn Ice Armor rom van. A munkahelyemen nincs a vodának 3g-je, így néha jól jönne a telcsin a digis net. Vannak helyzetek amikor egy tablet nem lehet a kezemben, de egy mobil igen.
-
Ladybird66
tag
Vettem egy nagy levegőt és felraktam egyedül a kelzsoca féle romot. Wifi alvás után pár mp. múlva szépen csatlakozik!
Még tesztelgetem és referálok.
Viszont közben egy kérdésem lenne (használtam a keresőt! de majd 8 ezer hsz-t képtelenség végigbújni tableten :-) ): mobil adatkapcsolatot szeretnék megosztani a telcsimmel a tabletről, de nem találtam rá megoldást. Tudott már valaki létrehozni hotspotot a tableten?
-
Ladybird66
tag
válasz
Victoryus94 #7451 üzenetére
Jogos! Csak közben dolgozom is, de izgatott a dolog és egyszerűbb volt kérdezni. Bocs!
-
Ladybird66
tag
válasz
kelzsoca #7445 üzenetére
Akkor most egy buta kérdés,
mert az ilyen rom csere, rootolás a férjem asztala de ő csak 2 hét múlva jön haza külföldről. A skate-men cserélek romot már simán, tehát nem ismeretlen a recovery, stb., de a 70i-m pár napos, még nincs belenyúlva, nincs rotolva. Valahol le van írva lépésenként hogy kezdjek hozzá egy szűz gépen?
-
Ladybird66
tag
Annyira egyedi probléma nem lehet, mert az enyém is csinálja. Pár napos, inkább használnám mint szervizeltetném. De várok türelmesen.
Eddig csak a ki- be kapcs. segített, de most felraktam a marketből a wifi Manager progit és úgy néz ki, ha eldobja a wifit, akkor 2-3 elérhető hálózat frissítés és újra kapcsolódik. Időben nem kevesebb mint egy reboot, de mégsem reboot.
Amúgy ha egy progival lehet a gond ilyenkor, egyeztetni kellene (esetleg priviben), hogy milyen progink van fent,esetleg van-e egyforma, nem ? -
Ladybird66
tag
Hú, köszi a gyors válaszokat! :-)
Én is ki szoktam kapcsolni, ha eszembe jut. De ezt a gyári visszaállítást kipróbálom ha lesz egy kis időm visszapakolni.
Mégegyszer köszi! :-) -
Ladybird66
tag
Sziasztok!
Tulajdonosa lettem egy xtab-70i-nek. :-) Egyenlőre minden gyári, (még) nem nyúltam bele, de van vele egy kis problémám. Nem állandó, csak alkalomszerűen csinálja.
Bekapcsolt wifivel ha "elalszik" vagy "elaltatom", nem akar az istennek sem újra csatlakozni a wifire. Sem ki, sem be nem lehet kapcsolni a wifit. Csak a reboot segít, ha wifit akarok. :-(
Ja, a wifi kapcsolat saját.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest