- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prien
addikt
válasz
Ladybird66 #10181 üzenetére
Azért majd egy új romra épülő Nextgen még jól esne, nekem csak egy nagy vágyam van: a beágyazott videók futtatása. Ez jelenleg nem megoldott egyikben sem.
Ha megjön az Aurora II és azzal se tudok videókat nézni...áh, hess, rossz gondolat...
-
szponzor
senior tag
válasz
Ladybird66 #10183 üzenetére
Én viszont most raktam fel azt a ROM-ot, mert az előző gyári ROM már nagyon döglődött...fagyott, újraindult, kétpercenként dobott egy FC-t, szóval kb. használhatatlanná vált. Most kipróbálom az újat, de az akksival lehet, hogy lesznek gondok. Van valami csoda az akksi helyes kijelzésére, mert szerintem nem valami pontosan mutatja. Batterystat törlése sz*rt sem ér, ugye?
-
tjb007
nagyúr
válasz
Ladybird66 #10181 üzenetére
Ha minden rendben van és semmi olyan dolog nincs ami idegesítene akkor nem sok értelme lenne megtörni a nyugalmat
-
joe357
tag
válasz
Ladybird66 #9186 üzenetére
Vigyázni kell vele mert nagyon nem pontos, én is ezt használom a telón. Pl a play-es letöltéseket nem méri pontosan
-
kelekyle
őstag
válasz
Ladybird66 #9186 üzenetére
watchdog megbízhatatlan. TrafficCounterPro az nagyon jó nálam felülmúlta a watchdogot... core-ba épül és állandóan fut és semmi igénye nincsen
(2011sept a last update de ICSen is teszi a dolgát... HTCmen ezt használom sms meg perc számlálásra is)
-
Clemi
veterán
válasz
Ladybird66 #9110 üzenetére
Én is az apex-et használom és egy 4x2-es widgetet (4x4-esem nincs), simán át tudok rakni bárhová.
A mérettől függetlenül, bármit akarok mozgatni, egyszerre csak egy képernyővel tudom odébb vinni, mert ahogy vonszolom, a következő képernyőn leteszi, és ott kell megint megragadnom, és vinni tovább.
-
Prien
addikt
válasz
Ladybird66 #7974 üzenetére
Én a magyar 4 soros qwertz- billentyűzetet használom, a világos háttérszínben, nekem tutira bejön tabin is, telón is.
De ez már szubjektív.
7967 Sid87: ez a lucky patcher- dolog nekem kínai.
-
ClaydovE
aktív tag
válasz
Ladybird66 #7964 üzenetére
Akkor szerencséd van, nekem amióta frissítve lett a tab azóta dobálja, most is itt kínlódok egy játék sd fájljainak a letöltésével lejön pár mega megszakad, aztán várok hogy visszajöjjön természetesen nem megy automatán a dolog ilyenkor újra el kell indítanom a letöltést, szerencsés esetben megint lejön 1-2mb utána megint eldobja a wifit. Így soha nem fogom tudni letölteni azt a 9xx mb-ot. És nem csak játék fájlok letöltésénél van ez. Simán ha itt hagyom a tabot vagy böngészek. A router biztos, hogy jó, korábban ment vele ez a gép is meg előtte egy xpad is, egy mobil szintén androiddal megy rajta szakadás nélkül. Egyébként másik routeren is szakad.. Így kizárnám a router problémát...
Még megpróbálom azt, hogy van itt egy ap-m, ha be birom üzemelni megnézem azon keresztül az csak b/g-t tud.
-
counterbill
senior tag
válasz
Nekem félpercet megy 5másodpercet nem megy és ezt igy szépen a javitott rom. De ha másnak jó biztos nálam a gond
-
Victoryus94
őstag
válasz
El kell indítani, aztán teszi majd be.. ha jól emlékszem van egy kis "útmutató" amin miután végiglépkedsz, akkor engedi. (Lehet, hogy tévedek, én már rég nem ezt használom)
-
joe357
tag
válasz
Ladybird66 #7921 üzenetére
én is anysoft mindkét kütyümön
-
kisgabor87
tag
válasz
Anysoft keyboard vált be nekem.
-
sid87
senior tag
válasz
Swiftkey 3 Beta van fenn, és nagyon jó.
Egyébként amit említettem wifi visszakapcsolás probléma eddig egyszerinek mutatkozik, azóta mindig visszalépett.
Mindenféle routert átállítás nélkül.
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz
Helló.. Én Swift key-t használok. Szerintem ez a legjobb.
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz
Helló.. Én Swift key-t használok. Szerintem ez a legjobb.
-
sziluboy
tag
válasz
Ladybird66 #7874 üzenetére
Na én is kipróbáltam, és sajnos nem működik... a teló látja, maxon a térerő, de mikor csatlakoznék kiírja hogy "Obtaining IP address" és innen nem jut tovább. Hátha későbbi Android verzióba visszarakják ezt az opciót...
Érdekesség hogy amikor elalszik a képernyő nekem a mobil internetet is eldobja, majd amikor felébresztem 1-2 perc és újra csatlakozik. Úgy néz ki nem csak a wifire érvényes ez a jelenség.
-
Imy
veterán
válasz
Erre valaki?
(most már 90%) -
tjb007
nagyúr
válasz
Konkrét, működő alkalmazást nem tudok mondani, amíg nem jön rá megoldás addig ki kell próbálni több ilyen tether/hotspot alkalmazást is, persze csak ha nagyon szükséged van rá.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Ladybird66 #7852 üzenetére
Ránéznék ha lenne stick de most éppen nincs egy sem.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Ladybird66 #7845 üzenetére
Szerencsére a legtöbb dolog pótolható, próbáld ki ezt az alkalmazást: [link]
-
sziluboy
tag
válasz
Ladybird66 #7827 üzenetére
Na így hogy lenyomtam én is a PIN-t működik végre. Bár az APN-en módosítani kellett mert amit alapból felismert a Tab úgy nem volt internet. AZ APN-t "online"-ról módosítani kellett "net"-re, és az azonosítás típusát pedig átállítani "Nincs" beállításra.
Másik dolog...Többször van olyan eset hogy amikor autóval megyünk megosztom a netet a tabletről, így kinél van laptop/okosteló tudja használni a tab mobilinternetét. Mióta frissítettem ICS-re nem találom ezt a funkció, elvileg a Beállítások(settings) -> Továbbiak (more) alatt kellene lennie.
Valamilyen úton módon nem lehet ezt oda visszavarázsolni?
-
szucs2
tag
válasz
Ha már ott a billenytű én használnám.
USB-hub-al próbáltam - egér,billenytű,stick - TAB-70 - BG-el szépen ment.
Persze az USB-elosztó látványként ott van...
Apropó a tok honnan van ? valami hasonlót linkeltek be 18$-ért
-
kelzsoca
félisten
válasz
USB stick használata előtt érdemes a PIN kódot letiltani a SIM-ről.
-
Imy
veterán
válasz
Ladybird66 #7808 üzenetére
Ment egy privát, majd ha lesz időd légyszíves válaszolj, köszi!
-
Imy
veterán
válasz
Ladybird66 #7804 üzenetére
Köszi!
Az a másik, de mivel nem volt a listában 110-et kértem volna, de így akkor a 190 is jó lesz, nem variálok!Neked is 70i-d van?
-
Clemi
veterán
válasz
Ladybird66 #7717 üzenetére
ZTE MF 190 (digi mobilnet) tökéletesen működik a 70i-vel.
Köszi a választ.. azért érdekes, hogy pl ez sincs felsorolva a támogatott modemek között.
Mások milyen modemet használnak?
-
Victoryus94
őstag
válasz
Ladybird66 #7450 üzenetére
-
Victoryus94
őstag
válasz
Ladybird66 #7437 üzenetére
Ilyen jellegű hozzászólást legközelebb offold (off topic)
-
kelzsoca
félisten
válasz
Ladybird66 #7357 üzenetére
Nyilván ha egyéb Androidos készülékek gond nélkül üzemelnek, akkor a készülékben vagy szoftverében is lehet probléma.
-
Victoryus94
őstag
válasz
Ladybird66 #7337 üzenetére
A Titanium Backup visszapakolja helyetted
Van ingyenes és pro verziója (marketen). ROOT kell hozzá. Viszont ha rootolva vagy, elmenti az alkalmazásokat SD-re a TitaniumBackup mappába. Ha ezt a mappát visszateszed az SD-re újratelepítés után+felteszed megint a titanium backaput, akkor azzal egyszerre vissza tudod tenni a .apk-id. Na most a full verzióban kiválasztod, hogy az összeset fel akarod-e tenni, vagy sem, és felteszi magától, az ingyenesben pedig egymás után bedobálja a telepítőket, tehát csak annyi a dolgod, hogy mindig rákattintasz a setupra, és nem kell megkeresni az apk-kat+egyessével elindítani. Lehet, hogy 1 újratelepítés/visszaállításért nem éri meg törődni vele, de be lehet állítani h mondjuk minden hétfőn frissítse, és lementse az akkori alkalmazásokat is, és így, a 2-3. frissítés után már sokkal kényelmesebb visszatenni a progikat, mint mondjuk 40-50alkalmazást kikeresni marketről. -
counterbill
senior tag
válasz
Ladybird66 #7331 üzenetére
Igen ez mindenkinél előjött kb...nekem megoldotta egy gyárira visszaállitás..azota vigan ébred egyböl a wifi..de én is tudom kapcsolgatni bármikor.
-
Prien
addikt
válasz
Ladybird66 #7331 üzenetére
Szia!
Ez általános probléma, lesz rá frissítés/hiba javítás, addig tarts ki!Én mondjuk úgy csinálom, hogy ha nem netezek, akkor lekapcsolódom a wifiről, ha hosszabb ideig nem netezek, akkor a tabit is kikapcsolom. xTab70i.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPad Air 13" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Kék / Apple Garancia!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest