- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Francia AI-t használ a világ egyik legnagyobb autógyártója
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vannak már képek a Pixel 9a hivatalos védőtokjairól is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
poganytamas
senior tag
Sziasztok,
Csak szólok, hogy xTab-70i-n a legújabb, 5.2.27-es youtube alkalmazás ismét elindul a tableten, lehet frissíteni 4.0.8-ról
-
poganytamas
senior tag
válasz poganytamas #12009 üzenetére
Azt hiszem a 22-es csapdájába estem, a legelső gyárit kéne visszaállítani, de:
gyári első rom - nem megy fel, met a build date túl friss, hiába írom át a build.prop-ban, nem veszi be
gyári update 06.20 - felmegy, de ez ugye gyári, nekem Nextgen kéne
digma idx7 type 5 - felmegy, működik, de sok helyen orosz, nem jó
nextgen - felmegy, de "user data load unsuccessful"
nextgen v1 - felmegy, de szintúgy mint az előzőA most fenn lévő romról kellene valahogy a gyári legelső romra downgrade-elnem, de a build date-et nem akarja elfogadni ha lejjebb veszem.
-
poganytamas
senior tag
Látott már valaki ilyet? xTab-70i gyári rom gond nélkül felmegy, működik. nextgen és nextgen v1 viszont betölt, utána közli, hogy "user data load unsuccessful", csináljak táblagép visszaállítást. Ekkor kikapcsol, csinál gondolom egy factory resetet (recovery robotnál), és betölt megint. Na és akkor megint "user data load unsuccessful", kezdődik elölről. Telepítés előtt természetesen a wipe-ok megvoltak, md5 rendben, próbáltam telepítés után nem a gépre bízni a factory resetet, hanem kézzel megcsinálni, memóriakártya nélkül, ugyanaz az eredmény.
-
poganytamas
senior tag
Nem tűnik egyértelműnek a fórumból, inkább rákérdezek: xTab-70i, nextgen rom (a legelső), link2sd ha a fejem tetejére állok, akkor se látja a 2. partíciót. Se fat32, se ext, semmit. Már a telefonból is átraktam, ahol működik link2sd, azt se látja. Miért?
-
poganytamas
senior tag
Sziasztok,
xTab70-I tableten, Nextgen ICS-el tapasztaltam a következőt: amikor elindítom a Beállítások alkalmazást, akkor felkapcsolja a hangszórókat, és egészen addig sistergő hangot ad, amíg feladatkezelőben be nem zárom. Nem hangos, csak csendben vehető észre, vagy ha a fülemhez rakom a hangszórót. Csak akkor ha fut a Beállítások alkalmazás. Ennek mi lehet az oka?
-
poganytamas
senior tag
Sziasztok,
Ma azt csinálta a tablet, hogy a wifi felkapcsolása után azonnal elkezdte frissíteni az Időkép és a Facebook Messenger alkalmazásokat. Gondolom ez lenne az Automatikusan frissíthető pipa a Play áruházban az alkalmazás adatlapján. Viszont egy éve használok Android eszközöket, és ez a legelső alkalom, hogy ilyet látok. Valami ötlet hogy mi volt ez, vagy ez lenne a normális?
-
poganytamas
senior tag
Hát egyelőre vissza kellett raknom a Nextgen v1-et. Az új romnál amint hozzáértem a kijelzőhöz (de néha akkor is amikor nem), felhúzásnak érzékelte. Többszöri kalibrálás se segített rajta
-
poganytamas
senior tag
Kijelzőt hogy lehet kalibrálni? Felraktam a 3.0.8-as kerneles ICS-t, és a Temple Run játéknál vettem észre, hogy hozzá se nyúlok a kijelzőhöz, és már ugrik. Semmelyik másik romnál nem volt ilyen bajom.
-
poganytamas
senior tag
Felraktam én is az új X70i romot.
A kis zöld robot után nekem furcsa, hogy 15-20 másodpercet kell várni sötét képernyőn, mire kezdőképernyőt kapok, a gyárinál itt pörgött a kis betöltés jelző.
Titanium Backup (legfrissebb, gyári, megvásárolt) update.zip-je nem tudott recovery-ből visszakúszni, ZIP aláírásra hivatkozva.
Szintén Titanium Backup nem tudta visszaállítani a Location Cache programot (felhasználói), kiakadt. Kikapcs, bekapcs, az van amit már jeleztek, Play áruház szerint nem kompatibilis.
Rendszer alkalmazások adatai szépen visszamásztak, szigorúan csak a zöld színűek!
Wifi nem alszik el, yessss -
poganytamas
senior tag
-
poganytamas
senior tag
Egy valamit nem értek amúgy: ez egy kínai tablet, ugye? Akkor eBay-en mondjuk miért nem találok hozzá rogyásig cuccokat? Most éppen a fóliára gondolok. Mert szó ami szó 1500 forintot sokallok egy fóliáért. Ennyire új lenne a tablet? Vagy kínában más néven fut?
-
poganytamas
senior tag
Jól érzékelem hogy a 70i-re még nincs cwm?
-
-
poganytamas
senior tag
Sziasztok,
XTab-70i gyári ICS rendszerrel van olyan problémám, hogy amint rádugok egy 3G modemet (ami gyönyörű szépen megy), utána soha többé nem tud wifi hálózathoz kapcsolódni, nem is lát semmit. Factory reset után újra megy. Mi lehet ennek az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen videókártyát?
- Assetto Corsa
- Új típusú árháborút hirdet az EV-piacon a BYD
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 6 (2024) 11" 128GB Cellular 5G M2 Chip - Új, aktiválatlan, akár beszámítással
- iPad Air 4 64GB Rose Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4014
- újszerű iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke garancia
- iPad 3, és Lenovo M10 Plus csere, vagy eladó
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest