- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jövő héten érkezik a OnePlus Watch 3
- Mobil flották
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz bull84ghia #8298 üzenetére
Esetleg nyomj egy gyári visszaállítást, ha még nem tetted volna meg, és a WiFi beállításoknál a Speciális fülnél az alvás irányelvét állítsd be soha-ra, tehát soha ne aludjon a WiFi.
(#8300) bull84ghia
Ha redőny kell, és közel azonos felület mint GB alatt, rootold meg a készüléket, és vagy density alkalmazással (Google Play) vagy a build.prop fájlt átírással emeld meg a DPI-t a jelenlegi 160-ról=>240-re.
[ Szerkesztve ]
-
bull84ghia
őstag
Nekem Xpadom van, Xtabot inkább nem rakok fel. Vagy menne?
Lasy: mint írtam volt nekem 1, jó árban el tudtam adni 1 hónapja és vettem egy noname kínait. Inkább vágtam volna le a kezem
Most visszatértem erre, 30e alatt nincs versenytársa véleményem szerint. Összeszerelés minősége,kijelző,cpu mind nagyon jó, talán a 4:3.as kijelző lehet fura de kb 5 perc és megszokod.Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
Lasy
veterán
válasz bull84ghia #8292 üzenetére
Már egyre kíváncsibb vagyok erre a kütyüre...ű
tjb007
jól gondolom, hogy ez megy xtab70-en is, nem csak az i-n?[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
tjb007
nagyúr
válasz bull84ghia #8292 üzenetére
Rakd fel ezt a ROM -ot: [link]
-
bull84ghia
őstag
1 hónapig bírtam xpad nélkül
Most vettem 1-et és ezen már ics van, elsőre fura de gyors, viszont az nem tetszik hogy ha netes rádiót hallgatok akkor kikapcsolt kijelzőnél kb 2 percig szól utánna szétkapcsol a wifi. 2.3-mal nem volt gond mert ott volt wifi alvás irányelv állítás, itt nem találtam, lehet csak vaka vagyok
Biztos van rá megoldás, csak meg kell találnom.
Amúgy tényleg jól fut az ics...........eddigHazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
joe357
tag
Köszi a válaszokat. Akkor titániumozok tovább
-
TheSaurus62
tag
Ezzel még az a gond, hogy rendszeresen frissíteni kell az archívot, amiből helyre lehet állítani mindent. Általában el szokták felejteni, aztán ott állnak a kéthónapos rendszermentéssel, amiben csak az nincs benne, ami kéne. Vagy automatán menti a rendszerképet naponta, és vissza lehet állítani az utolsó hibás állapotot.
Ezek ugyan nem androidos tapasztalatok, de miért lenne ott más a helyzet, ha lenne ilyen program. De akár lehetne is.Bámulatos, hol tart már a tudomány...!
-
joe357
tag
Helló
Az volna a kérdésem hogy androidra létezik valami olyan backup progi ami egy futtastható fájlt hoz létre benne minden cuccal. Amit ha behal a rendszer és szűzre húzok csak elindítok és visszaállít mindent. Winmo-ra használtam az SPB backupot ami létrehozott egy exe fájlt, ha beütött a ménykű akkor csak hard reset és exe elindít. Nem kellett felrakni hozzá az SPB backup progit se csak az exe-t elindítani és az minden beállítást progit híváslistát kontaktokat visszarakott, olyan állapotba hozva a ketyerét mint a galiba előtt. Köszi
-
tjb007
nagyúr
Az xTAB-70 és az xTAB-70i között nem csak a rendszerben van eltérés.
A 70i -n kevesebb fizikai gomb van és frissebb SoC van benne (a lényeg, azaz a processzormag és a GPU változatlan, csak kisebb csíkszélességű és frissítve vannak a vezérlők is benne → HDMI 1.4a ), plusz ugye alapból ICS -sel kerül a boltokba.[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
most így utánaolvasva látom van xtab70, és xtab70i-is.
ebben is tényleg csak a 2.3, és 4.0 a különbség?+36702778032
-
kelzsoca
félisten
válasz kisgabor87 #8282 üzenetére
Erre pontosan csak akkor lehet válaszolni, ha le van mérve.
Ma töltöm fel másodjára a készüléket, meglátjuk mikor fogy ki belőle a szufla.
[ Szerkesztve ]
-
GJ70
tag
Köszi a linket , lehet hogy veszek majd egyet tőlük, az ára elég jó !
Egyébként már elvágtam ez is lett majd 2 m , veszteni nem vesztettem , forrasztó állomással össze forrasztottam, esztétikailag olyan amilyen ( vezetékek külön árnyékolva + egy kevés fekete szigszalag borításként), DE kiválóan működik.
Üdv.
-
kisgabor87
tag
válasz kelzsoca #8278 üzenetére
Jó, akkor szorosan kapcsolódom majd a topik címéhez.
Hogy lehetséges az, hogy a 100s 3500mah akkumulátorral kb. 4 óra videó lejátszást bír, míg a 100is 8000mah akksival, fülhallgató csatlakoztatása mellett (!!!) 6 órát??? Csak nekem nem áll össze a kép? Ez a 8000mah parasztvakításnak tűnik így elsőre. De ha van rá magyarázat a hozzáértőktől azt szivesen venném.
-
Prien
addikt
A kevés is több a semminél.
-
devast
addikt
Jópofa ez az ics.
Csak éppen a mediascanner processz bekapcsolás után ~20 percig fogja a cpu-mat, és szerintem végégnézi azt a könyvtárat is amiben rohadt sok képem van, pedig benne van a .nomedia fájl....
szerk: és még csak félig van a 32gigás sd kártyám képekkel.... ha tele lesz akkor indulás után 1 óráig használhatatlan a cucc ? Nevetséges...[ Szerkesztve ]
-
szponzor
senior tag
válasz Victoryus94 #8273 üzenetére
Tudom, de úgy nem tetszik az elrendezés.
tjb007: Igazad van, este kipróbálom, köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
kisgabor87
tag
Xtab70i alatt index videók:
Flash telepítése előtt: szinte tökéletesen, majdnem teljesen akadásmentesen futnak.
Flash telepítése után: akadozik, szaggat, sz@r.Ja, a böngésző Dolphin mini.
[ Szerkesztve ]
-
szponzor
senior tag
Nektek van valami telefonkönyv a tableten?
A telefonszámok, e-mail-ek, FB linkek miatt kellene egy telefonkönyvalkalmazás, meg gondolom, hogy abból tudnék hívni Viber-rel.
Kerestem az ICS alap People alkalmazását, de nem találom sehol. Tudtok ajánlani valami People-höz hasonló telefonkönyvet?+ -
Victoryus94
őstag
válasz kisgabor87 #8267 üzenetére
http://wayteq.eu/hu/xtab100is 60.000Ft
+
Teszt
(ajánlom, várd meg a részletes tesztet)Vagy:
Amazon kindle fire (szinte mindenki hallott már róla)
(az csak 7''-kijelzőjű)Esetleg nézelődj ITT (össze is tudod hasonlítani őket)
[ Szerkesztve ]
-
kisgabor87
tag
Tudom hogy nem itt a helye, de érdekelne hogy 65.000 ft környékén milyen tabletet vennétek, ami megéri?
-
lobedoc
tag
A töltés nálam is megáll valahol 90-99% közt, és magától is jobban merül. Visszatértem gingerbread-re mert olvasás miatt zavaró a gumis görgetés, és az aksi idő is legalább duplája gingerbread alatt ugyanazokkal a beállításokkal, build.prop, supercharger, stb tweak-ekkel mint ICS alatt. Ha jön a frissítés kipróbálom majd mik javultak
xPAD-70.
-
kelzsoca
félisten
válasz kisgabor87 #8262 üzenetére
-
Prien
addikt
válasz kisgabor87 #8262 üzenetére
Hát a jobban hozzáértők majd még elmondják, de én annyit tudok, hogy IPS-ben van 262 ezer színű és ugye a 16 millió színű kijelző is, kérdés, hogy a kínai tabok közül melyikbe milyet tesznek, mert a specifikációban ezt rendre "elfelejtik" feltüntetni. Asszem pont valamelyik Concorde tabiban van 262 ezer színű IPS és az kicsit talán fakóbb...
-
kisgabor87
tag
Egy olyan kérdésem lenne hogy ez az IPS kijelző amit a wayteq ír a 100is tabival kapcsolatban, ez azt jelenti h minden szögből jól látható a kijelző? Mert vennék egyet és többek között videókat néznék rajta ezért nagyon fontos h minden szögből jól lehessen látni. És ez h a wifi a b/g szabványokat támogatja csak (a routerem az n-t is) ez a gyakorlatban mit jelent, mennyivel lenne így lassabb?
-
icon
senior tag
Nálam 99%-nál megáll...
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon
-
Imy
veterán
Dél óta töltöm, azaz már 4 órája, és még mindig 93%-on áll...
Amikor először töltöttem, akkor egy éjszaka alatt elérte a 100%-ot, de akkor nem mértem... Érdekes a cucc töltése is... -
tjb007
nagyúr
A 2.3 -hoz képest sokkal fürgébb, a kompatibilitás változatlan maradt (legalábbis én nem találkoztam sem előre-, sem visszalépéssel) viszont a RAM igénye megnőtt, kevesebb szabad RAM áll rendelkezésre mint 2.3 alatt de ha egyszerre nem 100 dolgot szeretnél csinálni akkor nem igen fogod ezt megérezni.
Bugok vannak (pl. Sklype videohívás) de a legtöbb magából az adott alkalmazásból ered, ezeket a készítők természetesen próbálják elhárítani/megoldani.Rakd fel, próbáld ki, ha nem tetszik akkor még mindig visszaállhatsz 2.3 -ra.
-
aimre
csendes tag
Üdv Mindenkinek! Xtab-70-em van, és ICS frissités előtt állok. Azokat kérdezem, akik már frissítettek, hogy mik a tapasztalatok? Gyorsaság terén milyen lett a 2.3-hoz képest? A programok futnak (kompatibilitási problémára gondolok) rendben? Olvastam többektől, hogy vissza akarnak térni 2.3-ra. Mi ennek az oka? Válaszotokat előre is köszönöm!
-
kelzsoca
félisten
Az akkumulátor üzemidőt sok tényező befolyásolja, nem lehet kijelenteni hogy ez az akksi már pedig x időt fog menni, vagy ennyit mennie kell, mert nagyban függ a felhasználói szokásoktól, a feltelepített alkalmazásoktól, widget stb.. mi fut a háttérben, milyen fényerőn használod a készüléket, vezetéknélküli kapcsolatot használsz -e, ha igen esetlegesen mennyire stabil a jel, mindeközben használod -e aktívan a gépet, használsz -e valami usb-s eszközt a gépre kötve stb..
A módosított rom üzemidejét nem néztem.
-
Lasy
veterán
mennyire van különbség az xPAD, és xTAB között?
+36702778032
-
tjb007
nagyúr
válasz Victoryus94 #8241 üzenetére
"az Android 4.0-s információk még nincsenek ott"
De, ott vannak már azok is jó ideje.
-
Victoryus94
őstag
Az xTAB-70 alapból Android 2.3-al érkezik.
Az első hozzászólást nem kell sokszor elolvasni, de ha keresel valamit, akkor valószínűleg ott megtalálod, tehát célszerű ott keresni. Fontos: az Android 4.0-s információk még nincsenek ott, ha esetleg ICS-t tennél rá a (fórum gyors)keresőt használd, de kérdezhetsz bátran. (bármit, ami nincs az 1. oldalon, vagy bizonytalan vagy).Nekem xPAD-om van. Az akkuidő elsősorban fényerőtől függ, illetve hogy a wi-fi/bluetooth be/ki van-e kapcsolva. Logikus, hogy ha folyamatosan használod nagy fényerőn, és megy a wi-fi, akkor inkább 3óra lesz az üzemidő, míg alacsony fényerőn videózás, képnézegetés, e-book olvasás-sal wi-fi nélkül lehet 5óra az üzemidő. Zenehallgatással kikapcsolt (néha bekapcsolt) képernyővel 8-9órát sikerült használnom.
Ha nem használod a készüléket 1-2órát, nem muszáj kikapcsolni (bár a wi-fit és a képernyőt célszerű), így max 3-6%-ot merül. Ha több órára nem használod, kapcsold ki a tabletet.[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
Ez csak xPAD-70 -nél alkalmazható, a többinél nem.
xTAB-70 -nél ezt kell alkalmazni ha valaki vissza akar térni ICS -ről 2.3 -ra: [link]Amúgy azért van szükség a 2.2 -re mert csak ebben van meg az az indító script aminek a segítségével lefut automatikusan a telepítés folyamat (particionálás, ROM telepítés stb.).
[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
Sziasztok, hamarosan szerzek én is egy ilyet (xtab-70).
Tényleg csak 5 órát bírja az akku?
folyamatos wifit fogom használni, mert mint láttam az én mobilnetemet nem kezeli.
de olvasom, hogy van akinek csak 3 órát..
Remélem azért sok mindent ki lehet hozni belőle ahogy olvasgatom.Gondolom az első hozzászólást sokszor el kell olvasnom.
Mi az amit érdemes megnézni rajta?tjb007
Mi van akkor ha itt a 2.2-őt kihagyom, és egyből a 2.3-at teszem fel?
ugyan úgy nem fog bekapcsolni?[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Bibby
addikt
Próbáltam ICS-ről visszaváltani nextgen romra XPAD-on.. Ezt írja az update:
E: bad bootloader arguments
E:unknown volume for path [/udisk/factory_update_param.aml]
E:can't mount /udisk/factory_update_param.amlAz update során a media wipe ír még hibát:
E:format_volume: fdisk.media failed on /dev/block/avnftl8p1
Az update végigmegy azért, de ha elindítom befagy a Wayteq logónál.
Mivel próbálkozhatok?Ελευθερια η θανατος
-
apeelme
addikt
válasz rodeo74 #8235 üzenetére
ugye az SD gyökerében még véletlenül sincs semmi frissítéskor használt fájl...
ha az én rom-omat használod akkor a gyári reco-val semmit ne telepíts ugyanis ubifs-ként kezeli a systemet...és az első hozzászólásban található cella,ad-hoc update nem az én rom-omra valók, nem fog felmenni megintcsak az ubifs miatt...ha kell megcsinálom CWM-ből telepítősre ezeket erre a rom-ra...
(#8234) xLivingDeadx: alapból nem fogja letölteni mert nem támogatott készülék (annak ellenére hogy Play-ben megvásárolható), illetve letöltéskor nem tudja eldönteni a készülék infóból hogy milyen tartalmat töltsön le...egyébként megszerzed a tablethez való SD tartalmat máshonnan, bemásolod a helyére és használod.
[ Szerkesztve ]
-
rodeo74
csendes tag
Reggelt! Egy érdekesség : minden ok csak a normál recovery nem indul , hangerő fel+bekapcs -ra kijön a zöld upgrade STEP1 és 1mp mulva tovább is megy majd beindul a GB , nem tudok kiegészítőket (cella , ad-hoc) telepíteni ... CW alól sem Reboot recovery-vel is ugyanez ...
-
xLivingDeadx
csendes tag
Hello.
Letöltöttem pár ea játékot, de mikor elindítom őket és jönne az sd fájlok letöltése ezt irja ki:A server error has occurred. Please visit www.eamobile.com/countrygate to choose your country and click the customer support link. (5002).
Mit tudok ezzel csinálni?
Ja és valaki tud nekem wayteq xtab 70-hez real racing 2-es sd fájlokat szerezni?
Segítséget előre is kösz.
-
Imy
veterán
Nektek mennyit bír az akksi?
Nálam 3:44 éa 33%_on áll, netezés után... Ennél többre számítottam vonlna.... -
kelzsoca
félisten
válasz Victoryus94 #8231 üzenetére
A CM romokban yaffs2-nek van mountolva a system, ez azért jó, mert így a CMW recovery-vel lehet biztonsági mentés és visszaállítást készíteni (backup/restore) a teljes rendszerről (tükörmásolat)
Az alap gyári romban a system ubifs fájlrendszert használ.
A saját forrásból épített custom romokban mi is átálltunk yaffs2-re, ami sikerült, továbbá készítettünk működő cwm recovery-t is az xpad és xtab-70-es gépekre.
A probléma a bootloader, és a megfelelő bootloader forrás hiánya.
A tablet kikapcsolt állapotban töltőre csatlakoztatva lesz egy töltés animáció (biztos láttad már)
Az animációhoz a képeket a system/resource mappából szedi ki a bootloader, ehhez ubifs-ként mountolja fel a system-et, gyári rendszer esetén nincs gond mert ubifs=ubifsViszont ha a system yaffs2, és a bootloader felmountolja a system-et ubifs-ként, onnantól kezdve elszáll a system, és a rendszer többet nem indul el, újra kell telepíteni.
Volt egy bootloader forrásom xPAD-70-hez, amiben a szükséges módosításokat elvégeztem ahhoz, hogy ez a probléma ne jelentkezzen, viszont ezen u-boot felírásakor elszállt a tablet, és ezért nincs most xPAD-70-es gépem.
MIvel ubifs fájlrendszert eddig csak Amlogic-os SoC-al szerelt gépen láttam, nem hinném hogy más, akár telefon esetében azt használnának.
[ Szerkesztve ]
-
Victoryus94
őstag
válasz apeelme #8226 üzenetére
Helló, pár hónapja szó volt a cyanogenmod-ról, és hogy a 9-es verziójában is az van, ami saját romodban, hogy ha töltőröl kapcsolom be elszáll az oprendszer (bocsi, ilyenkor nem tudok pontosabban fogalmazni, de remélem, érthető).
A kérdésem az lenne, hogy ez minden eszköznél így van-e vagy csak WayteQ-nél, illetve hogy régebbi CM-eknél is(pl. CM7-esnél) megesik-e ez, vagy ott már nyugodtan lehet töltőről indítani a telefont/tabletet.
Új telót vásárolnék, de amit kinéztem, minden ismerősöm azt ajánlja, hogy cseréljem le a gyári Androidot rajta, mert alb**ták. Még nem biztos hogy azt a telót választom, szóval gondoltam, előbb utánajárok.[ Szerkesztve ]
-
apeelme
addikt
válasz rodeo74 #8224 üzenetére
Frissítettem az idevonatkozó leírást letöltéssel együtt (Telepítés 0.pontja kék szöveggel), kipróbáltam működik.
Ha netán gond van szólj! -
tjb007
nagyúr
válasz counterbill #8220 üzenetére
xPAD-70/xTAB-70/xTAB-70i töltőcsatlakozója egyforma, szóval a válasz az, hogy igen jó.
-
counterbill
senior tag
http://mastercomp.info/index.php?pg=termekinfo&item_id=34985 1.8méteres töltö kábel. Ez vajon jo 70ibe?
Everything not saved will be lost. -Nintendo "Quit Screen" message
-
rodeo74
csendes tag
Sziasztok!
Van egy TAB70 amin az ICS-ről visszamentem volna a GB-re (apeelme) látszólag minden lement , restart után a zöld (2d-s) droid kb 3mp-re beindul , majd fekete kép... reset után lehet csak bekapcsolni , márha az android logóra vagyok kiváncsi mert más nem jön be.
Zöld update , vagy a CWM is elindul , a restore nem található (ezt írja) bár a kártyán (2Gb) ott van ....Ötlet esetleg valakinek ? reset-bekapcs kombo , data-factory reset , reinstall ... ezek nem segítettek eddig.
azóta bővült a hibaüzenet ha a bekapcs+hang fel recovery-be mennék:
Ead bootloader arguments
"(null)"
E:unknown volume for path [-udisk-factory_update_param.aml]
Ean't mount /udisk/factory_update_param.amlKöszi; Á
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz microsd81 #8215 üzenetére
Rakd fel újra a gyári ROM -ot a következőképpen:
1. másold fel a gyári ROM fájljait a factory_update_param.aml fájl kivételével
egy üres SD kártyára
2. menj végig az össze wipe -on (media partition, cache, data/factory reset)
3. apply update from sd card
4. reboot system now -
desigo
senior tag
Üdv!
Felraktam én is az xpadomra az ICSt.
Köszönöm kelzsocának a munkát !
Már korábban is produkálta a tab 2.x-el,hogy ha töltőre rakom akkor utána nem tudom bekapcsolni mert a megáll a boot a wayteq feliratnál de akkor wipe cash után elindult szépen.
Az uj ICS-nél éjjel töltőre rakva majd reggel levéve nem kapcsolt be.Reset megnyomása után indult de minden törlődött és full gyári beállításra állt vissza.
Ismét szépen belaktam a programokat de az éledés valahogy nem az igazi.
Ha lerakom (akár töltés nélkül is) a bekapcs gomb után nem történik semmi.
Reset gomb nyomása után kikapcsol aztán tudom gombbal bekapcsolni.
Most már szerencsére megmaradnak a programok beállítások de nem bírok rájönni,hogy miért nem éled.
Egyébként az ICS nagyon tetszik.Működésben,designban is nagy előrelépés. -
Prien
addikt
válasz Pistiboy88 #8207 üzenetére
Maga a tabi szerintem is rendben van, ám gondolatban én már megalkottam az xTab70i II készüléket! Ajánlom a gyártó figyelmébe.
Paraméterek: 1 Gb DDR3 RAM, AML8726 Dual-Core 1.5 Ghz, Mali 400 MP2, 7" 800x600 IPS (4:3), súly: 350gramm, a kijelző körüli keret vastagsága kb.7-8 mm, ár: 39900 Ft.A kevés is több a semminél.
-
microsd81
csendes tag
Bocs ezt tényleg nem írtam. xTab-70
-
microsd81
csendes tag
Sziasztok. Volna egy olyan problémám, hogy mióta frissítettem ICS-re a táblát azóta konkrétan meg van hülyülve a gép. Olyanokat csinál, ha neteznék nyitok meg egy oldalt 1x fogja magát és kilép, de ez csak egy. Ha huzamosabb ideig használom játékra, netezésre, facbookra, és akkor ki ír nekem olyanokat, hogy konkrétan minden leáll, és nem tudok elindítani semmit, és ezután kijön a wayteq logó, és onnantól kezdve csak resettel tudom újra az életet belé lehelni. Ezt a jelenséget már csak ma 3x eljátszotta. És még mellé elég rendesen melegszik a hátulja is, és fel sem tölti az akkumulátort rendesen. Valakinek volt-e ilyen problémája netán? Mit tanácsolnátok ez ügyben?
-
mazoli63
csendes tag
válasz kelzsoca #8203 üzenetére
Nagyon köszönöm a válaszodat. Újra felébresztette bennem a megoldás iránti vágyat.
Rettenetesen bosszantott, s így újra nekiláttam s végül sikerült.
Megoldás röviden :
A ZTE MF 190-ben nemcsak a PIN kérést kapcsoltam ki, hanem az automatikus kapcsolódást is bepipáltam. Ezeket legegyszerűbb a modem saját digis programjával PC-én elintézni.
A Tablet (XTAB70i) beállításai pedig ezek lettek:
WIFI kikapcs.Modem bedug, rendszer feléleszt.
Beállítások/Továbbiak/Hozzáférési pontok nevei:
Itt a Telenor.hu pontot módosítottam (csak úgy lehet módosítani, ha nem aktív (másra kattintasz))
Név: Telenor.hu
APN: digi
MCC: 216
MNC:01
Azonosítás típusa: PAP vagy CHAP
APN típusa: default(valami még volt mögötte"gyárilag", de letöröltem)
A többi érintetlen ill. az MCC és MNC alapbeállításon maradt nálam ezeken az értékeken.
Ha a beállítás kész a vissza gombbal menve az APN -ekhez kiválasztottam a megváltoztatott Telenor.hu APN-t. A mobilszolgáltatóknál a DIGI-t, vagy az automatikus kiválasztást kell választani, miután regisztrál minket a hálózaton.
Ezután néhány másodperc múlva megjelent a 3G jel és kék lett minden!
Vége a szürkeségnek!Mégegyszer nagyon köszönöm a segítséget, s remélem leírásommal másokat is megkímélek az idegeskedéstől.
[ Szerkesztve ]
-
Pistiboy88
aktív tag
-
Prien
addikt
válasz Pistiboy88 #8205 üzenetére
Nagyon szupcsi! Mennyi Ramot fogyaszt?
Ha megy mellette még 1-2 alkalmazás, akkor is ilyen gördülékeny? Nekem az SPB shell van megvásárolva régóta, de félek, hogy megeszi a memóriát.A kevés is több a semminél.
-
Pistiboy88
aktív tag
Tegnap mondtam, hogy dobok fel egy videót a TSF Shell-ről, hogy fut a tabon. Nos a videót itt találjátok.
-
Prien
addikt
Egy érdekes dolgot tapasztaltam most, böngészés közben. (70i). Letöltöttem a Chrome Bétát megint,mert az Opera Mobile-al képtelenség bejelentkezni ide a fórumra. Hiába volt gyorsító tár ürítés,stb. Mindegy.
Szóval Chrome Béta, bejelentkezés ide, olvasgatás, aztán jött a "szokásos" wifi megszakadás...na, mondom, jelentkezhetek be újra. DE NEM!
Visszacsatlakozás után is benn maradtam a fórumon, míg a gyári böngészővel (és régebben a Minivel is) újra be kellett jelentkeznem.
Hogy lehet ez? Csak szerencsém volt vagy a Chrome-ban van valami "időkorlát"?A kevés is több a semminél.
-
mazoli63
csendes tag
Hosszas rágódás, nézelődés után vettem egy XTab70i készüléket. Olvastam, hogy nem minden usb modemmel működik együtt. És lám...
Digi mobilnetem van egy ZTE MF 190-es modemmel. Miután ez nincs a kompatibilitási listában (csak az elvileg jók között), ezért nem lepődtem meg, hogy nem akar működni az általatok és más fórumokon is megtalálható APN beállításokkal. Ezért gyorsan kikódoltam a család másik stickjét egy T-Mobilos ZTE 626-ost, hátha. Miután ez benne van a listában, gondoltam tuti lesz. De nem. Visszaraktam bele a T-Mobilos SIM-et azzal azonnal, mindenféle beállítgatás nélkül felugrott a tablet a netre. Akkor most csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy a DIGI és az ICSnem szívlelik egymást? Biztos, hogy nem a tablettel vagy a modemmel van baj , mert önállóan mindkettő hibátlanul müxik. A kikódolt ZTE 626 Digi kártyával laptopon tökéletes.Sajnos a DIGI-vel kell együttélnem, mert ahová szánom a készüléket és a sticket ott a T-Mobile halott, csak a DIGI(Telenor) jó.(Ez már egy másik történet.)
Ha valaki belefutott ebbe és sikerrel járt, kérem ossza meg titkát.
Köszönöm sorstársaim nevében isGaris Wayteq XTAB70i, gyári rom, Android Ice, ZTE MF 626 vs. MF 190, DIGI mobilnet
(amit site-okon írtak, írtatok a DIGI-s beállításokról az minden ki lett próbálva) -
Prien
addikt
válasz baacuba #8196 üzenetére
Szia! Egyelőre vannak gondok a beágyazott flash videók, indavideo,stb. tartalmak lejátszásával, én is "szenvedek" emiatt. De úgy gondolom,hogy ez az ICS hibája, amire ígértek frissítést, ezt várjuk most éppen olyan nagyon. Szerintem már faragják. xTab 70i.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nők, nőügyek (18+)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óra topik
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- iPad AIR 6 11 (2024) 256GB WIFI + 5G Cellular sim KÁRTYAFÜGGETLEN 2025 október 21-ig Apple garancia
- Apple iPad Pro 13" (2024) 256GB Cellular 5G M4 Chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- iPad 3, és Lenovo M10 Plus csere, vagy eladó
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Apple iPad 10 (2022) 256gb Cellular - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest