- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Honor 90 - modellalkat
Új hozzászólás Aktív témák
-
microsd81
csendes tag
Bocs ezt tényleg nem írtam. xTab-70
-
microsd81
csendes tag
Sziasztok. Volna egy olyan problémám, hogy mióta frissítettem ICS-re a táblát azóta konkrétan meg van hülyülve a gép. Olyanokat csinál, ha neteznék nyitok meg egy oldalt 1x fogja magát és kilép, de ez csak egy. Ha huzamosabb ideig használom játékra, netezésre, facbookra, és akkor ki ír nekem olyanokat, hogy konkrétan minden leáll, és nem tudok elindítani semmit, és ezután kijön a wayteq logó, és onnantól kezdve csak resettel tudom újra az életet belé lehelni. Ezt a jelenséget már csak ma 3x eljátszotta. És még mellé elég rendesen melegszik a hátulja is, és fel sem tölti az akkumulátort rendesen. Valakinek volt-e ilyen problémája netán? Mit tanácsolnátok ez ügyben?
-
microsd81
csendes tag
Tudtok ajánlani érintőceruzát ajánlani ehhez a tablethez?
-
microsd81
csendes tag
-
microsd81
csendes tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni tőletek. A Wayteq xPAD-70, és a Concorde 7020 között variálok. Szerintetek melyik a jobb választás? Előre is köszi a válaszokat mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre érkeznek az alacsony árú, ám használható tabletek a piacra, ráadásul honnan máshonnan, mint Kínából.
- Apple iPad Air 6 (2024) 11" 128GB Cellular 5G M2 Chip - Új, aktiválatlan, akár beszámítással
- Apple iPad Air 6 (2024) 13" 128GB - Újszerű, Apple garancia, akár beszámítással
- iPad 3, és Lenovo M10 Plus csere, vagy eladó
- Apple iPad 10 (2022) 256gb Cellular - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest