Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
Új hozzászólás Aktív témák
-
microsd81
csendes tag
Bocs ezt tényleg nem írtam. xTab-70
-
microsd81
csendes tag
Sziasztok. Volna egy olyan problémám, hogy mióta frissítettem ICS-re a táblát azóta konkrétan meg van hülyülve a gép. Olyanokat csinál, ha neteznék nyitok meg egy oldalt 1x fogja magát és kilép, de ez csak egy. Ha huzamosabb ideig használom játékra, netezésre, facbookra, és akkor ki ír nekem olyanokat, hogy konkrétan minden leáll, és nem tudok elindítani semmit, és ezután kijön a wayteq logó, és onnantól kezdve csak resettel tudom újra az életet belé lehelni. Ezt a jelenséget már csak ma 3x eljátszotta. És még mellé elég rendesen melegszik a hátulja is, és fel sem tölti az akkumulátort rendesen. Valakinek volt-e ilyen problémája netán? Mit tanácsolnátok ez ügyben?
-
microsd81
csendes tag
Tudtok ajánlani érintőceruzát ajánlani ehhez a tablethez?
-
microsd81
csendes tag
-
microsd81
csendes tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni tőletek. A Wayteq xPAD-70, és a Concorde 7020 között variálok. Szerintetek melyik a jobb választás? Előre is köszi a válaszokat mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Végre érkeznek az alacsony árú, ám használható tabletek a piacra, ráadásul honnan máshonnan, mint Kínából.
- Honda topik
- One mobilszolgáltatások
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ózongenerátor a háztartásban
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest