- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jövő héten érkezik a OnePlus Watch 3
- Mobil flották
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Súlyos hibát javít az iOS 18.3.1
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
válasz
Victoryus94 #8596 üzenetére
És mikor megy 200MHzen?
Késöbb ezt nem orvosolják?
Ez az üzemidő elég kevés.
Tesztem eredménye 3:05.Látszik hogy azbandroid rendszer a fő fogyasztó.
[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
elsőnek színtelenül jelent meg a kijelző.
mintha egy negatív lenne, de egy újraindítás megoldotta.Ilyet csinált már valakinek?
+36702778032
-
Victoryus94
őstag
Máshogy van optimalizálva.. Nem tudom a procija milyen, de az is sokat számít (nem csak az órajele) vannak energiatakarékosabb procik, illetve lehet, hogy jobban kezeli használat közben a processzor működését. (pl.: üresjáratban 100MHz, zenelejátszás: 200MHz, filmnézés: 400MHz, netezés 500-800MHz, játék: 800-100MZh). Ha jól vettem észre xPAD-nál 200, és 1.000 van, köztes nincs. Legalábbis egy processzor jelző progi ezt mutatja (elvileg a jelenlegi órajelet mutatja.) Tehát a processzortól nagyon függ, meg az egyéb alkatrészek energiaellátásától, és a processzor megfelelő optimalizálásától, de ezen kívül más is szerepet játszik. (pl a kijelzők között sem mind egyformán fogyaszt ugyanazon fényerő elérésénél)
-
Clemi
veterán
Az lehet, hogy megírtad, csak én átsiklottamfelette, bocsi! Igen sem ezzel, sem a dashboard progival nem mész semmire, mivel Canon gépekhez készültek, bár ez a weboldalukon is szerepel. A dashboard program, csak egy kedvcsináló, mielőtt megveszi valaki a teljes verziót. Na az viszont tényleg nagyon állat.
-
stalix
csendes tag
Szerintetek hol lenne érdemesebb megvenni, Speedshop, Ipon, vagy Edigital? Garanciáztatással hol, mik a tapasztalatok?
-
Lasy
veterán
fényerő csak 30%on és nem rádiót hallgattam, csak neteztem.
de csak 8 órát bírt, mert 14:00kor kikapcsoltam elviekben 18ig be sem akartam kapcsolni, de közben fiam nagyon köhög, így nem mentünk tornára. így bekapcsoltam.
elsőnek színtelenül jelent meg a kijelző.
mintha egy negatív lenne, de egy újraindítás megoldotta.+36702778032
-
Lasy
veterán
15:45 sajna lemerült, úgy, hogy be sem tudom kapcsolni.
+36702778032
-
Raypapa
tag
Én is az IT futárnál vettem, 1,8m., működik.
Ha valamely cég képes 50cm-es töltővel forgalomba hozni egy kütyüt, szerintem, már a tervek kiszivárgása után lesz néhány "utángyártó" cég, amely elkezdi gyártani a cuccot hosszabb kábellel, mert előre vetíthető az igény a cuccra...
Biztos nem wayteq gyártmány, de ez teljesen mind1. A nagy márkák cuccait is tucatnyi beszállító alkatrészeiből dobják össze és sokszor helyettesíthetők utángyártott másolatokkal az alkatrészek.
Ellenben van itt közöttünk olyan kolléga, aki maga próbálta összedobni a töltőhosszabbítást és már az SN 2-es dugóval meggyűlt a baja, ugyanis két különböző forgalmazótól származó 6db dugóból 5db zárlatos sz@ar volt... -
joe357
tag
Helló
Jól emlékszem hogy egy xtab 70 ics frissítéssel? Mert az elég fura hogy Neked ics alatt műkszik hogy alvó állapotban sem kapcsol ki a wifi adatforgalom nélkül. 70i-n ezt képtelen vagyok elérni és agybajt kapok már a wifi szakadozásoktól. (két percenként vissza kell futni a tablethez és megérinteni hogy nehogy elaludjon hogy átmenjen egy mappa tartalma másoláskor)
-
Bontókő
csendes tag
Nagyon rendes Vagy, köszönöm az összes segítséget!
Két napja vagyok Android user, úgyhogy még szoknom kellOtt volt a titok, az a három kis pötty alul, most már tudom, hogy ezzel kell minden programot kezdeni
Működik is a GPS-em, egy Nokia LD-4W-vel sikerült összehozni -ennyiből talán másnak is hasznos lehet a hozzászólásom, hogy Androidhoz is jó ez a GPS vevő, nem drága, és nagyon frankón működik!
-
ravebp
senior tag
Nos a DSLR témában értekeztem a progi készítőjével és az USB host körüli mizériával, és ezt kaptam:
"Nem tudom hogy milyen program., mi a funkcioja es hogy hogyan dolgozik.
A DslrDashboard ugy let irva hogy kihasznalja az Android USB funkciot
ami a 3.0 -tol lett bevezetve.A DslrDashboard nem dolgozik minden keszuleken ami abbol ered hogy a
keszulkgyarto nem implementalta vagy csak reszben implementalta az USB
fuknciot.
En a DslrDashboardot a szabadidomben keszitettem, ingyenes es nincs
semmi hasznom belole.
Nekem nincs ra lehetosegem meg idom se hogy minden keszulekkel
leteszteljem, de mivel hogy
a DslrDashboard egy opensource project, ha van valakinek lehetosege,
tudasa meg ideje hozza megprobalhassa.""címzett: saját magam
Van egy linux ala irt libusb (www.libusb.org) ami lehet hogy tudna
segiteni Android allat is nyilvan (alapjaba veve ezt adtak hozza az
Android 3.0 es 4.0.Ezt a 'library' -t at kel forditani androidra, hozzadni az
alkalmazashoz es irni az alkalmazasban funkciokat amik komunikalnak a
libusb funkcioival.
Ehez mar kel a root.
"Rave
-
Bontókő
csendes tag
Hát, igazán szégyellem a dolgot, biztos béna vagyok, de az ES file explorert ha indítom, nem találom a beállításokat
Favorites, Select, Search, stb. de csak a könyvtárak között tudok mászkálni. Hol lehet beállítani?
A MiFileExplorert sikerült felrakni
De itt nekem csak három fül van, böngészés, memóriakártya, ftp. Ha jobb oldalt a nyilat megnyomom, előjön, hogy jump to SDcard vagy Flash, de bármelyikre nyomok, csak az SD tartalmát látom.
-
Lasy
veterán
-
Clemi
veterán
Néhány napja linkelt valaki egy Wateq töltő címet a Mastercomp cégnél. A webáruházban azt írják, hogy a töltő 1,8m hosszú.
Ma megérkezett, és kb 5cm-el hosszabb, mint a gyári töltő amit a 70i mellé adtak, vagyis kb 1,2m a hossza!
Valakinek van egyáltalán 1,8m hosszú töltője? Ha van honnan kapta, mert ebben a kedves üzletben csak hebegtek habogtak, és hogy a nagyker így adja, hogy ez biza 1,8 méteres -
Lasy
veterán
válasz
zolivissza #8561 üzenetére
tuti nem fagyott be semmi, mert nyomkodom.
mivel a céges gépen letiltották az se-portál-t így telóról szoktam menni. a galaxy mini az ablakban, míg a tab-al elmentem a mellékhelységre, és látta a wifit.
meg is lepődtem, de ment is rendesen, pedig itt a BANK ban 60cm-es betonfalak vannak.megálltam reggel a buszmegállóbanb, és a telóval csak 3-4 wifit szoktam látni. a tabbal látok 11et ami az út tuloldalán van azt is simán látja.
nekem a sima 70-van ICS-el, 3.0.8 kernellel, és nem csinál ilyet. pedig reggel a töltőn volt, és bekapcsoltam, és simán elindult. féltem is hogy nem fog, de ment utána kikapcsoltam, leszedtem a töltőről, és megint bekapcsoltam. és megint bekapcsolt.
[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
-
dario_p
tag
Lemerült a gépem, 2 napig nem is foglalkoztam vele. Tegnap felraktam töltőre, és semmit nem csinált. 2 percnyi reset nyomkodás után sikerült elindítani, de újra csak a Wayteq logóig jutok. ICS újra rak, megint jó. Ahányszor lemerül, mindig újra kell telepítenem. Azt hiszem maradok a Gingernél...
Samsung Omnia7, Xbox360 Xbox avatar:BaluP1979
-
-
Lasy
veterán
nem fogjátok elhinni, de még most is csak 43%-on áll az akkum, és 12:50 van.
és a wifi folyamatosan megy.
[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Lasy
veterán
11:19, és az akku 49%-on áll, pedig megy a wifi most is.
nagyon jó ez a rom ami rajta van.+36702778032
-
tjb007
nagyúr
válasz
Bontókő #8552 üzenetére
"A ROM újbóli felrakása mit jelent?"
Azt jelenti, hogy újra fel kell rakni, gyakorlatilag olyan mint PC -nél a teljes rendszertelepítés azzal a különbséggel, hogy nem kell a driverekkel szórakozni.
"Ha lesz majd gyári upgrade, azt tudom rá feltölteni? Vagy valahol megvan?"
Van már gyári, módosítatlan ROM amit bármikor fel lehet rakni ha probléma lenne:[link]
-
Bontókő
csendes tag
Köszi a gyors választ! A ROM újbóli felrakása mit jelent? Ha lesz majd gyári upgrade, azt tudom rá feltölteni? Vagy valahol megvan? Az aggaszt egy kicsit, hogy ez nem 70, hanem 70i, a 70-hez tudom, hogy van a gyári weboldalon 4-es Android, de nem vagyok benne biztos, hogy a 70i szoftvere bitről bitre ugyanaz. Márcsak azért sem, mert itt a nyitó hozzászólásban ahol le van írva a GPS izzítása, ott még benn van a normál menüben a GPS engedélyezése, az enyémben meg nincs.
-
Imy
veterán
Hogyan lehet a képernyőről mentést csinálni?
Ma megcsinálom az akksi tesztet, wlan, 100% fényerő, és webradió.
Illetve ha lemerül akkor elötte látszik a történetben, hogy mennyit ment el? -
tjb007
nagyúr
válasz
Bontókő #8548 üzenetére
Igen, a root hiánya miatt van.
"ha a nyitó hozzászólásban lévő rootolást megcsinálom, akkor ugyanaz marad minden, csak megkapom a root jogot, vagy lesz valami más változtatás is a rendszerben?"
Igen, minden marad a régi csak kapsz egy plusz alkalmazást (Superuser).
"tudok-e most mentést készíteni a meglévő állapotról, illetve ha rootoltam, vissza lehet-e állítani az eredetit?"
Nem tudsz, nincs rá lehetőség.
Az eredeti állapotra való visszaállás = ROM újbóli felrakása.[ Szerkesztve ]
-
Bontókő
csendes tag
Letöltöttem a Root Browser Lite-ot, átírtam amit kellett, amikor rányomtam a save-re, azt írta, az alkalmazás váratlanul leállt. Ez most vagy azért van, mert Lite verzió, vagy azért, mert nincs root jogom (gondolom, inkább az utóbbi).
Azt mondjátok még meg legyetek szívesek, hogy ha a nyitó hozzászólásban lévő rootolást megcsinálom, akkor ugyanaz marad minden, csak megkapom a root jogot, vagy lesz valami más változtatás is a rendszerben? Illetve tudok-e most mentést készíteni a meglévő állapotról, illetve ha rootoltam, vissza lehet-e állítani az eredetit? -
rollins
őstag
Nem semmi, ShadowGun megy x-tab -on. Chainfire3d nem is szükséges hozzá. Annyi a kellemetlenség, hogy csak akkor tölti be rendesen, ha képernyő kikapcs, majd vissza. Load-nál elakad, kis türelem.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz
cintula187 #8545 üzenetére
Gyere át a kérdéseddel ide: [link]
-
Lasy
veterán
-
Lasy
veterán
válasz
bull84ghia #8539 üzenetére
de miért?
Nem gond, mert így nagyon takarékos, és ha letöltés van akkor elviekben nem szakítja meg, de ezt máris kipróbálom pl marketen.+36702778032
-
Lasy
veterán
válasz
Danielsson #8497 üzenetére
Nos nekem ICS van az xtab70-en, és nem fagy, pedig mindet használok rajta
tegnap 15:00kor indítottam(55%), és 19:00 felé merült le, de wifi folyamatosan ment, és volt fimlnézés is na akkor merült le.Most kíváncsian várom, hogy mi lesz reggel 6:30kor kapcsoltam be teljesen feltöltve, és a galaxy mini-ről veszen a netet wifin.
igaz hiába van beállítva a wifi alvás sohára, mégis kikapcsol, viszont amint bekapcsolom egyből van.
lehet függ attól is hogy van-e adatforgalom, vagy sem.Smithy87
leszedett fóliát soha az életben nem fogod tudni visszatenni rendesen.
az feltöltődött sztatikusan, és simán szívja magába a szöszöket.Imy
én A4-es fóliát vettem 500.-.
bevallom nagyon örülök az ilyen beszállítóknak.
és fogok is venni tőle még.Bontókő
Sajnos root jog nélkül nem fog menni.
De a root szerintem simán használható a 70, és 70i között is ugyan úgy.+36702778032
-
Bontókő
csendes tag
Tjb007, köszi!
Bocs a kezdő kérdésért előre:
A File Explorer-nek alapból nem lesz hozzáférése a build.prop-hoz, ezért kell rootolni? A 70i rootolásához mit kell tenni, ez egy valaminek az átírását jelnti, vagy firmware cserét, vagy mit? Nem tudom most a fórumból kikeresni, túl sok a hozzászólás, és holnap már indulok világgá. -
peter87
csendes tag
válasz
ClaydovE #8509 üzenetére
Elvileg Gamepad IME app és joydev.ko fájl, csak utóbbi adott kernelre (?) szabva jó... vagy nem tudom, de a lényeg, hogy nem sikerült egyelőre. Esetleg próbáld ki az usb/bt joycenter test app-ot. Nekem nem ismerte fel az se, de hátha... Meg kíváncsi is vagyok másnak működik e ez app. :-)
Lumia 520
-
Imy
veterán
Valakinek nincs kedve hasonlót megcsinálni?: [link]
Kíváncsi lennék az akksi időre. -
tjb007
nagyúr
válasz
Brain75 #8520 üzenetére
xPAD-70 vagy xTAB-70 ?
Ha xPAD-70: [link]
Ha xTAB-70: [link]
A factory_update_param.aml fájlra szükség van, nem töröld.(#8528) Bontókő
Rootold, egy root explorer funkcióval rendelkező fájlkezelővel (ES File Explorer, Mi File Explorer) keresd meg a system/build.prop fájlt, nyisd meg és ezt a sort gps.enable=false módosítsd erre gps.enable=true, ezután már meg kell jelennie.
[ Szerkesztve ]
-
edkay
csendes tag
Végigböngésztem, de nem találok rá utalást... szóval:
xTab-70-re felraktam a Gingerbread 2.3.4 gyárit, mert Kelzsoca féle 2012.02.02.-ben lassú wi-fi probléma volt.
Erre mi a root megoldás? Csak simán root.
ICS-t jelen formájában nem kedvelem nagyon.R.I.P. Wayteq x-Tab 70dc ICS | Üdv xTab 8x Quad | R.I.P. Wayteq-ZTE Libra Gingrebread 2.3.5. |ZTE Blade Q Mini | Újonc?!?!?!
-
stalix
csendes tag
Még valamire kíváncsi lennék: szerintetek melyik érné meg jobban?
Ghoo Tab, vagy Xtab-70i? -
Bontókő
csendes tag
Sziasztok!
A témaindítóban ezt olvastam: "(Beállítások→Helyszolgáltatások→GPS-műholdak pipa)
"
Nekem egy új xTAB70i-m van, nincs rajta rootolás, vagy más okosság. Raktam rá egy Bluetooth GPS nevű programot, ő maga látja is a műholdakat, de a navigációs programok nem. Gondolom az lehet az oka, hogy nálam a Beállítások/Helyszolgáltatások alatt nincs olyan, hogy GPS műholdak, csak két másik pont van 'A Google helyszolgáltatása' és 'Hely és Google-keresés'.Találkoztatok már a 70i-nél ezzel a problémával? Van rá megoldás?
-
Brain75
senior tag
válasz
kelzsoca #8525 üzenetére
Köszönöm
Eszerint csináltam, sikerült is visszaállni GB-re de a belső tárhely 0b.
Volt már ilyen így hát csináltam egy wipe-ot de a rendelkezésre álló hely még mindig 0bMi lehet a gond ??
/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
kelzsoca
félisten
válasz
Brain75 #8520 üzenetére
Tegyél fel egy komplett (GB) frissítést a tabletre.
Ezekre figyelj:
- A frissítéshez egy üres és hibátlan, lehetőleg 1-2-4Gb-os SD kártyát használj.
- A frissítés indításánál addig tartsd lenyomva a power és a hang FEL gombot ameddig a második!!! zöld szöveg meg nem jelenik, aztán elengedhető.
- Töltőről vagy minimum 40%-os töltöttségről kezd el.
- A netről letöltött .zip csomagot MD5-re ellenőrizd vissza, és ha hibátlan, csak abban az esetben csomagold ki az SD kártyára.[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
válasz
ClaydovE #8503 üzenetére
Nekem az első 70i csinálta állandóan a fagyást. az első nap mikor hazahoztam, sikerült vagy 15x csontmerevre fagyasztanom. Azóta is itt figyel a kihajtott gamekapocs az asztalon, de azt a gépet az usb csatlakozó miatt gariban cserélték három napon belül, és a mostani gépem talán ha egyszer kellett eddig resetelnem.
-
Clemi
veterán
válasz
Smithy87 #8505 üzenetére
Valakinek van valami ultimate teknikája a fóliázásra?
Ha már nagyon elszúrtad a fóliát, vagyis többször leszedted, meg visszatetted, mert mindíg buborékos lett, akkor próbáld ki a vizes módszert. Nekem bejött, bár a mostani fóliám felment elsőre hibátlanul, és mindössze két kicsi buborék maradt alatta, de másnapra tényleg eltüntek ahogy írták is a csomagoláson.
Szóval a vizes lényege, hogy csapvíz alá a fóliát, és amennyi vizet elbír a kijelzőre is. A vízrétegre ráteszed a fóliát, amit így vizesen oda igazítasz ahová csak akarsz, majd egy bankkártyával, vagy valami minél nagyobb felületű puha de egyenes élű akármivel a közepétől indulva kitolod a vizet a fólia és a kijelző üvege közül. Az előző tabomra így tettem fel a fóliát és tökéletes lett.
-
Brain75
senior tag
Emberek ne haragudjatok, de mondja meg nekem valaki hogy hogyan tudok ICS-ről visszatérni gingerbread-re.
Már kerestem itt kb 1/2 órát de nem találom a megoldást.
Segítsetek kérlek titeket.
Köszönettel
/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
ClaydovE
aktív tag
válasz
Victoryus94 #8510 üzenetére
Erről lemaradtam, megtaláltam köszi! Viszont sajnos nem megy a dolog nekem is exec format error-t ir...
Üdvözlettel: ClaydovE
-
stalix
csendes tag
válasz
Victoryus94 #8514 üzenetére
Lehetséges, hogy tényleg csak egy "hibás" Ghoo Tab volta kezemben, de mindenképpen örülök, hogy ilyesmi xtab-nál nem áll fenn. Igazából olvasásra, netezésre, filmnézésre szeretném használni, így nem gond ha a 3D-s játékok nem futnak. Álltalában mennyire megbízhatóak a tabok? Nem szeretnék havonta szervizbe rohangálni vele
-
Victoryus94
őstag
Nekem xPAD70-nél nincs ilyen gond, nem hiszem, hogy az xTAB összeszerelése gyengébb minőségű lenne. Az ICS miatt vannak még benne szoftveres bugok, de ezek egy része már javult kelzsoca által, a másik része pedig majd hivatalos frissítéssel javítják (készül).
Ha 3D-s játékokat akarsz játszani, akkor nem ez a legjobb választás, viszont videónézésre, netezésre, e-book olvasásra igen (képarány miatt, és a proci+ram ezekhez bőven elég). Persze Angry Birds féle játékok simán mennek, és néhány 3D-s játék is, de nem mind.
Szerintem megéri az árát, ebben az árkategóriában nem sok jobb gép van, de lehetséges, hogy arra, amire neked kell mégis találsz jobb gépet. Ha elmondod, mire használnád, többet tudnánk segíteni. A lényeg: Az összeszerelés minőségével nincs gond. Az ICS nem fagy be folyton, de vannak bugok, ezek javítva lesznek. Próbáld ki, nézelődj, találsz-e jobbat, aztán dönts. -
z0d1AK
nagyúr
Az xTAB-70i háza közel ugyan az, mint az xTAB-70 és xPAD-70. Összeszerelésre és anyagminőségben szerintem nem rossz, az xTAB-100-at és az xTAB-100s-t verte is akár ha úgy vesszük.
Azt, hogy mekkora a sebességkülönbség, nem tudom megmondani, Ghoo Tab nem volt még a kezemben,| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
stalix
csendes tag
Erősen gondolkozom egy xtab 70i vásárlásán, de előtte szívesen megtapogatnám élőben is. Tudnátok mondani egy helyet ahol ezt megtehetem? Egy ghoo tabot kipróbáltam a gyorsboltban, de recsegett, ropogott és ez eléggé elvette tőle a kedvemet. Xtab-70-nél van ilyen gond?
-
ClaydovE
aktív tag
Gamepad-ot próbált már valaki? Rákötöttem egy microsoft usb-s gamepadot (láttam videókat a youtobe-on hogy rádugják egy ics-s tabra és alapból kezelei), de ez csak villog és nem vezérel semmit. Töltöttem le egy usb joystickes appot (teszt verziót) és az se látja...
-
Smithy87
senior tag
Valakinek van valami ultimate teknikája a fóliázásra? még a gyárit szerettem volna vissza tenni mert ferdén volt rajta de rosszabb lett mint volt. tiszta buborék. :S
-
-
ClaydovE
aktív tag
válasz
Danielsson #8497 üzenetére
Nálam is pár napja többször fagy a vas, nekem mondjuk 70i van, lehet hogy ez megint az ics-nek tudható be.
Viszont megjavult a wifim!
-
Imy
veterán
Kész a ROM frissítés.
Naptár megy, AC3-as videók is gond nélkül... A 3G modem csinált furcsaságokat, de majd még este tesztelem, most nekiállok tanulni, addig a HD battery lekalibrálja magát.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre érkeznek az alacsony árú, ám használható tabletek a piacra, ráadásul honnan máshonnan, mint Kínából.
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
- Megjött az Arrow Lake platformra épülő ASUS NUC 15 Pro mini PC
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Ipad Pro 11 (4. generáció) 256 GB - Wi-Fi + Cellular (Telekom) + Apple Pencil
- Használt Apple iPad Magic Keyboard 12.9 - magyar kiosztású billentyűzet
- iPad 3, és Lenovo M10 Plus csere, vagy eladó
- iPad AIR 6 11 (2024) 256GB WIFI + 5G Cellular sim KÁRTYAFÜGGETLEN 2025 október 21-ig Apple garancia
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest