- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoly75
aktív tag
válasz
petiwr #13616 üzenetére
Aki azt állítja, hogy a 2.2/2.3.7 ROM-ok nem futnak stabilan, vajon mire alapoznak?
Nekem már egy jó ideje fent van a 2.2 vissza lehet olvasni itt a fórumon, kiderül mióta, én most ezt nem teszem meg, de 1-2 hónap biztos.
És stabil és jó, semmi baj vele. Igaz FM rádiót még nem próbáltam, bár azt még a gyárival sem tettem. -
Strauss
senior tag
válasz
petiwr #11456 üzenetére
Nagy csalódás volt ... mivel előte a 2.1 eseket is tőle használtam így egyből azt tettem fel. De el sem indult, vagy ha elindult fagyott, kalibráció nem volt.Így lett anryl 2.2 ese.. az jól ,egy.
Próbáld ki az ADW launchert , vagy a panda 2 t , mindkettő nagyon jó , és testreszabható- -
viw
aktív tag
válasz
petiwr #10386 üzenetére
nem kódolás, de talán megoldás lehet,h. valami app protectorral véded az fájlkezelőt, képnézegetőt, stb. progikat, ill. a csomagtelepítőt.
simple júzer nem tud vele mit kezdeni, advanced júzer meg kiveszi az SD-t a telóból úgy nézi meg. bár az utóbbi előtt a kódolás sem lehet akadály, max. csak több időt kell ráfordítani.
ajánlom még figyelmedbe az olyan távmenedzselő progikat amik tudnak wipe-olni is, pl. lookout, de biztos,h. sok van még. -
kmarkk22
aktív tag
válasz
petiwr #10300 üzenetére
ja persze, és bocs hogy nem volta mhamarabb:
ITT a link, tényéleg nagyon gyors, bár alapból "csak" 633MHz-n fut, de ha feljebb húzod a procit akkor még gyorsabb lesz. de így is elég gyors 633MHz-n.# sesshou: tényleg akadásmentesen fut rajta, csak egy kicsit olyan lassan sétál benne szegény crash, de egyáltalán nem azélrt mert akad, és tényleg simán lehet játszani rajta, bár egy multi touch elférne még... ami persze enné la telónál lehetetlen sajna...
-
petiwr
senior tag
Mindent az alábbiak alapján csináltam.
A Vodafone 845 Rootolása Lasy tollából.
Superboot telepítése:
-Töltsd le a Superboot csomagot és csomagold ki valahová egy mappába
-Lépj be a helyreállító módba, a hangerő le és hívás vége gomb nyomva tartásával (tartsd nyomva őket, és kapcsold be a telefont)
Megjegyzés: a homokóra ott fog maradni a kijelzőn
- dugd rá az adatkábelt
Windowsban indítsd el a 'superboot-windows.bat' alkalmazást (ott lesz ahová kicsomagoltad a letöltött állományt).
A telefon végül újraindítja magát.
Kész.
Maga a program, csak felvillan! Ha az eltűnt a feladatot végrehajtotta.
Recovery telepítés
-Töltsd le az AmonRa Recovery-t, majd csomagold ki.
-Indítsd el helyreállító módban (előző módon, vagyis: a hangerő le és hívás vége gomb nyomva tartásával (tartsd nyomva őket, és kapcsold be a telefont).
- dugd rá az adatkábelt
-Windowsban indítsd el: 'install-recovery-windows.bat' (az ARMA kicsomagolt mappájában van)
Ha kész, vedd ki az akkut, majd vissza és indtísd a telefont normálisan.
Maga a program, csak felvillan! Ha az eltűnt a feladatot végrehajtotta.
Főzött rom felrakása: (szintén Lasy tollából)
A letöltött romot tegyük rá az SD kártyára, és a megfelelő módon indítsuk a készüléket (hangerő fel + hívás indítás + nyomva tartva majd kapcsoljuk be a készüléket)
- Menjünk a Wipe részhez és válasszuk ezeket sorban:
- Wipe data/factory reset
- Wipe Dalvik-cache
- Wipe SD:ext partition (ez csak akkor kell, ha szükséges az apps2sd - kihagyható -
Minden lépést meg kell erősíteni a navipaddal.
- Hangerő gomb le a főmenübe lépéshez
- Válasszuk ki a "Flash zip from sdcard" lehetőséget.
- Válasszuk ki azt a romot, amit felmásoltunk erre a kártyára, erősítsük meg a navipaddal
- A folyamat végén válasszuk ki a Power off opciót.
- Indítsuk újra a telefont
Ha mindent jól csináltunk a rom gond nélkül települni fog -
qltsar
veterán
mit csinált pontosan amikor felcsatoltad a meghajtót a számítógépre? nem lehet, hogy felraktál egy új ROM-ot, majd nem jött elő az emulált meghajtó menüje? ilyenkor le kell húzni a notification bar-t (értesítési sáv //fent ahol az órát is mutatja/) majd megnyomni az SD kártya csatolását --> Csatolás, és már fel is mountolja neked az sd-kártyát.
@sh4d0w: most hirtelen csak ez jutott az eszembe.
-
duo
addikt
keress egy ilyet hogy key_assign.zip
szerintem az androidundergroundon vagy lasy 4shared oldalán fent van. sd kártya gyökerébe bemásolod mintha kéne, recovery módba lépsz és flasheled mint egy romot. újraindítás után csak a power gombra éled a készülék.hát így.vagy anti wake up patch. ugyanaz.
-
qltsar
veterán
nem kell ROM, csak flasheld ezt recoveryből: anti-wake_up_patch
és ez érdekesen okozhatja azt, hogy nem látja a gép a telefonod, mivel ez csak a /system/usr/keylayout-ban változtat meg dolgokat
jah és mielőtt félreértés lenne //ez _ugyanaz mint a keyassign_, csak értelmezhetőbb nevet adtam a zipnek//
edit2: most nézem, az én zipemet töltötted le, annak pedíg működnie kell minden ROM-mal. Nem értem mi lehet a gondod, de elméletben ilyen nincs amit leírtál.
-
Steve1207
veterán
Marketről szedd le a Barcode Scanner-t. Vannak ezek a vonalkódok (négyzet, ilyen kis nyavajákkal, de majd a progiban mutatja is induláskor), azokat tudod beolvastatni vele.
Appbrainen rányomod, hogy install, feldobja egyből, vagy a QR kódra kattintva is látható lesz.
A progi a teló kameráját használja, azzal szépen leolvastatod és meg is nyitja szépen a teló, lehet is egyből telepíteni. -
Steve1207
veterán
A beállításokban csináld, esetleg csinálj egy új widgetet hátha azzal megjavul.
Nálam eddig csak akkor jelentkezett ilyen probléma, ha túl gyorsan próbáltam bekapcsolni elektromos widgetről (2x nyomtam meg gyorsan véletlen, vagy nem vártam meg amíg bekapcsolja egyből és bekavart neki)
Ez magánvélemény, akinek többször csinált ilyen, majd az megmondja a probléma tényleges okát -
Steve1207
veterán
Érdemes mp4, h264-be, 320x240-es felbontásba konvertálni a filmeket. Így helyet is spórolsz és a minőségre se lesz panasz.
Lejátszó: RockPlayer, mivel kezeli a feliratokat is rendesen, csak be kell állítani, mivel az ékezetes betűket "eltöri". Ezen kívül van más alternatíva is persze -
hodostamas
addikt
Handcent - sms-re
Netcounter - adatforgalom mérésére
Opera mini - böngésző
Documents To go - dokumentumokra
Quick Settings - beállítások gyors eléréséreKb. aztán ha esetleg majd rootolod a telód, van még pár okosság
Amúgy Itt tudsz böngészni közöttük, leírásokkal, értékeléssel. Napi ajánló is van, friss programok stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest