Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
JonC
csendes tag
válasz
peestee83 #9051 üzenetére
szia!
nem tudom hogy kaptál-e választ azóta (csak rákerestem a 'füles' szóra), de nálam is volt ilyen. én spec kikapcsoltam, akksi ki, aztán kicsit megtisztogattam egy nagyon vékony csavarhúzóval a jack-dugó aljzatában az érintkezőket. utána visszakapcs, és eltűnt a hibajelenség, gondolom eloxidálódtak a csatlakozók.
-
JonC
csendes tag
-
JonC
csendes tag
Sziasztok, egy érdekes problémával szembesültem ma, kíváncsi lennék, hogy másnak volt-e már ilyen:
reggel a buszon épp' zenét hallgattam (Winamp-pal, hátha releváns), amikor egyszer csak újraindult a telefon. Nem mondom, hogy ez megszokott, de azért nagynéha előfordul. újra magához tért, ment tovább a zene, és egészen délutánig észre sem vettem, hogy hiába van kihúzva a headset (gyári), ő még mindig azt hiszi, hogy rá van dugva (ott van a piktogramja a jobb felsőben), így semmiféle jelet nem enged ki a hangszórókra - beleértve a telefonhívásokat. Jelenleg csak headset-tel tudok telefonálni emiatt, többször újraindítottam, kivettem az akksit, reseteltem a Dalvik-cache-t (kínomban), de nem segített.
Az érdekes az egészben az, hogy mégiscsak érzékelheti, a ki-be dugást, ugyanis pl. a Winamp nekiállja tolni a zenét ha rádugom (a fülesbe), viszont elhallgat ha kihúzom!
Valaki találkozott már ezzel a hibajelenséggel? Zodiac Fruit főzött ROM fut rajta, de eddig - pár hónapja - nem volt ehhez hasonló gond, szóval szerintem ez nem számít.
Ötlet?
-
JonC
csendes tag
Oszt tetheringet, adb elérést sikerült-e már valakinek beüzemelnie? Erös a gyanúm, hogy valami nem kerek azzal az USB driverrel, amit alapból felrak magának
.. -
JonC
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #3029 üzenetére
értem, akkor viszont lehet, hogy mégis wipe lesz, és újrapakolok mindent...
köszi! -
JonC
csendes tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy ez a drága mostanában fagy, de mintha muszáj lenne: ma pl. töltöttem USB-n keresztül, egyszer odanézek, és látom, hogy a bootanim figyel a kijelzőjén lefagyva...
Pár napja SMS-t kellett volna írnom sürgősen, persze akksi ki-be művelettel kellett kezdenem a dolgot.
v1.6.2-es custom ROM van rajta, okozhatja ezt az, hogy az előző custom ROM-ról frissítésnél nem hajtottam végre a wipe-ot? Ezekre a lépésekre gondoltam:
Go to “wipe” where you select:
-> Wipe data/factory reset
-> Wipe Dalvik-cache
-> Wipe SD:ext partition
Confirm each step above via DPAD
-> Volume Down to go to main menuA gyári ROM letörlésénél ezeket is megcsináltam, de azóta nem, mivel úgy rémlik mintha ez törölte volna az általam felrakott app-okat. Mindenképpen kötelező ezt lezavarni custom ROM-ról custom ROM-ra frissítésnél?
-
JonC
csendes tag
Sziasztok!
Csak egy kérdés: találkozott már valaki olyan hibajelenséggel, hogy a legváratlanabb pillanatokban benyögi a telefon, hogy szerinte eltávolítottam
az SD-kártyát? Elég bosszantó, és csak a restart segít rajta. A fõzött ROM okozhatja ezt vajon? -
JonC
csendes tag
tapasztalt már valaki olyat, hogy ez a drága cseszett ébreszteni? tegnap is ezért késtem el a munkahelyemről, és ha ma nem gondoskodok más ébresztőről megint elaludhattam volna! be van állítva minden, nincs kikapcsolva a telefon, ráadásul ha utána beállítok tesztképpen egy ébresztést, akkor működik! nem értem....
-
JonC
csendes tag
ADB ügyben valakinek sikerült már elérnie valamit? most raktam fel a céges laptopomra az SDK-t, most speciel azzal akadtam meg, hogy nem akarja az USB driver mappáját felismerni a driver-frissítő, azt írja, hogy nem tartalmaz új illesztőprogramot... anélkül meg elvileg ugye nem lehet elérni a telefont parancssorból ha jól tudom
-
JonC
csendes tag
valakinek sikerült már ADB-vel elérni a telót számítógépről? nekem az
adb devices
csak egy kérdőjelet ír, ha su-zok pedig meghal a cmd, csak a Ctrl+C segít rajta... -
JonC
csendes tag
újabb kérdésem van (tudom, már fárasztó):
van valaki, akinek sikerült életet lehelnie az adb-be Win7 64 bit alatt?
nekem eddig ez a max, amit sikerült elérnem, USB-s hibakeresés ki-bekapcsolásától függetlenül:
szóval nem igazán látja a telefont, pontosabban "csak" a serial numberjét nem tudja lekérni...
-
JonC
csendes tag
pontosabban ezzel a módszerrel nem működik... az oldalon beállítottam, hogy akkor most uninstall, de amikor a telefonon is érvénybe akartam ezt léptetni, akkor kiírta, hogy nem tudja eltávolítani.
na de akkor is megcsináltam
íme:
letöltöttem a Terminal Emulator nevű appot Android Market-ről (nem, nem az AppBrainről), majd ott végigtoltam az ezen az oldalon található leírás alapján a törlést mindhárom rohadék .apk file-ján. Az rm -r megtette a hatását
de most komolyan: ha nem lennék ekkora kocka, meg nem lenne root jogom a telefonon hogyan szedtem volna le ezeket az appokat? ment volna a telefon szervízbe?
-
JonC
csendes tag
újabb kérdésem lenne ezzel a csodával kapcsolatban:
tegnap felraktam rá az AppBrain app-ját, amivel a telefont le lehet szinkronizálni a fent említett oldallal. Namármost: ez a drága felpakolt néhány eddig nem látott appot is a telóra (pl. 360 People, RoadSync, Tuenti), amiket el se lehet távolítani.mivel az Alkalmazások kezelése menüpontban csak az általam felrakott frissítéseket lehet eltávolítani "róluk", viszont utána már meg se jelennek a listában, így természetesen legyalulni sem tudom őket.
Van valami egyszerű módszer erre, vagy mindenképpen root-tal kell terminálból eltávolítani szgépen?
-
JonC
csendes tag
sziasztok!
volna egy olyan kérdésem, hogy elvileg megvolt a super boot, és a recovery-s rootolás telepítése/aktiválása is, de nem tudom, hogy valóban sikerült-e. egyenlőre még nincs a gépben SD-kártya, szóval a ROM-ot sem tudom feltelepíteni (amúgy kijött az 1.2-es verzió, letölthető innen), így még azzal sem tudom tesztelni, hogy összejött-e. van erre valami más módszer?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A T-Mobile Pulse után a Vodafone is saját márkás Android gépet dobott piacra.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Futás, futópályák
- Delta Force (2024)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest